-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sziasztok!
Karácsonyra meglepem magam egy Air2 64GB-al KiCsi1986 fórumtárstól.

Egy olyan kérdésem lenne, ha tőle veszem és bármi garanciális gond van, bevihetem az iCentre/iStyle üzletekbe minden gond nélkül?
Továbbá a szín a nehéz kérdés
Mennyire fiús egy Gold+sötétkék tok?
A Spacegray-t elég unalmasnak találom... -
gzbotii
nagyúr
Egy visszaállítás iTunesból, mennyit dobna egy Mini 2 sebességén?

-
Üdv. Talán múlt hónapban kérdeztem, hogy iPad 3-at lehetne downgradelni iOS8-ra és kaptam a választ, hogy nem. Privátban sem tud senki segíteni, hogy mégis hogyan "lehetne"?

-
istvan170
aktív tag
válasz
pescara
üzenetére
Semmiképp. Igazából akinek Air van, nem érdemes cserélnie. Aki most vesz, annak kell elgondolkodni, hogy a kettessel jobban jár. Mondjuk én annak idején az egyest nem vettem meg, Sony Z2 tabot választottam helyette. Még az Air2 mellé is oda lehet tenni. Sokmindenben jobb, sokmindenben pedig nem. A Z2, Air2 duóból nagyon pöpec gép lenne.
-
_adaml21_
őstag
Szerintem az Air-nek van létjogosultsága a palettán, főleg, most a Media Marktban 90 ezerért - azért ahhoz képest nem 20 ezer a felára az Air 2-nek.
Én a mai napig jól elvagyok az Air-el, picit persze bosszantó a tab újratöltés Safariban, de mivel ez nekem amúgy is egy ilyen szórakozó eszköz - többnyire buszút alatt, vagy elalvás előtt veszem kezembe, ki bírom várni azt az 1-2 mp-et, amíg újratölt.
Személy szerint engem az Air 2-ben zavar a hangszóró "beremegése" is, nem a legszerencsésebb konstrukció.
Más: Barátnőnek sikerült beszerezni egy mini 2-t, láttam, linkeltétek a Telekomnál most jó áron levő tokokat, de annyira nem jönnek be, esetleg még 1-2 másik ajánlat?

Köszi
-
pescara
aktív tag
Ok, ezen nem veszunk ossze!,:-)) Szerintem mindketto megeri a penzet!
-
istvan170
aktív tag
Könnyebb és vékonyabb az Air2. Ezt gondolom az akkuból tudták lefaragni. Az Apple-re teljesen jellemző, hogy áldoznak ilyenekből a design oltárán. Viszont biztosan tudják, hogy miből engedhetnek mert a teszteken kívül (ahol megmérik, hogy ez bizony gyengéb) még nem láttam egy bejegyzést sem a fórumokon, hogy kevés lenne az üzemidő. Mindenestre, aki 5 perccel tovább szeretné használni netre, az a sima Air-t vegye.
Viszont a gyengébb hardverrel közben kevesebb weboldalt tud megnézni, akkor mégis legyen az Air2. 
-
joey04
titán
-
joey04
titán
válasz
pescara
üzenetére
Nekem nagyon. Ugyanis ahhoz lusta vagyok, hogy kóddal vagy androidon mintával védjem le a telefont, így ez az egyetlen lehetőség jelenleg ami életképes a számomra. Igen, a lustaság miatt van ez, nem tagadom. De nagyon pontosan és gyorsan működik, megfelelő védelmet biztosít. A mobileszközök piacán az ujjlenyomat-olvasó megjelenése és elterjedése a legnagyobb pozitívum számomra az elmúlt pár évben.
9885: nem, de ebben az esetben hatalmas különbség van minden szempontból az Air és az Air 2 között. Egyedüli negatívum a minimálisan gyengébb akksi.
-
istvan170
aktív tag
-
blakey
titán
válasz
Handball94
üzenetére
Méretben egyforma, viszont a mini2-n hátul van egy mikrofon.
-
válasz
Handball94
üzenetére
Eredeti Smart Cover (nem case) 3000-ért, asszem Mini2-höz is ez való, de majd a többiek megmondják.
Ozaki tokok 3-5 ezer, ezek tuti minőségűek.
-
Handball94
senior tag
Sziasztok!
Mini2-hez ki, milyen tokot használ? Mi ami ár/érték arányban megéri?
Ilyet használ valaki? Jó vétel lehet ? -
sutyesz96
addikt
Sziasztok!
Ezt a topikot találtam kérdésemre a legmegfelelőbbnek.
Milyen ipadet érdemes venni manapság? Szigorúan asztali gép mellé, és nem helyett lenne használva. A mobilitás most mindenek felett jár, ezért esett tabletre a választásom, azon belül is lehetőleg Apple termékre. Még sose csalódtam a cégben, az esetleges rossz sztereotípiával ellenben. Billentyűzetet mindenképpen szeretnék mellé, szóval kompatibilis legyen vele. Minél olcsóbban szeretnék kijönni az egészből, ennek megfelelően szeretnék segítséget kapni tőletek.

-
kenny123
addikt
válasz
b_alazs
üzenetére
Idokin 2 külön tétel a digitizer meg a kijelző.

-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Egy banális kérdés: Adott egy bezúzott ipad air, első generáció. Hogyan tudok meggyőződni róla, hogy csak az érintőfelület sérült, alatta a kijelzőnek nincs baja?
Magából a plexiből amennyire láttam hiányoznak is szilánkok, de alatta minden okénak tűnik (bekapcsol a kijelző, de oldani pl már a sok repedéstől nem lehet, a digitizer nem reagál fullosan.
Mennyi pénzt érhet egy ilyen, ha pl csak a digitizer döglött meg?Köszi.
-
blakey
titán
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Az jó. Már én is gondolkodtam, hogy veszek egyet, de felesleges. Jelenlegi "bőr" tokom teljesen oké.
-
vadászcsiga
félisten
Valaki feltette már a legújabb bétát Air-re?
-
b_alazs
tag
Sziasztok!
Van egy ilyen tokom (annyi különbséggel, hogy első Air-re való), amit el szeretnék adni:
Tudna valaki segíteni, hogy kb. mennyit érhet használtan?
Tudom, hogy nem beárazós topik, de szerintem eléggé rétegtermék...Hol tudnának infót adni, ha nem egy iPad topikban?: )
Üdv,
Balázs -
válasz
Mela Kehes
üzenetére
1.150 forintért jön egy átlátszó, majd írok róla tapasztalatot.
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
-
zolikaDB
veterán
Holnap Media Markt webshopban elvileg az Air 90e HUF.
eMAG-nál a Mini 2 ~50e, Air 2 ~120e. -
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Jó a fogása, nem csúszik, megmarad rajt a kosz, koszolódik, sárgul-nem sárgul, karcolódik...

-
gzbotii
nagyúr
válasz
Handball94
üzenetére
Ha csak nem akarsz sokat játszani rajta hiper-szuper grafikás játékokkal, akkor még simán. 2 év múlva meg majd a legújabb iOS valószínüleg nem lesz világbajnok rajta...
-
Handball94
senior tag
Ipad mini2 még mindig jó vételnek számít, ugye?
-
Rendeltem egy TPU tokot Air 2-höz, valakinek tapasztalat? Nyitogatósat bedobtam fiókba mert k*rva nehéz tőle az ipad.
-
Atlantisz48
őstag
válasz
univerzita
üzenetére
Köszönöm

-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
A legszebb, hogy annyit csesztettem, hogy most már nekem is csak a mobil nézetet adja. Direkt tolnak ki a látogatókkal?!

-
dmad
aktív tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nem, böngészni és keresni feltételekkel.
Na ez a mi nem megy a mobilos oldallal, nem nagyon lehet szűkíteni a keresésen.
(pontosabb helyre, rovatra, stb...) -
dmad
aktív tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Hasonló a véleményem nekem is.

Asztali gépemen sem megy normálisan, csak Chrome-val...
Néha azért használnám, de így már az iPad-en sem tudom...
Fasza..
-
univerzita
addikt
válasz
Atlantisz48
üzenetére
http://iphonekozosseg.hu/2015/06/30/mit-tegyel-ha-nem-akarsz-elofizetni-az-apple-music-ra/
-
Atlantisz48
őstag
Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnál lemondani az Apple Music előfizetést? Miután lejárt az ingyenes 3 hónap?
Előre is köszönöm.
Üdv:
Zoli -
agabe
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
nem
-
pescara
aktív tag
Ok, de en nem jatszom rajta, csak fb, skype, eimail, par video...zene..ilyesmi. A jatekok gyilkoljak az aksit.
-
törölt tag
Új ios 9.2bétat próbálta mar valaki, multitasknál semmi változás? Hány béta lesz összesen, 5 most is, vagy ma mar jön a végleges?
-
pescara
aktív tag
En sem! Es az aksi hihetetlen, 17 ora utan meg mindig 34%. Pedig ebben volt filmnezestol kezdve minden.
-
agabe
addikt
válasz
milszab
üzenetére
Színek lehetnek mások még azonos típuson belül is, ráadásul lehet, hogy a mini 2 a valósághűbb.
A fényerőnél meg állítsd magasabbra ha kevés (olyanra ami neked jó), és az automata ahhoz mérten fogja állítani a többi fényerőt is.(#9821) gzbotii:
látszik az első két képen, hogy be van
-
milszab
senior tag
Nekem tűnik csak szürkébbnek és halványabbnak a mini2 kijelzője vagy tényleg az? Eléggé zavaró hogy nagyon hamar leszabályoz és alig látni rajta valamit. Másikkal ilyen gondom sosem volt. Ja és az 1-esen még egy matt fólia is van ami még pluszba leveszi a fényerőt. Mi lesz ha rakok erre is... Ezt azokról csináltam:
-
dmad
aktív tag
Sziasztok.
Valaki tapasztalta már Ipadon, hogy a jófogas oldala használhatatlan?
Ha valakinek sikerült életre lehelni az oldalt, írja már meg, hogy melyik böngészővel sikerült.
Állandóan a mobil oldalt tölti be, és amelyik programmal át tudtam állítani asztalira, ott meg a keresés nem megy...
IOS 9.1, iPad 2 és 4...
Köszönöm.
Üdv. -
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Köszi mindenkinek!
Karácsonyra akkor ott lesz a fa alatt.
Nekem is droidos telóm van (Z3c), bár nagyon ritkán tapasztalok akadást. -
sacaboy
tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Nekem iPad Air2 van, a legújabb beta van rajta és nem tapasztalok semmilyen lagot, mikrolagot. Én nem tudom ti hogyan használjátok.
-
Auratech
őstag
Lehet, hogy szar az egész IOS. Adjátok el, mert csak egyre rosszabb lesz!
Szabaduljon meg a fájdalomtól!
Laggoló, elviselhetetlenül fos oprendszerrel szennyezett Air2-t olcsón átveszek! -
agabe
addikt
válasz
koxkids
üzenetére
Ahhoz kepest nem tokeletes mint amilyen lehetne kiindulva abbol amit korabban tapasztaltunk jobban optimalizalt sw verziokon, de sajnos androidos tabletek hasznalati elmenyen (azert sajnos, mert ha az jobb lenne azt hasznalnam, de nem) osszessegeben meg igy is tultesz (nexus 9 az egyik legjobb androidon, de azzal is vannak bajok a 6.0-as MM-el is).
Talan ugy mondanam air2 -on a tokeletlenseg nem annyira zavaro, hogy idegesitsen es sokan eszre sem veszik (van akinek sima air-en is teljesen jonak tunik), csak tudjuk lehetne jobb is.
Remeljuk, hogy 9.3, vagy 9.4-es sw verzio visszahozza a makulatlan hasznalati elmenyt es akkor megint nem lesz mibe belekotni, de ez a jovo evben derulhet csak ki.Ketablakos mod valoban csak 9-es verziotol van, de amennyire vartam ahhoz kepest en pl. szinte egyaltalan nem hasznalom. Ugy tunik az igazan az ipad pro merete optimalis erre, de van olyan app amibol ketto egymas mellett is jol megfer air2-on is, csak kozel sem minden...egyszeruen sok mindenhez nem kenylemes ez a kijelzomeret ket alkalmazas egymas melletti futtatasakor.
Ellenpelda is van (pl. bongeszo mellet egy szamologep vagy messenger azert hasznalhato, de a weboldalba mar erdemes belenagyitani kozben), de ne szamits egy asztali gep vagy laptop tobb ablakos elmenyre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM, új akku, 4G LTE, toll, 27% ÁFÁS (0215)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Viszont a gyengébb hardverrel közben kevesebb weboldalt tud megnézni, akkor mégis legyen az Air2. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)