Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
Magnum_ #114094 üzenetére
Kevés lenne neked az 1,4 szívó szerintem.
Most csak akkor jó vétel a kia, ha tényleg megtartod 5-6 évig a gari miatt, mert olcsónak már nem olcsó.
Amikor 2011- Ben vettem a kia ceed-et 2,79M volt az alapára és 3,1M volt az extrákkal emelt ára amiért elhoztam. Akkor még jó vétel volt.
Akkor volt egy lancer 4M, egy oktávia szintén, golf 4,5M... -
-v-
addikt
válasz
szőröscica #114096 üzenetére
Csak hidegen csattog, vagy ha reg volt megjaratva.
-
szőröscica
addikt
Lattam ma egy E92 325i-t es nem csattogtak a hidrotokei
biztos frissen generalozott volt
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Integrale #114088 üzenetére
tetszik, nagyon, pont nekem való lenne, biztos visszanéznék rá a parkolóban, de inkább egy 1.8 Astra TT, utána olvastam eléggé a dolgoknak azzal kapcsolatban (is, meg még 1-2típusnak)
xboy89: Nem gondolod túl a dolgot, ha pár nap alatt veszel egy kocsit
nem :-)snoopy: a piac ezt diktálta most. és a piac alatt nem csak az autóhelyzetet értem
bár a feleségem ki van akadva, alig beszél velem tegnap este óta
pedig nem érzem úgy, hogy nagyon rossz döntéseket hoznékMost bemehetnék random Kia szalonba és kp-ra tudnék venni egy új Ceedet (ampera árából), de az pl. hülyeség lenne
-
Hello!
Caripar német akkukról van esetleg tapasztalatotok? Opel szervízben ajánlották a gyári kiváltására. Két év garanciás. 33 ezer ft lenne, gyári akku kedvezménnyel 48 ezer. Minimum 70 ah-s akku kellene, 1.7 DTI Corsa.
Köszönöm!
-
-
kisza25
félisten
válasz
tboldi #114079 üzenetére
Vagy egy ilyen
csak 6db aksi kell bele, bele is fér az 1,5 M-be
-
kisza25
félisten
válasz
Mágus2 #114070 üzenetére
Igen ez ilyen
Saint: ebből lett valami? -
bbubby00
őstag
válasz
stickermajom #114009 üzenetére
Egy jo hokamera kene nekem. Multkor ultem olyan GT-ben. Nagyon faya estere
-
Magnum_
nagyúr
válasz
szőröscica #114071 üzenetére
Igen, ezeket is figyelembe vettem termeszetesen. 7.5km oda, otthon garazs, cegnel sajat hely, hetvegen ingyenes a parkolas. A villanyozas es a toltes hianyozni fog, de irtam, mi a koncepcio.
Termeszetesen nem rossz a szerzodesen szereplo osszeg
Focvis; 1.5M (+-200k, ha valami durva jon szembe)
Dizel nem -
OK srácok, köszi a véleményeteket!
Kikértem egy 60+-os, sokat látott autóbuzi kollégám (pl. 80-as években 635CSi, 90-esekeben XJ12 Jag, most Lexus) véleményét is, ő is lebeszélt a fekete bőrről, hűtés nélkül.Eddig 2x volt bőröm, mindkettő bézs; a Vectra C-ben nem komáltam, olyan volt mint a smirgli; viszont a Saabban finom puha volt, ápolás után kellemesen recsegett a fenekem alatt.
A VW-kben is finom az anyaga; és ez rendes GTI cucc, piros öltéssel. De ha mindenki lebeszél, akkor hagyom.
@Saint: Mekkora keretben gondolkozol? E39 530d belefér?
-
Magnum_
nagyúr
Sracok, vannak terveim. Ingatlanos tervek.
A villanyautozas a legfaszabb dolog, ami az autozassal tortent az elmult 50evben - szerintem.
Tehat lesz is majd, csak maskepp. Majd felesegnek, egy picike, a varosba, ha majd a korulmenyek indokolni fogjak.Addig saint sokkal olcsobb autoval fog nyomulni. Meg keplekeny, 2 heten belul eldol minden.
-
válasz
Tsebacsi #114048 üzenetére
Hűtés szerintem nincs benne (99%), fűtés alap. Nincs eldöntve, közvélemény kutatást tartok.
FEKETE!
Azt se tudom, hogy a motoros állítást hogyan lehet beüzemelni, elég komplikált a mostani autók elektromos rendszere.@Qru: Tudom, olvastam, ez azt jelenti, hogy jók a cuccok. Mi az a jegesdoboz?
@(#114049) brumi1024: Wow, köszönöm!
-
válasz
zolynet #114038 üzenetére
Tök jó, szívó létére több mint a gyári. 👍
Más 1.: Tudnék venni 300-ért komplett, szép, fekete GTI bőrbelsőt. (A mostanit megtartanám tarcsiba, de kb. 200-250-ért el is tudnám adni.) Van értelme szoptatni magamat fekete bőrrel?
Azt nem tudom, hogy van-e benne masszázs funkció, ill. azt sem, hogy a motoros állítás működne-e.Más 2.: Az NFTS-t szerencsére eszi a droidos box.
@(B)Munez(/B): Jó gondolat, köszönöm; esetemben nem működne, mert csak 2 GB a box saját háttértárja, ebből kb. 1 GB a szabad, csak az appoknak elég.@Saint: Kár, nekem nagyon tetszett, bár élőben nem láttam. Majd biztos elmondod a döntésed okát.
-
Magnum_
nagyúr
Autohelyzet nalam:
[link] -
Qru
MODERÁTOR
válasz
zolynet #114038 üzenetére
Jó ez!
mod:
Danex: A klasszikus rombusz mintás hólánc a legjobb. A hókarom amúgy is szükségmegoldás a semmitől csak egy fokkal jobb az alatt csak a zokni van.
Minden hajtott kerékre kell lánc (éljen az awd), az alufelnit könnyen megkarcolja amúgy a lánc, szóval erre készülj fel lelkileg.
-
Danex
addikt
Üdv, ismerősökkel tervezgetünk téli kiruccanást, mivel magasba mennénk igy nem csak a kresz miatt de szükség lehet a hóláncra.
Mint zöldfülű a témában kérdezném, hogy alufelnihez milyen lánc ajánlott vagy mire kell figyelni?
Biztos jók lennének a "hókarmok" is, de azt azt hiszem a kresz sem ismeri el.
-
zolynet
veterán
nekem szerdán volt az erőmérő: accord typeS @dyno
ugyan többet vártam a leömlőtől, de azért így sem rossz -
tboldi
nagyúr
Van még mit tanulnom.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
szőröscica #114001 üzenetére
Mègane 1 ph2- mnek qrva jó vagy más szóval kbsztt jó világítása volt . Simán úgy mentem vele mint nappal . Asszem jobb világítása volt mint a 16 èvvel fiatalabb Aurisomnak.
-
-
válasz
focvis #114019 üzenetére
Köszönöm szépen, +1x elnézést az OFF-ért!
A cél, hogy a PC-n meglévő 6,3 GB-os fájlt lássa az Andriodos TV-box, ehhez valahogy el kell juttassam a TV-boxra, a pendrive tűnik egyedül alkalmasnak erre.
(A fájl mérete miatt FAT32-re formázott pendrive-ra nem tudom kimásolni, csak NTFS-re. A TV-box gyárilag rootolt okos eszköz, saját fájlmenedzserrel, ha már látja a fájlt, akkor a KODI le is tudja játszani.)
(#114030) Tsebacsi: Thx, akkor bizakodom!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Speeedfire #114014 üzenetére
Óvatosan kell, én éjszaka soha nem nyomom pont ezért ilyen szakaszokon.
-
Very OFF!
Az IT-s urak közül valaki segítsen plíz, hogy az Android felismeri-e majd az NTFS-re formázott pendrájvon lévő 6,3 GB-os fájlt?
1000 Thx!
-
válasz
stickermajom #114012 üzenetére
Ez azért jó mert reptében süti a vadat.
-
Speeedfire
félisten
Egyedül a vadakkal kell vigyázni, de ők szakaszosan szoktak csak menni általában. Van pár nap, amikor nagy a mozgás, utána pangás van. De ilyenkor chill van, max 70-el mész úgy is.
BigBlackDog: Sajnos a teljes szakasz már nem az igazi, kb 10 éve még egész jó volt. Zirc - Vp között nagyon jókat lehetett autózni. -
Snoop-y
veterán
válasz
stickermajom #114012 üzenetére
Ahh ez mar durva. Lattal mar ejszakai rally-t eloben? Egy fotos ha belevakuzik a szemedbe az kb semmi egy ilyenhez kepest. Olyan ez baszki mint valami atomvillanas
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Speeedfire #113991 üzenetére
Az eléggé faja kis út.
Mármint a középső szakasz (Győr és Veszprém környéke nem a legjobb).
-
Snoop-y
veterán
válasz
stickermajom #114009 üzenetére
En egyszer kozlekedtem egy ilyennel
ezzel tenyleg mindent lehet latni:
-
stickermajom
addikt
válasz
Ezért jó a LED mátrix, ott akár 90-nel is merek menni az állatok miatt!
Viccet félretéve, tényleg jó, hogy jobbra- balra bevilágít az árokba akkor is, ha van forgalom. Kár, hogy mint sok minden mást, ezt sem értik az emberek itthon, meghaladja az agyi kapacitásukat. Pl. szembe jövő autónál tökéletesen látszik, hogy a jobbos két szegmens világít, nem vakítva senkit, de a paraszt csak felnyomja a refit.. Mondjuk a sok itthoni acetilénlámpával felérő szétégett foncsorú bemattult halogén mellett nekem nem fáj, ellenben a1614 LED válaszul egészen biztosan.Mondjuk nem tudom miért lepődök meg, a BMW-nél is villogtak a DRL-nek használt 5V-on égő refi miatt. Egy ismerős is rendszeresen levillogta a Ford Galaxy-kat mikor bejött a DRL, mert azt hitte ködlámpát égetnek..
-
Snoop-y
veterán
válasz
Integrale #114006 üzenetére
A vicc ,hogy van ra szabadalom raadasul magyar...
Mondjuk nalunk eleg jol sikerul azert szintbe rakni a csatornat bar tudom mi nem EU-vagyunk (lehet ez a titka
)
-
kisza25
félisten
válasz
Meglehet ám szokni, én éjjel jártam haza Ausztriából, mert olyankor 4:15-4:30 perc alatt hazaértem (450 km és csak 170km autópálya). Napközben 5,5- 6,5 óra volt, de egyszer szakadó hóban 8,5 óra is összejött.
Azt szoktam csinálni éjjel, hogy követek egy gyorsan haladó autóst, így sokkal messzebb el lehet látni, persze akkora távolságból, hogy ne zavarjam. -
gzbotii
nagyúr
válasz
Snoop-y #113999 üzenetére
Ahol én szoktam - régen - csapatni (Erdély, Kárpátok) sok szakaszon 30-50-60km van két település között, ahol azért, főként éjjel, nem olyan gyakori a gyalogos. Vadakkal meg eddig azért nem volt baj - bár az elmúlt két évben a medvehelyzet fokozódott.
Másik meg, hogy csapatásnál mindig benne van ez a faktor, ezzel nincs mit tenni, akkor nem kell csapatni - innen szerencsére mindig mindenki betart minden szabályt.
-
Snoop-y
veterán
válasz
En amugy sem latok jol szurkuletben szoval ilyenkor atvedlek kalapos Suzukis bacsiba
-
szőröscica
addikt
válasz
Snoop-y #113999 üzenetére
De a legtobben este sotetben ugyanugy toljak, mint nappal. Meg kodben is.
En komolyan nem ertem, egy atlag magyar orszaguton refi nelkul ejjel sokszor meg a 80 is soknak erzodik. Egyszeruen nem latsz el annyira messzire, hogy a reakcioidoddel egyutt megallj, ha barmi gond van.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max