Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
grizlisandor
veterán
válasz
radi8tor #222096 üzenetére
Igaz, Csikós is mondja, hogy Crossover.
Más:
Volt már párszor a keretnélküli rendszámtartókról szó a topikban, konkrét linket nem találtam.
Ez a SIMPLE-FIX jó lehet? Vagy valaki tudja melyik volt ajánlgatva? -
válasz
bulikavagyok #222081 üzenetére
Érdekes, iPadon én se látom, telefonon igen [kép] .
PC-n (Firefox) másoltam be Google fotókból (ctrl C, ctrl V, nem töltöttem fel a Ph-ra)
-
Gergőke88
addikt
válasz
bulikavagyok #222092 üzenetére
Cserébe azért kemény amit lépni tud. Sport plusban mentem
vele, szépet lép, és nagyon nem
erezni benne a sebességet.
Jött utánam az mx5el és vigyorogva szállt ki belőle. Hiába Nah, élményt tud adni, kb 1/3 árban. Nem minden a le… -
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #222088 üzenetére
Annyira nem erdekel a story de koszi.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #222094 üzenetére
Ő csak szeretne SUV lenni.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Vismajor01 #222086 üzenetére
Mobilrol vagyok de:
https://bpiautosok.hu/ujabb-valogatas-keszult-hajmereszto-szabelyszegesekrol-itt-a-civil-pofatlantanitas-9-resze/
-
grizlisandor
veterán
(#222082) joamilestoné:
Link híján átfutottam felette.
Igen, valahogy nekem se tűnik logikusnak.
Persze, ezekben a SUVokban könnyebb elrejteni az akupackot, de meh... -
-
stickermajom
addikt
válasz
szabonagyur #222088 üzenetére
Az összes jelenleg érvényben lévő büntetés röhejes, 30-50k-t röhögve kifizetnek az emberek, a cicaharcosok meg kapnak majd egy ejnyebejnyét garázdaság miatt.
-
szabonagyur
félisten
-
Gergőke88
addikt
válasz
bulikavagyok #222073 üzenetére
A BMW coupe. M440i. Sajnos a hangja elég gyér, most néz rá akrapovic szettet a tulaj.
Knorbi: szép, árban is kb x2 -
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Google-s megosztott kép. Gondolom nem public-ra van állítva.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Erdekes, LO alol latszik a kep, GP alol nem. Logout alol belepve sem latod?
-
szőröscica
addikt
válasz
grizlisandor #222071 üzenetére
Igen, pentek este irtam. Kivancsi lennek egy normalis autoban mennyit fogyasztana. Ez a suvval sporolni probalas nekem a szexelni es szuznek maradni problemakore.
Mai fogyi: 11.6kwh/64.2km. -
válasz
focvis #222080 üzenetére
Vajon én miért nem látom azt a képet amit ebbe a hozzászólásba raktál? Három különböző böngészővel is próbáltam.
-
Qru
MODERÁTOR
Van uj civil pofatlantanitas. Benne van a Kerepesi uti cicabirkozas is.
-
-
brumi1024
veterán
válasz
bulikavagyok #222075 üzenetére
M3/4-ből volt esetleg G széria is? Mennyire kemény a mindennapokban?
-
-
rbalint88
addikt
válasz
bulikavagyok #222073 üzenetére
Gyarilag az M4 se durrog*, szomszed is vesz ra ilyet: [link]
* csak ha 2-3000 kozott hirtelen veszed el, akkor lo egyet, amugy nem -
-
grizlisandor
veterán
Ez újra feltalált Priust, másnéven Nissan Qashqai E-Power prototípust láttátok?
Guruló változó kompressziójú, 3 hengeres aggregátor, valami csoda új aksival.
-
tboldi
nagyúr
-
válasz
szőröscica #222061 üzenetére
Áramot most nem kért, jelenleg öntöltő az akksi.
Qru: Nem hogy nem tragikus, kiba' jó a 7,7 városban (annyit "csaltam", bekapcsolva hagytam a start-stopot).
Boldi: Melyik a fix hely, a Kühne melletti vagy a "városi"?
A munkával végeztem - muszáj volt személyesen ellenőrizni valamit - húzok haza.
-
Bejöttem a munkahelyemre, így élvezhettem a vidéki közlekedés szépségeit, például a 7,7-es városi fogyasztást.
Beköltöztek a pormacsakák.Kompenzálnom kellett a tegnapi autópályást, odafelé végig szembe szélben mentem az M1-en, hazafelé pedig toltam neki.
(Abdánál baleset miatt terelés, így Móváron is jártam, nem láttam Boldit a Shell kúton.) -
hacki87
senior tag
-
fant0mi
őstag
válasz
szőröscica #222053 üzenetére
Napi fogyi 6092 kWh /400 km
-
szőröscica
addikt
Mai fogyi 9.9kwh/60.2km.
-
Ki tudnék békülni vele, attól még szvsz a GTI megeszi tempónál.
A feleségem már appruvolta a megfelelő, mindkettőnknek tetsző kupét, így megvan a fő irány, 4 példányt megtekintettem belőle, kezdem konkrétan tudni, melyik kivitelt keressem. Eközben 2 napja adódott egy vissza nem térő lehetőség, abba teszem most a kupé árát is.
Jelenleg egy 3-4 mikis még vászontetős Z4-ben gondolkodom, és akkor a kabrió téma kipipálva. -
tboldi
nagyúr
Azért túlzásba nem kell vinni, ha a Jazz szintjére hoznánk, az már megfelelő lenne. Az alatt is csak H&R rugó van sima KYB lengéscsillapítókkal, minden más gyári(as). Így pont jó, kellőképp feszes, alig dülöngél, viszont a fogtömés is bent marad, nem megy a használhatóság rovására, ahogy a mínusz 3 centi sem.
Egyébként van az Ypsilonhoz/Puntóhoz is, rákerestem.
-
hdanesz
őstag
Köszi mindenkinek! Hétfőn többet fogok tudni...pont a legrosszabb időben történt. Szombat délután....
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Vismajor01 #222034 üzenetére
Sokszor csak akkor ha szerzodott partnerhez viszed. Nezzen korbe hol cserelik onero nelkul.
-
válasz
rbalint88 #222036 üzenetére
Kbaszott drága a szélvédő, és manapság egyre vékonyabbak a gázolásos balesetvédelem miatt, hogy ne a szélvédőn loccsanjon szét a delikvens feje...
Valamit valamiért (pl. az autós szív azért mert a puhatestű nem figyel, értem a másik oldalt is, de engem még valahogy sosem akart elgázolni senki) -
rbalint88
addikt
válasz
hdanesz #222026 üzenetére
Ha csak a kulso reteg uveg repedt, akkor en hagynam meg tavaszig. Kollegamnak a tucsonon ket hete cseretek szelvedot, egy het utan kapott ujra kavicsot, de az is akkora lyukat utott, hogy cserelni kell majd. Ja es utangyartott szelvedovel volt 330k a csere
maga az uveg ebbol 200k, a tobbi a munkadij es egyeb szerelvenyek ara.
-
tboldi
nagyúr
Móvár-Győr-Móvár abszolválva az Ypsilonnal, fogyi 5,7 lett a városi szütyörgésekkel együtt, valamint hozzáadtam az RPM táblázathoz is.
Szépen duruzsol pályán, szélzaj kb. ugyanolyan, mint a Jazz-ben, benzinmotorral és/vagy 6-os váltóval lehetne csendesebb is, mert amúgy több hangszigetelést vélek felfedezni a digóban (pl. hátsó kerékdob olyan szőnyegszerű). Vagy ha a katalizátor után nem csak egy hátsó dob lenne... 🤔
Futóművön érezni, hogy inkább kényelmesre van hangolva, nagyobb sebességű (>60 km/h) kanyarokban több a body roll, mint szeretném, de viszonylag stabil marad így is. -
hdanesz
őstag
Sziasztok,
Talán tud valaki segíteni. A képen látható kőfelverődés nyoma és repedés orvoslása lehetséges? Érdemes javíttatni? Vagy full szélvédő csere?
Másfél hetes autóról van szó...van hozzá casco, de ha érdemes megpróbálni egy olcsóbb megoldást első körben, akkor nem feltétlen ragaszkodnék casco-zni. -
Puma K
nagyúr
válasz
w.miki #222017 üzenetére
"23, Passenger Air Bag disabled warning light (amber yellow)" - [link]
"Fiat Punto Mk2 passenger airbag warning light - the passenger airbag warning light will illuminate when the front passenger airbag has been disabled so that a child or baby seat can be placed on the seat. Make sure this is illuminated if there is a child or baby seat installed." - [link]
-
w.miki
veterán
Fiat Punto 2004 esetén, az a világító narancs sárga lámpa jobb oldalon, az mit jelent?
-
dnelb
veterán
-
Gergőke88
addikt
tele van vele a YouTube (amerikai videók), de egyelőre itthoni árak nincsenek.
Egyesek azt mondják a Yaris (nem a polgári edition) alatt lesz árban, de én kétlem....
Focvis lenyitható tetőset szeretne. Vagyis a felesége...AUTODOC feladta a rugókat (eibach). Nem teljesen értem az árazását, simán ugrál 10-15%-ot egyik napról a másikra a termékek ára...
-
tboldi
nagyúr
Még jó, hogy most akartunk Győrbe menni apummal, hogy kikormoljuk a Lanciát. 🤷♂️
Tömegkarambol az M1-esen, tíz jármű ütközött össze Lébénynél
-
szőröscica
addikt
Ez az uj Qashqai erdekes lesz, kivancsi vagyok a fogyira. Kar, hogy ez a hajtaslanc egy ilyen hulye krumpli suvba kerul bele, nem valami rendes autoba.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!