Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter.70
addikt
válasz
stickermajom #132091 üzenetére
Látod, hogy mennyit költhetsz
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
pècsimunkás #132085 üzenetére
Nekem a rekord eddig a 70-es tankba 69,42 liter-es töltés volt. Ott mondjuk azért már izgultam, hogy elérjem a kutat.
Peter.70: Sosem léptem még be oda. De az pozitív, hogy a shopos termékekre is ad kedvezményt a kártya.
-
thefreeman
aktív tag
válasz
MrSealRD #132081 üzenetére
Nekem Roidmi 3S van. Én teljesen elégedett vagyok a minőségével, soha nem dobja el a jelet és a töltő része is gyorsan tölt. Egyedüli negatívum amit feltudok hozni vele a bimm-bammolás amit elég nagy hangerővel hallat gyújtás ráadáskor majd mikor párosodik a telefonnal is. Az APP-ban lehet nézni az akkumulátor feszültséget is. Ha jól rémlik neked is 3as Mazdád van én is abban használom, de a Skodában is hibátlan.
-
buci30
addikt
válasz
Tavaly vettem ezt, nagyon jó!
Cikk róla
Anker Roav Bluetooth FM TransmitterErős a jel és van bluetooth kihangosito is ha...
Hol parkolsz segítség a a telefon app-ba😊
Az app is nagyon jó hozzá.
Nekem bejött, igaz most már csak telefon töltésre van a kocsiba mert az új fej tudja ezeket.
Gyorstöltés is van rajta!Én párat próbáltam ami olcsóbb de volt hogy elment a jel stb
Ez egy éve megvan de nekem nagyon bejött 💪🏼
-
pècsimunkás
addikt
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Én ezt nézném meg: Xiaomi Roidmi
-
Szivargyújtós FM transmittert használ valaki? Az is jó lehet, hogy mit kerüljek el. Ahogy láttam van BT-s és jack dugós is. Utóbbi mondjuk szimpatikusabb. A lényeg, hogy megfelelő erősséggel sugározzon. Főleg telefonról menne a zene. Ha USB-n tud pendriveról, az nem hátrány, de nem is prioritás. Meg árban sem szeretnék nagyon elszaladni...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
z123456789 #132079 üzenetére
Nincs pinkód. Simán lehúzza a pénztáros és lejön a kedvezmény az árból.
-
z123456789
addikt
válasz
focvis #132061 üzenetére
(#132061) focvis
A franc, hát ezt nem nézegettem. :/
Jó mindegy. Neked akkor jár vissza pénz. Azt tudtam, hogy 1000 Ft felett kell lennie, de már annyira kiszámítható volt a tankolásom, hogy hó végére majdhogynem csak a kedvezmények maradtak, vagy pár ezer. Hát most pont 1000 alá esett, mert már előszedtem a motort is.(#132073) stickermajom
Hm. Ez jól hangzik. Akkor azért nem találom a pin kódját ennek a kártyának, mert ennek nincs?Köszi srácok.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
stickermajom #132077 üzenetére
Mondjuk a sajat automnal ezt nem csinalnam meg
Hivtak, hogy negyed ora mulva itt vannak a kulcsert
-
Magnum_
nagyúr
Smart szervizes csavo kuld okosba trelert, az megall a melohelyemen. Kezebe nyomom a kulcsot, cimet tudja, szallitsa el szepen, en ne kelljek hozza.
-
stickermajom
addikt
válasz
z123456789 #132060 üzenetére
A Forensist odaadod, kéred a kedvezményt és ennyi. Kp-val/kártyával fizetsz, nem kell töltögetni.
-
-
-
Magnum_
nagyúr
válasz
focvis #132067 üzenetére
mindkettőtöknek igaza van. Az általános gyakorlat, hogy kb 2 héten belül megérkezik (jóhogy, pénz áll a házhoz), a bírságokat rendező rendelet mögöttes jogszabálya pedig a közigtv., abban meg rendezve van, hogy az ügyintézési határidő 60 nap. (ami amúgy tök új törvény)
külföldre hosszabb, mert felfüggesztik, ha külföldi szervet kell megkeresni, márpedig Mágus esetében kellene. Szerintem nem lesz semmi
-
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
molnarpeter #132063 üzenetére
Most hogy nézem a térképet, talán csak az útdíj ellenőrző kapu volt... CSak egy helyen mentem gyorsan, azt is egy elmebeteg miatt. Persze ez nem mentesít a szabálysértés alól. Leforgott a negyedik, az pont 180km/h..teljesen felesleges bele a hat sebesség.
Most azért örülnék ,ha többet csalna az óra, de GPS szerint 200-ig elég pontos.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Mágus2 #132062 üzenetére
130-nál? 150+4 belefér, 155 a 100% csekk alsó határa tudtommal. Hasra 10% ráhagyással az úgy 170 óra szerint, vagy kevesebb.
Karcos, tuti volt mérés? Sok a díjellenőrző kapu, biztosan véda volt?
-
Mágus2
Közösségépítő
Pályán a véda mikor küldi a csekket? Mennyi a tolerancia? Kikészít a magyar parasz mentalitás pályán, elgurultak a pirulák hazafelé.
Óra szerint 180 mennyire gáz?
140 fölé nem szoktam menni, de egy passat annyira kiakasztott, hogy legszívesebben elkísértem volna haza és elbeszélgettem volna vele.
-
válasz
z123456789 #132060 üzenetére
Tegnap szűnt meg, nekem kb. 20 K maradt rajta.
A Netrisk honlapról:
FONTOS! A Netrisk.hu ügyfelei által eddig használt MOL Green prepaid üzemanyag-kedvezménykártyák elfogadása 2019. április 30-tól megszűnik a MOL töltőállomásokon.Kérjük, hogy a kártya tiltást megelőzően gondoskodjon kártyaegyenlegének felhasználásáról! Amennyiben kártyaegyenlegét 2019. április 30-ig nem használná fel és a rendelkezésre álló kártyaegyenleg a kivonás napján meghaladja az 1.000 Ft-ot, a kártyán fennmaradt egyenleget az alábbi linken igényelheti vissza: http://mol.hu/hu/mol-green-kartya-egyenleg-visszautalas-kerese/ .
Amennyiben továbbra is kedvezményesen kíván tankolni a MOL töltőállomásokon, igényeljen mielőbb új MOL Partner kártyát! [link]
-
z123456789
addikt
Sziasztok!
Klasszik, netriskes, MOL green card-ra akartam ma tölteni, de azt írta a rendszer hogy lejárt, és nem is engedett tölteni.
Járt más is így? Csak mert ugye egy lejáratról már volt szó, de talán Focvis mail-ezett is emiatt a MOL-lal, és akkor az a válasz jött, hogy fokozatosan vonják ki a Green Cardokat, de értesítenek a lejárati időről.
Hát én nem kaptam értesítést, csak simán ma nem tudtam feltölteni és közölte a kútkezelő, hogy lejárt, holott a lejárati idő 2021 a kártyán. Azt megértem, hogy lejárt, OK, ott a Forensis (amit használ valaki? Ha igen ott mi a módja, mert nekem van az is, de még sosem használtam), de azért szólhattak volna. 627 FT-om ragadt benn, és ugye 1000 alatt nem lehet visszautaltatni.Az másfél liter benga!
-
xcds
őstag
Pilisvörösvár és Solymár között van egy véda. Ott mennyivel lehet menni?
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Tsebacsi #132048 üzenetére
Sztem naftat nem kap. Nyilvan, ha 100k-t meghalado a javitas, akkor jon a B-terv. Szerencsere feleseg is en is tisztesseges fizuemelest kaptunk a heten, de BIZTOS, hogy 100k-nal tobbet nem koltok ra, nem eri meg. Akkor megy motorhibasan marketrplace-re
meg az astra is
(nem, az nem)
Koszonom, kerlek, nezd meg, 240cm-s toldo elem kellene Ikeabol, 14.ker-13.ker tavon.
-
Magnum_
nagyúr
Reggel megjárattam az Astrát. Délután Smart a Bimbó úton letérdelt
Egyszer csak erejét vesztette, jajj, gyorsan megfordulok, irány haza, de már le is állt. Teker, de nem indult. Talán benya puNEpa. Na mindegy, phonecall, pls gyere, kötéllel, ok, megyek, addig kaja a Moszkván, DriveNow Mini-vel vissza (for free), vontatás HIBÁTLANUL, ehhez képest kötél mégis elszakadt a Rózsadomb Centernél, ok, lekaka, legurulok ház elé, jajj nee, de igen simán, 35km/h-val gurultam
le is parkoltam szépen, holnap TwinTop.
Kiengedte a váltó üresbe, gurulni, tolni, vontatni. Mondjuk ez előny volt. Meg hogy kb. alig van súlya.
Kétségbe esve nem vagyok mert a) javítás b) szerelőnél otthagyás adásvételivel
-
rbalint88
addikt
elmentem mosni a Husztira. olyan szél van, hogy a tető tele lett a rohadék favattával, a kasztni meg már tiszta por. mire körbetöröltem, addigra az eleje tiszta por lett, így a BSD kimaradt
most már viszont tiszta a felni, indulhat az ATE ceramic betét fékportesztje. -
válasz
bitpork #132027 üzenetére
Nekem a mai 100% városi - Bp. belvároson keresztül - 6,4 l/100 km. Start-stop kikapcsolva.
De esetemben nem ez a reális.
Más.
Klímát fertőtlenítettem (Sonax bomba), Bosch pollenfilter, a benne lévő VW gyári az Mann Filter volt.
Lötyögő spoiler-elemet kétoldalú ragasztóval újra ragasztottam (sok pepecs, kb. 2 óra meló). -
Richard!
addikt
85 éves papa vs gáz/fék: [link]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
majnkopf #132030 üzenetére
Az olajos topikban előbb kapsz rá választ sztem.
-
kisza25
félisten
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
bajnokpityu #132025 üzenetére
rbalint88: Kemény... S60-ban ültem csak meg Insignia kombiban, na azok sem báltermek. Na nem mintha Bubi olyan tágas lenne...
mod:
bitpork: Akkor annyit eszik mint Bubi csak a tiédben tarcsi is van.
-
majnkopf
tag
Sziasztok. 2 kérdéssel fordulnék hozzátok
elég sok pontot összegyűjtöttem már a Shell oldalán így megfontoltam, hogy lehet kiváltanám ezt a motorolajat:
Shell Helix HX7 10W-40
az alany egy 2004-es e46os BMW sedan, benzines. mennyire ajánljátok ezt az olajat bele?a másik kérdésem pedig: a minap ment előttem egy VW talán passat vagy bora, de nem is ez a lényeg. a kipufogójából több percen át folydogált valami (gondolom víz). olyan 1-1,5 liter tuti kijött belőle. szerintetek mi lehetett az? (olyan 18 fok volt, délután ha ez számít
)
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Remekelek28 #132028 üzenetére
-
Remekelek28
őstag
Sziasztok
Tegnap volt a hirekbe,hogy egy román férfinak engedélyezték,hogy egy daciat álitson a háza falába. Nem tudjátok melyik városban van ez? -
-
rbalint88
addikt
válasz
aero. #132024 üzenetére
Jaj tenyleg. Meg az antivilagbol maradt ram, hogy 40i=4,4 V8
akkor swapoltak, meg jobban megeri
plusz ertektartasban is jobbak, mint a sima bimmerek
Qru: unokatesomnak ugye egy d3 van, nagyon szep, nagyon jo, de belul tenyleg iszonyat pici. Insignia ehhez kepest tancterem...
-
Qru
MODERÁTOR
-
rbalint88
addikt
-
rbalint88
addikt
jöhetne: [link]
-
stickermajom
addikt
Közérdekű Forensis kártya információ: olajra is elfogadják a pontokat, a 2800 Ft-ból simán lehúzott 1500 pontot. Másik kúton pedig 20% kedvezményt kaptam rá. Lehet benne volt a feltételekben, de nekem ez új.
Nyugi, a fűnyíróba vettem csak MOL olajat. (Nem, nincs Civicem.
)
-
-
-
-
Magnum_
nagyúr
Gogol u Margit hid erintesevel Zoldmal 45perc. Negativ rekord.
-
kisza25
félisten
Golf 4 ma volt műszakin, 3 ajánlatot kaptunk rá
(mármint megvennék)
-
válasz
buci30 #132002 üzenetére
Két megoldás maradt:
1. Visszaviszed a boltba.
2. Lefűrészeled a kipu lekonyuló végét + szép akkurátusan és ívesen kivágod a hátsó lököst, hogy passzoljon bele az új kipufogóvég.(#131997) Tsebacsi: A 7,5 @ 140 kmh elég jó, enyém is ilyesmit produkál.
(#132006) tboldi: Na tessék, ők is tudják, mitől döglik a légy. 👍
-
kisza25
félisten
válasz
Magnum_ #131999 üzenetére
Benne van a bugi (videó)
-
Johnny_vT
senior tag
válasz
Magnum_ #131999 üzenetére
Anno én is nézegettem, meg van is kettő a környékünkön, de kipróbálásig nem jutottam. Az Audi TT-vel hasonlítgatják és nem lenézően, hanem kábé egy szinten emlegetve. FL utánit nézz, annál több dolgon javítottak, pl. nem a 307-es orra van rajta. Mondjuk 240-es bútorlap ebbe se fér
(#132000) focvis franc, megelőztél
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest