Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos fejegységek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
nem, nem, ne aggódj, már nagyjából döntöttem, tovább nem kínozlak benneteket..

ne, íme a prohardver szerint: "Az E-PM1-nek nincs markolata, ráadásul előlapjának anyaga fokozza a kéz izzadását." "Az Olympus E-PM1 jó felépítésű kis fényképező, nyomógombjai jól vannak elrendezve, nyomáspontjuk megfelelő. A váz fogása sem lenne rossz, ha a nyakpánt rögzítőpecke nem nyomná a fotós kezét, vagy az előlap nem lenne ennyire izzasztó hatású."
nekem fura, hogy ahogy nézem a bonyolultabb kezelést sehol nem említi...
az obikkal nem vagyok még teljesen képben, de olvasgatok, kutatok...nem tiszta nekem még, most ne röhögjetek ki...melyik adapter melyik optikához való, illetve milyen optikák között kutassak...mármint a telét felismerem, de pl a heliosról sem hallottam még soha, és valószínű ha nem említitek egy darabig nem is hallok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest