Hirdetés
- Bizonyos GeForce VGA-k hiányára figyelmeztet a Zotac
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Híres és hírhedt processzorokkal számol le az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen asztali médialejátszót?
- Steam Deck
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
- sh4d0w: Nyitlocker
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
And06
aktív tag
sikerült elkapni a sötét CM-et, 17grammból dupla espresso, 30 másodperces lefolyással, brutál alacsony hőfok (ahogy lagoon kolléga mondta, de nem hittem, hogy ennyire alacsony
). Már a crema szinén látszott, hogy jó lesz. Az eredmény tömény keserücsokis, kakaós ital, egy kis füst még maradt benne, gondolom a sötét pörkölés miatt, de ez már tolerálható. Utóize hasonló, ha nem tudnám, hogy kávét ittam simán elhinném, hogy 80%os keserücsokit ettem előtte
az eredeti CMnek van egy savas komponense is, ami itt csak jelzés értéküen érhető tetten. Érdekes lenne kipróbálni rögtön utána azt is, de sajna nincs most olyan, igy csak az emlékeimre hagyatkozhatok. Igy most azt mondom, ebben a kategóriában ütős lett a kávé, de én maradnék az eredeti receptnél. 
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bizonyos GeForce VGA-k hiányára figyelmeztet a Zotac
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali mobilos kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Napelem
- További aktív témák...
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- DJI Avata drón speciális Axisflying motorokkal
- DJI Mavic 3 Thermal (M3T) Enterprise + RTK modul + 7 akkumulátor
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) megkímélt állapotban
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Már a crema szinén látszott, hogy jó lesz. Az eredmény tömény keserücsokis, kakaós ital, egy kis füst még maradt benne, gondolom a sötét pörkölés miatt, de ez már tolerálható. Utóize hasonló, ha nem tudnám, hogy kávét ittam simán elhinném, hogy 80%os keserücsokit ettem előtte
az eredeti CMnek van egy savas komponense is, ami itt csak jelzés értéküen érhető tetten. Érdekes lenne kipróbálni rögtön utána azt is, de sajna nincs most olyan, igy csak az emlékeimre hagyatkozhatok. Igy most azt mondom, ebben a kategóriában ütős lett a kávé, de én maradnék az eredeti receptnél.