Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
ngaba #180098 üzenetére
Számomra nem az jelenti az autózást és ezzel együtt a rutint, hogy a hülyéket kell figyelnem.
Utóbbi meg nagyon régóta megvan.
Az elsőt (autózást) meg foszlányokban sem lehet annak nevezni, ami pesten van.
Dudáljon/hat is, de ne azért, mert megálltam a pirosnál.
---------
(#180097) Dluinet
Simaliba...Egyetértek! -
ngaba
aktív tag
válasz
stickermajom #180090 üzenetére
Köszönöm, továbbítom az infót.
-
ngaba
aktív tag
válasz
ΞΔGLΞ #180092 üzenetére
Én nem látom annyira drámaian:
Például segítenek sávváltásnál, az meg vidéken elég ismeretlen fogalom.Azt is meg merem kockáztatni, hogy az átlag autós rutinosabb Pesten (nehezebb vezetni ott, és átlagosan naponta többet is kell). Tény, hogy előbb nyomják a dudát, ha valaki hülyeséget csinál.
-
Kickass
őstag
Azert ez igy enhye koltoi tulzas szerintem. Olyan amilyen, de most mar jo ideje teszem/tettem meg napi szinten ezt a 3 utvonalat:
- Ujpest Varoskapu (ide szerencsere mar nem jarok) - Diosd
- Arpad-hid pesti hidfo - Diosd
- BME - DiosdMeg csak huzos esetbol se volt tul sok vagy inkabb egyaltalan, pedig latszik hogy gyakorlatilag eszak-deli iranyban szinte napi szinten szelem at a varost.
Egyszer akartak hatulrol belem jonni az is Diosdon tortent, egyszer meg egy 22. keruleti kis utcaban vitte majdnem le a tukromet egy nagyon sieto valaki.Ellenben itt legkesobb a 2. vagy 3. auto besorolasnal mindig beenged meg ha 'paraszt' vagyok is, mig Debrecenben ez olyan szinten nem divat hogy csak akkor tudsz sorolni ha mar mindenki elment...
-
válasz
MasterMark #180082 üzenetére
Pont azon gondolkodtam, hogy megnézem, hogy a Sync3 tud-e ext fájlrendszert kezelni - végülis Unix alapú rendszer, hátha...
Bár ha belegondolok, hogy a Droid meg Linux alapú, és alapesetben nem nagyon bírja külső tárolónak az ext2-őt...
(persze majd ha visszakapom...)Ext4 is naplózó, nem biztos, hogy pendrájvra való. Bár telefonnál ext4-re formázott kártyával csináltam dual-boot-os telefont
Ez ilyen félig-off-on bejegyzés volt.
@(#180092) ΞΔGLΞ
Herceghalomnál a 60-as tábla azért is van kint, mert ott a közlekedési lámpa. És persze sárgá volt, tehát fékeztem, és megálltam a már bepirosodott lámpánál. Mögöttem a kis furgon - akin látszódott, hogy befeszült, mert csak 64-gyel mentem - úgy tudott csak megállni, hogy a forgalom elől elzárt felfestésre kikanyarodott, azért hogy ne jöjjön belém. Pillanatra megijedtem... -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
stickermajom #179991 üzenetére
Én most voltam pont 1 hete pesten a "csatahajóval", mindenki előtt leborulok, de komolyan! akinek az ottani "közlekedéshez és a felhőtlen autóvezetéshez" idegrendszere van.
Számomra az egész magyar közlekedés egy gané már, de Pest az most viszi a prímet nálam. Azt hittem Pécsen van sok rengeteg hülye, ha már említetted, hogy látogatást tettél a városban. Tévedtem. komolyan úgy voltam vele, ha egy valaki is karcolást ejt a saját hibája miatt a bömbin, annak az agyába tolom az orrát.Ehhez képest egy München, Stuttgart, Köln, Frankfurt etc...városok csúcsforgalomban is szinte már a nyugalom szigete, és valamiért a "hülye németje" csak megtanulta, hogy zöldnél el kell indulni. Viszont Pesten, vakító pirosnál meg majdnem belém jött két hülye is, az egyik még a dudára is ráfeküdt, hogy meg mertem állni a pirosnál. Csak a párom (ne szállj ki kérlek) és a gyerekek miatt nem nyitottam ajtót, hogy megkérdezzem, hogy az anyja hogy áll a szakmájával...
Tehát Pesten a legtöbb marhának a zöld az még piros, de a MÁR piros az még simán zöld. Ok...
Pécsen legalább megállnak a pirosnál, ha már elindulni nem tud 10-ből 8 a visszaszámlálós lámpáknál főleg érthetetlen számomra a tökölés, pöcsölésük... Ha egyszer 03-02-nél már sárga, akkor B+ rakd az egyet, mert mindjárt zöld. Nem, ő még áll és néz ki a hülye fejéből.
Szóval pest...
A többiről nem is beszélve, mikor jobbról óra szerint 54-nél leelőzött pár centire egy elektromos rolleres idióta egy olyan utcában, ahol szinte alig volt hely, na most az autó és a járdaszegély közt, hát nyilván alig volt erre hely, de ezek szerint volt, mert közel ugyan, de legalább elment.
Az ott nem közlekedés, hanem egy oltári nagy katyvasz...(tisztelet a sok kivételnek, mert nyilván azok napi szinten élik ezt meg és ezzel megint oda lyukadok ki, hogy ezek a vezetők előtt leborulok). -
stickermajom
addikt
válasz
ngaba #180074 üzenetére
125 lovas 1,4T. Alapvetően elégedett vagyok vele, egy garanciális fényszóró cserén vagyok csak túl. Mondjuk szép is lenne 2 év és ~37000km után, ha valami baja lenne. Vizet vagy olajat nem eszi, csak a benzint. Valószínűleg én vezetek bénán, de 7 liter alá ritkán megy csak be a fogyasztás. A BC által kiírt adatok pedig akár 1 literrel is eltérhetnek a valóstól.
Ha használtan vennék, akkor mindenképp olyat keresnék ami 2018 április utáni gyártású, akkor kapott szoftverfrissítést és új olajat gyárilag az összes, előtte előfordultak LSPI gondok.(#180072) Tsebacsi Na jó, de eddig ő volt a szent tehén.
Most még az őszi waxolásig sem jutottam el egyelőre.
-
kisza25
félisten
Itten van e ni az új elektomos dacia
-
-
zoo8800
veterán
válasz
cappa72 #180077 üzenetére
Itt igazából az a lényeg, hogy
1, hiába van jó nagy kapacitású, 8-16-32 stb. tárolód, abból kb. 4 gigát tudsz használni FAT32-vel.
2, a kézikönyv ezt nem írja, neked kell kitalálni. Anyám emiatt bement a szervizbe, ahol hülyének nézték, majd visszajött hozzám, hogy mégis működik az USB, biztos a pendrive a szar, csináljak valamit. Itt, a fórumon olvastam a tippet, hogy a Corolla megmaradt a XX. században, és a FAT32 kell neki.
-
ngaba
aktív tag
válasz
stickermajom #180073 üzenetére
Bocs, biztos ki lett már vesézve, de bízva abban, hogy az itteni emberek szeretnek az autójukról mesélni:
Milyen az Astra megbízhatóság szempontjából? (Melyik motor van benne?) Tesóm gondolkodik rajta. -
-
válasz
molnarpeter #180069 üzenetére
Én azt is beleteszem, csak rakok alá valamit. De ha egyszer el kell hozni, el kell hozni. Plusz ha valaki melósautónak IS vette, azt ez hol érdekli?
Elvárás, hogy amikor eladod az autód, akkor jobban nézzen ki, mint amikor elhoztad a szalonból. Na most ez Drága Magnumunkon kívül nem sokunknak sikerül -
válasz
Dluinet #180064 üzenetére
"Nem várjuk már el egy hybrid tulajdonosától, hogy full elektromos autóként használja.
Ha azt akart volna, akkor elektromos autó vett volna."Ez plug-in hybrid, azért vettük, mert mindkettőt tudja. Aki nem tölti, de ilyenje van, az hülye, megérdemli, nem kell vele foglalkozni. Elenyésző esetben ezt kapta, de nem tudja tölteni otthon/melóban, az meg így járt (szerintem ez a nullához konvergál szinte).
továbbra sem értjük mi a probléma, miről beszélünk?!
Ez egy ilyen nap úgy látszik, a Focus csoportban élénk vitában vagyunk, mert volt olyan, aki be mert tenni az autójába 3-400kg deszkát (befért, terhelési határon belül volt) és ettől ő lett a közellenség és a hülye.
-
válasz
zoo8800 #180058 üzenetére
Én pl. fikázzam anyám új Corolláját, mert csak a FAT32-re formázott pendrive-ot fogadja el?
Há' mér' ne? Amúgy milyen fájrendszereket kellene tudnia?Fogyi kisöregnél szinte teljesen annyi (6,56), mint legutóbb (6,54).
De most már nagyon érezni, hogy hirtelen öregszik...Maxival nem mentünk annyit, hogy kelljen tankoni (sok itt a hómofisz..), illetve megint szervizben van, merthogy a kijelző még mindig fantom érintést produkál, és utána szépen kifagy.
Sőt, most olyat csinált, mint még soha: hallottam a fantom érintés hangját, és most nem 1x, hanem vagy 30x... saját maga "nyomogatta/érintgette" magát... (maszturbál, vagy miasz§r?)
Talán az a szerencse, hogy a kijelzés az rendben van, tehát az aktuális képernyő az teszi a dolgát, csak megérinteni felesleges, mert nem veszi az érintést.i -
válasz
Integrale #180051 üzenetére
Ha nem tölti, akkor sima hybrid-ként működik, de a nagyobb aksi miatt azoknál hatékonyabban.
Ha 120 felett nem is vesz részt a hajtásban, az autó simán vitorlázik álló motorral kilométereken keresztül. Mert nincs szükség a légkondihoz és egyéb segédberendezésekhez a járó motorra. Ez dugóban állásra is igaz.
A hegymenetet nem is említve, amikor az út végén kiderül, hogy annyit fogyaszt az autó, mintha sík terepen ment volna.
Az elektromos motor az indításban besegít, ami iszonyat sok üzemanyagot takarít meg, mert jellemzően az a leggazdaságtalanabb üzemmód a hagyományos autóknál.
Így a plusz tömeg ellenére is lazán (minimum) 20%-kal kevesebbet fogyaszt, ha nem is töltik.
30%-kal kisebb fogyasztás a reális.
Ez mind külön töltögetés nélkül sikerül.Nem várjuk már el egy hybrid tulajdonosától, hogy full elektromos autóként használja.
Ha azt akart volna, akkor elektromos autó vett volna. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
zoo8800 #180058 üzenetére
A fedélzeti egység lassú itt is (és röcög a hangszóró ha lapozok benne
) az a legkevesebb de egy random elengedő autohold kimondottan balesetveszélyes. Azért ez egész más tészta... Ehhez képest a Passatunk maga volt a megtestesült tökéletesség, ott semmi ilyen hiba nem volt. De hát vhogy el kell adni azokat is ugye...
-
zoo8800
veterán
Hmm. Különbözőek vagyunk, máshogy értékelünk dolgokat. Ha annak a kotlának csak ennyi baja van, akkor az kb. a világ egyik legjobb autója.
Az infotainment mostanság egyik gyártónak sem a legstabilabb pontja... Én pl. fikázzam anyám új Corolláját, mert csak a FAT32-re formázott pendrive-ot fogadja el? -
Qru
MODERÁTOR
válasz
zoo8800 #180056 üzenetére
Ha még csak ez lenne a legnagyobb baja akkor nem is morognék miatta folyton, most is csak megjegyeztem hogy mennyi a vízfogyi. De a random nem működő extrák pl a sírba tesznek. Most éppen a pendrive-ot nem olvassa random. Bedugom beolvassa majd hibát ír. Kihúz bedug és ismét ez a hiba. Harmadjára megcsinálom akkor meg oké, olvassa és megy róla a zene simán hosszasan. Random megszakad a BT kapcsolat a gyári kihangosítóval, néha magától elenged az autohold (már vagy 2x majdnem megtoltam az előttem állót emiatt, már inkább nem is használom). Szóval van itt baj rendesen.
-
zoo8800
veterán
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
focvis #180050 üzenetére
7,06 (bc: 6,9) mezei B7, ez sok pálya kevés város. Hazafelé az autópályán úri dolgom volt, egy mentős ment előttem és olyan szépen takarította előttem a sávot hogy még soha ilyen gyorsan nem értem fel. Amúgy tempóra is egész jót ment, csak a nagyobb kanyarokban vette el a gázt.
-
válasz
Dluinet #180048 üzenetére
Majd megnézem a videót.
Ha nem tölti, akkor tényleg jobb egy normál hibrid. (Más kérdés, hogy a normál hibridek jellemzően kis teljesítményű motorral szereltek.) Tegnap úgy alakult, hogy hibrid üzemben mentem a munkahelyemre, nem fogyasztottam az akkumulátort. 4,6-ot* kért. Csak dízel üzemben 10-11 a városi.Szerk. *Hegynek felfelé megyek, ez is számít.
-
válasz
BigBlackDog #180047 üzenetére
"cipeli az akkumulátor feleslegesen, ha nem tölti valaki"
-
válasz
molnarpeter #180042 üzenetére
Nem ért a plug-in hoz.
Olyan dolgokról tesz kijelentéseket, amikhez nem ért.
De ha tovább teszteli, mondjuk 2-3 hetet, akkor nem mond hülyeségeket.
Különben bírom a srác videóit. -
t72killer
titán
válasz
focvis #179985 üzenetére
Re adapter: ennél a wingbar 118+raised rail kombónál úgy tűnik, hogy nem kell semmiféle adapter, ugyanezt írja egy Golf-hoz Octaviához és Superbhez.
-
kisza25
félisten
válasz
molnarpeter #180042 üzenetére
Pont most akartam én is focvisnak
-
molnarpeter
nagyúr
Friss V60 D6 teszt (Draskovics)
-
kisza25
félisten
válasz
Integrale #180034 üzenetére
Na ja az Ausztriai NAV-nál igazi vendégmunkásnak érezheted magad,meg a munkaügyi hivatalban is, máshol nagyon nem éreztem a dolgot. Na meg ha valami gond van elsőre a vendégmunkás van felkérdezve
Mondjuk én kint sem maradtam csendben, ami a szívemen az a számon. Sose nyaliztam sehol, ezért alapból hátrányból indultam a legtöbb helyen, de csinálod a dolgodat, azt szeretik mindenhol -
Integrale
veterán
válasz
Tsebacsi #180001 üzenetére
Ki kell költözni valahova, ami szerinted/kozvelekedes szerint jobb, es kiprobalni. Hulye, ugyetlen, idegbeteg, stresszes, frusztralt mindenhol van.
Mashol mas fog idegesiteni, maximum csak sok ev elteltevel jossz ra/veszed eszre, amikorra felszivott annyira az adott orszag kulturaja/burokraciaja, hogy el tudd donteni, hogy ez elheto e vagy sem.
Ir, kanadai es ausztral rokonok (szarmazasuak es ott eloek egyarant) mindig megjegyzik, hogy mennyire szep orszag, milyen kedvesek az emberek, rendezett es tiszta Bp es az orszag. De csak ennyit lat ebbol, nem megy be egy okmanyirodaba ugyetintezni, ahogy Szloveniaban te sem ezzel kezded a hetet. Ok azt szoktak meg, te ezt. A problema onnan indul (szerintem), hogy amig ok elegedettek azzal, amilyuk van, addig itthon a jo sem jo, nincs eleg, csak a feszenges es az elegedetlenseg.Romania annyira jon a nyakunkra, hogy az ottani ex munkatarsak megkerdeztek, hogy mi a fszert nem jo nekem itt? Ha ok itt elnenek, nem vagynanak el, mert Romaniahoz kepest mar ez is nyugat.
-
ngaba
aktív tag
válasz
Gombinyó #180015 üzenetére
Nem az én személyem az érdekes (már bánom is, hogy beírtam ide ezt), csak a stickermajom által megénekelt kesergés jegyében próbáltam megvilágítani a felsőoktatás helyzetét.
Lehet, hogy ON-topicabb lett volna, ha ezt az egyetemi parkolóban látható autótípusok felsorolásával teszem meg, de szeptembertől úgyis visszavette a város az egyetemi parkolót, és fizetős parkolót csinált belőle, szóval már az is tárgytalan... (Legalább az 1.6 TDI-m kímélve lesz télen, a kevesebb városozás miatt.
)
Egyébként matekot, és igen, inkább hivatás/hobbi.
Amióta megszületett a kislányom, azóta a többi fiatal kollégához hasonlóan bevállalok minden adódó extra lehetőséget (óraadás máshol, alkalmi másodállások, adódó EU-s projektek stb.)
-
Magnum_
nagyúr
Kozben tobben irtatok privatban, hogy jottok
bontani, gyujtanisegiteni. Ezt koszonom Nektek.
De sikerult.Csak igy mas a ket izzo szinhomerseklete kisse.
Ok, kicserelem jobb oldalt is.
Vagy nem. Ehhez mar tenyleg nem ferek hozza -
kisza25
félisten
válasz
TheProb #180023 üzenetére
Én abból gondolom, hogy pl laptimingen 2kör után elmelegednek a gumik, még a komolyabb gumikkal is.
Meg pl. Draskovics Andris videóit követem és neki is kellett komolyabb gumi és extra hűtés, hogy ne csak 2-3 gyors kört tudjon menni a kakucson.
Nincs nagy tempó, de sok a kigyorsítás így nehezebben is hűl az autó, de terhelést kap rendesen -
TheProb
veterán
-
Szada85
aktív tag
válasz
stickermajom #180014 üzenetére
Én pl. pont ellentétesen vagyok meglepődve.
Egy hete vagyunk itthon, és rendesen csak lesek, hogy egymást érik az R-es, S-es új autók, majd minden lámpánál látok R-es zöld rendszámos vellanyparipát, és szembeötlően sok luxusautót is látni, kedd délelőtt több plázában is jártunk, mindegyik zsúfolásig emberrel (akiknél zacskók is vannak tehát nem csak lézengenek), tegnap délután 2kor az Örsön az IKEA eladóterében tömeg volt (és nem üres kosarakkal).
Egyáltalán nem az a benyomás, hogy itt annyira rossz lenne az élet, bár nyilván a hátterét tudhatjuk. -
Magnum_
nagyúr
Bmw muszaki megvolt, persze epphogy atcsuszott
Este smUrttal bevasarlas. Latom, kiegett a tompitott.
Oke, vettem izzot parban. Mar a parkoloban nekialltam, mert uzalom, ha nem eg a lampa rendesen (meg azokat is, akik leszarjak a kiegett izzokat).
Epphogy befer a kezem ebben a szarban a Lampahoz.
Stekker lejot, izzo berohadva a fenyszoroba.
Hazajottem idegbol.
Holnap lemegyek egy kalapaccsal.
Tankolni is akartam, de a benne levo benzin eleg ahhoz, hogy langra kapjon. (Bezzeg a bmw...) -
kisza25
félisten
válasz
Én azért mentem ki, mert itthon 21 évesen már konyhafőnök voltam és napi 12-16 órában dolgoztam és 4-5 év elteltével láttam, hogy így sem jutok egyről a kettőre (14 éves koromtól dolgoztam szakácsként). Elkezdtem telente kijárni Ausztriába, eleinte ugyananyit dolgoztam kint is, de konyhai kisegítőként 1,5* annyit kerestem, mint itthon konyhafőnökként. Megtanultam a nyelvet és szakácsként napi 2*4-5 óra munkával kerestem 2*annyit, mint itthon, és nem alacarte, hanem szállodában. Onnantól már télen-nyáron kijártam párommal.
Összekapartunk egy házra valót 10 év alatt, felújítottuk, még egy szezont lehúztam és hazajöttem. Azóta csak vegetálunk, pedig párom itteni viszonylatban jól keres, meg én is, de még tartani a dolgokat is nehéz itthon, nem hogy előre jutnija meg nyaraltatunk is.
Szomszédok: 2013- ban vettem a házat, azóta a szemben lévő 3 házból 2-ben más lakik, a jobb oldali szomszéd másik, a bal oldali ua.
A szemben lévő házat én adtam el, jól megválasztva a szomszédokat
Amúgy ez nem annyira jellemző édesapámék haza, a szülői ház, jobboldali, baloldali és szemben lévő szomszéd ,több generáció óta ugyanazon családoké -
stickermajom
addikt
válasz
focvis #179993 üzenetére
Persze én is elvándoroltam a szülővárosomból, és nincs is azzal bajom, ha valaki külföldön látja biztosítottnak a jövőjét. Egy kis munkahelyi pity-puty és az Alpok miatt pályáztam is Salzburg környéki helyekre tavaly tavasszal, aztán közbeszólt az élet.
De ezzel az állandó kesergéssel egyszerűen nem tudok már mit kezdeni. -
válasz
Nyilván van olyan szakma amit nem fizetnek meg, nekem is van olyan ismerősöm aki inkább elment vidéken biztonsági őrnek, mert rendszerüzemeltetőként kevesebbet kapott volna.
Kint valóban jobb a szociális biztonsági háló, de ehhez kell az is itthon, hogy gazdasági analfabéta az emberek többsége, illetve a régi jó feketén minden jobb felfogás. Sok mindent kéne csinálni, és lassan haladnak a dolgok - kivéve ha kerékpárutat kell kijelölni -.Asszony is nekiállt másodállásban egy másik karriernek, én is elkezdtem tanulni, 2 gyerek mellett rohadt nehéz, de másképp nem lehet előrébb jutni. Hacsak nem vagy csókos vagy nem robbantasz bankot.
Nekem meg a szomszédaiddal sajnos peched volt, elmondásod alapján szimplán retardált, de ilyenek mindenhol vannak.
-
válasz
grizlisandor #179996 üzenetére
Előzetes casconak hívják, amit a barátod keres.
-
válasz
parandroid #179992 üzenetére
[link] Pepitában ugyanez igaz azokra, akik kimentek és onnan magyaráznak haza, hogy hogyan is kéne. Ha annyira nagy a vágy, hogy változtatni akar valaki, akkor azt helyben kéne megtenni.
Én jelenleg nem mondanám, hogy felvet a pénz - oké, van már egy 3 hálós, nappalis családi házunk BP mellett hitelből, 2 autónk és így is éldegélünk, de lehetne jobb is. Dolgozunk rajta a feleségemmel, de szerintem az a megoldás, hogy képzi magát az ember, nem pedig elfut. Nekem is vannak rokonaim kint Németországban és hallom, hogy a Németeknek is megvan a saját keresztjük.
-
válasz
focvis #179993 üzenetére
Az a gond, hogy ez így nem feltétlen igaz
Elég sok ellenpéldát tudok mondani, hogy emberek (évfolyamtársaim, barátaim) diplomával a hátuk mögött nem tudnak munkát találni vagy egyről a kettőre jutni, rendesen megélni, 10 évesnél fiatalabb autót venni, mert egyszerűen a hazai helyzet, a munkamorál, emberek hozzállása és a fizetések nem teszik lehetővé.
Értem én, hogy Hamburgban vagy akárhol több a török, mint az echte német, de itthon is elég sok náció kezd lenni.
Valahogy amikor, akár csak a szomszédos Ausztiába kiköltözött ismerősökkel beszélek, mindenki olyanokat mond, ami az életet ott nem nehezíti, inkább könnyíti, plusz amikor arra járok látom is, hogy mennyivel másabb a környezet amint átléped (Hegye)Shalom küszöbét.De ugyanezt láttam Szlovéniában is.
Nem nagyon akarnék elmenni én sem, csak itthon a fejekben alapvető problémák vannak, amik sajnos az új generációkkal sem szűnnek meg, sőt... Egyre több a felelőtlen leszarom ember, mindenki feszült és ideges, és akkor én meg mosolyogjak és legyek nyugodt? Hát nem tudok, még a fsz szomszédaim miatt se
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!