Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-book olvasók
- 3D nyomtatás
- Léghűtés topik
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Kölcsönkértem fater Ipad 2-jét, frissítettem 9.2.1-re, de valami kegyetlen lassú... Látom, hogy ez nem egyedi eset, de lehet ezzel valamit kezdeni vagy törődjek bele, hogy ez ilyen lesz már? Próbáltam ezeket beállítgatni,de nem lett érezhető gyorsulás. Az hagyján, hogy 1-2 játék játszhatatlan és random elfeketedig a képernyő és csak pár mp után lehet újra életet lehelni belé, de még sokszor a feloldás is laggol...
Esetleg factory reset érhet egy próbát? Netán downgrade?
-
Noxy
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nem vághatja taccsra.
Sztm neked kábel, de inkább a PC-l lehetnek gondok. Kábel csere, másik gép?
Nem emlékszem rá, hogy hardverileg rendben levő i kütyüt, ne tudtam volna szoftveresen gatyába rázni. -
vadászcsiga
félisten
Taccsra vágta a 9.3 béta. 2 napja csak a kabelt látom. Fel van töltve mert gépre van dugva. Elér oda hogy kicsomagolja az ipsw-t, majd azt mondja nem talalja az ipadet. Ma reggel sikerült végre egy 4005-os hibát kicsikarni. Évek ota csinálom, nagyjából sosem volt gond de kv 1 éve nagyon nehézkes a restore. 10-bol 8x hibát dob.
-
Noxy
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nincs semmi trükk. A legutolsó iTunes is vissza kell hogy rakja.
Fel van töltve rendesen? Mert ez a hiba legtöbbször a döglött aksinál jön elő. -
Ragnar95
félisten
Inkább az Apple laptop topikban tedd fel ezt a kérdést, mert oda való, így ott jobban tudnak segíteni.
Attól függ, mi "vállalható", hogy mire használnád a gépet.
Van MS Office OSX-re is, illetve az iWork is tud Office formátumba menteni. -
Imy
veterán
Hol lehet a legolcsóbban, és persze megbízható forrásból 13'-os MacBook Air-t venni?
Mi az ami még vállalható felszereltségre?Offices doksikat megeszi, és utána nincs vele kompatibilítási probléma?
Most azon agyalok, hogy meghagyom a régi win-es gépemet direkt win-es speckó programokra, minden másra MacBook lenne.
-
vadászcsiga
félisten
Par napja feltettem a 9.3 bétát, es most nem tudok tőle megszabadulni. Itunes nem tudja visszatenni a régit. Végig megy a kicsomagolás, aztán azt mondja hogy nem talalja az airt pedig ott van rajta a recoverys kábeles kép.
Van valami trükk? Korábbi itunes vagy valami? -
pescara
aktív tag
Sajnos tenyleg pont ilyen!
-
vadászcsiga
félisten
válasz
urbanjozsi
üzenetére
Talán már fb sem fut rajta

-
Bagan
aktív tag
válasz
urbanjozsi
üzenetére
ha idegbeteg akarsz lenni akkor vegyel. semmire nem jo
-
Ragnar95
félisten
válasz
urbanjozsi
üzenetére
Annyit még talán megérhet, de készülj fel, hogy elég lassú lesz a készülék, hiszen egy 6 éves modellről beszélünk, ami a 4 főverzióval ezelőtti iOS-t támogatja csak és a 256mega RAM miatt a böngészés se lesz rajta egy álom.
-
TheMarci
addikt
válasz
urbanjozsi
üzenetére
Szerintem nem, 30-ért már kapsz iPad 2-t, az azért bőven jobb.
-
ZS3NI
őstag
válasz
urbanjozsi
üzenetére
nem
-
urbanjozsi
senior tag
Üdv Mindenkinek!
1 gen iPad 64GB-os modellt megéri venni 20-25e közt?
Semmi extra felhasználás, fb+net. -
Bagan
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok nekem mondani jol sikerult multiplayer fps jatekot? Respawnables jatekot szedtem le az elobb, egesz jo csak kar hogy ilyen meseszeru grafikaja van.
Nem ertem cod vagy bf szeria miert nem jon iosra is. Vagy varhato nagyobb jatek erkezese?
Udv! -
Ragnar95
félisten
válasz
univerzita
üzenetére
Mondjuk lehet hogy mióta van iCloud kulcskarika, azóta nem kell, de korábban biztos, hogy visszaállította a wifi jelszavakat a network reset, azóta meg nem kellett használnom.
-
lacy86
addikt
válasz
univerzita
üzenetére
+1
-
tigomigocika
senior tag
Sziasztok!
A kérdéseim a következő lenne:
Van köztünk olyan tulaj aki rendelkezik Ps4 készülékkel is?
Ha igen akkor próbálta mar second screen opciót rajta?
Gondolok itt arra , hogy ha a tv foglalt akkor tudok játszani megosztott képernyővel ?
Akárhogy próbálom a mellékelt képtől nem tudok tovább lepni...
Köszi előre is
-
gzbotii
nagyúr
Azért ez már vicc, ahogy a kijelölés működik iOS 9 alatt
[link] -
Ragnar95
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
Igen, ha regisztrálsz egy kanadai Apple ID-t, más megoldás nincs.
-
Atikusz
senior tag
Az hogyan oldható meg, hogy az iPhone-on Safariban elmentett felhasználónevek és jelszavak az iPad-en is elérhetőek legyenek? Safari szinkronizáció és Keychain mindkét eszközön be van kapcsolva.
-
Kristof_94
nagyúr
Sziasztok!
Szeretnék letölteni az iPademre egy játékot, de csak a kanadai appstore kínálatában található meg.
Megoldható valahogy a letöltése? -
_adaml21_
őstag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Olyan értelemben, mint egy hagyományos telefonnal, nem.
Ha van iPhone-od, és közös wifi hálózaton van a két készülék, akkor át lehet irányítani a hívást iPadre. -
Noxy
veterán
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Ha van mellette egy iPhone uaz Apple ID-l, akkor a FT keresztül lehet hívni, fogadni.
-
Joe Swanson
senior tag
cellularos ipad mini 3 mal lehet telefonálni?
-
weinmaker
őstag
Viszont állat jó! Semmiért nem cserélném le, pedig telefonban androidos van. Egyszerűen nem összehasonlítható. Én először egy ipad 3-at vettem 16Gb-os verziót, és annyira megtetszett, hogy rá pár hónapra lecseréltem egy ipad 4 64gb-os típusra. Mondjuk én zenéléshez, és rengeteg dologhoz használom, és egy csomó zenei program egyszerűen nincs is androidra. Illetve itt nincs olyan, hogy lefagy, meg társai, ami jelen felhasználásnál nem utolsó szempont. Egy percig sem bántam meg, hogy megvettem, pedig én is szívtam a fogam először

-
Ragnar95
félisten
iPad 1-et semmiképp ne vegyél, iOS5 a legújabb szoftver, ami elérhető rá és csomó játék iOS8-at kér már, illetve a 256MB RAM is eszméletlen kevés benne.
iPad 2 egy fokkal jobb választás, de iPad 4 vagy inkább Air alá én már nem adnám, mert az iOS9-el elég lassú az iPad 2 is már és sok játék van, ami nem támogatja az iPad 2-t. Sajnos nem feltétlen kell hogy komoly erőforrás igényű legyen egy adott játék (bár amikor nem iOS verzió, hanem konkrét modell a követelmény, az általában emiatt van), ha olyan API-t használ a játék, ami újabb iOS verziót kér, akkor az a játék nem fog futni régebbi szoftveren, az iPad 1 ezért is esik ki csomó játéknál, illetve nemsokára az iPad 2 is erre a sorsra jut.
Megbízhatóság terén a legjobbak között vannak az Apple készülékek, ha nem a legjobbak. Vásárláskor arra figyelj, hogy az iCloudból legyen kijelentkezve az előző tulaj és a helyszínen nyomj visszaállítást, majd te aktiváld a készüléket. Illetve ilyen régi eszközöknél az akku már gyengélkedhet, azt nem árt ellenőrizni, hogy milyen állapotban van. -
blakey
titán
Keress vissza, nem kell iTunes, eddig sem nagyon kellett. FileExplorer-rel bármit elérsz hálózatról nekem még egyszewr sem fordult meg e fejemben, hogy géphez csatlakoztassam az iPadet. nPlayer, InFuse Pro hálózatról is mindent lejátszik.
A többire majd válaszolnak a tulajok. -
Sziasztok!
iPad 1 vagy 2 beszerzésén töröm a fejem barátnőmnek.
Elsősorben filmezésre (SD felbontás, XVID, DIVX, h264 mp4/mkv) és játékok futtatására kell. pl. Disney mesék játékai, és hasonlók.A kérdéseim:
- még mindig az a helyzet, hogy iTunes kell a filmek másolásához? Hálózati tárolóról lehet valahogy (avi, mp4, mkv) filmet lejátszani?
- mai játékok közül mennyi fut ezeken? Nagyon gáz a helyzet? Nem feltétlenül szuper 3D-sekre gondoltam, hanem egyszerűbbekre. pl. Disney, meg egyéb rajzfilmes játékok.
- megbízhatóság terén hogy áll a két tablet? Mire kell figyelni?Kössz!

-
törölt tag
70e volt a mini 16 gigas wifis modell?
-
Joe Swanson
senior tag
Nyugodtan hívjátok fel őket mobilon. Nekem foglaltak 2db 16gb wifi+cellt.
-
Chereiose
addikt
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Igen azon én is csodálkozom...
-
Chereiose
addikt
válasz
üzenetére
Tudom milyen kb, azért nyomogattam már különböző helyeken. Végül is az 1 éves, patika állapotú Air-em el tudnám adni 60-65-ért, így +5 max 10 ezret lehet megérne a cucc...
Bár teljesen jó ez az Air, imádom a nagy kijelzőt
Csak azért ennyiért nem mindennap adnak mini 3-mat bontatlanul.. -
Chereiose
addikt
Szerintetek érdemes lenne az Air 1-emet lecserélni egy ilyenre? Elég jó árban megy most, kb 0-ra kijönne, mert az Airt is el tudnám adni ennyiért.
Viszont már nem is tudom, ez a mini 3 erősebb mint az Air?Ahogy megnéztem ugyanaz, mint az Air, csak van benne Touch ID
Hát nem tudom, mindig is szerettem volna kipróbálni egy minit is. -
blakey
titán
válasz
D@niel
üzenetére
Az ikonok is végesek voltak egy "oldalon", azt is gördíteni kellett. Szóval nekem most is kb. ugyanannyi ikon van egy lapon mint az előző verzíóban és a gyakori könyvjelzők amúgyis elől vannak. Egy kézzel kényelmesebb. Nekem lehet, hogy azért egyszerű, mert minden könyvjelzőm helyét nagyjából tudom, van kb. 100 könyvjelzőm, de tudom a sorrendet, droidnál már megszoktam ill. gépen is a görgetést, már fel sem tűnik.
-
D@niel
addikt
válasz
blakey
üzenetére
nekem eddig ikonok voltak (legutolsó verzió) mint safariban, most van egy baromi hosszú lista és görgethetek végig, innentől a kényelem ugrott ami talán a leg fontosabb...
sokkal egyszerűbb volt meg találni amit keresek, mint így. egyébként a youtube is felejtős, ugye, egyedül a fordítót használom szívesen. ezeknek valahogy nem számít az iOS...
-
D@niel
addikt
jött egy update chrome-hoz, írták, hogy egyszerűbb meg találni a könyvjelzőket.
az eredmény : te jó ég... eddig egy koppintás volt, most scrollozni kell és keresni...
-
blakey
titán
válasz
buci30
üzenetére
Mindkettő nagyon jó, nPlayer egyszerű, gyors, teszi a dolgát. Infuse Pro az nPlayer tulajdonságain felül borítókat, infókat is gyűjt az anyagról. Sima Infuse nem ér semmit.
Infuse Pro ill. nPlayer tud DTS/DD. A Infuse mellett szól még, hogy a filmekhez feliratokat is letölt, nem kell vesződni a kereséssel. -
buci30
addikt
Nekem is pont ez kellene 😊
nPlayer VS InFuse ? pro/kontra?
S az InFuse és InFuse Pro között mi a különbség? -
Donko
csendes tag
válasz
univerzita
üzenetére
Szuper köszi, tényleg sok funkciója van.

-
gzbotii
nagyúr
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Meg teljesen váltható
-
weinmaker
őstag
Nálatok jól megy safariban a facebook? Nálam ma tisztára meghülyült. Összeugrik fél oldal szélességre, és akadozik is rendesen. A többi összes oldal meg jó.
Mi a fene lehet? -
Donko
csendes tag
Sziasztok! Van egy külső háttértáram és szeretném azt közvetlenül elérni wifin Ipad Air2-es készülékemről. Tudtok valamilyen programot javasolni ehhez ha van ilyen?
Illetve, esetleg van valami bevált program fájlmozgatáshoz számítógép(windows) és ipad között?
Köszi előre is! -
gyurkikrisz
őstag
Sziasztok!
Egy iPad Mini 2 mennyire használható még manapság? Elég az 1GB RAM?
-
HIJ
őstag
Hali!
Másnál is jelentkezik az a bug a fb kliensben, h ha egy külső helyről megnyit egy videót, és lejátszás közben visszalépek, akkor megy tovább a háttérben? Csak az app kilövésével hallgat el...
Mind a két itthoni ipad csinálja...
-
_adaml21_
őstag
Ezen az oldalon lecsekkolva serialt természetesen az aktiválás napjától érvényes az 1 év gari.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GTA V
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Civilization V
- További aktív témák...
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
! De tenyeg mar nem nagy elmeny, bar kevesebbet lagol, mint az iPad 4-em
...

Bár teljesen jó ez az Air, imádom a nagy kijelzőt