Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
Ami a feature pack része.
Egy átlag felhasználó erről semmit nem fog tudni.
Szerintem nem lesz ritka eset, hogy valaki zajos környezetben szeretne megoldást, lát egy wifi7 reklámot, hogy ez pont megoldás lenne az ő problémájára, aztán megveszi a dual band wifi7 routert, mert azt sem tudja, hogy melyik fán terem a 6Ghz.
-
-FreaK-
veterán
Hogy a fenébe sikerült így létrehozni a szabványt, hogy rá lehet nyomni egy routerre, hogy Wifi7, úgy hogy nem tudja a 6Ghz-et? Ráadásul külön megkülönböztetés nélkül, ez így elég közel jár a vásárlói megtévesztéshez.
-
Maga az eszköz a kategóriájában alapszintű eszköznek biztosan tökéletes. Tehát 6 GHz nélküli Wifi7 eszköznek -- amiről a cikk ugye bölcsen elfelejtett említést tenni.
Szerintem sem volt éppen elegáns húzás.
De még egy marketingcikkben sem értem, hogy mit jelent a "...jelerősítő vagy ismétlő módban működtethető. " tulajdonság. Azt már megszoktam, hogy ideológiailag kevésbé képzett polgártársaink jelerősítőnek hívják a jelismétlőt. (Bár a jelismétlő sem korrekt kifejezés.) De így, egymás mellett mégis mit jelent a "jelerősítő vagy ismétlő"???
Asus routert egyébként húsz éve használok, aktívan tizenöt éve. Bő húsz eszközzel foglalkoztam ebben az időszakban, amelynek a többsége a mai napig látókörömben van. Mindegyik kifogástalanul és panaszmentesen működik.
MaCS
-
E.Kaufmann
veterán
Nem csak az internet miatt jön jól a giganet, azért egy helyi NAS is meghálálja. A 6GHz-n (ha lenne
) meg nincs olyan, hogy a szomszéd ezeréves routere bezavar, az újabb szabványok meg kevésbé zavarják egymást, így sokkal stabilabb lehet és ha nem akarsz távsebészkedni, akkor szinte mindenre elég, amihez eddig vezetékelni kellett. -
makoss
veterán
Elöbb giganetet mindenkinek aztán felőlem jöhet a wifi 37 is
-
E.Kaufmann
veterán
Féláron, OpenWrt támogatással amúgy érdekelne, de vicces, hogy drágább maga a 6GHz, mint az újabb modulációs sémál támogatása és az MLO. Valami szoftveres megvalósítása az utóbbinak jöhetne OpenWRT-be régebbi eszközökhöz.
-
roseA580
aktív tag
Hazugságot azért nem kéne leírni!

Még ráutaló magatartással sem.Ui:
Nekem egyébként nincs sok bajom az Asussal, Asus alaplapot és routert használok.
A jó öreg RT-AC65P még mindig jól teljesít nálam, elértem már több mint 1800 Mbits sebességet is vele (fel/le irány összesítve). -
Victorio
aktív tag
Még mindig divat a csak 1 db 2.5G-s portot teszünk rá típusú mókusvakítás?
De látom sikerült még ezt is megfejelni a 6GHz-es rádió hiányával.Rendkívül jövőtálló, tényleg érdemes erre cserélni a régi routered.
-
gubacsino
aktív tag
Én lépre mentem...
Az elöző kettő is Asus volt, akkor legyen a kövi is az. Nem voltam elég körültekintő, és csak a Wifi 7 lebegett a szememim elött.
Persze a BE56 teszi a dolgát, de akkor is 6 GHz-es frekvencia és 320 MHz-es csatornaszélesség nélkül eszköz, mint ez is.
-
Waikiki
tag
Tök jó, hogy a cikk a 6 GHz emlitesevel indul, mint a WiFi 7 egyik nagy elonyevel, majd a router ismertetesenel a "dual band" kifejezés mögé bujtatja azt a tényt, hogy ez a router bizony nem kezeli ezt a sávot.
-
Dr.FantastiK
őstag
Hat ez a Router , igy, nagyon sovány !!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteDesk 800 G4 USDT,i3-8100, 8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- Polk Audio Signa S4 Dolby Atmos Soundbar
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 4090 24GB White GDDR6X (ALZA GARI!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I CAM I W11 I Gar!
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB / 256GB ezüst
- Részletre elérhető , BankMentes lehetőség Dell Alienware AW3225QF 31.6 4K QD OLED Gaming Monitor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
- 27% - MSI G255PF E2 Monitor! 1920x1080 / 1ms / 180Hz / FreeSync !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), úgyhogy jólvanazúgy