Hirdetés
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
- Már nem egy, hanem két gyorsítót tartalmaz az új Google TPU generáció
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Apple MacBook
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
- LG LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jana86
csendes tag
válasz
tibi970307
üzenetére
A munkahelyen én is automatával vagyok kénytelen bűvészkedni. A méregdrága Jura automatába töltött, ahhoz a szerelő által ajánlott (
!!!! ) Cafferino nevű csoda helyett a saját maradék kávéim szoktam bevinni. Az utazó szettem része egy Hario mini mill, azzal őrlök, és a kávégép előre őrölt funkciójával ezt készítem el. Persze az eredmény köszönőviszonyban sincs egy normális karos géphez képest. Ami viszonylag élvezhető, azok valóban a klasszikus kávék inkább. A gyümölcsösből nem igazán jön ki, aminek kellene. Persze a klasszikusból sem, de ez kicsit közelebb van hozzá. AVX brazil fazenda (vagy bármelyik brazil), India monsooned malabar, ezek amik viszonylag jók ezen az automatán is. Nem kimondottan a márka ajánlása miatt írom, mert vlaszínűleg más pörkölők hasonló kávéi is hasonlóan jók lennének, de ezeket próbáltam. Malabarból nekem pl. a Csészényi kávézó pörkölése ízlik még nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- PlayStation 5
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)- AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
!!!! ) Cafferino nevű csoda helyett a saját maradék kávéim szoktam bevinni. Az utazó szettem része egy Hario mini mill, azzal őrlök, és a kávégép előre őrölt funkciójával ezt készítem el. Persze az eredmény köszönőviszonyban sincs egy normális karos géphez képest. Ami viszonylag élvezhető, azok valóban a klasszikus kávék inkább. A gyümölcsösből nem igazán jön ki, aminek kellene. Persze a klasszikusból sem, de ez kicsit közelebb van hozzá. AVX brazil fazenda (vagy bármelyik brazil), India monsooned malabar, ezek amik viszonylag jók ezen az automatán is. Nem kimondottan a márka ajánlása miatt írom, mert vlaszínűleg más pörkölők hasonló kávéi is hasonlóan jók lennének, de ezeket próbáltam. Malabarból nekem pl. a Csészényi kávézó pörkölése ízlik még nagyon.