Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szada85
aktív tag
válasz
radi8tor #312053 üzenetére
Amúgy az biztos, hogy sokszor előbb/gyorsabban fent vannak az infók/belsős képek, videók, mint az egyéb portálokon.
Pár napos eset, német pályán egy 52 éves apa a 20 éves fiával a jobb1ben bennégtek egy (talán GT3-as) Porkéban, miután a pályáról lesodródtak, dashcamből már fel is került a tragédia és az azt megelőző percek:
[TikTok videó]Egyúttal azért elgondolkodtató az élet törékenysége is, a snitt is úgy kezdődik, hogy a kamerás autó sofőrje izgatottan mondja, hogy “én is szeretnék velük menni”… fél perccel később már a füst és felcsapó lángok miatti pánik van a hangjában…
-
Szada85
aktív tag
Ezt a húzogatást biztosan alapból tudja?
Az elözö Cupra LED-je "statikus" volt, a mostaniban van "Autobahnlicht", az elvileg tud ilyesmi trükköt, hogy pályán (adott ideig 110km/h felett haladva) emel a káván, de eddig nem érzékeltem a diffit, majd az öszi-téli idöszakban lesz több sötét használat, hátha akkor.. -
A puruttya lámpa is ledes nem (azt speciel nem tudom hogy mennyivel jobb a +-os a világító vw jelen kivül, a matrix led azt tudom hogy pöpec, de 825k "olcsó" modelbe azért érdekes)? Az nagyon vacak?
Én csak téli csomagot, metált és tolató kamerát raknék bele, úgy 9 milla. Afelett már lehet jobb egy felsőbb felszereltség rendes 150 lovas tsi-vel.
-
-
-
tboldi
nagyúr
válasz
CactuS #312071 üzenetére
Én kb. egy évet, minimum. Esélytelen bepótolni, kéne valami gyorstalpaló.
Önző összefoglaló:
- Tavaly ilyenkor kapott egy stage1 remapot a MiTo (155 ló/230 Nm → 180/290), augusztusban egy short shiftert, ősztől pedig elkezdett meg-megcsúszni a kuplungja;
- Októberben megkaptam életem első (és eddig egyetlen) gyorshajtási büntijét, Győrben 30-as táblánál 49-cel mentem huligán módjára;
- Karácsony előtt vettünk anyumnak egy másik, a színét leszámítva teljesen ugyanolyan Lancia Ypsilont, amit februárig nem tudtunk átírni, mert megrepedeztek a műszeregységében a forrasztások, nem lehetett leolvasni a km állást, de megoldódott, és nem is büntettek meg a késésért;
- Ezzel együtt 4 autó áll most a háznál, 1 tulajdonképp felesleges, de apum nem igazán akarja elengedni a WagonR-t, pedig kéne rá költeni pár százast és még klíma sincs benne, egyértelmű volna, hogy attól kéne megszabadulni. Fél éve megy a huzavona, a Suzuki műszakija meg csak fogy;
- Az Ypsilonnal folyamatosan vannak apró-cseprő dolgok, pl. a klímájával kapcsolatban kivételesen igaznak bizonyult a nepperduma, miszerint csak tölteni kell, illetve legutóbb az önindítóról derült ki, hogy melegen ~40 km megtétele után nem hajlandó tekerni, csak némi hűlés után, szénkefés vagy a behúzótekercs rossz, nemtom, de kicseréltem kompletten, valamint a boost controller szolenoidról csúszott le egy vákuumcső és szívódezsőként üzemelt, visszadugtam, rögzítettem, megjavult;
- Májusban bele is tolattak, a kárüggyel nem volt gond, és egy tubus pillanatragasztóval helyreigazítottam. Azért majd fényezni kellene a lökhárítót, de nem élvez most prioritást;
- Szintén májusban műszakira ment a Jazz, de megdöfködték a küszöbök leghátsó részét és nem engedték át, ezután két hónapig kényszerpihenőn volt, kilakatoltattam, és épp tegnap sikerült az ismételt vizsga;
- Lassan egy hete készült el a MiTo is, M32-es váltó felújítása, lekváros kuplung, új lendkerék... Egy vagyon volt, de nagyon jó lett.Örülök a Twingónak! És...
-
Corsával már privátban is beszélgettem (mennyire kinyúzott ez a 8,5 millás golf). Gumi annyira nem érdekes, megy rá úgyis rögtön 4 évszakos bármi lesz is (kivéve jazz crosstar, amihez kb nincs méretben, de Ő meg belehalt a nagyobb kell irányba).
Szerk: Pályán a 2,5 atkinson szívó miatt bőröznéd be szegény Rav4 hybridet, sima úton meg tapadás miatt (awd subaru), szóval ja pedig Bubi sem rakéta. Inkább tartsunk belvárosi dugó fogyasztási versenyt
Meg is nyernéd azt is kb tripla fogyasztással...Ez gonosz volt, kérek is rögtön elnézést
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Tom1939 #312079 üzenetére
Rászabadultam a konfigurátorra, ahogy nézem elég vegyes a gumifelhozatal is hozzá: Nexen (A/A és 69dB), Falken (A/A és 71dB), GY (A/B és 68dB) vagy BS (A/A és 71 dB).
A GY biztos csak a nyugati piacokra jut, ide meg inkább csak az első kettő.
Viszont ezeknek a gumiknak nem azonos a zaj értéke, így a jelezett 68dB az utaskabinban mért érték (elvileg 80 km/h-nál a padlótól 1,5 méteres magasságban mérve de erre ne vegyél mérget). Ha nagyon érdekel Corsa a VW topikban biztos tudja pontosan.Rav4 Phev az bika, az kéne. A simát talán még Bubival is bebőrözném.
-
Micsurin
nagyúr
JB Coldweld, nem az 1200Ft-os praktikeres kategória de baromi erős. Motor karburátorban a tengely által kikoptatott öntvényt is pótoltuk már vele, 4 éve ott is tart.
Vagy pl a CB500-am fékén a paraszt beletépte a tükörcsavar menetet, feltöltöttem, lefújtam újra feketére majd megfúrtam, menethajtó, 3 éve tökéletes. -
Köszi, a Vácit is elmentettem. Kezdőnek (én és VW) mind új kategóriában: a VW konfigurátor konfiguráció letöltésnél zajszintet is megad (ki tudja hol és mennyinél, meg a szórás sem nagy, golf 68, passat 66, polo 69) de mégis érdekes.
szerk: Rav4-ek és pálya témában: ja néhányan gondolom úgy vették hogy szögletes és nagy= a pályán én vagyok a Jani. Hát nem mondom hogy alulmotorizált, de pl. rendes dízelekkel és nyomatékukkal már nem nagyon lehet egy ilyenben arcosokodni mert durván belegázolhatnak lelkedbe ahogy ellépnek mellőled.... Kivéve a Gyevi bíró és a tele akksis Plug in Rav4, az kicsit kekeckedhet.
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szőröscica #312063 üzenetére
Azért annyira nem könnyű, 1355 kg a menetkész tömege... Viszont 203 km/h a vége, azaz gyorsabb mint Bubi.
-
válasz
BigBlackDog #312069 üzenetére
Köszi, az Zuglóból nincs is annyira messze.
Szőröscica: Hát ja, skoda becsipődése sincs feleségemnek (Kamiq kivülről tetszett neki egy ideig, de beülve már annyira nem, ami érdekes mert szerintem nem volt rossz), csak VW kicsit (Honda meg nagyon), valószínűleg a Seatot is kiszórná a listáról.
-
válasz
focvis #312067 üzenetére
Ja, és az igazán lényeges 80-120 részen az a 220 nyomaték azért már elég tisztességes mozgáshoz.
Én az akciós seat aronát nézegettem még, 115 lóval 7,7 milla a középső felszereltség. De hol van már normális seat kereskedés Bp-en? Én kb a ferihegyire emlékszem (régen régen amikor seat cordoba vs fiat stilo kérdés volt 2004-ben, stilót vettünk valószínűleg cordobát kellett volna...)Szerk: köszi mentes és társát becsillagoztam a google mapsen
Szerk2: az 1.0 tsi megbízható már ugyanúgy mint az 1.5 tsi (kokszosodhat, arra diós szórás, olajat csippegethet arra kis töltés)?
-
válasz
Tom1939 #312062 üzenetére
Múltkor béreltem Ibiza 1.0 TSI, 115 lovast, egy gondolattal kisebb autó, viszont a lökettérfogat is 2/3. Abszolút vállalható.
Itt vannak a Golf 1,5 115 ló adatai: [link]
1229 kg
220 Nm
0-100: 9,9 s.
Vmax: 203 kmhPolgári keretek közt mindenre elég.
#312065 Tom1939
Praktikus okokból a Budánál venném, de oda nem viszem szervizre. Korábban Érdre, a Bartához vittem. Most oda ahol a legolcsóbb az olajcsere (pl. Mentes és Tsa, vagy közeli vidék.) -
válasz
szőröscica #312063 üzenetére
Hát, ja főleg hogy alapvetően kilométerek 80%-át az m3-ason szedi össze Bp- Níregyháza között. Ott szerintem csendesebb/komfortosabb lenne mint egy Honda (mondjuk ott helyben meg nem ártana több hasmagasság, nincs tökéletes autó most sem
).
szerk, Focvis: ja hát 2%-on én sem rugoznék annyira. Melyik márkakereskedésnek van a legjobb szervize mondjuk Pest megyében? Általában gari alatt oda viszem ahol vettem, és a Porschékról (Pest és Buda) olyan sok jót nem hallok...
-
válasz
Tom1939 #312056 üzenetére
Kimondottan jó ajánlat, és egy Golf mindig értéktartó.
Ez az árvezető modell, egész biztosan csökkentett árréssel kapják.
Egy másik VW kereskedésben, másik felszereltségi szintre a kalkulátorban szereplő kedvezmény mellé nekem, visszatérő ügyfélnek pluszban kb. 2%-ot kínáltak, azaz szumma 12%-ot. VW topikban valaki azt írta, 13% az elméleti maximum magánszemélynek (őstermelő, jogász, orvos kedvezmény megszűnt). Plusz 1%-on nem rugózok, jobb a kölcsönös elégedettség.
Erre a Startra - úgy érzem - legfeljebb ezt a 2%-ot lehet elérni földi halandóként. -
Micsurin
nagyúr
Erre a célre én fémszemcsés kétkomponensűt szoktam használni, vidéki nevén 2K Epoxy Fémragasztó. Fogod kívülről lemaszkolod szigszalag / maszkolószalag/ahogy tetszik a felületet, belülről finoman felkened a cuccot és elsimítod.
Belül ha picit rücskös a felület nem fogja a macskát sem zavarni, ellenben szemből szép sík lesz és fúrható keménységű.
-
válasz
MasterMark #312037 üzenetére
Van, sajnos azt rendeltem meg, már bánom kicsit
Conradtól jött amúgy, 1 hét alatt megérkezett úgy, hogy Németországból kellett beszerezni.
#312040 Qru: köszi! Úgy voltam vele, hogy ha már kifizettem, megrendeltem, jó lesz ez. Illetve nem akartam végül full öntapadós megoldást.
#312042 Szada85: annyira amúgy nem aggódom miatta. Az előző kocsin 5 évig volt fent nagyjából egy ugyanilyen SimpleFix keret, végig csillaggarázsban állt, mosásnál sem kíméltem és úgy adtam el pár hete, hogy stabil volt továbbra is.
Elöl kellett két vastagabb csavar nekem is, hátul megfelelő volt az, amit adtak hozzá.Most már csak azon agyalok, hogy milyen anyaggal kellene kitölteni a lökösben a furatot, ha egyszer úgy alakulna, hogy tartót kell cserélni?
-
válasz
focvis #311945 üzenetére
Kihagytam egy pár napot, rögtön párszáz hozzászólás
Én is most néztem ki ezt a golfot, tegnap Szolnokon meg is néztünk egyet, az ülésre voltam kiváncsi. Egy Life volt a szalonban, az értékesítő azt mondta ülésben ugyanaz mint a Start. Én teljesen ok-nak éreztem. + metál, + tolató kamera, + téli csomag és 9 misiért egész korrekt. Most az "olcsóbb" kategóriában ez áll jól feleség autónak, vitarát kiütötte (drágábban meg egy közepes felszereltségű Honda HRV).
Piszkos anyagiakat feszegetve kp-ra sem mondott engedményt a startra, többire meg amennyi a konfigurátorban van. Ilyen szigorúak mostanában VW-ék, vagy csak nem voltam szimpatikus? Régen azért emlékeim szerint adtak szépen a listaárból.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Blindmouse_ #312043 üzenetére
Na az öv takarítást én is vagy 10 éve tervezem Bubin...
-
Micsurin
nagyúr
-
Szada85
aktív tag
válasz
f4lcon #312047 üzenetére
Van minden, masszázspisztollyos is, de a rezgöcsiszoló a hardcore irány:
[YT-Shorts videó link] -
válasz
Blindmouse_ #312045 üzenetére
rezgőcsiszolós trükk?
-
brumi1024
veterán
válasz
Reggie0 #312039 üzenetére
Nagyon szimpatikus, hogy megcsinalta a Hyundai, de fogalmam nincs ki a celkozonsege.
Fura, hogy a krumplibol csinaltak elobb palyaautot es nem a 6-bol.
Amugy erdekes, az egyik oldalrol a tudasahoz kepest "olcso", de a masik oldalon 28 millioert azert vannak hianyossagai (Ioniq 5 belter ennyiert eros, zajkomfort sem az igazi ahogy hallottam, szoftveresen sem a legugyesebb, ami villanyautonal fontos lenne), es sokat eszik, ami a mindennapi hasznalhatosagot korlatozza. Ahogy nezem a piac is hasonloan gondolkozik, van par az itthoni szalonoknal keszleten, nagy mozgolodast nem latok. Ha hasonlo aru palyazasra uj alkalmas autot keres valaki, akkor M2-t meg lehet(ett) kapni hasonlo aron, annak a piaca jobban porog is.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Blindmouse_ #312043 üzenetére
Jaja a Focust én kb 12-14 év után vittem el komplett kárpittiszításra.
A srácok nagyon csóválták a fejüket, mikor az elkészült autóért mentemMeg aztán én is csóváltam a fejem mert beáztatták az ablakemelő kapcsolót (kellett neki 1 nap míg kiszáradt és elmúlt a kontakthiba)
-
-
Szada85
aktív tag
Esetleg ha bizonytalannak érzed késöbb, még mindig dobhatsz a két tartó alá a csavaron kívül egy-egy darabka 3M-es kétoldalú ragasztócsíkot.
Én is tettem a keretek alá, nekem elöl is, hátul is a 4 csavarból 2-2 "szorult meg rendesen" a menetben, a másik kettöt már túltépték anno a szalonban, így "biztos, ami biztos" alapon még feldobtam 1-1 kis csíkot.
-
brumi1024
veterán
válasz
tboy93 #312035 üzenetére
81 kWh/100km volt a fogyasztás, a 25 perc alatt 36 kWh-t fogyasztottam el, körönként kb 5%. Így kb fele a “hatótáv” egy nagyobb motoros belsőégésűhöz képest, azok 200km-t mennek el egy tankkal, ez 100-at, viszont a parkolóban van gyorstöltő (benzinkút meg viszonylag messze).
Szóval nem hülyeség a Hyundai ötlete amit az Ioniq 5N-nél mondott, hogy 1-2x 20-25 perc pálya - 20 perc töltés.
Írtam róla egy keveset korábban, nem pályaautó, de meglepően jó volt, semmi nem melegedett el, fék is bírta, power limitem sem volt.
-
brumi1024
veterán
válasz
cOxeR #312029 üzenetére
Néztem sokáig, mert velem is jött egy Type R (ha nem pont a videó készítője), de a kivágáson egy ugyanolyan színű M3 van. Egyenesekben hasonlóan távolodtam (100-200 közt i4 M50 és az M3 nagyon közeliek), de kanyarokban jobban ment, tapasztalata is több volt, illetve alkalmasabb is pályára az az autó.
Pont a másik topikban írtam, hogy mentem, de nem eszetlenül, 2000 km-t mentem addig az autóval, és nem tudtam mire számítsak (persze az M440i hasonló, de könnyebb) - meg hát villannyal sem voltam pályanapon, azt is szokni kellett.
-
Gergőke88
addikt
tboldi: féket honnan rendelted? fékmester? köszi!
-
wanted5
őstag
Sziasztok!
Vettem egy Ford Focus-t (2009 - 1.6 - sedan) és azt szeretném kérdezni, hogy tudnátok-e ajánlani egy jó, megbízható szervizt/szerelőt Gödöllőn vagy környékén?Novemberben jár le a műszaki, gondolkozom, hogy most az eredetvizsgával együtt meg kéne ejteni, de lehet várok és előtte beadom egy ellenőrzésre, hogy tuti legyen. (jó állapotban van az autó, bízom benne, hogy gond nélkül átmenne)
-
pit stop
addikt
válasz
MasterMark #312021 üzenetére
Most nem zavar, de ha közterületen ezt bevezetik, akkor megnő ezeknek a száma a mostaniról bev.központoknál. Aztán ha helyek 5-10%-át ezek elfoglalják, akkor hétvégi/ünnepi időszakokban mi fogunk ott keringeni, hogy helyet találjunk...
-
Qru
MODERÁTOR
Elszállíthatják és el is árverezhetik a veszélyes helyen hátrahagyott autókat - [link]
Na végre... Nálunk is ott rohasztanak egy 307-es Rezsót évek óta. Remélem azt is elviszik a g-be.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #312013 üzenetére
Igen, simán viheted. És akkor innetől ketyeg a 2 év műszaki. Haver is előbb viszi, igaz ő a zöld rendszám kimaxolása miatt.
Ha nem megy át akkor bukod a most érvényes műszakit is.
-
szabonagyur
félisten
Pont azon gondolkozok, hogy elviszem a Cityt műszakira, hiába van még 1 év benne. Minimális esélyt látok arra, hogy jövőre mondjuk már belekötnek valamibe...
Lehet ilyet ugye, hogy elviszem most műszakira, hogy innen legyen 2 év? Illetve ha most nem menne át valamiért de még van 1 éves érvényes, ilyenkor mi történik?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
macilaci78 #312011 üzenetére
Cserébe nem is böködik csavarhúzóval.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest