Hirdetés
- OLED monitor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Milyen asztali médialejátszót?
- Apple asztali gépek
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jana86
csendes tag
válasz
tibi970307
üzenetére
A munkahelyen én is automatával vagyok kénytelen bűvészkedni. A méregdrága Jura automatába töltött, ahhoz a szerelő által ajánlott (
!!!! ) Cafferino nevű csoda helyett a saját maradék kávéim szoktam bevinni. Az utazó szettem része egy Hario mini mill, azzal őrlök, és a kávégép előre őrölt funkciójával ezt készítem el. Persze az eredmény köszönőviszonyban sincs egy normális karos géphez képest. Ami viszonylag élvezhető, azok valóban a klasszikus kávék inkább. A gyümölcsösből nem igazán jön ki, aminek kellene. Persze a klasszikusból sem, de ez kicsit közelebb van hozzá. AVX brazil fazenda (vagy bármelyik brazil), India monsooned malabar, ezek amik viszonylag jók ezen az automatán is. Nem kimondottan a márka ajánlása miatt írom, mert vlaszínűleg más pörkölők hasonló kávéi is hasonlóan jók lennének, de ezeket próbáltam. Malabarból nekem pl. a Csészényi kávézó pörkölése ízlik még nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Xbox One / Xbox Series játékok
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
!!!! ) Cafferino nevű csoda helyett a saját maradék kávéim szoktam bevinni. Az utazó szettem része egy Hario mini mill, azzal őrlök, és a kávégép előre őrölt funkciójával ezt készítem el. Persze az eredmény köszönőviszonyban sincs egy normális karos géphez képest. Ami viszonylag élvezhető, azok valóban a klasszikus kávék inkább. A gyümölcsösből nem igazán jön ki, aminek kellene. Persze a klasszikusból sem, de ez kicsit közelebb van hozzá. AVX brazil fazenda (vagy bármelyik brazil), India monsooned malabar, ezek amik viszonylag jók ezen az automatán is. Nem kimondottan a márka ajánlása miatt írom, mert vlaszínűleg más pörkölők hasonló kávéi is hasonlóan jók lennének, de ezeket próbáltam. Malabarból nekem pl. a Csészényi kávézó pörkölése ízlik még nagyon.