Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Akciókamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kompakt vízhűtés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- Fujifilm X
- SONY LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jana86
csendes tag
válasz
tibi970307
üzenetére
A munkahelyen én is automatával vagyok kénytelen bűvészkedni. A méregdrága Jura automatába töltött, ahhoz a szerelő által ajánlott (
!!!! ) Cafferino nevű csoda helyett a saját maradék kávéim szoktam bevinni. Az utazó szettem része egy Hario mini mill, azzal őrlök, és a kávégép előre őrölt funkciójával ezt készítem el. Persze az eredmény köszönőviszonyban sincs egy normális karos géphez képest. Ami viszonylag élvezhető, azok valóban a klasszikus kávék inkább. A gyümölcsösből nem igazán jön ki, aminek kellene. Persze a klasszikusból sem, de ez kicsit közelebb van hozzá. AVX brazil fazenda (vagy bármelyik brazil), India monsooned malabar, ezek amik viszonylag jók ezen az automatán is. Nem kimondottan a márka ajánlása miatt írom, mert vlaszínűleg más pörkölők hasonló kávéi is hasonlóan jók lennének, de ezeket próbáltam. Malabarból nekem pl. a Csészényi kávézó pörkölése ízlik még nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Tőzsde és gazdaság
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Akciókamerák
- Xbox Series X|S
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Gigabyte Aorus 16X QHD 165Hz G-Sync i9-14900HX 24mag 16GB 1TB Nvidia RTX4070 8GB 140W Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4279
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
!!!! ) Cafferino nevű csoda helyett a saját maradék kávéim szoktam bevinni. Az utazó szettem része egy Hario mini mill, azzal őrlök, és a kávégép előre őrölt funkciójával ezt készítem el. Persze az eredmény köszönőviszonyban sincs egy normális karos géphez képest. Ami viszonylag élvezhető, azok valóban a klasszikus kávék inkább. A gyümölcsösből nem igazán jön ki, aminek kellene. Persze a klasszikusból sem, de ez kicsit közelebb van hozzá. AVX brazil fazenda (vagy bármelyik brazil), India monsooned malabar, ezek amik viszonylag jók ezen az automatán is. Nem kimondottan a márka ajánlása miatt írom, mert vlaszínűleg más pörkölők hasonló kávéi is hasonlóan jók lennének, de ezeket próbáltam. Malabarból nekem pl. a Csészényi kávézó pörkölése ízlik még nagyon.