Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- OLED monitor topic
- Fujifilm X
- Milyen TV-t vegyek?
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jana86
csendes tag
válasz
tibi970307
üzenetére
A munkahelyen én is automatával vagyok kénytelen bűvészkedni. A méregdrága Jura automatába töltött, ahhoz a szerelő által ajánlott (
!!!! ) Cafferino nevű csoda helyett a saját maradék kávéim szoktam bevinni. Az utazó szettem része egy Hario mini mill, azzal őrlök, és a kávégép előre őrölt funkciójával ezt készítem el. Persze az eredmény köszönőviszonyban sincs egy normális karos géphez képest. Ami viszonylag élvezhető, azok valóban a klasszikus kávék inkább. A gyümölcsösből nem igazán jön ki, aminek kellene. Persze a klasszikusból sem, de ez kicsit közelebb van hozzá. AVX brazil fazenda (vagy bármelyik brazil), India monsooned malabar, ezek amik viszonylag jók ezen az automatán is. Nem kimondottan a márka ajánlása miatt írom, mert vlaszínűleg más pörkölők hasonló kávéi is hasonlóan jók lennének, de ezeket próbáltam. Malabarból nekem pl. a Csészényi kávézó pörkölése ízlik még nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Formula-1
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gyúrósok ide!
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo Legion 5 RYZEN 5 6600H RTX 3050Ti 4GB 16 GB DDR5 512 GB SSD FHD 165 Hz Magyar bill Gari
- AKCIÓ! ASUS B560M i5 11400 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG CHIEFTEC 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
!!!! ) Cafferino nevű csoda helyett a saját maradék kávéim szoktam bevinni. Az utazó szettem része egy Hario mini mill, azzal őrlök, és a kávégép előre őrölt funkciójával ezt készítem el. Persze az eredmény köszönőviszonyban sincs egy normális karos géphez képest. Ami viszonylag élvezhető, azok valóban a klasszikus kávék inkább. A gyümölcsösből nem igazán jön ki, aminek kellene. Persze a klasszikusból sem, de ez kicsit közelebb van hozzá. AVX brazil fazenda (vagy bármelyik brazil), India monsooned malabar, ezek amik viszonylag jók ezen az automatán is. Nem kimondottan a márka ajánlása miatt írom, mert vlaszínűleg más pörkölők hasonló kávéi is hasonlóan jók lennének, de ezeket próbáltam. Malabarból nekem pl. a Csészényi kávézó pörkölése ízlik még nagyon.