Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali notebookos kérdések órája
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Asztrofotózás
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lagoon79
üzenetére
nem úgy van az, nem megy fel az enyémre. szemre megnéztem, sokkal finomabb szövésű ez a pro felsőszűrő hálós része. hogy ez mennyit számít, ki tudja.
viszont az lm szimpa bakker nem olyan, mint eddig, vagy én vagyok már szenilis. de ez tényleg 7 grammosnak tűnik, nem fog belemenni a 9,5, ráadásul a 41 mm után a "válla" nem sík, mint a múltkorinál, ami nálam volt, hanem szépen lejt befelé. azt hittem, egyféle strada 7 grammos szimplaszűrő van. majd összenézem a casmonál a régivel, de a tippem az, hogy nem ugyanolyanok.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- Arany János - Kapcsos könyv
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- Nord Stage 3 patika állapotban első tulajdonostól (dohány mentes környezetből) jutányos áron eladó!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- Xiaomi Redmi 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest