Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
NGA
addikt
válasz szildavid90 #45857 üzenetére
Ki volt kapcsolva, de mégis. Azt is hallottam, hogy kicsörög a messenger.
-
NGA
addikt
Ipad 9-em van. Azt vettem észre, hogy a facebook és a messenger baromira meríti az akkumulátort háttérben is. Ki lehet ezeknél kapcsolni azt, hogy a háttérben kommunikáljon?
Letöröltem őket, és hirtelen megint jó lett az akksiidőm, így gyanítom ez a két app meríti ennyire. -
NGA
addikt
válasz Roland861010 #45335 üzenetére
Most ezt nem értem. Az Apple most is a termékpalettán tartja az ipad 9-et, lehet kapni újonnan. És nem szabad felrakni rá a 17-es IOS-t?
-
NGA
addikt
Ipad 9-re fel szabad rakni a 17.x-et?
-
NGA
addikt
Apple pencil akkumulátort lehet Mo-on is cseréltetni? Próbálta már valaki?
-
NGA
addikt
Most néztem, nem USA hanem UK. Hosszú shift-es, ilyen:
-
NGA
addikt
Egy kis segítséget kérnék:
Adott egy Ipad 9 és egy A1314 USA magic keyboard.
Ha beállítom a magyar billentyűzetet, akkor a 0 helyén hosszú í van. Lehet ezt állítani valahogy? -
NGA
addikt
válasz kakuk.tamas #41482 üzenetére
Ez ugyanaz, mint a Baseus. Nyomásérzékelő nincs ezekben sajnos. Dőlésérzékelő mindegyikben van.
-
NGA
addikt
válasz sityupityu #41209 üzenetére
Mindig megszívtam, mikor frissítettem. Többet nem fogok. Értelme semmi nincs egy ipad 9-nél. Kb csak a verziószám változott.
Az ipadom 3 hónapos, soha nem merült 2-3%-nál többet éjjel. Most még volt lehetőségem visszarakni, sikerült. -
NGA
addikt
16.1 éjszaka 20% merült. Ez elég vacak.
Vissza lehet állítani a 15-öst?[ Szerkesztve ]
-
NGA
addikt
Nekem az a mókás, hogy az Ipad 10 sem kapja meg.
Egyébként ez szándékos az Apple-nél, ha akarsz új ficsört, vegyél drágább, újabb készüléket. Ha nem örülj annak is, hogy kaptál frissítésben egy időjárás appot.
De a lényeg, hogy a heaterek tudják mondani, hogy lám, 5 évig kap frissítést az ipad. -
NGA
addikt
Egy kis segitseget kernek. Ha messengeren hivnak, akkor ugye kicsorog az ipad es a telefonom is. Ha felveszem a telefont, az ipad ugy marad kicsorges allapotban, es meriti a hulye magat. Ez regebben nem vol, ha felvettem telefonon, az ipad lerakta. Most nem. Mi lehet a gond?
beakadt a hülye, ujrainditottam, jo lett
[ Szerkesztve ]
-
NGA
addikt
Esetleg valaki cseréltetett már ipod nano 4-ben akksit? Sajna csak külső powerbankkal hajlandó csak menni.
-
NGA
addikt
Megérkezett az ALZA-tól a Baseus Stylus. Mivel eddig Pencil-em volt, így erősen kételkedtem a minőségében. Hát meglepődtem. Hozza a pencil 1 minőségét, és tökéletes. Lehet nem nyomásérzékeny, de nincs 10e Ft! (nekem volt 3e ft kedvezményem náluk valami miatt, igy 7e Ft alatt volt) Csak ipad 6-tól működik, bluetooth-on azonnal kapcsolódik. Kikapcsolható, ami nagyon fontos, mert a pencil nem, és ha pl arrébbgurul az asztalon a pencil, azonnal bekapcsol, és feleslegesen merül. Pl táskában is.
Szóval mindenkinek ajánlom!!
Lásd: [link][ Szerkesztve ]
-
NGA
addikt
Használ valaki itt Baseus Smooth Writing Capacitive Stylus-t? Ez mennyivel gyengébb, mint a Pencil 1?
-
NGA
addikt
Fel lehet rakni valahogy ipadra a retroarch-ot?
-
NGA
addikt
válasz Noukoum #39777 üzenetére
De ezt nem kell javítani. Nem hibás. Csak az akkumulátort kell cserélni.
Szerinted ki tudják cserélni a tollban roncsolás nélkül az akksit? Egybe van öntve."Az iPad tesztelésével megállapítjuk, hogy az akkumulátorral van-e probléma, vagy más áramellátási probléma lépett-e fel. Ha az iPaden más jellegű áramellátási probléma lépett fel, az ok meghatározása után megállapítjuk a javítási árat."
Gondolom ez vonatkozik a pencilre is
[ Szerkesztve ]
-
NGA
addikt
Itt találtam:
iPad-javítás – Hivatalos Apple-támogatás (HU) -
NGA
addikt
Ipad pen 1 helyett van a piacon valami költséghatékonyabb alternativa?
Nézegettem ezt a McDodo-t, de ott nincs nyomásérzékelés. Valaki használ ilyet? -
NGA
addikt
Tollhoz keresek fóliát, erről mi a véleményetek?
[link] -
NGA
addikt
Az ipadra 1 vagy 2 év garancia van?
-
NGA
addikt
Köszönet, kipucoltam a töltőnyilást, és újrainditottam a megadott módon, most töltődik.
-
NGA
addikt
Igen, azt kihuzva is. Ma reggel kezdte.
-
NGA
addikt
Egy kérdés. Ipad 6. Felraktam töltőre, 25%-ig feltöltött, és most merül folyamatosan töltés közben. Mi a franc ez? ipados 15 van rajta
[ Szerkesztve ]
-
NGA
addikt
válasz parandroid #28594 üzenetére
Ez itten egy ipad topic. Az ipad 2019-en van 3.5 jack
-
NGA
addikt
válasz Stauffenberg #28583 üzenetére
Képzeld el, hogy a jack csatlakozót 70 éve használják. Az rca-t is 60 éve. És az új készülékek ezzel jelennek meg.
-
NGA
addikt
Egy kérdés, mert kezd elegem lenni.
Van egy Ipad 2018-am. Garanciális még.
- facebook marketplace nézegetése közben, ha felfele pörgetem, egy idő után kiakad
- onedrive képkönyvtár ha felfele pörgetem, egy idő után kiakad
- végeztem egy teljes visszaállítást alapállapotra, újból feltelepítettem őket, de megint kiakad.
Mit lehet tenni? Ez garanciális hiba vagy valami bug? -
NGA
addikt
válasz Cyberbeni #27113 üzenetére
Nekem ipad 6 van pencil-el. Bevált, jó párosítás, tökéletesen tudok jegyzetelni vele.
Az ára is kedvező, így kb 130e-ből ki lehet hozni az egészet. Az Air 3 pencillel több mint 200e, az biztos, hogy ennyit nem fizetnék ki érte.
Általános felhasználásra szerintem teljesen jól megfelel a sima ipad is, és ha esetleg eltörik a kijelző, akkor sincs nagy gond, jó áron tudják cserélni. -
NGA
addikt
Ipadhoz milyen pici pendrivet érdemes venni?
[ Szerkesztve ]
-
NGA
addikt
válasz mr.tamasbiro #26957 üzenetére
Nem nyert. A kinai vagy japán ajtós után kilép
-
NGA
addikt
Van egy ipad 2018-am (ipad 6). A facebook, onedrive folyamatosan kiakad, és az antutu teszt is kilép kb a memoria tesztnél. Garanciális az apple szerint, de nincs számlám. Pécsi vagyok, így nem tudom bevinni pesti boltba. Mit lehet tenni?
-
NGA
addikt
-
NGA
addikt
Ipadra melyik a legjobb ingyenes CBZ olvasó?
-
NGA
addikt
válasz vadászcsiga #26713 üzenetére
Anyukámnak vettem air 1-et, teljesen jó 12-vel
-
NGA
addikt
válasz hardline #26506 üzenetére
Nekem 2018-as van, anyukámnak air 1. Mindkettő elég gyors, nem laggol, és általános használatra (böngészés, facebook, messenger, skype, viber, pinterest, onedrive) tökéletes. Ki lehet fogni olyan 95 körül a 2018-at, a 2019 meg 120. Nekem biztosan nem ér meg 25e Ft-ot az a plusz 1 giga ram. Mivel az iphone 8-ban is 2 giga ram van, igy nem hiszem, hogy ne lenne használható. Mondjuk én nem szoktam 1-2 fülnél többet használni böngészésnél, máshol meg nem tudom mennyire érezni.
-
-
NGA
addikt
válasz mr.tamasbiro #25980 üzenetére
Nekem a facebook app dobál ki, ha a marketet nézem
-
NGA
addikt
válasz Luck Dragon #25972 üzenetére
Nálam fontos volt, hogy legyen toll tartója is, és ne látszódjon ki az ipad, mivel arany szinű az ipad és nem igazán férfias jelenség :-) Igy szinte semmi nem látszik ki, és nem tud sérülni a széle sem.
-
NGA
addikt
Apple Pencilnél ezt írja ki:
Nem tudtuk ellenőrizni a termék vásárlási dátumát.
Akkor ez így nem is garanciális? Sajna számla nincs, ajándékba kaptam.[ Szerkesztve ]
-
NGA
addikt
válasz CharlieDrop #25599 üzenetére
Igazán vékony nincs abból, meg puha a vége
-
NGA
addikt
válasz CharlieDrop #25596 üzenetére
Van BT-s ceruza
-
NGA
addikt
válasz Csillagkuty #25574 üzenetére
Semmilyen. Én nem raktam rá fóliát, nem karcolódott. A matt fólia csiszolja a pencil hegyét, és elkopik. Nekem 1 év után is tökéletes volt, semmi kopás.
-
NGA
addikt
válasz Csillagkuty #25572 üzenetére
Ezt tudom ajánlani, szövetes érzés, nagyon jó minőség:
-
NGA
addikt
válasz Csillagkuty #25569 üzenetére
aliexpress
-
NGA
addikt
Ipad gen 6 IpadOs - Microsoft Wedge Mouse tökéletesen működik.
-
NGA
addikt
Ipad 6 gen 2018 - frissítés elsőre tökéletesen ment, minden jól működik. Előtte teljes újrarakás volt még az ios 12-vel
-
NGA
addikt
válasz adalbert1 #24335 üzenetére
Én már régóta sima 9,7 ipadot (most ipad 6. gen) használok. Az egyik legfontosabb, amire használom, azok belsőépítészeti, lakberendezési magazinok pdf-ben olvasása. Tökéletes rá, és a 32 gb-os memória is bőven elég. Mivel kértem digi mobilt, így a net sem okoz gondot, a telefonomon megosztom rá. A megoldás nekem a Microsoft Onedrive. Ide felmásolom a legfrissebb magazinokat, és letöltöm. Általában 20-30 magazin van fent, ez bőven elég, ha bármi kell, azt csak lekapom a felhőből.Erre biztosan nem vennék pro-t. Általános tartalomfogyasztásra tökéletesen elég a sima ipad
-
NGA
addikt
-
NGA
addikt
.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest