-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Összegezve: nekem már a 10-essel is lassú volt, 11 nem rontott rajta - mondjuk azon nehéz is lett volna.
9 sem volt fényes, azzal is átkoztam, talán kicsit jobb. Talán...Aku idő is drasztikusan romlott 8.4 óta, első verzióváltás -2 óra volt instant.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
En azt irtam, hogy ugyan olyan lassu. Nekem mar 10.x-el is foldhozvagosan lassu volt. Ne forgassatok ki a szavaim, nem azt irtam.
Amivel vettem, 8.4 az volt elvarhato szinten, azota vannak napok, hogy nem is hasznalom, mert csak felhuz. -
gzbotii
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Mini 2 9.x óta olyan lassú mint a jelenleg legújabb verzióval.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ott kéne lennie.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
hszilard666
üzenetére
Te mindenért IS fizetsz!?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gzbotii
nagyúr
Aktív készülék melett, ha lehuzom fentről - ami régen a notification bar volt - olyan, mintha a készülék zárolva lenne (lock screen). Felfelé húzva fel is lehet oldani a kijelzőt.
Viszont ha ténylegesen lezáródik, az adott idő eltelte után (ami nálam 2p), akkor már nem megy ez a fature. Vagy csak én látom rosszul?Ja, meg az új billentyűzet valami irgalmatlanul ronda...kb minden megvan benne, amit az Apple userek régebb savaztak az androidos billen

-
gzbotii
nagyúr
Az idén bemutatott iPadről mi a vélemény?
Van aki esetleg már vett ilyet?
Lehet jó upgrade lenne a Mini 2 után. -
gzbotii
nagyúr
válasz
Newvalera90
üzenetére
Talán valami sufni GSM megveszi alkatrésznek (kijelző, készülékház, aku, stb). Alaplap kuka.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
leslieke
üzenetére
Mini 2-n?

Nekem 10.x alatt a YT app szinte kuka, egy sima app váltás/kilépés fokepernyore is hosszú időt vesz igénybe. Sokszor már inkább csak akkor veszem elő, ha egy hosszabb cikket vagy videót akarok megnézni
Eljárt fölötte az idő, na.Ja, meg aku idő borzalmas, repülő üzemmódban is képes másfél nap alatt 15% merülni.
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok.
Valakinek van tapasztalat Mini 2 és iOS 11-el.
Nem frissítettem, gondolkozom, de szerintem már "túl sok lenne" neki.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
hszilard666
üzenetére
Manapság az meg mennyire használható?

-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok.
Mini 2-őn milyen az iOS 11?
Nem akarom felrakni, a sebesség most sem csúcs, szerintem ez csak rosszabbodna..Ha valakinek van tapasztalata, szívesen olvasom

-
gzbotii
nagyúr
iOS 11-et valaki felrakja majd iPad Mini2-re?
Betat próbálta valaki? -
gzbotii
nagyúr
iPad Mini 2 home gombja mennyire bírja a strapát? Tudtok erről valamit?
-
gzbotii
nagyúr
Nemrég frissítettem 10.3-ra.
Kritikán aluli, hogy az Apple meg mindig nem tudta megoldani azt a nyamvadt kijelölés mizériat
-
gzbotii
nagyúr
válasz
focvis
üzenetére
Nekem már olyan szinten van az aku, hogy wifi nélkül, egymagában merül 11-16% egy nap. Régebb ez 0 volt. Bár "remélhetőleg" szoftver a ludas.
Azért ez kicsit gáz szerintem, főleg, hogy mennyi idős cucc és mennyit volt használva. Meg, hogy az apple nem a kínai bergyartok szintjét hozza állítólag - főleg, nem olyan áron.
(Én vettem személyesen hivatlos Apple üzletből 2015 augusztusaban, utóbbi egy évében keveset van használva)Mini 2
-
gzbotii
nagyúr
válasz
smallcurrant
üzenetére
Előtted kicsivel írtam róla egy rövid, személyes beszámolót. Olvass vissza, ha meg aktuális.
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok.
Egy kis helyzetjelentés, ha valaki most gondolkozna ilyet venni használtan, legyen referenciája.
Mini 2 használok, lassan két éve megvan, de igazán elégedett csak iOS 8.4-el voltam.
9-től felfele, nagyon sokat lassult, ez nem a menü lapozásában, hanem appok elindulásánál, multitaskingnál egyértelműen érződik. Egy sima Safari-FB Mess, vagy Safari - YouTube váltás is sokszor fájdalmas, 1,5-2-2,5mp gondolkozással jár. De ha már elindult, FB és YT appokon kívül a többi normális sebességgel fut.
Akuidő is érezhetően sokat romlott, gondolom ebben benne van az elhasználódás, de szerintem szoftver is felelős érte (iOS 8.4.3-al rendszeresen 8-9 óra használat jött össze két nap alatt - Safari, FB Mess, FB, YT)Ráadásul, amíg az i5 telefonomat mindenféle tok nélkül használtam több mint másfél évig, és a kijelzőjén keresni kellett a hajszálkarcokat, addig a Mini 2 első perctől tokban volt hordozva mindenhová, anélkül max a házban használtam, a kijelző (főleg lent és fent) tele van karcokkal, kb olyan szinten, mint anyum kínai, 20.000-es tabletje.
-
gzbotii
nagyúr
Ma reggel jelzet, hogy itt a 10.1.1
Tapasztalatok vele? Főként Mini 2-n -
gzbotii
nagyúr
Eddig nekem csalódás az iOS 10.
Nem maga a rendszerrel van bajom, hanem az appokkal. FB messenger es YT is app borzasztóan lassú lett, szaggat - előző főverzióval nem volt ilyen problémám (i5ön a rá elérhető legfrissebb YT, Messenger app most is sokkal pörgősebb).
Értesítsék (foleg a Messengerrnek) sokkal kevésbé felhasználóbarát.
Feloldás is igényel egy szerintem plusz gombnyomást, ami valószínűleg nem probléma touchID mellett, de itt meghagyhattak volna a régi megoldást.
Ha meg vissza lehetne tolni az iOS9-et, menne vissza. Mini 2
i5-re biztos nem rakom fel. -
gzbotii
nagyúr
iOS 10 óta a YouTube app szinte használhatatlan...Mindha egy régi Galaxy Minivel szenvednek..
Későn reagál sokszor az érintésre, néha lefagy a kép es csak hang van par másodpercre... nagyon remelem hogy hamarosan javítják. -
gzbotii
nagyúr
Elgondolkoztam, hogy váltanek Mini 2-rol 4re, de a jelenlegi árak mellett több mint duplájába kerülne a 4, mind amennyiért elmenne a 2.
Talán majd jövőre, ha kint lesz a Mini 5
-
gzbotii
nagyúr
Nem szurtak volna el semmit a fejlesztők, es nincs baj a sebességgel. Az hogy lehet?
Na akkor lehet en is fel rakom majd a 10-est -
gzbotii
nagyúr
Mini 2-n jött meg az iOS10 valakinek?
Hogy muzsikál? -
gzbotii
nagyúr
Valaki tud egy jó, minőségi és lehetőleg 20€ alatti ultra slim tokot Mini 2-hoz? Olyan, aminek nincs előlapja. Mint például ezek a tokok iPhonera ultraslim
-
gzbotii
nagyúr
Most jelzett az iPad, hogy itt a 9.3.4 frissítés.
Mik a tapasztalatok vele? -
gzbotii
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nálam nincs bug...
-
gzbotii
nagyúr
válasz
LordAxwell
üzenetére
Szerintem a 10 még jobban fogja akasztani - kevés lesz a HW hozzá.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
ittakary
üzenetére
1. Mar bocsanat, de ti mondtatok ra, hogy hulye
2. Szerintem meg minden Apple keszulek 7.8Mhz processzorral es 128KB RAMal kellene szerelni, mind az eredeti Macintosht. Annal tobb mar hulyeseg es faszmeregetes.
3. 2010ben mekkora volt a FB app? Asphalt 5? Hat egy 5 perces videofelvetel az iPhone 4-el neadj' Isten 3GSel? -
gzbotii
nagyúr
válasz
univerzita
üzenetére
i5-re felraktam, iPadel még várok. Valakinek tapasztalat?
Amúgy meg, most már folyamatosan 7 órát bír a tab...8.4-el 9,5 volt, anno

-
gzbotii
nagyúr
válasz
gzbotii
üzenetére
Szerintetek ha elviszem Münchenben garanciában egy Apple storeba, kezdenek vele valamit?
Vagy iStyle itt? Van esély rá?Ma reggel 46% volt (10 órakor), használtam kb egy órát...most meg mar 10%

Most két hete meg 100% toltottsegrol, magában, wi-fi kikapcsolva, lerakva lemerült es baromi forró volt... -
gzbotii
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
9.3.1-van rajta, meg március 30.an frissítettem rá.
Ezenkívül otthoni védett hálózaton vagyok jelenleg, vidéken.
-
gzbotii
nagyúr
Ma 10 óra körül leraktam a tabletet 98%-on, itthon, WiFi-t kikapcsoltam. Most erek haza, előveszem a tokbol...langyos az egész. Home gomb - semmi. Power - semmi. Power hosszan - semmi. Rarakom toltore, pár másodperc múlva piros aku, nullán van.
Ilyen csak főzött ROM-al fordult elo androidon is

-
gzbotii
nagyúr
Kicsit off de:
Szerintetek megéri most i5S-t venni? 25€/hó 2 év hűséggel és 120€ a készülék.
Opcióban majdnem minden korlátlan belföldre, 4GB net, 600 perc és MB roamnig
Új hozzászólás Aktív témák
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)