Hirdetés
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
november
tag
válasz
Auratech
üzenetére
Először is nagyon szépen köszönöm mindenkinek aki válaszolt

Igazság szerint már tavaly ősszel akartam venni, csak egyedül az ára tartott vissza. De ezek szerint megér ennyit egy ilyen készülék.
Egyébként az tetszik az Apple-ben hogy sokáig támogatja a készülékeit. Viszont ahogy így olvasom a kommenteket gyakran előfordul az hogy egy újabb verziószámú ios eléggé belassítja a régi készüléket, illetve bizonyos újdonságok már nem működnek (lásd Air vs. Air 2 multiasking - Split View). A kérdésem ezzel kapcsolatban a következő lenne,
1. Mennyire normális ez hogy bizonyos új funkciók nem működnek csak a legújabb rendszeren? Mert emlékszem amikor bejött a sima Air mindenki dicsérte (sőt még ma is elég jó). Meg teljesítménybe sincs talán akkor különbség (jó 2 giga ram meg A8). Szóval ez egy lineáris fejlődésnek az eredménye vagy a direkt vedd meg a mindig a legújabb készüléket marketing duma? És még mielőtt valaki félreértené. Nem trollkodásból kérdezem, csak kíváncsi vagyok a véleményetekre.
2. IOS-ben le tudom-e valahogyan menteni a rendszert? Mármint gondolok itt azokra a fizetős appokra amiket megveszek? Mert legyen mondjuk egy meghibásodás vagy bármi. Olyankor hogyan tudom a dolgaimat offline lementeni?
3. Mennyire szoktak vírusok felbukkanni? Használ valaki vírusirtót? Törték már fel valamelyikőtöknek a gépét?
4. Tudtok olyan magyar nyelvű oldalt linkelni ahol olyan kezdők számára mint én minden kezdeti lépés (a regisztrációtól kezdve) le van írva?
5. Ezt Auratech-től kérdezem hogy a HDMI-s csatlakozás az hogy működik? El tudnád azt a kütyűt linkelni amivel az meg lehet csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Tőzsde és gazdaság
- Ubiquiti hálózati eszközök
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- GTA VI
- iPhone topik
- GL.iNet OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Xiaomi 15T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is! Számlával!
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest