Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Speeedfire #108098 üzenetére
Mondjuk ez a nulla az elején szép és jó, de a végén azért elmondja hogy ha benzines/dízelt veszel újat, vagy elektromosat, arra itthon kapsz ingyen szervizelést 5év/60 ezer km-ig, na neki az i3-ason is ez volt, ha nem lett volna most 90 ezret kellett volna kicsengetni egy úgymond lópikula szervizelésért.
-
Speeedfire
félisten
Villanyosoknak -> MENNYI??? BMW i3 - az első kötelező szerviz yt, handrás alert
-
gooool
őstag
válasz
focvis #108063 üzenetére
Köszönöm Neked, [vilike],nek és EQMontoya-nak is!
Először még rendbe vágom (vezérléscsere, stb.), hogy ne legyenek meglepik, aztán megy majd a b45524tás.
Vilmos, reméltem, hogy értékelni fogod!Tsebacsi:
Én ha olcsóbb kell akkor az LA-Chipet, ha drágább, akkor mindenképp az ATC-t ajánlanám chip terén. -
Srácok!
Egy kedves ismerősömnek egy 2-es oktávja van, kombi, azt hiszem FL-es, 1.9 PD TDI, 105 pacis. Az iránt érdeklődött nálam, hogy tudok-e javasolni szakit, aki kicsit felcsippeli a traktorját 140LE körülire.
Tudtok segíteni, vagy szerencsésebb lennék, ha a VAG topikban próbálkoznék?Jelige: Tartalék kell besorolni
Köszi!
-
Snoop-y
veterán
Ocsem hat itt vagyok a minitalin es sehol senki?
Megbizhatatlan egy bagazs vagytok -
válasz
Speeedfire #108086 üzenetére
Tenerife. Kb ilyen.
Olcsó a benzin és a szesz is. Autópálya max. 120 kmh, viszont vannak bőven szerpentinek. -
Richard!
addikt
Köszönöm tboldi-nak az első topik-talimat. Részt vett: 2 fő
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom #108054 üzenetére
Az orráról a bogarakat lecsaptam gyorsan a kúton aztán szárazolás és ment be a garázsba.
-
vans?
őstag
sziasztok,
nem tudom, hogy ide tartozik-e a kerdes, de van valakinek tapasztalata autobiztositassal nyaralashoz? nem a legmegbizhatobb az autonk, es kotnek valamit, beirtam az ilyen osszehasonlitokba, nem tudom, mit kell figyelni igazan. orszagon belul mar volt treleren az auto ketszer, ezt akarnam olcson meguszni, ha esetleg...
koszi!
-
Elektrosokk
veterán
ma vezettem siófokról hazafelé a barátom AMG coupe-ját, sajnos 3 lány ült hátúl és nem tudtam megfelelő kényelmi pozíciót felvenni, elég nagy a kormány + a középkonzol, dugó is volt, de ahol tudtam toltam neki
elég jókat brummog a hangja ahogy pörög fel, nagyon tetszett
mondjuk nem kicsi autó, azért szoknom kéne az arányait. de az élvezet faktor rendesen benn van
ja, az árpád hídnál szálltam ki, 4 taxitársaságot kellett felhívnom mire a 4. tudott taxit küldeni, mindez a móka 35 percig tartott, azért ez durva... ezek sírtak az über miatt...
-
Gergőke88
addikt
válasz
szőröscica #108061 üzenetére
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
szőröscica #108061 üzenetére
Most ilyen van rajta, alig használt számlás, 40-be megpróbálom eladni, meg van hozzá 4 acélfelni még igaz cserés gumikkal de 30-at talán kapok érte, úgy már nem lesz vészes ez az ár sem.
-
stickermajom
addikt
válasz
szőröscica #108055 üzenetére
A nagy része nekem tiszta marad (bár végül nem csináltam semmit, nem tudtam kimozdulni a hűvös lakásból) a sátor miatt, de mikor jön a vihar mindig bennem van a para, mert a szél miatt a motorháztető elejét még el tudja intézni a jég.
-
szőröscica
addikt
válasz
Magnum_ #108056 üzenetére
Igen, de szar helyzetben vagyok, mert a lakas csak 60nm, hiaba van udvarunk, innen par even belul meg kell pattanni, ha szuletik gyerekunk. Szoval nagyon sok penzt nem akarok beleolni, inkabb gyujtok egy masikra ezerrel.
Amugy bocs, hogy elozo heten vegul nem jelentkeztem, nagyon elusztak bent a dolgok, de ezen a heten tenyleg ejtsuk mar meg a kavet.
-
gooool
őstag
Üdvözlet Urak!
Pénteken végre elmehettem a kis pusztítóért.
Stewie lett a neve, aki ismeri a Family Guy-t az érteni fogja miért.
Ma és tegnap kapott némi törődést, rá fért, olyan dolgokat találtam benne, hogy majdnem sírva fakadtam...(keksz, rágó, 500 Ft apró...).
Szóval nagytakarítás megvolt, minden tekintetben, apróságok amik nem voltak a helyén visszaigazítottam, most már csak a szépítkezés része maradt, hogy Saint-kompatibilis legyen, mert apróságok még szúrják a szemem, meg persze a szervizek.
A Lagunát is elvitték tegnap, volt kollégámnál landolt, így szem előtt marad, immár a második Lagunám, ami ismerősi körben kelt el.Két kép szerencsére készült amin mindkettő rajta van.
És a képek linkesítve: [link] -
Magnum_
nagyúr
válasz
szőröscica #108055 üzenetére
Egy felteto kellene neked, arra pedig napelemek.
-
szőröscica
addikt
válasz
stickermajom #108054 üzenetére
En orulok, hogy vegul nem lattam neki az autobak. A bringakat kifaszaztam, tekertunk egyet asszonnyal, de ide a XVII-be is jon az eso. Igy teljes nyugalommal szisszentek mindjart egy Erdingert, nem aggodom, hogy osszekoszolodik az auto.
-
Magnum_
nagyúr
A balatonvilagosi lehajto es Fehervar kozott M7-en mar megint mindket sav 100km/h-val haladt, teljesen felesleges a parasztnak a jobbra tarts tabla 100meterenkent.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
molnarpeter #108017 üzenetére
áhh nincs, nem is gondpltunk rá, ahogy tudom a gáz tette tönkre 10 év alatt
-
tboldi
nagyúr
válasz
Richard! #108026 üzenetére
Leginkább semmilyet.
(#108027) máyköl: Attól függ, mennyi az a kicsi. Ha csak pár mm-rel van feljebb a pálcán, abból még nem nagyon lehet gond.
(#108028) Qru: Amiket én szoktam venni (Osram Night Breaker Laser H4 és Cool Blue Intense W5W), azok semmivel nem olcsóbbak.
-
Qru
MODERÁTOR
A Lumenet-nél akcióznak megint, ha akar vki izzót venni.
-
máyköl
veterán
Baj az, ha kicsivel a maximum felett van az olajszint?
-
pècsimunkás
addikt
válasz
gzbotii #108015 üzenetére
1,2 turbó . Írtam , hogy, rendkívül csendes . Szèlzaj semmi , kb 170 től jön . Ha viharos szèlben megyek azt is csak èrzèkelem , de nem èrzem . Jó a futóműve nagyon ! Az autopult.hu mèri a decibelleket . A teszt szerint is nagyon csendes . Elvileg halkabb mint a 9.gen. Civic , Golf 7 , i30 , Focis III benzinesei , turbóbenzinesei .
Szerk .: Motorzaj sincs . 100 km/h 2000 a fordulatszám , 150- nèl 3000 -
szentkuti11
addikt
válasz
Speeedfire #107912 üzenetére
Nekem mindegy, hol olvasom, de egy ilyen listát én is örömmel olvasnék.
-
-
Richard!
addikt
n+1. Nemzetközi Prohardver Autós összezizzenés Győrben
Helyszín: KATT
Időpont: 2018.08.05. (Vasárnap, azaz MA!!!!) 18:00Belépő: 1 db vutututu
Aki akar, jöhet bátran!
-
gzbotii
nagyúr
válasz
pècsimunkás #107994 üzenetére
Mekkora motor van benne (cm³)?
Szél/futás/motorzaj mennyire zavaró benne - főleg ilyen 1100km út alatt? -
-
-v-
addikt
válasz
Speeedfire #108006 üzenetére
Hihetetlen gyarilag milyen puhara es dulongelosre csinaljak ezeket az mx5-oket ... a 2 lityos kene egy kompresszorral es egy kemenyebb, ultetett futomuvel.
-
Integrale
veterán
válasz
Speeedfire #108006 üzenetére
Pont az elobb neztem meg, az AE86 nagyon kene.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom #107999 üzenetére
Talan delutan, ha nem lesz eso.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Aaaa, en nem
-
Speeedfire
félisten
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Ma én is kiporszivoztam mindenhol, csütörtökon volt mosoban, szépen lecsutakoltak. Ma kárpittisztítóval ami foltot láttam kiszedtem, biztonsági övet is megtakarítottam (Vályi Pistától ahogy láttam). Csomagtartó-elvalasztó födél (pótkerek fölé ami jár) is kapott egy kis takarítást.
+ pohártartó mechanikaja (elől-hátul) valamint a váltó ellensúlya illetve a váltókar gömbcsuklója kapott egy kis kenést (Prevent Multi6 spray).De itt a székelyföldi hegyekben kicsit hűvösebb van, nyáron még nem volt több mint 26°, kész felüdülés BP után
-
Qru
MODERÁTOR
Mivel tobben kerdeztetek:
Autos tali jovo het csutortokon?
-
pècsimunkás
addikt
válasz
Motion_Blur #107997 üzenetére
Köszi
!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest