Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen széket vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
BigBlackDog #221749 üzenetére
Amilyen jó volt régen a shell, mostanában annyira sz@r, nekem azzal minden többet fogyaszt
Látod, nem szabad ilyen lassan menni -
6030D
addikt
válasz
szabonagyur #221789 üzenetére
Egyébként az megható, ahogy a rendőr visszahúzza az A3-at, mert nem koccanhat csak úgy, és neki kell fizetnie (vagy valami hasonló). Amerikában eltolták volna a falig.
-
rbalint88
addikt
[link] “de mi kerul ezen a fotelon…?”
-
6030D
addikt
Autós üldözés volt Mohácson, a sétálóutcán is áthajtott a menekülő sofőr
Én komolyan nem értem, hogy ezeknek mi megy át az agyán (helyén). Majd ő a 30 éves Swifttel leracsingolja a pár éves turbós rendőrautókat, mert azokban mindegyik fakezű/-lábú, mint az amerikai filmekben?A helycserés támadás meg tényleg remek, alig lehet észrevenni.
Biztos régen is voltak ilyenek, csak nem volt kamera minden autóban és nem hallottuk, mi történt 200 km-rel arrébb. -
válasz
focvis #221742 üzenetére
Úgy látszik, már nem csak a TC-nél, de a MOL-nál is olvassák a topikot.
Pár perce megérkezett a -30 Ft-os táltoskupon, egyenesen a MOL Move-ba.
No akkor:
1. A kaparóst még várom.
2. Kávékupon köszi, de nem érdekel.
3. Az ingyen pisit köszönöm!
4. Az ingyen hotdogot majd valamikor megeszem, szintén köszi!
5. Nézzétek meg a Shell ajánlatait. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
BigBlackDog #221775 üzenetére
Multkor atirtam Bubit a 2 literes kategoriaba es meg ott is eleg jo helyen szerepelek hiaba a nagyobb motor. Mondjuk ugy nem nehez, hogy varosban alig van hasznalva…
-
hacki87
senior tag
válasz
Ezt a cég fizeti? Ha igen akkor megmondom őszintén nem igen érdekelne, hogy kicsit több a fogyasztás vagy sem. Értem én azt is, hogy van ilyen nálunk is hogy jó gazda szemlélet azaz úgy bánsz vele mint a sajátoddal.
-
tboldi
nagyúr
válasz
molnarpeter #221767 üzenetére
Az ötlet nem rossz, de kéne a hajlandóság anyum részéről is.
Na, meg elrontaná nekem a Honda fogyiját!
-
tboldi
nagyúr
-
válasz
molnarpeter #221768 üzenetére
Ja, az is van nálam is, az ha jól emlékszem, másfél kW
-
válasz
tboldi #221762 üzenetére
Van benne a motor bemelegedését segítő mindenféle fűtés? Mekkora generátor van benne? Meg tudod nézni diaggal a generátor aktuális teljesítményét?
A Rönókban 4db fűtőgyertya van a hűtővíz körben. Az első pár km-en majdnem 3kW-on megy ezek miatt a generátor. 3kW villamosságot előállítani gázolajból...
Akkor kezdtem el nézelődni, amikor meguntam, hogy indulás után 54-re rakott tempomattal 7l volt a pillanatnyi fogyi... -
tboldi
nagyúr
válasz
Jazz (1.4 szopóbenzin): 7,6 l/100 km
Ypsilon (1.3 olajkályha): 8,1 l/100 kmKezdem egyre inkább azt hinni, hogy anyum az oka a magasabb fogyasztásnak. Amikor melóba megy vagy jön kora reggel/késő este, akkor nincs még/már akkora forgalom, mint amiben én közlekedem általában, ő zavartalanabbul tud haladni, és mégis... 🤷♂️
Oké, a dízel több ideig megy túldúsítással, mert nehezebben melegszik be, de na, a magasabb hatásfoka miatt akkor is illene kevesebbnek lennie a fogyinak.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Nem rossz. Tnap vezettem egy E400-at az pl az elmult 9.5k km-re 11.4-et irt 40-es atlagtempo mellett.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
hacki87 #221747 üzenetére
MOL és Shell játszik nálam a kártyák miatt. Shellt nem annyira szereti a Golf, legalábbis mintha többen enne belőle pár decivel. De lehet, hogy inkább átállok én is majd, ha kicsit egyenletesebb hőmérséklet lesz (lássam, hogy úgy milyen fogyik jönnek ki).
Ha már fogyi... Múltkor, M3-ason szembeszélben lett egy rekordfogyi, 6.78 l/100 km jött. Szörnyű érték, pedig 130-as tempót ritkán értem el, inkább 100-120 között mentem.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
BigBlackDog #221743 üzenetére
En mar le is szedtem az appot. Majd ha wc-zni kell naluk akkor visszarakom.
Amugy meg nem tankolok naluk szoval mindegy is…
-
hacki87
senior tag
válasz
BigBlackDog #221746 üzenetére
Én ignoralom a MOL kutakat így nincs ilyen macera.
-
stickermajom
addikt
Újra elkezdtem bejárni az irodába és rá kellett jönnöm elszoktam a pesti közlekedéstől (vagy a villanydákóval jár át a zen). Semmi különös*, de meglep mennyi agresszív tolakodó autóssal találkozom 20km alatt miközben amúgy egyenletesen halad a forgalom.
*egy Polo tulajtól azért megkérdeztem nyugodtan, hogy jár-e kezelésre, mert dührohamot kapott és habzó szájjal anyázott egy szolid dudától miután beragadt a zöldnél. Lehet nem én voltam ma az első.
-
tboldi
nagyúr
válasz
BigBlackDog #221743 üzenetére
Én hétfőn, azaz még januárban szereztem plasztikkártyát.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
6030D #221740 üzenetére
Már kezd elegem lenni nekem is ebből a MOLos appból, pedig még nem is használtam.
Minden tankolás fizetése +0.5 perc lett, mert az "Ugye telepítetted már az appot?" kérdésre "Nem és egyelőre nem is tervezem, csak fizetnék." választ adok. Ezután jön a meggyőzés különböző előadásmóddal. Legutoljára kapott infók alapján céges üzemanyagkártya mellé is használható a magánregisztrációs app ("MÁVosok is így használják"), illetve februárban lesz elérhető a plasztik kártyás verzió.
Lassan már kezdek gondolkozni rajta, de csakis az ingyen WC miatt.
-
-
6030D
addikt
Egyre jobb ez a MOL Move... új kihívás: kóstold meg 3 kávénkat és a 4.-et féláron kapod.
Na most én nem akarok olyan dolgokat megkóstolni, amit kihívásként hirdetnek. -
Magnum_
nagyúr
válasz
Pfiucska #221730 üzenetére
Elado adatai, rendesen, ahogy kell, kepviseli meghatalmazassal XY meghatalmazott (+adatai), alairasnal tulajdonos neve, kepviseli meghatalmazott XY es o irja ala.
Meghatalmazasnal a legtobb esetben egyoldalu, meghatalmazoi nyilatkozat eleg, csak szerintem jobb, ha a meghatalmazott is alairja es oda vab irva, hogy elfogadja a meghatalmazast.
-
válasz
molnarpeter #221734 üzenetére
Ha nagyon nincs más, az lesz. Fb csoportokat utolsó lehetőségnek szeretem tartani, borzalmas, ami ott tud menni... Mire az ember kihámozza az értelmes és hasznos infót a szarból, az néha kemény.
-
Üdv! Van itt valakinek esetleg 2016 utáni lexus gs hybrid? Gondolkodom rajta, hogy ilyen legyen a következő kocsi, jó lenne egy tulaj őszinte véleménye. Neten alig van értelmes teszt szegényről.
Azon agyalok, hogy ha ilyen lesz végül, akkor valami utólagos android auto cuccot belerakatok, ha esetleg még erről is lenne személyes tapasztalat / vélemény / bármi segítség, akkor pláne hálás lennék. -
Pfiucska
aktív tag
válasz
Magnum_ #221729 üzenetére
Nagyon szepen koszonom!
2 kerdes maradt bennem. Ebben az esetben az adasvetelin a tulajdonos adatainal es alairasanal(!) ki szerepel? A tulajdonos? Elore alairja?
Masik, hogy “javaslom a meghatalmazott aláírását is azzal, hogy elfogadja a meghatalmazást.”-t nem ertem,buta vagyok, este van. Nyilvanvalo, hogy alairja a meghatalmazast -
Magnum_
nagyúr
válasz
Pfiucska #221728 üzenetére
persze, meghatalmazás (két tanúval, vagy ügyvéd/közjegyző által ellenjegyzett) megoldható.
Azok az adatok szerepeljenek a meghatalmazónál, amit 304/2009.Korm.rendelet elvár az adásvételi szerződésen (családi és utóneve; születési helye és ideje; anyja születési családi és utóneve), állampolgársága (hontalansága), a személyazonosságát igazoló okmány típusa, sorszáma, lakcíme), legyen benne, hogy a meghatalmazott jogosult átvenni a vételárat (vagy ha utalás, akkor hova, kinek a számlájára) és én még javaslom a meghatalmazott aláírását is azzal, hogy elfogadja a meghatalmazást.
És a meghatalmazásban a gépjármű adatai is szerepeljenek, ami a forgalmin rajta van és belekerül az adásvételibe (forgalmi engedély és törzskönyv, alvázszám, motorszám, rendszám, stb.) -
Pfiucska
aktív tag
Van arra valami nyomtatvany, hogy edesapam nevén levo autot az o jelenlete nelkul eladjak? Elore alairt adasveteli nem jatszik.
Nalam van az auto es en adnam majd el de ha nem muszaj, nem jonne ide amikor a 100 nezelodo kozul az egyik tenyleg megveszi
-
Qru
MODERÁTOR
Lidli-ben lesz Michelin kereknyomas ellenorzo. Arra erdemes ramenni!
https://www.lidl.hu/c/c3211?utm_source=facebook&utm_medium=cpc_display&utm_campaign=22WW05_h_auto&utm_content=banner&fbclid=IwAR0QkCKjB_Bn3-hG8KBbEhA9GJZ7BnM2CC6LZVZbAUnrZQKiSHMBH5inALU_aem_AZs_sBxS3Yo18Upbh9qpjvABGkFi59wkQ8LdP5YvCOiIuNcma0vCF_6akkl4DfW7TA3BLFp3RJmkg9yfqMDhANHUscty4XZUdP-tgIht2RlPvKM07aTz9l-AfshnXBML0Dk
-
Qru
MODERÁTOR
Terjunk visssza a munka vilagabol az autosba. #elegazoffolasbol
-
válasz
F_Zolee #221714 üzenetére
Tudok olyan nagy állami cégről ahol hozzáértőnek gondolt vezető van, de mégis olyan hülyeségeket és nem átgondolt döntéseket tud hozni, hogy hajam tépném ha ott lennék alkalmazott... Persze vannak ésszerűek is, de ami rossz, az kimagasló.
Mondjuk amit a Toshiba európai vezetősége művelt, majd most az utód Sharp-Dynabook is néha leművel, attól a falat tudnám kaparni. -
Magnum_
nagyúr
válasz
CactuS #221701 üzenetére
Az uj melohelyemre majd egy evet vartam, egy tranzakcioval mentem egyik tarsasagbol egy masikba es mar az indulas utani 3.heten nagy bajok lettek, 5 honapig nyeltem es vegul pontot tettem a vegere, febr. vegeig vagyok ott, ugyved leszek inkabb*
* regota csiklandoz ez a gondolat, eddig is ugyvedi tevekenyseget vegeztem, csak munkaviszonyban, persze ebben is van kockazat, ugyanaklor minden jo is volt 5.5 evig az elozo melohelyemen, az uj az katasztrofa, nem volt egy jo dontes (bar a dontes pillanataban ez tunt jonak), nem sikersztori (sokan mondanak fel, es most Q1-ben meg tobben fognak tavozni.
Voltam reggel egy igeretes irodat nezni, amit kiberelnek, ott a liftben osszefutottam egy volt fonokommel, o is mar mashol van, vez.ig lett egy ott szekelo cegnel, mondta, hogy ugorjak mar be hozza, orulne, ha ujra egyutt tudnank dolgozni. Mondtam, hogy semmi akadalya
Koszonom, ennyi
-
Szada85
aktív tag
válasz
pècsimunkás #221707 üzenetére
Majd az adóbevalláskor sajnos kevésbé lesz széles a mosoly, elég vacakul számolódik át.
Én 2020-as év bevallásakor már "kipróbálhattam". -
Az a baj, hogy ha gumi van rajta, akkor nem fog kijönni feltétlenül a felni hiba. Én használt felnit csak gumi nélkül vagyok hajlandó vásárolni. Jómúltkor amikor vettem egy szettet (még a civicre), megbeszéltem a tulajjal hogy hagy nézessem át egy gumissal. Ki is derült, hogy az egyiket görgőzni kell. Ezt így meg is csinálták ott és állta is a tulaj.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
macilaci78 #221702 üzenetére
Azok a gumik semmit sem ernek mar kb. Leadas meg a vevonek macera/koltseg.
Gumissal forgassatok at ha lehet. Ha tojas alaku a felni es gorgozni kell az jo alkualap. -
válasz
pècsimunkás #221705 üzenetére
Betemeti a hó a gyárat vagy miaf***?
-
válasz
Tudom, könnyű beleokoskodni... szvsz 60-nál többet nem ér ez a szett, az 5 éves gumik se valami frissek.
-
aero.
veterán
válasz
Nézd át a felniket belül van e hajszálrepedés, ütés, hegesztés nyoma.
-
macilaci78
nagyúr
Nem értek a lovakhoz, egyik vidéki barátom megkért, hogy vegyek át a nevében 4 db alufelnit Opel Zafira alá, holnap élelőtt megyek értük.
A hirdetésből a lényeg:
Újszerű AUTEC 16"-os POLÍR frontos alufelni szett nyári gumikkal eladó!
Gyártó: Autec MB (Germany)
Méret: 7,0Jx16H2 ► ET38
Osztókör: 5x110
Agyátmérő: 65,1mmGumi: Dunlop Sport Bluresponse - 2 db
Gumik mérete: 205/55 R16 91V (240km/h)
Profil: 6,0mm körüli (egyenletes, nincs félrekopva)
Gyártás: 1317 (2017. 13. heti)
Hankook Ventus Prime2 - 2 db
Gyártás: DOT3612 (2012 36. heti)
Profil: 6,4-6,5mm körüli (egyenletes, nincs félrekopva)Szép, egységes állapotban vannak, azonban néhány kisebb padkanyom rontja az összképet!
Javításmentes! A gumik újszerűek, hibátlanul futnak, a két idősebb Hankooktól sem kell megijedni! Nem repedezett, nincs félrekopva, nem hibás!
Ezidáig még magyar utat nem látott!!5*110 16" coll alufelni szett
Opel Astra H aluminium felni szett
Astra G felniszett
Zafira B
Merica A
Alufelgen Opel
Képek: [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]Amit a magam eszétől tudok: a 2012-es gumi gyakorlatilag nem érték. A felniken van némi padkanyom, de képek alapján nincs megütve.
Mire figyeljek?
85k a hirdetett ár, alkudni lehet-e valamire hivatkozva?Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest