- Autóhifi
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
Autó hirdetés, lehet így is.
Elég volt ennyi itt van most vége,
Viszonyunk szép volt de ő lépett félre
Mióta egy piros Ignis átvette a helyem,
A kertben ülök egyedül szomorúan csendben.Bár testemet már megrágta az idő vasfoga,
De húsz esztendő nyomtalanul nem múlhat el soha.
A sminkem már nem gyári s ránc is van egy kevés,
De újra széppé varázsolhat egy ügyes kaszni sebész.Amióta velünk él ez az esztergomi céda,
Azóta a szívem is gyengélkedik néha.
Ha valaki ápolná az én beteg lelkem,
Hatvan paci repíthetne könnyűszerrel engem.Gázos csaj vagyok de jó értelembe véve;
Egy hivatalos gáztartály van a puttonyomba téve.
Ráadásul ez a tank most is teli vagyon,
Hozományként ígérem ezt is Neked adom.Tudod van nekem egy hatalmas nagy álmom,
Végtelen utakra s friss műszakira vágyom.
Bár tudom jól nem vagyok egy egyszerű eset,
De bízom benne hogy valaki így is megszeret.Bár nokedlit szaggatni azt nem tudok,
De kis helyekre is beparkolok
Jövök-megyek s hangosan dudálok
Néha még a zebránál is megállok.Bebizonyítom csak szeressenek újra,
S hálából elgurulok a világ végén túlra.
Kicsi furgonként van egy nagy erényem,
De ezt Te is tudod legalábbis remélem…Nem szeretnék én erről túlságosan papolni;
De nagy kufferbe mindig sokkalta jobb pakolni… -
rbalint88
addikt
Egy hibakiolvasasban tud nekem segiteni valaki?
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
hülyegyerek #128093 üzenetére
Érdekes, hogy onnan ide vándorolnak az emberek, ez az ország meg végtelen munkást képes felszippantani.
Itt is munkaerőhiány van.
-
kisza25
félisten
-
törölt tag
Sziasztok! Szekszárd, Bonyhád környékén tudtok ajánlani szerelőt G Astrahoz?
-
EQMontoya
veterán
válasz
Elektrosokk #128084 üzenetére
Télre 16-os, nyárra 17-es.
-
máyköl
veterán
Köszönöm mindenkinek!
-
EQMontoya
veterán
válasz
máyköl #128067 üzenetére
Úúú, ez szép, adom nagyon! Rohadt jó ez a belső szín, meg a felni is szép!
Sok balesetmentest!
gooool: bőr ülés szerintem eszedbe ne jusson, főleg nem fűtés nélkül. Szerintem jobb egy jó szövet.
Egy szép 15-ös felni azért kell alá, csak valami könnyűt vegyél, különben fos lesz. -
máyköl
veterán
Köszönöm mindenkinek!
HussarF: köszi a tippeket, szólok hétfőn a szakinak hogy ezekre is nézzen rá. 225/50/R17 igen, nem a legolcsóbb méret de a két első nem annyira vészes, lehet azok még maradnak valamennyit. Voltam alatta, sehol semmi rozsda. Olasz import nagy előnye.
-
-
máyköl
veterán
Alfa tulaj lettem.
159 SW, 2.0 JTDm, 2009.07.hó gyártás, 182.000km. Felszereltség: 3 zónás digit klíma, bi-xenon, Vebasto állófűtés, esőszenzor, elektr. tükrök, ülésfűtés, bőr belső. Most jött Olaszországból, 1 tulajos, minden számla, cetli, jegyzet elrakva a szervizkönyvbe. Múlthéten foglalóztam le, ma kaptam meg a magyar rendszámot, valamint tegnap kapott egy teljes polírt (ekkor készültek a képek). Hétfőn megy is reggel alfa szakszervizbe, vezérlés, folyadékok, stb. cserélve lesz, szombaton meg ha minden jól megy kap 4 új conti nyári gumit.
-
Holnap lesz ugye mindenféle lezárás a fővárosban, de azért reggel 6-kor még át tudok rajta szaladni keresztbe, ugye? M7-M3 között.
-
bbubby00
őstag
válasz
gooool #128050 üzenetére
Na szuper, lehet vasarnap mar kihozom az autot, csinalhatunk majd minimeetet. Egy baratom juniusban koltozik haza kulfoldrol, o szarvasi alaojaraton, elso lepesnek veszunk beki is egy mx5ot
Bekescsaban tudok egy jo kasztnist, ha gondolod atpasszolim a kontaktot.
Szerencsere ez egy relative olcson fenntarthato auto. -
rbalint88
addikt
pöttyet meglepődtem, milyen gumiszerelési árak vannak
nem baj, ha már mindegyik drága, remélem nem holnap délelőtt fogják kitalálni az emberek, hogy az a tökéletes időpont a gumiszereltetésre... -
Jaffa75
őstag
Debrecenben is 480...
goool: nem rossz alapnak egy nonfl, erről szentkuti kolléga is tud mesélni (övé is 1.6, remekül tekereg vele a kanyarokban
)
Alkatrészért jelentkezz be a FB csoportba, gyakorlatilag minden van hozzá, szinte gombokért! A 2 ív cseréje fényezéssel max egy százas, utána egy jódarabig nem lesz vele gond... Ha hosszútávra tervezel vele, egy alvázvédelem sokat segíthet!
Látom szövetülés van benne, ennél sokszor célszerűbb egy szett bőr, hiszen ha takarítani kell, vagy éri pár csepp eső, sokkal egyszerűbb (elég évi 3-4 alkalommal foglalkozni vele), és szebb is... Nyilván bontva lőhetsz hozzá.
Sok balesetmentest, remélem talin majd összefutunk!
-
gooool
őstag
válasz
bbubby00 #127853 üzenetére
Köszönöm!
Hamarosan csatlakozok ezekhez a helyekhez, kelleni fog egy s más a géphez.
Igen, olvastam a piros szépség sztoriját, meg követem a topicot, és annyira messze sem vagy, mert én Öcsödön lakom, Szarvas mellett.Tegnap csináltam pár képet, meg ma egyet már nyitott tetővel. Itt még az ablakok nem voltak letisztítva, sem a műszerfal és egyéb dolgok leápolózva, de azokat pótoltam már, azóta még szebb.
Album2017-ben németből behozott 1,6 NB, klímás, 199 ezer km, gyári 14-es felnik, behozatal után teljes vezérlés és hosszbordás csere volt, tetőt is cserélték már (fűtött üvegablakos). Nardi kormány és váltógomb, frissen bőrözve, fékek, futómű rendben, a lenti elemeken kívül nincs vagy elenyésző mértékű a korrózió, szinte új nyári gumik, gyertyák és gyújtáskábelek frissen cserélve. És a kínálat alja volt, ami az árát illeti.
Ami kelleni fog első körben:
Egy első lökös, mert a jobb oldala meg van reccsenve, nem igazítható így a helyére teljesen, deformálódott a rögzítés, illetve a lámpatartó fül is eltört, az műanyagossal könnyen javítható, amúgy rendben van.
A jobb hátsó ív teljes egészében cserés, a balos nem tűnik rossznak, de a javítás minősége nem az igazi...
Bontott hűtő (ereszt bal oldalon felül minimális mértékben)
Vezető ajtón is van két rozsdafolt, remélhetőleg javítható még
Vezető ülés a képen is láthatóan szakadt, ezt javítani kell
Kesztyűtartó ajtaja ordas módon össze van karcolva, csere
Szőnyegszett, csomagtartó szőnyeg
Nagy szélfogó, mert a gyári kicsi nem a hatékonyság netovábbja, bár a semminél jobb
Klíma nem kapcsol, itt nincs sok tippem, a volt tulaj tömítetlenséget említett, hogy elengedi a közeget (ez esetben az nem annyira költséges...)Soknak tűnik, de a kasztnis munkán kívül úgy érzem, hogy fillérekből nagyon szép vasat ki lehet hozni belőle.
-
KrAt
veterán
válasz
molnarpeter #128041 üzenetére
Cserélem, azzal nincs gond, akkor remélem bírja, köszi
Qru: kérdeztem, nem kaptam választ, meg igazából munkahenger szerintem soksok dobfékes autóban ugyanúgy működik, szóval nagyobb merítésből hátha okosabb leszek
-
bbubby00
őstag
Valakinek tipp, hogy honnan tudok napellenzore ilyen csipeszt?
A mikrofon megvan, de a tartojat az istennek nem talalom. Esetleg nem hanykolodik valakinel? -
KrAt
veterán
Sziasztok,
G Astra Caravan, hátsó (dob)fék, pofa és dob csere, rugókkal, rögzítőkkel, stbstb.
Kérdés, ha most még nincs baja a munkahengernek, akkor visszatolásnál szokott-e, érdemes-e azzal is készülni? (nem az ár miatt, hanem mert akkor otthon nem állok neki kicserélni)
-
-
Mauzes
addikt
Sziasztok,
Nem biztos, hogy ide tartozik, de egy céges autónál ha káresemény történik és a Casco önrész 100 ezer Ft, akkor normális, hogy a szerviz 128 ezret számláz kifizetésre, merthogy "van rajta ÁFA is"?
Vagy ez most mitől függ? A Casco dokumentumon nincs semmilyen nettó/bruttó jelölés, az önrész egyszerűen 100.000 Ft, míg az éves díj szintén egy x Ft összeg, amire nem fizetett külön áfát a cég (szóval elvileg bruttó).
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Elektrosokk #128030 üzenetére
Kell nekik a lóvé nagyon, mert a fizetős parkolás bevezetésén elég sokat buktak ahogy olvastam. Drága volt a tender a parkolási díjból meg alig folyik be pénz.
-
Elektrosokk
veterán
-
barnam_
nagyúr
Corsa C-ben, ha mindkét izzó (távolsági, tompított) H7-es, akkor vehetem mindkettőből ugyanazt, ugye?
Amit kiszedtem, 55W-os mindkettő. -
Veron
addikt
-
Veron
addikt
Gumicsere kérdést tennék fel. Jelenleg két garnitúra gumim van:
-nyári, 2013-as, profilmélység megfelelő
-téli, 2011-es, profilmélység megfelelő.
Mennyire ajánlott cserélnem ezeket? A nyárival 7000 km-et, a télivel 3000-et megyek egy évben.Ha cserélni kell bármelyiket is, akkor Michelin CC lesz helyettük. Jelenleg 195/50 R15 van az autón, de a kézikönyv szerinte 195/60 R15 is rámehet. Utóbbi használata esetén kell figyelnem valamire?
Kösz!
-
válasz
Integrale #128001 üzenetére
Neeem, csak azért kérdem mert ez nem nagyon tűnt fel embereknek. Magában állva a kocsi (meg képekről) nem tűnik nagynak. A valóságban meg két ajtó 40+ cm vastag egymásra téve.
[vilike]: milyen szerencsés vagyok h nem a road-presence miatt vettem
Most h újítjuk apósomék lakását azért jó hogy pl a kádat úgy nyeli el hogy a mély torok című film becsületére is válhatna.
-
Integrale
veterán
válasz
bitpork #127998 üzenetére
Ahogy irtam. Optikailag keskenynek tunik (nekem), tudom, hogy nem az, de fuggolegesen vannak sorolva a lampak es rostelyok egymas ala, a Single frame is rajatszik erre a fuggoleges racsozataval.
De sok mulik a felszereltsegen is, mas lokharito, mas Single frame stb.
De ezert ne csereld le!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Autóhifi
- Konzol Screenshot
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- sziku69: Szólánc.
- Ukrajnai háború
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest