Hirdetés
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
válasz
bulikavagyok #221299 üzenetére
Az egy idealis csaladi auto.
-
-
-
-
brumi1024
veterán
válasz
CactuS #221290 üzenetére
Ha már villany én iX-ben üldögéltem ma, igényes, élőben sokkal kevésbé furcsa. Menni nem lehetett vele, az egyetlen tesztautó be van táblázva.
Más: Mindeközben bekerült egy közel azonos konfig az általam rendelthez a szalonba. Meggyőződtem a színválasztásról.
Egyelőre úgy néz ki sínen van az eredeti szállítási dátum, sőt, szülőknek az X5 megjött volna hamarabb, de módosult a típus.
-
Ma megvolt a Tesla model 3 LR nekem is. Hát, látszik, hogy amerikai autó, a tablet közepén szuper, gyors, meg minden, de szvsz nagyon igénytelen. Az ajtókon a vízzáró gumik megoldása valahol a 80as évekbem éltünk Európában és nem is nevezném különösen halknak. Viszont beleférek, használnám, ha hozzám vágnák.
-
Peter.70
addikt
Lidl-s -19 fokos ablakmosót használok
-
w.miki
veterán
Bocsi, másik topik. Erről a kocsiról mi a véleményetek?
Honda Civic 1.6 - 1996 Idevaló:
Az átírás hogyan működik? Mi történik, miután megalkudtam az eladóval?
Bocsi, ez is másik topik témája -
proof88
addikt
válasz
szőröscica #221255 üzenetére
Prelix -19°C-os az ablakmosó, szóval visszatérek a szokásos auchanosra.
Nem jelenteném ki hogy ez a prelix szar, de ez így most nekem nem vált be.
És biztos vagyok benne hogy nem maradt benn a rendszerben nyári, azzal nem keveredhetett, mert dec. 5. környékén kispricceltem a rendszerben maradt nyárit és mindig teljesen feltöltöm nyakig amikor újat töltök bele. -
Laby
őstag
válasz
Vismajor01 #221277 üzenetére
Pont a totalcar-os videó indította el bennem a kérdéseket, hogy annyi verzió van, hogy nem tudom kibogarászni.
Ez a youtube videó eléggé jól összeszedte. Köszi! -
Szerintem tessék egyenként megnézni egyenként a wikipédia cikket róluk, abban minden le van írva.
De hogy ne érezd magad becsapva:
Carrera - "Alapverzió"
Turbo - Egyértelmű, erősebb verzió
GT2 és GT3 - Úgymond homologizációi az egyes versenygéptípusoknak, kvázi pályagépek utcára
RS - Ezek még hegyesebb verzióiDe majd Jön egy Fan aztán kiokosít rendesen.
-
Laby
őstag
Kicsit off, de nem nagyon találok cikket róla az interneten.
Valaki képbe tudna tenni a Porsche 911-es típusok jelentésével kapcsolatban?
Carrera, Turbo, GT3, GT2, RS kiadások...stb. Van amiről tudom hogy micsoda, de hogy vannak ezek meghatározva? -
BigBlackDog
veterán
válasz
bandus #221266 üzenetére
Előző körben nálam is az volt betöltve, de zavart már a pálinkaszag. Most Alycolból (szintén MOLnál vásárolva) ment bele Cherry Blossom (-20 °C), ennek egész kellemes volt az illata betöltéskor. Tisztitó erejével nincs sok tapasztalat, csak egyszer mostam vele (akkor nem volt gond).
-
válasz
grizlisandor #221268 üzenetére
Én 1/2-2/3 téli -19 C-ost ütök fel nyárival, mindkettő Aldi sajátmárkás. Teljesen jó.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Vismajor01 #221265 üzenetére
Tse irta a keket es a feheret. Arra gondoltam. Taxisarga ne legyen a tobbi vegulis oke.
-
kisza25
félisten
válasz
grizlisandor #221268 üzenetére
És ezen a télen a bogároldó is jól jött párszor
-
rbalint88
addikt
válasz
Vismajor01 #221265 üzenetére
Az elso gen c70 kolbaszzsir-metalja? [link]
nekem kicsit az a bajom a foliakkal, hogy keves az elegans szin, a legtobb az elegge harsanyprolis, pont az az egy arnyalatni finomsag hianyzik belole, hogy azt lehessen mondani, a dukko ut!joamilestone: prelix es turtle wax valt be nekem, ami a lapatot se eszi meg. Auchanosbol a nyari is megeszi, ami amlapatnal kevesbe baj, mert egyszeruen es tipustol fuggoen viszonylag olcson cserelheto, de ha sokat ellocsolsz es mondjuk a szelvedo tomiteset kezdi el eszegetni vagy a fenyezest marja meg kicsit, az nem annyira vicces
-
válasz
szőröscica #221259 üzenetére
én a mol-os -40-est használom, az is hajlamos ilyesmire, és ráadásul retek büdös is.
brumi: köszi
és a dízelmotor? nagggggyon megtetszett mostanában a clubman/countryman, nem kizárt, hogy lesz belőle egy valamikor ha tetszik a csajomnak is és szerez egy jogsit. bár én is ellennék vele.
-
proof88
addikt
válasz
Holnap megnézem milyenem van, még van belőle egy kicsi a flakonban. Azt tudom, hogy valami olcsó. Mindig a nagyobb kiszerelésű olcsókat veszem, mert korábbi években sem volt velük ilyen problémám ...
Amúgy Auchanban szoktam én is venni, de olcsó Auchanosból is van többféle, majd megfigyelem. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Vismajor01 #221261 üzenetére
Akkor marad a zold. Teruletikepviselo feheret elengednem.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Skodanal a gyari -35 fokos bevalt nagyon. Igaz heroin aron megy kb. Akkor mar olcsobb az Auchanos es a gyakori lapatcsere.
-
Reggie0
félisten
válasz
En mondjuk mindig is gondolkodtam azon, hogy propilenglikolt kene a mosovizhez adni, az nem parolog el. A hatranya pedig pont az, hogy nem parolog el.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Probaldj ki egy masikat es kiderul.
-
-
proof88
addikt
Hali!
Ma reggel odamentem a kocsihoz, láttam hogy a szélvédő félig-meddig fagyott, jégoldó sprayval gyorsan lefújtam nagyjából teljesen felületen, majd beültem a kocsiba, és 1 törléssel letöröltem az ablaktörlővel. - 7°C-t mutatott ekkor az autó.
Ennél keményebb hidegben is kapartam már vastagabb jeget a kocsiról tavaly, mégsem tapasztaltam olyat mint ma.
Míg tollászkodtam a kocsiban meg kiálltam a parkolóhelyről, elkezdett 1-2 folt megjelenni a szélvédőn, hirtelen azt hittem hogy párásodik belülről, de nem, kívülről kezdtek el fagyás foltok megjelenni, és csak az segített hogy spricceltem kis ablakmosót, de ezt volt h 5 mp-enként el kellett játszanom mert folyamatosan "kivirágzott" több helyen is fagyás nyom, 10-20 km/h-s sebességgel gurulva a kis utcában. Nagyobb sebességnél nagyobb menetszéllel még gyorsabban jelentek meg ezek. A jelenség kb 6 perc után szűnt meg, gondolom amikor már némi langyibb levegő is a motortér felől elérte kívülről az ablakot.
Elvileg az ablaktörlő teljesen letörölte mindig a folyadékot, akkor mi kezdett el mégis megfagyni? Arra gondoltam hogy a szélvédőn lévő mikrokarcokból nem tudja az ablaktörlő se, viszont ezek a foltok sokkal nagyobb területeken kezdtek el megjelenni ahogy szelet kapott a kocsi. És ugye prelix vagy sharon vagy mittomén milyen jégoldó spray-nél is ez volt még indulásnál, szóval önmagában nem foghatom az ablakmosóra csak, hogy az a szar mert olcsót vettem belőle (természetesen téli és már tavaly kinyomtam a rendszerből a megmaradt nyárit is).
Azért -7°C-nál nem kéne ilyen problémáknak lennie szerintem, persze ha nagyon vékony felületen marad az gondolom könnyen megfagy, na de perceken keresztül folyton az már sok. Ha állva maradtam volna a kocsival, akkor meg nem 6 hanem 12 perc lett volna szerintem mire elmúlik a jelenség.
Forgalmat nyilván nem veszélyeztettem mert folyamatosan fújkáltam meg töröltem a szélvédőt, én vakon nem gurulok semerre, de sztem hülyének is néztek emiatt páran, hogy miért csinálom ezt, volt hogy 2 mp-enként spricceltem, töröltem, olyan gyorsan visszajöttek a foltok ahogy érte a menetszél a szélvédőt -
az aktuális mini modellekben milyen az a 3 hengeres 1.5 literes benzinmotor, automatával? van gyenge pontja?
-
6030D
addikt
válasz
Vismajor01 #221245 üzenetére
A környéken van egy Macan, aminek hasonló a gyári színe, mint ez a lively green, az elég jól néz ki.
-
Vismajor01
addikt
válasz
BigBlackDog #221246 üzenetére
Köszi, én is! Sajnos covid miatt az Avery rengeteg szint nem gyárt, elvileg ezt sem... De majd jól átrágjuk magunkat és ha az van akkor várunk amig lesz, mondjuk max nyárig.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Vismajor01 #221245 üzenetére
Googlis találatok alapján a "Avery satin energetic yellow" csodára szavaznék.
-
silver10
aktív tag
Tudom, hogy a TC fénye megkopott némileg, de talán S. Anti még hozza a szintet. A Porke
911 mindig a kedvenceim között volt. Egy jó kis bemutató a GT3-ról. Vigyázat [Youtube]
-
F_Zolee
nagyúr
Akkor nyugodtan alszok most már.
-
kisza25
félisten
válasz
cappa72 #221212 üzenetére
Ausztriában egyik délután elugrottunk europarkba, amig ott voltunk, addig esett 30cm hó, szépen mentem a 3db kotró után, amúgy lb 60al mentek, audis meg úgy gondolta megelőzi őket, aztán győzött leállóban vissza jönni, kapott egy jó nagy adag jeges havat
bandus: sőt még olyanra is van időm amit nem is szeretnék, most pl 1hét karanténra😁
Csak sikerült elkapni ezt a sz@rt -
F_Zolee
nagyúr
Emberek!
Szerencsére még nem érint de olvasgatom a zseniális fb hirdetéseket és egy dolog szemet szúrt. Dióhéjas szórás. Ettől az eljárástól érdes lesz a felület és még jobban fog tapadni a cucc tisztítás után? Ha igaz akkor jól megcsinálják az örökös körforgást, hogy vigyed tisztítani.
-
Reggie0
félisten
válasz
szabonagyur #221198 üzenetére
Oda is lehet kepzelni az ekezeteket es problema megoldva
-
Sziasztok,
Fűtés állító motor cserére keresnék embert a B6-ra. (Lehetőleg Pest megye)
Mivel a jobb és bal oldali is elég gatyán van, így mindkettőt cserélném / cseréltetném. Erre valaki tud szakosodott szerelőt? Az én szerelőm ezt nem vállalta. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom #221211 üzenetére
Inkabb jocskan lemaradok mogottuk az a tuti.
-
válasz
kisza25 #221209 üzenetére
Valahol jogos is, meg logikus is, de a kresz csak bizonyos esetekre írja a tiltást.
42. §
(4) A figyelmeztető jelzést (sárga villogó fényt) használó járművet fokozott óvatossággal
(5) Olyan úttesten, amelyen az azonos irányú forgalom számára két vagy több forgalmi sáv van kijelölve, az azonos irányban valamennyi forgalmi sávban - egymás mellett haladó - hó eltakarítást végző és figyelmeztető jelzést használó járműveket tilos megelőzni. Az ilyen gépjárművek mögött a követési távolságot fokozott óvatossággal kell megválasztani.
Ettől még mondjuk nem biztos, hogy megelőzném egy sima közúton sem; ha épp előttem tisztítja az utat, akkor biztos szarabb az út előtte. De ez már helyzetfüggő. -
kisza25
félisten
Jó tudni, kint már láttam ilyet, nem járt jól aki megelőzte őket, hamar vissza sorolt
-
szombaton kiugrottam semmeringre csúszkálni kicsit. hajnalban azért sikerült belefuti az m1-en a hóesésbe, a sávok nem látszottak, 60-70-nel lehetett menni tatáig kb. onnan már használhatóbb volt a pálya. osztrák oldal tök jó volt, bár 2szer telibe szórták a kocsit. fogyi 6.7 lett az odavissza 600 kilire.
-
tboldi
nagyúr
válasz
szabonagyur #221198 üzenetére
Nem szeretek más kiosztást beállítani, mint ami rá van nyomva a gombokra.
barnam_: Köszi, de szívesebben lőnék az apróról olcsóbban.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest