- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini PC
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- E-book olvasók
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoldierL
senior tag
Köszönöm
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Istyle-nál mit jelent az, hogy “fődarab” csere?
-
SoldierL
senior tag
Ettől rettegtem. Szétszedik, már egyből nem gyári… tesznek bele valami utángyártott kijelzőt. Nektek nincsenek ilyen foltok gondolom.
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Ipad Air 5. Ehhez a foltokhoz mit szoltok? Zsír új a gép, 24-én bontottam ki. Hívtam a telekomot de már nem csere garanciás mivel 11-én hozta a futár.
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Az 5. generációs ipad jó választás? Ha megvenném tudnék hozzá csatltkoztatni egeret?
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Náltok is jobban merül a 10.3 mint a 10.2.1?
-
SoldierL
senior tag
Mini 2 10.3 tökéletes.
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Szerintetek Mini 2 -re fel merjem tolni a 10.3-at? Még most 10.1 van rajta.
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Árulom a mini 2-őt. Nem tudom ilyen témában itt meddig lehet elmenni. Szerintetek hova rakjam fel árúlni?
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Ki tudom Jailbreakelni az ipad mini 2-t 10.1-es rendszerrel?
-
SoldierL
senior tag
válasz
galaxys80
üzenetére
De amúgy lehetne ilyen topic, segítsünk egymáson, adjunk konkrét tanácsokat egymásnak arról, hogy érdemes-e feissíteni, melyik verziónál álljunk meg adott készüléken. Igenis ez fontos dolog, mert az apple tényleg lebutítja a gépeket. Az ém ipad mini 2-őm is még most éppen használható ios 10.1-el, miközben 9-el sokkal gyorsabb volt. Anno kaptam a "frissítsek" kérdésemre választ? Dehogy kaptam. Nem mindenki milliomos, és igenis van aki 5-6 évig szeretne használni egy készüléket nem pedig 1-2 évig. Mert igenis bírna annyit! Ha valaki fellázad ez ellen, egyből leszóljátok. Ne legyünk már ennyire agymosottak emberek!
-
SoldierL
senior tag
válasz
silmatauki
üzenetére
Végig olvastam az okfejtésed. Igazad van. Tenni ellene nem tudunk sajnos. Az applikáció gyártók pedig tökéletesen aszisztálnak az elavuláshoz. Meg lehet állni egy verziónál de akkor lemaradsz sok mindenről. Jól ki van ez találva.
-
SoldierL
senior tag
Mostmár naponta 2x vágja a képembe mini 2-őn, hogy frissítsek 10.1-ről- 10.2.1-re. Mi ez ha nem felhaborító?!
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Ipadet ill. iphonet használok egyszerre, azonos Account-al. Azt szeretném kérdezni, hogy lehetne a két készüléket abszolút elválasztani egymástól? Nem szeretném, hogy az egyik befolyásolja a másikat pl. ha az egyiket Jailbreakelném ne legyen hatással a másikra. Vagy ez butaság? Elővigyázatos vagyok, már semmin sem lepődnék meg.
A másik kérdésem Mini2 tulajokhoz szól: Ti melyik ios verzión vagytok? Várható lesz még sebességbeli javulás a jövőben, vagy um. "elindultunk a leejtőn?"
-
SoldierL
senior tag
válasz
randras
üzenetére
Jailbreak semmiképp nem segít. Viszont én is kíváncsi lennék rá, hogy hol akad annyira? Amikor én felraktam a mini 2-re a 10.2-őt semmi bajom nem volt vele, csak megijedtem a hozzászólásoktól. Attól féltem nekem is előjön majd később a forrósodás, laggolás ezért biztosra mentem és vissza raktam a 10.1-et amíg lehet.
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! 10.1-re létezik Jailbreak? Ha igen tudnátok egy linket, ahol szépen le van írva a folyamat? Köszi ha válaszol valaki.
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok most frissítem a mini2-őt. Meglátjuk milyen lesz, majd irom a tapasztalatom.
-
SoldierL
senior tag
válasz
LilProphet90
üzenetére
Ugyanezt tapasztalom én is.
-
SoldierL
senior tag
válasz
LilProphet90
üzenetére
Tudom ismerem mindet, próbáltam is mindet. A swype-t is. De egyik sem olyan stabil mint a gyári.
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy a gyári billentyűzeten nem lehet bekapcsolni a szó javaslatokat? Most tértem vissza a gyárira és nagyon hiányolom ezt a funkciót. Androidon már megszoktam.
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok tudnátok nekem ajánlani normális you tube alkalmazást, ami nem omlik össze lépten-nyomon?
-
SoldierL
senior tag
Nálam is tökéletes az ios 10 mini2-őn. Csináltatok gyári visszaállitást?
-
SoldierL
senior tag
Én a 9.3.4-el elvagyok mini2-őn.
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok én sebesség javulást érzek a mini 2-nél, 9.3.4 alatt. Ti mit tapasztaltok?
-
SoldierL
senior tag
Nem megy, én is innen csináltam tegnap de már azóta nem lehet. Higyétek el mindent megpróbáltam. Windows 10-em van. Miután megadom az apple id-met (nyilván nem azt amit rendszeresen használok) csak forog-forog még fél óra mulva is, nem fejezi be. Igazából már elfogadtam a kudarcot. Ráment a tegnap éjszakám és a mai napom. Csak egy folyamat elindításához kellett volna a JB.
-
SoldierL
senior tag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Valakivel nagyon összekeversz. Igazad van senki sem kötelez. Itt mindig csak a veszekedések mennek, mivel egyesek itt próbálnak érvényesülni ha már az életben nem megy. Tömérdek oltás, vita, veszekedés ami itt olvasható. És ha valaki feltesz egy kérdést, ami az egyik legtipikusabb fórum téma (Jailbreakelés) annyi a válasz, hogy " valamit rosszul csinálsz haver" és kész. Leoltjuk a kezdőt. Te is kétszer válaszoltál, ennyi erőből már írhattál volna valami tippet is am számomra jelenthetné a megoldást.. Ph nagyúr.. Na erről meg ennyit.
-
SoldierL
senior tag
Ugy probáltam ahogy a szifon oldalán le van írva. A PPhelper-el. Itunes-restore, Keresés ki, repülő üzemmod. Tudnátok segíteni?
-
SoldierL
senior tag
Mostmár nem lehet Jailbraikelni sem. Az istenért sem sikerül. Ennyit a Szifon szaktudásáról.
-
SoldierL
senior tag
A 9.3.3 jb használhatatlan. Semi-tethered ezért befagy a cydia bármilyen telpitett alkalmazástól. Inkább ki se adták volna.
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Miért nem tudom jailbreakelni az ipad mini 2-őt? Szifon oldaláról csinálom és nem megy. Nem léo tovább a betű kód megadása után. Mi lehet a gond? Repüső üzemmód és keresés kikapcsolva természetesen.
-
SoldierL
senior tag
Mondtok még tapasztalatokat mini2-ről 9.3.3 alatt? Fürgébb lett? Frissítsem?
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Ipad mini2-nél milyen a 9.3.3? Aki frissitette mit vett észre? Amugy furcsa h nekem le sem tölti magátol a frissitést. Pedig már volt töltőn wifivel.
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Tudnátok ajánlani nekem ipad mini 2-re normális szilikon tokot? Multkor rendeltem, de kicsi rá mert az a sima ipad mini-re való de állították nekem, hogy jó lesz az enyémre. Hát nem volt igazuk.
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok egy pár napja elkezdte kiirkálni nekem az ipad, hogy "nincs behelyezve sim kártya" Eddig nem foglalkozott vele a rendszer. Ki van kapcsolva minden ami az adatforgalomhoz köthető. Miért lehet ez?
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Az áruház előzőleg törölt bankkártya számot miért nem fogad el újra?
-
SoldierL
senior tag
9.3.2-re van Jailbreak? Esetleg tudtok leírást hozzá?
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Véletlen kitöröltem az icloud-ból egy játék állást. (az ipaden) Vissza tudom valahogy varázsolni?
-
SoldierL
senior tag
És végül a zavaró update ablakok miatt előbb-utóbb használhatatlanra frissítjük a készülékünket. Ezt kéne valahogy elkerülni!
-
SoldierL
senior tag
válasz
univerzita
üzenetére
Ipad mini 2-re már lehet sok lesz a 10. Amugy meg ez a felugró kötelező frissítési ablak teljesen kiábrándított az ios-ból. Kényszerített elavulási marketingpolitika. Mégis mit képzelnek?! Át akartam váltani telefonon is ios-ra de ezek után biztos nem fogok.
-
SoldierL
senior tag
Azért zavar, mert ha bejelentkezem, egyes játékoknál letiltja a fecebook profillal való szinkronizálást. E miatt már egyszer elveszett egy mentésem. Nem is akármilyen szintű mentésem. Azt hittem megőrülök. Ez a game center pedig elvileg csak játékban elért teljesítményeket ment el.
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy le lehet tiltani valahogy a Game Center-t? Idegesítő, hogy minden játék elején felugrik a game center ablak, hogy jelentkezzek be. A beállításoknál pedig minden ki van kapcsolva!
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Nem tudjátok honnan lehetne letölteni a régi, Ios 8-as háttérképeket? Ugyanabban a gyári minőségben?
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Ipad mini 2-re tudnátok ajánlani jó szilikon tokot? Sajnos a sima minihez tendeltem és nagy bele.
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Fel merjem rakni a 9.3-at ipad mini 2 retinára? Hogy tudom kilőni véglegesen a frissítésre figyelmeztető szöveget? Nagyon köszi a választ előre!
-
SoldierL
senior tag
Nem hiszem, hogy a mostani 9.2.1-től, lesz gyorsabb rendszer ipad mini2-őn. Nagyon gyors és hibátlan
-
SoldierL
senior tag
Kijött a 9.3? Mini 2-őn milyen?
-
SoldierL
senior tag
válasz
Atikusz
üzenetére
Még a legdurvább játékok is simán, gyönyörűen futnak. Abszolút megfelel a mai elvárásoknak, sőt! Én 2014 decemberében vettem, mét tuti meglesz vagy 2-3 évig ha birja..márpedig szerintem fogja még most is olyan mint amikor megvettem(üzemidő, külseje minőségi erős anyag). Egyedül az kifogásolható hogy a safari újratölt a ram miatt, de ez engem ez speciel nem érdekel.
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Volna egy kérdésem. Régen mikor csatlakoztattam az ipadet a gépre, az itunes automatikusan felszinkronizálta az összes alkalmazást. Tehát bemásolta az itunes-ba. Most nem csinál ilyet. Be lehet ezt valahol kapcsolni, vagy ez az opció megszünt?
-
SoldierL
senior tag
Rá sem ismerek már erre a tabletre. 8-as óta olyan mintha a lélek tartaná össze a 9-es rendszert. Laggol ez mindenhol ahol lehet. Ott tartunk, hogy az androidos Galaxy j5-öm stabilabb alapjátaton működik. Pláne az is h mostmár muszály vagyok frissiteni ha nem akarom azt h mindig kiirja.. Ipad mini 2
-
SoldierL
senior tag
Feltennék egy kezdő kérdést. Hogy lehet feltölteni képeket az icloud-ba?
-
SoldierL
senior tag
Akkor ez a felugró ablak csak engem idegesít? Senki mást?
-
SoldierL
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Én úgyszintén. De az elavuláspolitika veszélye miatt nem szeretnék tobább frissíteni. Megállok a 9.2.1-nél nehogy úgy járjak mint a iphone 4-5 tulajok. De ha ez az ablak random módon mindig fel fog jönni, és nem lehet letiltani, nagyot fogok csalódni az almában!
-
SoldierL
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ez a felugró ablak a frissítésről tényleg gusztustalan! Nem lehet letiltani?!
-
SoldierL
senior tag
9.2.1 stabil minden ok. Mini 2
-
SoldierL
senior tag
9.2.1 vélemények? Frissitsek? Mini2
-
SoldierL
senior tag
Hogy is van ez? Meddig van lehetőségem dowgroadelni? A frissítés(lefrissítem) vagy a kiadás időpontjától?
-
SoldierL
senior tag
Írjon akinek mini 2 van, milyen a 9.2?
-
SoldierL
senior tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
"Később gyorsulni fog" Ezt hogy kell elképzelni? Újrarakod és később betörik mint egy új cipő? Én olyannal még nem találkoztam, hogy idővel um. "beáll" a rendszer. Ha rossz akkor az elejétől rossz...és azt már a fene megette, max bizom a kövi frissítésben. Csak tudni kell megállni. Én szivem szerint visszaraknám a 8.2-őt. Onnanstól csak rosszabb volt. Most a 9.1 Elég türhető, nagyon nagyon meg fogom gondolni, hogy tovább frissítek e. (Mini 2)
-
SoldierL
senior tag
Valahogy ki lehet menteni a játékállásokat? Van erre valamilyen program?
-
SoldierL
senior tag
Na úgy néz ki én végleg kikötök a 9.1-nél. Nagyon jó lett, stabil. Ipad mini 2. Alkalmazások, játékok is stabilan, szépen futnak. Már kezdtem reményvesztett lenni, hogy 9-es szériával elkezdődött a szoftveres butítás.
Az App Store megint behalt. 1 nap mire lejön valami.
-
SoldierL
senior tag
Hogy a "legtisztább" frissíteni? itunes-al, vagy OTA-n keresztül? itunes-nál letölti az egész firmware-t és 11 órát ír :S Ha megvolt a frissítés, nyomjak egy gyári visszaállítást itunes-al? Csak azért kérdezem mert írtatok ilyesmit feljebb. Szeretnék kikötni mostmár egy rendszernél és kezdésnél jól rendbe rakni. Jókat olvasok a 9.1-ről.
-
SoldierL
senior tag
Tökéletesen meg vagyok elégedve ipad mini 2-őn a 9.0.2-vel. Semmi lag. Szeretném kérdezni, hogy a felülről lehúzható widgetnél, fektetett módban nem lehet a widgeteket teljes szélességre állítani? Nekem jobb oldalt sorakoznak egy vékony sávban. Bal oldalt van felül a dátum és egy nagy üres rész. Ezt a részt esetleg ki lehet tölteni valamivel?
-
SoldierL
senior tag
Vissza lehet még tenni a 8.4.1-et?
-
SoldierL
senior tag
9.0.2-őn az ifunbox látja az alkalmazás almappáit, mint anno 8.0.2-őn?
-
SoldierL
senior tag
válasz
univerzita
üzenetére
Köszi! De én arra gondoltam, hogy a balra lapozás lehetősége teljesen megszünjön. Legyen olyan mint ios8-nál.
-
SoldierL
senior tag
Ja és az áruház egyfojtában be van halva. Wifi-ről ill. 4g-röl is a megszokottnál sokkal lasabban tölt. Több hete. Szánalmas banda.
-
SoldierL
senior tag
ios 9-en nem lehet kikapcsolni valahol ezt a bal oldali siri-javaslatos menüt? Semmi értelme csak idegesít.
-
SoldierL
senior tag
Akkor mégegyszer szeretném megkérdezni töletek ipad mini 2 és sima Air tulajdonosoktol: Hozza a 8.4.1-es szintjét a 9.0.2-es rendszer? Tudjátok, ha egyszer lefrissitem, nincs vissza út.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Samsung Book Cover tok
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Xiaomi Redmi 10 64GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Sziasztok! Ipad Air 5. Ehhez a foltokhoz mit szoltok? Zsír új a gép, 24-én bontottam ki. Hívtam a telekomot de már nem csere garanciás mivel 11-én hozta a futár.