- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabikaa20
őstag
válasz
30z.Samu
üzenetére
De ott már akkor kell az egér...Jó nem mindegyiknél vannak már érintős laptopok is.De akkor meg ugyan ott vagyunk higy akkor ipad is lehet.Meg praktikusabb,ha pl feküdni szeretnék közben,arra már nem jó a noti!Én általában csak fekve használom.Játékra is praktikusabb...Egyszóval nekem jobban bejön!
Mini se rossz nem mondom,először én is olyat akartam,de így utólag örülök,hogy a nagyobbikat vettem meg! -
30z.Samu
titán
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Nekem a Mini pont jó.
Kézre esik, a sima iPad nekem már túl nagy, ha akkora kijelzőt akarnék, vennék egy laptopot, vagy egy Macbook-ot, de az meg már rohadt drága. -
kulerr
őstag
Sziasztok.
Most tervezek air2-t venni lecserélendő jo kis ipad3-asom
Rengeteg helyen árulják nyilván erősen eltérő árakon. Mit tanácsoltok rizikó mentesen hol érdemes beszerezni? ( sajnos a Bp-i boltokat nem ismerem vidéki lévén...)Nézegettem ilyen boltokat pl. Gsmvonal, meg egyéb hasonló mobil boltok.....ahol elég jo árán vannak.
Valakinek tapasztalata lenne esetleg?Köszönöm előre is

-
Mister_X
nagyúr
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Én a Pro-n töröm a fejem a tolla miatt. Úgy is kellene egy tábla, amin lehetne rajzolni - tudom, az ár töredékéért megvan egy megfelelő célhardver PC-re, csak összekötném a kellemest a hasznossal

-
Szabikaa20
őstag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Hát nem tudom,hogy venné be a gyenge gyomrom!
De remélem még jobb lesz,ha már nem egyszerre jönnek ki! 
-
CharlieDrop
veterán
válasz
Szabikaa20
üzenetére
bírnál egy Air-t pro hardverrel, mi?

-
Nagy dilemmában vagyok, hogy vajon megéri-e a mini4 a felárat?
102k a mini2 32GB 160k a mini4 64GB. Kár hogy nincsen a 4-ből 32GB..Pár szoftveres újítás nagyon bejön, meg hát 2GB a RAM is..
-
30z.Samu
titán
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Én lehet, hogy beújítok egy Mini 2-re.
Majd elválik a héten. 
-
30z.Samu
titán
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Bízzunk benne, hogy nem lesz semmi gond.
Én végül visszatettem a Minire a 8-at, mindenkinek jobb így. 
-
Szabikaa20
őstag
Na szóval éjjel én is iOS 9 felhasználó lettem...Idáig nincs gond,tetszik!

-
Szabikaa20
őstag
válasz
univerzita
üzenetére
Jah nálam 1,83gb...kicsit gyorsabb lett 620mbnál van most,de még így is 5órát mutat...
-
legiaap
félisten
iPad Air 2 IOS9.0.1:
Megvolt az első respringem. A sptolight searchben kerestem valamit a mailjeim közt majd rámentem, hpg show more és bumm.
Amúgy kegyetlen szar a spotlight search siri suggestion résza. A legutóbb használt appokat kontaktokat kéne ott látnom. iPhone-on tökéletesen megy itt nem. Néha 3-at mutat foghíjasan. (Egy app majd kihagyás, még egy app majd kihagyás) vagy pedig 5-öt de de nem frissül. Ha foghíjas akkor egy megoldás van a fixingre. Kilőni az összes appot és restart, de arra hogy nem frissül még nem találtam.
Nagyon elszomorít, hogy ennyire bugos a kereső. -
Süvi
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Szia!
Nekem vannak olyan appok amik a páromnak nem és ezek megjelennek az alkalmazásváltóban, ill. néhány app frissítésében benne volt, hogy multitaskingra fejlesztve.
Tehát szerintem app függő.
De örülök, hogy nem jelenik meg ott mind a 96 alkalmazásom
Jó lenne ha lehetne tiltani, hogy mik legyenek ott. -
univerzita
addikt
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Pedig talán több mint 1GB.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
univerzita
üzenetére
Hát ez elég szomorú!
Jelenleg 113mb-nal van és kb 1 óra telt el! -
szmayer1
senior tag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Nálam is rettenetesen lassú, és nálam is megállt valami ismeretlen hiba miatt a letöltés.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
univerzita
üzenetére
Jaj iTunes-al csinálom!

-
univerzita
addikt
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Csináld iTunes -al.
-
Szabikaa20
őstag
Akartam most frissíteni iOS 9-re...De valami b@szott lassan tölti le!Miért?
16órát mutat a hátralévő időt.Sőt most meg valami ismeretlen hiba miatt megállt...9006 -
aizen92
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Nagyon ajánlott a ram,cpu, és főleg a gpu teljesítménybeli növekedés miatt, és az ios9 két ablakos multitasking feature sem utolsó! Én lassan cserélem is
-
bajnokpityu
félisten
mini 4 mennyire lett ajánlott?
kb 20assal drágább, mint a mini2. 1 helyett 2gb ram, 20%al gyorsabb proci.
ami nem tetszik, hogy LCDt üveggel egybeépítették, a lightning csati meg alaplapra került
-
sasa134
addikt
sziasztok,
vki meg tudná nekem mondani, hogy egy frissen kicsomagolt 16Gb-os iPad Mini 2-n (iOS 7, gondolom), mennyi szabadon felhasználható hely marad? köszi szépen
-
legiaap
félisten
Olyannal már találkoztatok, hogy a spotligth search-ben a most recently apps nem működik rendesen. Nálam betesz 3 appot, holott 6-ot is tudna mutatni. Már volt restart is de nem segített.

-
Noanme
csendes tag
válasz
univerzita
üzenetére
Nem azt mondom hogy nem játsza le ha rápakolom őket ipadre, hanem megosztásnál egyik sem látja az mkv-t
-
SoldierL
senior tag
éééésss megint 0.000000000001 kb/s-mal tölt a domináns Apple áruháza... mikor gyorsan kéne valami ugyebár!
-
agabe
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Trackpad-kent lehet hasznalni az ipad-on a billentyuzetet. [link]
Megy a regi modszerrel is, de kis megszokas utan az uj modszerrel sokkal jobb. -
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Most meg megy
-
vadászcsiga
félisten
Mi van ezzel Ph-val? Eddig nem lehetett linkelni, most 9-en meg nem tudok szöveget kijelölni. Nem lehet megragadni a kijelölés szélen levő kis pöttyöt. Ha sikerul, egyik szóról a másikra ugrik.
-
vadászcsiga
félisten
Aki frissített nem érzi hogy Safariban sokkal finomabb lett a gorgetes? Ugy értem olyan a mozgás mint az űrhajós oktatófilmeken a tárgyaknak.
-
törölt tag
Én kikapcsoltam a multitasking-ot, és talán ezért nem lassult, nem is laggol. Eleinte én is azért féltem felrakni a 9-est, mert attól tartottam, hogy a gördülékeny működés látja kárát. Nem volt nagy lassulás, csak néhány ablak animácó röccent meg egy kicsit. A multitasking letiltásával megjavult. Most OK.
-
agabe
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Multitasking-nal a split view-ra gondolsz? Az nem csak Air2-on mukszik ? Ugy tudtam eddig.
-
vadászcsiga
félisten
Tegnap este felraktam Air-re a 9.0.1-et, max megy vissza a 8.4 alapon de meglepően sima. Bill ujdonsagai jók, kép a képbent nem tudom használni fogom e valaha, multitasking is jó ötlet ha mégtöbb alkalmazás lenne benne. Felet sosem használtam. App vagy OS függő lesz vajon a bővíthetősége?
-
agabe
addikt
válasz
üzenetére
Az azert fura, mert ritkan nagyon apro lag meg air2-esen is elofordul, air-en meg eleg rendesen jelen volt, vissza is ment arra a 8.4.1 (mint az osszes 9-esre frissitett iphone-ra is).
Jelenlegi allapotaban I6S hardverere kb optimalizaltak a 9-est (ott sem akadasmentes, de szinte az) minden mas gynegebb vason meg nagyon latszik, hogy sok reszelnibalo van meg.(#8851) SoldierL:
Amig vissza lehet tenni 8.4.1-et addig ki tudod probalni, max egy kis ido ramegy, es sajat magad el tudod dontetni neked jo-e, ha meg nem akkor gyorsan felrakod a regit. -
törölt tag
A 9.1 sima Air-en az alkalmazásváltó még mindig szaggat, vagy javult már?! Próbálgatta valaki?
-
SoldierL
senior tag
Mini 2 retinán milyen a 9.0.1?laggos még?
-
footy
addikt
sziasztok
ipad3-at erdemes frissiteni 6.1.3-rol IOS 8.4.1-re?
koszi
-
Alex91
félisten
-
StLui
veterán
Köszi mindenkinek, próbálkozom!
-
Noanme
csendes tag
-
bok92
addikt
Az iOS9 legjobb funkciója az a "vissza" opció. Elképesztő, hogy amilyen kis hülyeség, mégis az egyik leghasznosabb funkció (számomra legalábbis).

-
StLui
veterán
válasz
univerzita
üzenetére
Legfőképp másolgatni nem szeretnék, az a cél, hogy ha a gyerek meg szeretne nézni egy sorozatrészt akkor ne engem túrjon ki a gép elől, és ne kelljen külön foglalkozni sem a másolgatással, menjen onnan ahova leszedtem
-
StLui
veterán
válasz
univerzita
üzenetére
Értem, sajnos ez nem segít mert C-n nincs helyem
-
StLui
veterán
válasz
univerzita
üzenetére
Valószínű, mert a nevem alatti felhasználói mappákat látom is de azok üresek, nincs is hely a C-n mert egy kisméretű ssd csak
a te régebbi hozzászólásod alapján telepítettem
-
StLui
veterán
Otthoni hálózatról szeretnék iPad air-en lejátszani max 720p-s sorozatokat, letöltöttem a PlayerXtreme-t, share menüpont alatt megjelenik a PC, és külön a PC-re telepített KODI, de ezek mint kiderült fizetős lehetőségek, letöltöttem a Remote Manager-t megadom a PC-m belépési nevét (win8.1, tehát az email címet és a gép jelszavát) meg is jelent egy USER mappa, és alatta néhány mappa, de a D meghajtó ami meg van osztva, nem látszik. Most fizetőset sem merek már megvenni mert lehet annyira hülye vagyok hozzá, hogy nem fogom tudni beállítani.
-
univerzita
addikt
válasz
univerzita
üzenetére
Nálam is így megy.
-
atees
őstag
válasz
univerzita
üzenetére
Én icloud.com-ról csak úgy tudok menteni, hogy kijelölök max 10-t egyesével(mert 10 felett le hal nálam a dolog) utána mentés, de mindegyiknl egyesével rá kell böknöm az okéra 😱😱
Én a telefonon nem látok max 50 képet a 2000ezerből, mert ugye a felhőbe menti őket.
Rohadt idegesítő, hogy nem tudok egybe lementeni többet. -
lorcsi
veterán
ez a pillanmatonkénti elég nagy szívás
nálam változó hogy hány kép esik egy pillanatba (24 és 20-30 között)
kijelöltem vagy 10 pillanat egységet
a végén képenként egyesével akarta lementeni
végül úgy oldottam meg hogy : kábellel gépre kötöd az eszközt, és leszeded a DCIM mappából. m0ski tanácsa szerint
most ellenőrzöm, hogy meg van e minden ami kell
-
m0ski
aktív tag
Pillanatonként le tudod szedni. Viszont 1300 fotó esetén ez tényleg nyűgös lehet. Nekem már eljátszotta azt, hogy rányomtam a letöltésre, és a 10-ből mondjuk csak 8-at töltött le. Második nekifutásra leszedte az összeset.
Vagy még azt lehet, hogy kábellel gépre kötöd az eszközt, és leszeded a DCIM mappából. -
-
lorcsi
veterán
betelt az icoud fotós könyvtáram
le szeretném tölteni a fotóimat a pc-re
win icloud progi telepítve..csomó leírás van iylen olyan letöltéshez, de egyik sem azt írja le, hogy hogyan tölthetem le a cloudból a képeim

hogyan lehet ?
help!! -
törölt tag
Feltettem ezt a 9.0.1-et, ha már megjelent. Meglepődve olvastam, hogy vannak, akiknek sok problémát okozott a 9-es, nálam, mini2-n minden simán megy, úgy, mint azelőtt, miközben más felhasználók, akiknek ugyanilyen mini 2-esük van, alig tudják használni. Tehát nem hardver miatt vannak a problémák. Nem igazán lehet ennek a magyarázatát megtudni.
-
agabe
addikt
válasz
üzenetére
Az a fura, hogy nalam air2-on teljesen jo, es nem hiszen, hogy a hardver miatt.
Lehet esetleg, hogy amint a telefonoknal itt is egyik keszulek jol mukodik masik ugyanolyan nem.
Meg az is lehet, hogy megis hardver, mert I6S es 6S Plus -ra gyurtak, es 2 giga rammal, meg erosebb procival a mostani allapot is jo azokon, es majd most fogjak optimalizalni, hogy a korabbi hardvereken is jol fusson. -
törölt tag
Túl sok mindent nem csinált ez az up, legalábbis a lag és szaggatás jelen van még, szóval az majd csak a 9.1-ben valószínűsíthető. 😕
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hyundai, Kia topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Diablo IV
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mini se rossz nem mondom,először én is olyat akartam,de így utólag örülök,hogy a nagyobbikat vettem meg!

De remélem még jobb lesz,ha már nem egyszerre jönnek ki!

Azt hittem most szeptemberben jön,de csak a pro jött.A mini túl kicsi a pro meg már túl nagy!