Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Mini-ITX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy kis féloff: Egyre mélyebbre sülly... jutok M42 témában, de ha valahol lenne összegyűjtve némi infó erről, és mutatnátok az irány, azt nagyon megköszönném...
Blendét is kézzel állítom (és a vázon is ugyanarra) vagy valamelyik obiknál (ahol van 3 érintkező?) működik a vázról? Fénymérés sem tiszta (gondolom M mód lesz a nyertes úgyis) teljesen, meg hogy ilyenkor is bedobja a G2 a távolság segédmércét (mf-nál)?Az meg már bónusz hogy ami (állítólag) fordítva remekel makróobiként, arra m4/3>52mm adaptert merre (és milyen néven -mert még a bajonett adaptereket sem találtam, pontosabban az edigitalon nem pont azt találtam amit kerestem hanem pár nagyságrenddel drágább változatot) találni?

Marha jók lettek az aggteleki képek (tavaly előtt jégbarlangban próbálkoztam, nem volt egyszerű).

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-G - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest