Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RBJ
addikt
Nagyon crema s.
Tegnap napközben pont két utcányira dolgoztam a lakóhelyemtől, így hazaugrottam kávéra délelőtt.
Az még a kék lavazza volt ami nekem jutott a végére. Majdnem elfelejtkeztem a kollegáról úgy jöttem vissza az ajtóból és neki jutott a bontás a pelliniből. Vittem neki kis üvegben, tudom nem élvezeti faktor de neki a paloma után... csak lesett. cuppogtatott, csettingetett majd kiesett a gépből milyen finom.
Érdekesség, hogy még az kicsit durvább őrlés volt de mikor jött le a kávé majd 100% mintha krém jött volna a gépből. Igaz hosszút vittem neki de mikor lent volt a csészében majd 3/4 e crema, hab volt de leült azért.
Érdekes a Pellini zacsija is . Az aljára van jelölve, hogy ott vágd ki, így mindig a szelep felé csavarod a zacsit.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- World of Warships
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- ZIDOO médialejátszók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Elektromos autók - motorok
- Napelem
- További aktív témák...
- DJI Avata drón speciális Axisflying motorokkal
- Robore Ur30 evezőgép - 50% kedvezménnyel
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- Dji Mini 4 pro Fly More Combo újszerű C0
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest