Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi erősítő építése
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- E-book olvasók
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
LG OLED65C31 TV-n valaki tudja, hogy a "zárolt csatorna" zárolása hogyan szüntethető meg? Mármint, hogy sose kérjen többet PIN-t. (Vagy ezt adhatja úgy a szolgáltató, hogy ne lehessen feloldani?)
Köszi
-
skroy
senior tag
válasz
zoltanha #113460 üzenetére
Próbáld meg ezt:
Menj a menüben arra a részre, hogy jelszó visszaállítása, de ne nyomj ok-t, csak állj rá.
Nyomd meg 2x a csatornaváltás FEL gombot, 1x a LE gombot, aztán 1x a FEL gombot.
Ekkor kéri a mester jelszót, ami 0313.Így visszáll a kód az alapértelmezettre, ami 0000.
-
Crimson56
csendes újonc
A Remote Control World: https://www.remote-control-world.eu/remote-controls-custom-general-c-304/?language=hu abszolut korrekt, teljesen megbízható, többféle távirányítót is rendeltem tőlük, évek óta megbízhatóan teszik a dolgukat. De még ezek is korrektek: https://k-elektronik.hu/ vagy https://www.eurobeat.hu/ tőlük is rendeltem, Panasonic, Samsung, LG.
-
-
musli26
tag
Sziasztok!
Boldog karácsony nektek!
Nem találtam megfelelő topikot a kérdésemre ezért ide írom.
Van egy LG 6300 MLB tv.
Aminek eltört az eredeti távirányítója.
Vettem egy utángyártott távirányitót(AKB75095308).
Ami kb. 2hónap után elromlott.
Vettem másikat máshol az 1hónapot bírt ki.
Szóval szeretnék egy eredetit távirányítót.
Lehet okos(magic) is.
Honnan érdemes rendelni????
Nekem beadott pár oldalt pl:
www.remote-control-world.e
www.allegro.hu
De nem megbízható oldalnak tűnnek.
Előre is köszönöm a választ! -
zoltanha
csendes tag
Sziasztok !
Lg tv-nél a csatornahangoláshoz szükséges a PIN, de ez sajnos nincs meg nekem
Próbáltam már a “0000” és az”1234” kódot is , de eredménytelen.
van vmi megoldás erre ? Szerviz kellhet ehhez ? -
válasz
Project: A #113445 üzenetére
Olednél ezt kell mérlegelni, hogy elég-e a fényerő. Már akinek. Aki "szemkifolyós" fényerőn használt korábban állandóan egy lcd-t annak valószínűleg nem. Nekem nem okozott problémát a váltás, mert egyik lcd tévémet sem használtam közel sem a max fényerőhöz még nappal sem. Több olyan ismerősöm van, aki besötétített szobában is olyan fényerőn használja a tévét, hogy nekem világos helységben is elviselhetetlen lenne.
A mostani oledem is talán háromnegyed erősségen van a nappali beállításnál. (Mondjuk oké, HDR-t nézve sötét szobában is 50 felett van hogy a HDR-nek legyen is értelme)
Tehát nálam nem volt gond a váltás. Cserébe kaptam olyan minőségű képet, amit semmilyen hagyományos lcd, mini led stb még csak megközelíteni sem tud. -
rainman72
nagyúr
válasz
Project: A #113445 üzenetére
Ne menjünk bele minek mennyi az ára meg ki mennyit keres,nem ide tartozik.
Ezek a tv-k ennyibe kerülnek.
Vagy megveszed vagy nem.Kellemes ünnepeket mindenkinek!
-
-
rainman72
nagyúr
válasz
Project: A #113438 üzenetére
Nem én árazom a tv-ket hanem az Lg.
A B4 volt alzan pár napja 430e is az korrekt,a mostani ára határeset ahogy a C4 ára is.
Ezt már neked kell eldönteni mennyit szánsz.
Nem tudom hogy akarod használni,sötétebb vagy fényes helyen,utobbira jobb a C4.
Én egy Philips 718-t használok ami kb a B4 szint talán kicsit nagyobb fényerővel.
Tökéletes képe van igazából jelenleg nem is kell több,így szerintem a B4 is megfelelő lehet már mindenhez.Főleg ha tudsz várni is kifogsz rá egy jobb árat.(C4 is volt 500e környékén nem rég,résen kell lenni)
Első olednek megfelelő aztán majd később látod hogy van-e igény jobbra drágábbra. -
ovoid
tag
válasz
Csabi_ #113442 üzenetére
Igen, és még a régebbi filmeken is ez a jelenség.
Legjobban talán a fekete szint beállítással lehetne korrigálni, de akkor meg beszürkül az egész, nehéz eltalálni, szerintem.
Csodás, hogy 10 kép üzemmódunk van, de nekem igazán állandóan az "Eredeti (Felhasználói beállítások)"-ban van, a többi annyira nézhetetlen..... Játék nálam nincs, arról nem tudok nyilatkozni.
Nagyítóval látom a széleken, hogy mintha lenne rajta fólia, de tépőfül nincs, ezért nem mertem még hozzányúlni.
Nálad hanyadik kalimpálásra jön elő a kurzor? A régi távja, mire felvettem, már be is adta, ezzel meg ventilátort kell játszani mire bejön, külön jó, hogy ha gombot nyomsz, eltűnik, és kezdheted elölről.
Azért remélem, hogy ez a tv is ( 55QNED80T3A ) kibír 5,5 évet..... -
válasz
Franky2Ster #113439 üzenetére
Szerintem bármilyen mikroszálas törlőkendő jó (mármint az a fajta amivel a szemüveget is szokták törölni), csak minél nagyobb méretű legyen.
-
-
Franky2Ster
senior tag
válasz
sityupityu #113427 üzenetére
Esetleg tudnál adni támpontot, hogy milyen féle fajta kendőt érdemes be szerezni?
-
vieri2000
tag
Üdv! Szeretném megkérdezni 2 lg magic távirányító okozhat e problémát ha egymás melletti szobába használunk 2 lg tv t.
Az egyik OLed c4 a másik lg 42uk6950plb ? -
rainman72
nagyúr
válasz
Project: A #113435 üzenetére
Panel,fényerő,proci... [link]
-
Project: A
tag
Mi a különbség?
OLED65B43LA
vs
OLED65C43LA
Mi jelenti azt a plusz 100 ezer forintot?
Egyedül hangban látom, hogy az első 20w még a második 40w...Köszi.
-
Midway
senior tag
Én a falra felszerelés után tiszzitottam folyadék nélkül. Több helyen volt rajta kéz nyom .
Jó minőségű mikroszálas kendő kell hozzá .!
Minden ujjlenyomatot leszedett. -
Egyébként ettől függetlenül van itthon képernyőtisztító folyadékom két fajta is, de nem használom őket. Ráadásul különböző összetételűek is a legtöbbször ezek, nem igazán bízok bennük. A fene tudja, hogy melyik csinálhat. Több típusnál is ott van a leírásban, hogy először kis felületen próbáljuk ki a biztonság miatt, hát köszönöm...És találkoztam már olyannal is amelyik maszatolt. Több fórumon olvastam már, hogy ha csak minimális koszról és jórészt csak porról van szó, akkor tiszta víz és mikroszálas kendő. Egy nedves, és egy száraz. Nekem bevált.
-
-
pjen
félisten
válasz
sityupityu #113429 üzenetére
Az van az Lg honlapján: Képernyő tisztító folyadék, van is pár a neten. Én most kipróbáltam üvegen, egy szép zsíros tenyér nyomot a vadi új mikroszálas sem hoz le teljesen.
-
Száraz nem, de a vizes igen. Legalább két kendő kell, az egyik legyen enyhén nedves, a másik pedig teljesen száraz. A mikroszálas kendő kendő le fogja szedni a zsíros foltokat is, legalább is egy darabig. Ezért is írtam, hogy sokáig nem lehet egyet használni, mert később csak maszatolni fog.
-
pjen
félisten
válasz
sityupityu #113427 üzenetére
Az rendben van de például ahol kis gyerek van és megjelenik a képernyőn pár zsíros, csokis nyom. Azt nem fogja lehozni egy száraz törlés.
-
"Mondjuk a telóm kijelzője is OLED és én már többször fújtam rá ablak tisztítót és nem lett semmi baja,"
Az rendben van, a telefon kijelzőjén kb bármit használhatsz, hiszen üveg, de a tévé viszont nem.
Amúgy ha nincs összetapogatva, akkor minimális víz használatával minden lejön mikroszálas kendővel. Az is nagyon fontos, hogy sokszor nem lehet használni egy mikroszálast, mert csíkozni fog, időnként cserélni kell.
-
semetka
őstag
Én csak simán rálehelek a kijelzőre és amit a napszemüveghez adnak rongy törlőkendőt, azzal törlöm tisztára. Soha nem fújnék rá semmit.
-
pjen
félisten
válasz
ovoid #113422 üzenetére
A makacs foltok eltávolításához enyhén nedvesítssük be a kendőt
vízzel vagy speciális kijelzőtisztító szerrel.Ezután gyengéden töröljük át a kijelzőt fentről lefelé haladva, széles mozdulatokkal, ügyelve arra, hogy ne nyomjuk rá túl erősen a kendőt a kijelzőre. Előfordulhat, hogy a csíkmentes eredmény érdekében másodszor is át kell mennünk a kijelzőn – ha így van, haladjunk ellentétes irányba a kendő másik oldalát használva.
Most már végkép nem tudom. -
pjen
félisten
válasz
Franky2Ster #113419 üzenetére
Bocsi, ne próbáld ki. OLED Tv csak egy van a házban. A hagyományos lcd t törli a frost al. Azt is csak épp megnedvesítve a mikrószálast. Az OLED et csak száraz vagy ha kell egy nagyon kicsit vizzel megnedvesített mikroszálassal.
Mondjuk a telóm kijelzője is OLED és én már többször fújtam rá ablak tisztítót és nem lett semmi baja, -
Midway
senior tag
válasz
Franky2Ster #113405 üzenetére
Mikroszálas törlőkendő, nekem az vált be .
-
ovoid
tag
A kézikönyvéből "Tisztítás
- Tisztításkor húzza ki a tápkábelt, és törölje át a készüléket egy
puha/száraz kendővel. Ne permetezzen vizet vagy más folyadékot
közvetlenül a TV-re. Soha ne használjon üvegtisztítót, légfrissítőt,
rovarirtót, kenőanyagot, (gépkocsihoz való vagy ipari) viaszt,
súrolószert, hígítót, benzint, alkoholt stb. a termék tisztítására,
mert ezek károsíthatják a terméket és a panelt. Ellenkező esetben
áramütés vagy a termék sérülése következhet be."
Persze, ezzel sem mégy, megyünk sokra..... -
pinnacle
nagyúr
válasz
rainman72 #113417 üzenetére
Ezt honnan tudod? Akkor kinek gyártják az 50" és 85" IPS panelt?
-
Csabi_
csendes tag
Sziasztok!
65-ös méretben van az LG-nek középkategóriában (OLED alatt) jó ajánlata? Vagy más gyártónál érdemesebb nézelődni?
QNED80T3A -val van tapasztalatom.
Számomra a menüje lassú, a hangja dobozos gyenge minőségű.
A kêpe többnyire rendben van, de néha láttam sötétebb jeleneteknél fátyolos/ködös/füstös elmosódásokat a világos és sötét részek találkozásánál. Illetve az edge világítás miatt, sötétben felülről a fekete részeken látható világos beszűrődés. -
pjen
félisten
válasz
Franky2Ster #113414 üzenetére
A deszt víz biztos nem fogja leszedni az esetleges ujlenyomatokat. Mért enné, a Kindle olvasót, Lg monitor tv t, szemüveget, telót is azzal tisztítok. Nem ecet, bió spiritusz.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
rainman72 #113412 üzenetére
Köszi! Ezt ismerem. Valami ilyen oldal volt, lehet pont ez
, csak meg kell találni a megfelelő szűrést, ahol a gyártók összes TV-je fel volt sorolva, jelezve milyen panel van benne.
Érdekes, hogy minden márka 50" TV-je VA paneles. Illetve úgy néz ki, pont az LG-nek van 2db 50" IPS panele. -
AAtom
újonc
Vettem egy LG 65UB950V-ZB tv. Tudom régi gép, de a 3D miatt kellett. A hiba az vele, hogy a YouTube alkalmazása nem enged csak max: 720p videókat még ha 4K is a videó! A másik tv-n megy a 4k lejátszás! ( LG 55UM7450 PLA) Van esetleg valami megoldás erre a problémára?
-
Dwatti
addikt
Sziasztok szerintetek lehet web os.t frissíteni? 50UK6950PLB.AEE WebOS 4.2
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #113255 üzenetére
LG 50UT80003LA-t vett végül. Egészen jónak tűnik, 135k-ért meg pláne. Direct LED, VA paneles. Valamelyik oldalon láttam, hogy a TV-k méret és panel szerint fel vannak sorolva. Ha jól emlékszem az LG-nél a 50"-sek VA panelesek. Nem tudjátok melyik ez az oldal?
-
pjen
félisten
válasz
Franky2Ster #113405 üzenetére
Nejem Frost ablak mosóval és mikrószálas rongyal törli. Rá spriccel és letörli.
-
Speeedfire
félisten
Hi,
van valami ajánlott beállítás 75UT80 tévékhez? -
Franky2Ster
senior tag
Nanoréteges LCD-t mivel lehet takarítani? Szemüveg törlő kendő nem vált be.
-
Crimson56
csendes újonc
Szerintem sem.
-
LouiS22
veterán
válasz
ovoid #113400 üzenetére
És ha veszel egy bármilyen aftermarket távirányítót, megtanítod az LG kódjait és boldogan élsz? Feltételezem, hogy nem böngészésre használod a tévét
(Én sosem használtam az LG légegerét, idióta találmánynak tartom, de vagyok olyan szerencsés ,hogy van egy Logitech Harmony Elite-em, amivel mindent IS meg tudok csinálni a tiédhez hasonló hajtépések nélkül).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- IBM THINKPAD T21 2647 retró notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest