Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Bluetooth hangszórók
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BigBlackDog #223099 üzenetére
Freudi elszólás
-
BigBlackDog
veterán
válasz
macilaci78 #223098 üzenetére
Érdekes ez a BMW-kenyérpirító hasonlat, eddig még nem hallottam.
-
-
válasz
MasterMark #223090 üzenetére
itt a bizonyíték, hogy merre is megyünk
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
bulikavagyok #223086 üzenetére
Mindjárt elmorzsolok egy könnycseppet.
-
Szada85
aktív tag
válasz
bulikavagyok #223086 üzenetére
Miért, pl. ezektöl a mahzrt-s srácoktól ki az, aki megveszi az autókat?
Direktbe a mobile-s képekkel hirdetik az autókat, 18 - 20.000€-val drágábban, mint a kinti kereskedök (bruttó ára).
[fehér M3 mobile] 92.900€-ért van kint, otthon [fehér M3 mahzrt] 111.600€-ért.
[bordó M3 mobile] 97.450€-ért kint, otthon [bordó M3 mahzrt] 118.109€-ért.Értem, hogy magyar rendszámmal adják, de pl. a regadó kalkulátor szerint ~1000€, jön rá szállítás, stb, de attól még elég erös közvetítö díjnak érzödik a legalább 3-4 millió Ft...
És nem vettem számításba, ha esetleg még a bruttó/nettó árakkal picit büvészkednek.
-
MasterMark
titán
Megjött ügyfélkapura a gépjárműadó.
Képzeljétek már NEM KEREKÍTVE kell megfizetni hanem pontosan.
-
válasz
focvis #223087 üzenetére
Ne is mondd, nekem ilyen színű (hagyományos metál) volt a hármasom amit múlt héten adtam el. Nagyon szép szín, talán az eddigi legszebb színű autóm volt.
Én pár hete érdeklődtem utána a fóliának, ettől kisebb autóra is 1M feletti ajánlatokat kaptam. Szerintem egy hármasra már másfél millió is lehet. Állítólag az utóbbi fél-egy évben ugrott meg az anyagár.
-
válasz
bulikavagyok #223084 üzenetére
Ez a kedvenc színem (hagyományos metálban).
A teljes kavicsfóliára 6 éve mondtak 800 ezret.
-
-
válasz
6030D #223083 üzenetére
OK, így értem!
15-20%-ot? Az szerintem kizárt. Kb 35M a listaár, max 5% kedvezmény (M-es modellekre), szóval ha beleveszem az alkut is, kb beszerzési áron próbálja eladni. Egyébként 9 hónapja rendelte, látható a dokumentumok közt. Van ettől jobb ajánlat is, szerintem nem fogja tudni eladni.
-
6030D
addikt
válasz
bulikavagyok #223078 üzenetére
Arra gondoltam, hogy úgy gondolkodik, mint Te. Megvan a kocsi, mehet hahura, addig használjuk.
Egyébként szerintem is az van, hogy megrendelte 1,5 éve, most megjött és eladja a jelenlegi szalon áron (nem konfiguráltam ki, de az alap M3 C a konfig szerint 30-32-ről indul). Ha sikerül, nyert rajta 15-20 %-ot?
Ott vannak a kék fóliák a küszöbön meg a lábtartón.
És persze annak is jó, akinek azonnal kell egy ilyen, mert nem kell rá várni. -
válasz
bulikavagyok #223081 üzenetére
Kiderül, bár lehet nem lesz rá szükség. Még képlékeny.
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Nem lennék meglepve, ha annyiért árulá használtan amenyiért vette. Vagy kicsit drágábban.
-
válasz
Köszi szépen! : ) Egyedi rendszámnál is ilyen flottul mehet vajon?
-
válasz
6030D #223071 üzenetére
Mármint, h miért kell eladni 2500 km után? Én ennél azért többet szoktam menni vele.
Ő lehet, h csalódott benne. Vagy jobbat akar. Vagy nem is igazán akarja eladni, csak bepróbálkozik.
Számtalan oka lehet.
Paxker315: Én adtam már el olyan autót amin az én egyéni rendszámom volt (három betű-három szám). Azt írtuk az adás-vételibe, azzal készült az eredetiség vizsga, azzal vitték el, majd később visszaküldték nekem. Azaz csak küldték volna, mert azóta is náluk van. Azóta nem volt rá szükségem, így feledésbe merült. De a lényeg: ők átíráskor új táblát kaptak. Pár ezer forint a plusz költsége.
-
válasz
radi8tor #223074 üzenetére
Btw, mi is a menete-költsége, amikor olyan autót akar emberünk venni, aminek egyedi rendszáma van, és azt a korábbi tulaj megtartaná? Mert az adásvételi szerződésre is kell írni rendszámot! Meg az eredetvizsgahoz is kell, ami meg kell az okmányirodában..
Vevőként mit kell ilyenkor intézni, v, mi az eladó része?
-
válasz
BigBlackDog #223066 üzenetére
Ez egy betegség szerintem, az egyedi rendszám tényleg csak a viszketegség jele…
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
BigBlackDog #223066 üzenetére
Napokban láttam városunkban gurul-6-ot.
-
válasz
brumi1024 #223051 üzenetére
Nagyon megosztó ez az orr, de akiknek megtetszik, az egyre jobban és jobban megszereti, én spec ebbe a táborba vagyok, pedig először én se értettem és csak forgattam a fejem, mint egy rossz bagoly.
Színkombináció meg nagyon eltalált, szívesen fóliáztatnám át a Z4-emet ilyenre, egy dolog tart vissza, a költsége, meg hogy sok gyártónál van már ez a szín és egyre gyakrabb.Zsombi hamar megunta: [link] ezt nem is értem 2,5 ezer km után hogy lehet eladni?
-
válasz
F_Zolee #223059 üzenetére
Én azt olvastam, hogy környezetbarátabb az összetétel és van benne korróziógátló adalék, bár szerintem az a G12-ben is van, nem réteget képez, hanem csak rozsdás felületen pontszerűen rakódik le.
Pont tegnap vettem G12-őt, a Unixos srác annyira volt képben mit árul, hogy azt mondja, hogy a rózsaszín az epres. Megfejelte a kérdéssel, hogy a desztvíz hígítani kell?
Mondjuk 1 deci kellett összesen keverve, de azért inkább maxon legyen, mint minimumon. -
F_Zolee
nagyúr
Közben felmerült egy kérdés. Vag topikban osztottam az észt aztán most néztem utána...
Vettem hűtőfolyadékot. G12 kell az autóba de a dobozon úgy írja, hogy G12, G12+. Direkt 12est akartam venni de olyan hangyafasznyival van mögötte a + jel, hogy észre se vettem ott. Gondolom akkor nem lehet baj ha ez kerülne bele?! -
peugeotmate
őstag
Sziasztok,
apum (mint magánszemély) kocsijával tervezek menni Szerbiába pár napra úgy, hogy ő nem lesz mellettem. Kéne valami papírt írnunk, hogy vezethetem a kocsiját? EU-n belül már vezettem többször az autót, ott nem volt gond ebből sosem. Szerbiával nem tudom mi a helyzet. Amikor céges autóval mentem Ukrajnába, akkor közjegyzővel hitelesített papírt írtunk egy céggel...
-
brumi1024
veterán
-
Szada85
aktív tag
válasz
bulikavagyok #223011 üzenetére
"..az nem fog menni."
Szerintem annyi öneröre gondolt...
-
válasz
Joci93 #223019 üzenetére
"Manapság mennyibe kerül egy normal méretű autót teljesen újrafesteni?"
250e FT és 1M+ Ft között, minőségtől, szintől függően, illetve attól is függ, hogy csak kívül fényeztetsz-e vagy mindent is. Negyed millából nagyjából a sufniban haverokkal lehet kivitelezni, milla felett meg Gustavvson Carosserie minőségben.
Ja és erre természetesen a szétszedés, esetleges lakatolás, összerakás költsége még pluszban rájön.
"Amit tuti festeni kellene az a lökhárító, hátsó ívek, mind a 4 kilincs, két első ajtó."
Egy elem kb 25-50e Ft, plusz munkadíj, plusz lakatolás.
Röviden, nem éri meg rákölteni egy Lacettire ezt a pénzt.
Piaci értékén nem (vagy alig) növel. -
Joci93
senior tag
Sziasztok!
Manapság mennyibe kerül egy normal méretű autót teljesen újrafesteni? Van egy 2004-es Chevrolet Lacettim, amiről kopik le a festék, illetve a hátsó kerekeknél kavicsfelverődések miatt lepattogott a festék. Amit tuti festeni kellene az a lökhárító, hátsó ívek, mind a 4 kilincs, két első ajtó.
-
q13579
senior tag
Sziasztok,
Többen megkerestek az elmúlt hetekben ismerősök, hogy eladnám-e a következő autómat. Meg tudná valaki írni, hogy mennyi lenne ennek a reális ára jelenleg? (Ilyen alacsonyabb felszereltséggel nem láttam ezt a típust hahu-n, nem tudom mit érhet).
- Audi A4 2012.05 facelift-es kombi
- 2.0 crtdi 150 LE manuális váltó
- mindössze 89.000 futott km
- 2. tulaj
- magyarországi, végig vezetett szervízkönyv
- törésmentes, fényezésmentes állapot
- nagyon megkímélt beltérFőbb extrák:
- 3 zónás klíma
- 4 elektromos ablak
- 8 légzsák
- Xenon lámpaAmi nincs és a piacon lévőkben akad:
- Ülésfűtés...
- Multikormány
- Navigáció
- Bőr, félbőrElőre is köszi!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
bulikavagyok #223011 üzenetére
Pontosan.
-
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
BigBlackDog #223008 üzenetére
És már mást boldogít, épp most adták el.
Még egy versenyző van, itteni mércével közel, aztán befejeztem, nézek GTI-t.
Vagyis már parkolóztam.
-
-
pècsimunkás
addikt
-
Az elsőt még megértem, bár én nem tenném, hacsak nem érzem azt, hogy sarokba szorítottak. De a másodig már teljesen felesleges volt. És igen, a pici gyomros, nagy balos eléggé begyakorolt formának tűnik, nem egy adhoc mozdulat.
Viszont továbbra sem értem mi a tökömért kell szórakozni egy 10+ tonnás döggel.
-
-v-
addikt
[link] tyű ez a balos nem az elsőnek tűnik amit életében kioszt
nem is igen ugrál utána tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest