Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Aztán csinálhatják a statisztikát, hogy addig hány ember vágta falhoz Apple készülékét.

-
válasz
Joe Swanson
üzenetére
AXN-t nézem most, ott sem HD
-
Noxy
veterán
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Nem tudom mert nem használom, de a mindig tv-n nincs ilyen gond. Tökéletes a képminőség.
-
20ár
tag
9.1 mikorra várható? Vagy előtte jön valami frissítés? Mini 2-n az alkalmazásváltó eléggé akad.
-
Joe Swanson
senior tag
Urak, az miért van, hogy a TV GO-nál, eléggé torz a kép? Erre van valami megoldás, vagy gyárilag ilyen? Olyan, mint ha a bitráta nem lenne jó,vagy valami ilyesmihez tudnám kötni a dolgot.
-
SoldierL
senior tag
válasz
univerzita
üzenetére
Köszi! De én arra gondoltam, hogy a balra lapozás lehetősége teljesen megszünjön. Legyen olyan mint ios8-nál.
-
Üdv. Srácok van vmi PC emulator applikáció iPad-re?

-
SoldierL
senior tag
Ja és az áruház egyfojtában be van halva. Wifi-ről ill. 4g-röl is a megszokottnál sokkal lasabban tölt. Több hete. Szánalmas banda.
-
SoldierL
senior tag
ios 9-en nem lehet kikapcsolni valahol ezt a bal oldali siri-javaslatos menüt? Semmi értelme csak idegesít.
-
30z.Samu
titán
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Remélem sok örömöd leled benne.
Szerintem én is beújítok majd rá.
Most az első Mini van, ismerkedős kütyüként vettem meg, de így is egész jól használható.
De szerintem időszerű váltani, legyen legalább olyan gördülékeny, mint az 5C. 
-
blakey
titán
válasz
Joe Swanson
üzenetére

-
Winne
nagyúr
Üdv!
Jelkódos iPaddel tudok valamit csinálni, ha még nem volt géphez kapcsolva mielőtt le lett kódolva?
-
Bagan
aktív tag
Sziasztok! uj vagyok, bocsassatok meg nekem ha volt mar hasonlo kerdes!
Ipaden szeretnek filmeket nezni. VLC ios alkalmazas valamiert bugzik mar honapok ota, mert .mkv nal vagy mas formatumnal se jatsza le a hangot. Kep, felirat megy szepen, de hang codec hibat dob fel.
Van esetleg mas ingyenes alternativa? elony lenne, hogy ne kelljen USB kabellel szinkronizalnom. Vigye a 720p mkvt.
Koszonom a valaszokat!
-
blakey
titán
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Nem tudom, most megnéztem az aprót és szinte mindenki annyiért adja, alatta nem is láttam mini 2-t. Viszont 70e-ért már van 32 GB-os verzió. Ha most vennék egy 16-ost, akkor lehet, hogy bepróbálkoznék egy 55-ös ajánlattal. 1-es minit nem vennék, mondjuk ha 7-es iOS van rajta akkor talán, azzal még vígan elvan.
-
blakey
titán
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Mivel alig gyengébbek a Mini 3-nál ezért a használtpiacon még tartják magukat, én félévesen vettem egy mini 2-t 32 GB-os verziót 80e-ért, természetesen ahhoz volt gari. ennek fényében egy 16 GB-os verzió lehet, hogy 60e-ért sok.
-
blakey
titán
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Mini 2 alá nem érdemes adni, a mini 1-nél a 9-es iOS az utolsó frissítés, szerintem.
-
Joe Swanson
senior tag
Sziasztok! Édesapámnak szeretnék Ipadet venni. A cél, igazából, a TVGO lenne, meg, azért email írás. A fontos az az, hogy a mini szériából legyen. Van 60 ért mini 2, és 55 ért vadi új sima mini. Melyik tartana ki tovább? Gari miatt a sima minihez húz a szívem.
-
madle
őstag
iPad tokok alá mennyire megy be a por/homok akármi? Ami karcolhatja a gépet? Mert terepen kellene használnom, de ilyen otromba Lifeproof tokot nem akarok rá tenni.
-
Werkly
őstag
Ahogy netre megyek már akarja a 9-es rendszert rakni! Hogy kapcsolható ez ki? Appok továbbra sem frissülnek csak forog a kis kör? Most akkor mi van?
-
Noxy
veterán
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Töröld, majd rakd fel ujra.
-
Kobor
aktív tag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Nálam megy, semmi ilyesmi (mini 2, ios 9.0.2)
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Valaki?

-
-
NGA
addikt
válasz
november
üzenetére
Amire számíts:
Skype szar, egy idő után lemegy valami mélyalvó módba, és nem csörög ki.
Nincs magyar teljes billentyűzet, ahol kint van az összes ékezetes karakter, csak fizetős, az is szar az elmondások szerint.
A programok közt nincs átjárás, azaz pl a PDF-et annyi példányban tárolja, amennyi programmal megnyitotta. Kivéve zene, kép, videó. -
Szabikaa20
őstag
Csak nekem nem megy a FB app??? Konkrétan nem tudok hozzászólni semmihez és ha másodszor nyitom meg ugyan azt már a kommenteket se látom! :/ iPad Air iOS 9.0.2
-
madle
őstag
Az iPad Air 2-nél jelenleg a bemutatott Mini jobb? Vagy még érdemes most is az Air2-t választani?
-
Süvi
őstag
válasz
november
üzenetére
1, Szerintem nagyon jó az AIR-is, bár többször elcsábultam, jó a marketinggépezet. Nem véletlenül nem adtak ki Air3-at, nem volt most idén értelme fejleszteni a 2-t, jövőre bekerül sztem a 3dTouch vagy a Pro érzékenyebb érzékelője.
2, A megvásárolt appokat bármikor le lehet törölni, utána ingyen vissza. Van családi megosztás. A párom hozzám van kapcsolva, ha valamit én megveszek, ő is ingyen letöltheti.
3. Nincs
4. Videók megfelelnek?
5. Én most egy ilyet vettem most az aprón 6.000Ft-ért, és használok az oktatáshoz, mert ott több az analóg jeles projektor. Ezeknek azért ennyi az áruk, mert nem passzív készülékek, hanem van benne egy kis aktív eszköz. Ugyan ilyen a lightning to HDMI is.Ezeket ott is tudod használni, ahol nincs wifi, vagy a másik készülék nem tudja. -
Noxy
veterán
válasz
november
üzenetére
-1 passz mert én mindennel maradok az iOS 8.3-n. Nem csak a JB miatt, mert ezek után már jobbat nem lehet várni. (Air, 5s)
-2 iTunes, iCloud mindent ment. Az AppStore-ból bármikor letölthetőek a megvásárolt App-k. Nem kell ujra meg venni, ha uaz-l az Apple id-l jelentkezel be.
-3 Vírus az ismertlen a JB mentes iOS-n.
-4 http://www.apple.com/hu/support/ipad/
B..kártya nélküli reg... ingyenes app letöltésével kell kezdeni. Eközben kell létrehozni az Apple id-t.
-5 Apple TV, vagy Google: lightning hdmi adapter ( az utóbbi nem nagyon éri meg az árát, + 10e egy Apple TV. Az utángyártottakal meg néha gond is akad. -
november
tag
válasz
Auratech
üzenetére
Először is nagyon szépen köszönöm mindenkinek aki válaszolt

Igazság szerint már tavaly ősszel akartam venni, csak egyedül az ára tartott vissza. De ezek szerint megér ennyit egy ilyen készülék.
Egyébként az tetszik az Apple-ben hogy sokáig támogatja a készülékeit. Viszont ahogy így olvasom a kommenteket gyakran előfordul az hogy egy újabb verziószámú ios eléggé belassítja a régi készüléket, illetve bizonyos újdonságok már nem működnek (lásd Air vs. Air 2 multiasking - Split View). A kérdésem ezzel kapcsolatban a következő lenne,
1. Mennyire normális ez hogy bizonyos új funkciók nem működnek csak a legújabb rendszeren? Mert emlékszem amikor bejött a sima Air mindenki dicsérte (sőt még ma is elég jó). Meg teljesítménybe sincs talán akkor különbség (jó 2 giga ram meg A8). Szóval ez egy lineáris fejlődésnek az eredménye vagy a direkt vedd meg a mindig a legújabb készüléket marketing duma? És még mielőtt valaki félreértené. Nem trollkodásból kérdezem, csak kíváncsi vagyok a véleményetekre.
2. IOS-ben le tudom-e valahogyan menteni a rendszert? Mármint gondolok itt azokra a fizetős appokra amiket megveszek? Mert legyen mondjuk egy meghibásodás vagy bármi. Olyankor hogyan tudom a dolgaimat offline lementeni?
3. Mennyire szoktak vírusok felbukkanni? Használ valaki vírusirtót? Törték már fel valamelyikőtöknek a gépét?
4. Tudtok olyan magyar nyelvű oldalt linkelni ahol olyan kezdők számára mint én minden kezdeti lépés (a regisztrációtól kezdve) le van írva?
5. Ezt Auratech-től kérdezem hogy a HDMI-s csatlakozás az hogy működik? El tudnád azt a kütyűt linkelni amivel az meg lehet csinálni? -
Auratech
őstag
válasz
november
üzenetére
Tartós de, hogy makulátlan legyen kell rá tok. Az nem gond, mert úgy is olyan vékony, hogy tokkal sem vastag, nehéz.
Akksi jól bírja. Mivel bika a proci, az alap böngészéstől langyos is alig lesz..
Rengeteg app válik ideiglenesen ingyenessé, vagy filléres árúvá. Szerintem ebben emeltebb a minőség, mint androidos platformon. Használom az AppsGoneFree és az AppZapp progit, amikkel a napi kedvezményeket, ingyenessé váló appokat mindig észreveszem..Kereshetem..
A másolás bármely közös felhőszolgáltatóval könnyed. Dropbox, One, Mega,, Pc-ről meg iTunes és külsős progik pár kattintással átjárhatóvá teszik a két platformot..
Monitorral a legjobb az Air play vezeték nélkül, Vezetékkel meg van HDMI kábel. Nem olcsó de csak egyszer veszed bármely lighting csatis eszközre. Én rendszeresen projektorral kötöm össze, egy 720P-s Acerrel.
Az igazsághoz tartozik, hogy nem natív 1080P a HDMI csati kimeneti felbontása, hanem 1600x900 van valahogy felskálázva. Ezt gyerekbetegségnek tartom és neheztelek az Apple-re. Amikor a tablettel hibátlan FHD, 2K, 3K videókat lehet csinálni. Meg 4K-t is. -
univerzita
addikt
válasz
november
üzenetére
Tartós nagyon, csak akkor teszem tokba ha viszem magammal,kijelző nem karcolódik( 2 éves a enyém) még nincs rajta karc. Aksi nagyon bírja,nálam 14-16 óra. Nem melegszik ( esetleg játéknál picit). Szerintem van elég ingyenes jó ap ( sokszor van akció). Windows - ról lehet documentumok,képeket,filmeket,zenéket másolni. De még biztos kapsz válaszokat.
-
blakey
titán
válasz
november
üzenetére
1. Nagyon tartós, fém ház, jó kijelző bevonat, nem tudom, hogy GG vagy zafír, de lényegtelen, mert nagyon jó.
2. Ha nem volt iOS-szed, akkor nem tudod, hogy milyen a jó üzemidő. :4 óra intenzív használat után, a hátlap kézmeleg és olyan 75%-os az akks (100%-ról számolva)i.
3. Nem igaz, több és minőségibb app van, mint bármelyik másik platformra, mindhárom van. Ingyenes app is rengeteg, nem számoltam, de ami "ott" ingyenes az általában "itt" is.
4. Felhő, SMB működik, nem kell közvetlenül, kábellel a géphez csatlakozni. Amúgy nem körülményes úgy sem, iTunes a barátod.
5. Vannak Airplay lehetőségek ill. kábelest nem próbáltam, még soha nem jutott eszembe, hogy monitorra csatlakoztassam. -
Szabikaa20
őstag
válasz
november
üzenetére
Szia!
1. Tokban van igaz,de nem elejétől...2x esett képernyőre úgy hogy csúszott is,még hajszálkarc sincs rajta!
2. Ha napi 3-4órát használnád(attól is függ persze mire) 4-5napot kikéne bírni!A gyárilag megadott 10órát simán bírja!Enyém nem melegszik...Játszásnal tálán egy nagyon picit melegebb!
3. Nem igaz!Sok ingyenes jó progi van ugyan így mint androidnál is.Persze vannak fizetősek is de azok se nagyon drágák 0.79-5€ max attól függ milyen progi kell...
4. Milyen adatra gondolsz?Erre inkább más válaszol...
5. Vagy kábellel...meg talán apple tv-velmis lehet,de ezekhez nem ertek,szintén válaszol valaki...

-
november
tag
Sziasztok!
Már több mint egy éve keresek tabletet. És régóta gondolkodom azon hogy lehet hogy Air 2-t veszek. És lenne pár kérdésem azokhoz akik már régóta használnak ilyen készüléket.
1. Mennyire tartós egy ipad? Gondolok itt az anyaghasználatra például. Mert oké hogy tokban tartja az ember, de mennyire kell rá vigyázni? Mennyire karcolódik a kijelző? Illetve akinek már vagy 2 éve van ilyen készüléke (gondolok itt a sima Air-e) annak most hogy néz ki a gép?
2. Mennyire bírja az aksi mondjuk napi 3-4 óra használat után? És mennyire melegszik a tablet?
3. Igaz az hogy ios-re nagyon kevés az ingyenes és használható app? Hogy a legtöbb jó program mind fizetős?
4. Akik windows használnak azoknak mennyire körülményes az hogy ipadra adatot másoljanak? Itt az oda-vissza kompatibilitásra vagyok kiváncsi.
5. Hogyan tudnám a tabletet egy monitorral összekapcsolni?Egyenlőre ennyi lenne.
-
gzbotii
nagyúr
Frissítettem en is 9.0.2-re. Ez az új betűtípus annyira nem tetszik, bill is alacsonyabb lett...
Valamint ha a Spotlight kereset lefelé húzva hozom elő akkor orbitálisat laggll -
gzbotii
nagyúr
Hogy on is legyek: iOS 9.0.2 hozza üzemidőben és teljesítményben azt mint a 8.4.1?
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Mister_X
üzenetére
Szerintem nem vita tárgya, hogy kinek mekkora méret a kényelmes utazáskor/buszon/melo/egyetem/agyban.
En most voltam Olaszországban, beraktam a Mini2-m, töltő se vittem hozza 2 napra, kézi táskában jól elfért, stb. Van 10" notebookom, fene se rángatta magával, 10" tabelet is nyűg lett volna mar.
Nekem a Mini az ideális méret agyban olvasni, utazni, egyetemre, melóba. Kinek mi.
De en telefonbol is a 4-4,5" preferalom, a jelenlegi One M8 is idegesítően nagy néha, terv szerint i5S-t akartam venni helyette.
Mások meg a Note 4 méretére gerjednek.
Kinek a pap, kinek a paplan, szvsz -
SoldierL
senior tag
Akkor mégegyszer szeretném megkérdezni töletek ipad mini 2 és sima Air tulajdonosoktol: Hozza a 8.4.1-es szintjét a 9.0.2-es rendszer? Tudjátok, ha egyszer lefrissitem, nincs vissza út.
-
agabe
addikt
válasz
30z.Samu
üzenetére
Az a lényeg neked melyik mérete jó és azt kell megvenni

Ha már kipróbáltad élőben is akkor nem kérdés, hogy nem választasz rosszul.(#9112) Mister_X:
ipad 4-ről idén év elején váltottam Air2 -re. Nem csak azután tűnt ugrásnak, hogy megvolt az Air2-es, hanem már előtte éreztem, hogy az ipad 4 nem úgy muzsikál sima hétköznapi böngészés, alapvető appok megnyitásakor sem mint ahogy azt IOS6 -tal tette, a 8-as rendszerrel már nem tudta azt a szintet hozni ami a felső kategóriára jellemző.(#9111) Kristof_94: vinni fogja, de nem valószínű, hogy ezen a szinten amin most áll. 2 év múlva ugyanolyan lesz az akkori aktuálishoz képest mint most ipad4 Air2-höz képest.
-
30z.Samu
titán
Sziasztok! Ma betértem egy iStyle-ba, kézbe vettem az Air 2-t. Nekem nagyon ormótlannak tűnik, pötyögni jó rajta, de valahogy nem esik kézre maga a készülék. A Mini nekem jobban bejön ilyen téren, szóval maradok a Mininél.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Az lenne a csúnya, ha nem. Sima Air két éves, itt a friss rendzser és egy app se nyivákol, de lényegében egy iPad 4 is megcsinálja ugyanezt.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Szóval akkor egy ipad air 2 még 2-3 évig simán vinni fogja az appokat, frissítéseket?
-
danilla
őstag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Reggelt!
-
Szabikaa20
őstag
Jooo reggelt!
Slow motion videót Air-el lehet csinálni?Esetleg nincs valami progi rá? Köszi!
-
danilla
őstag
válasz
Miamiquake
üzenetére
Ipad Mini 2 (vagy ipad 4), 60e forintért megkaphatod használtan, akár itt az aprón is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- iPhone topik
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 zsanér törött LAPTOP 3
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Szerintem én is beújítok majd rá. 

A 9.0.2-t jobbnak érzem mint a 8.4.1-et.