- Fórumok
- Tabletek, E-bookok
- iPad topik
- (kiemelt téma)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini PC
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-09-11 13:00 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
Azért érdekes mert a GPS egy chip-ben van integrálva a 4G-s adat modem-l. Külön beépítgetni őket, meg gondolom nem éppen gazdaságos. Amúgy én előbb nyúlnék a 4G-hez, mint a GPS-s modellhez.
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
Amikor megvetted nem adtak hozzá ajándékba ATV, vagy AirPlay képes tv/t. Sajnos ezt meg kell venni, ha erre is szeretnéd használni.
Fájlkezelésre ott van a fájlok app.
Mindent meg lehet vele oldani iOS alatt. (Írhatsz is erre egy pld, hogy mivel van a probléma.) Egy NAS-l meg bármit, bárkivel meg lehet osztani bárhonnan.
Sajnos ez is $ kerül. (Vagy f.tárhely)
Az iCloud tárhely kezelése alatt megkeresed az adott app-t, és törölheted a benne lévő adatokat.
Nem olyan zárt ez a rendszer, csak ...
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
Bocs de valamit nagyon benézel.
Nem lehet 2 ID.
Uan azt az 1 db ID-t kell megadni az iCloudba meg az AppStore-ban is.
iCloud meg AppStore nélkül használhatatlan az iPad.
Csak a gyárilag felrakott appokat tudod használni 0 szolgáltatással
Sztm meg add el, mert ennyi problémát nem fogsz megszokni. -
Noxy
veterán
Az előző hsz-hoz kapcsolódva meg annyit, hogy nagyon sokan nem ismerik a fájlmegosztást. Ahelyett hogy csak kijelölnék a megosztani kívánt képeket, és csak a megosztó linket küldenék, e-mailba, helyette küldik a 100 MB vagy a GB méretű adatokat. Amúgy meg aki sok adattal dolgozik annak megéri egy NAS-ra is beruházni. Én pld egy 32 GB-s iPad-l is röhögve el lennék. A mostani öreg iPadom is csak 16 GB-s.
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
Nem kell hozzá app.
Ki kell jelöni a nyomtatásnál, a működő air print nyomatót. Nyomtatás.Szotyi222
Nekem még meg van 2014-bol a Samsung Mobile Print app de igazából soha nem használtam. Ja, és már tényleg kivették az AppStotebol. Hiába bökök rá a megvásárolt app-n belül, nem csatlakozik a AS-hoz. -
Noxy
veterán
FB passz. Nem használom.
Be. Kép, alul az i betű (vagy felfelé suhintasz a képen) ráböksz a térképre, beállítás, hely eltávolítása.
Az AppStoreban volt régen egy app a NoLocation. Ezzel minden metaadatot lehetett törölni akár csoportosan is a kiválasztott képekről. Tavaly kivették a storeból.
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
Chrome bosszúja, mert nem a droidon fut.
Safarival nincsenek ilyen h.ségek.
Egyből látni pdf olvasó nélkül is. -
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
Igen. Pár éve nekem is ilyen problémáim voltak.
De rájöttem hogy kábelek, hub-k, pendr.. külső HDD-k beruházása helyett, jobb lesz ha veszek egy NAS-t.
Nem is beszélve a csatlakozó váltásról. (3GS, 4S) Kocsival is megszívtam ezzel mert vehettem másik tőltős tartót, amikor 5S-re váltottam.
Ezt mindenki, minden platformról tudja használni, bárhonnan bármikor. (2x4 TB) -
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
.+ még a hívásokat is át lehet irányítani ha uan azon a Wi-fi hálózaton van mind 2 eszköz.
-
Noxy
veterán
Ha bekapcsolod a telefonon a beáll.. üzeneteknél az üzenet továbbítást, akkor megjelenik az iPad-n is.
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
A külső meghajtót mivel éred el? iPad-l?
Sztm felesleges ehhez az iPad, mert arról egy sima mezei PC-l fel lehet tölteni ahova akarod. -
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
Apa kezdődik. Apa kezdődik...
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
Kb 7-10 nap.
Ha tesztelni akarod akkor most rakd fel, hogy legyen elég időd vissza rakni.
iTunes-l csinálj backup-t mert ha az iCloudban felüli írja akkor már nem tudod visszarakni. -
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
Minden NAS-nak van app-ja az iOS-re. Nem kell semmit előre letölteni mert online már a NAS-n látni a képet, bárhol bármikor. Ha meg offline akarod látni akkor egy két bökéssel leszedi az iPad-ra.
Videókkal uan ez. Ha van net, 2-3 TB videó között válogatok, ha meg nincs, pld repülőn, leszedem és az iTunesben hozzáadom a fájlmegosztásnál a VLC-hez, vagy valamelyik videóplayer app-hoz.
Ennyi lenne. -
Noxy
veterán
Ne írjál már h..séget.
Jul-ban vettem a Müncheni MM-ban, karácsonykor adtam oda. Dec 23-tól indult az egy éves Apple gari, mert akkor lett aktiválva. -
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
Még.
Az iPhone-l is így volt jó ideig. -
Noxy
veterán
Németeknél is divat,
Nálunk meg évekig a gariba cserélt, új ikütyük eladó hirdetések volt a divat. Ismerek olyant aki harmadik telefonját cseréltette, a gari lejárta előtt.
Na ezt megunta az Apple (jogosan). Nincs csere, hanem javítás lett 2-3 hetes idővel. -
Noxy
veterán
Még sehol semmit nem vettél , és már bedöglött?
Tájékozódni kellene 1x a Apple: garancia, jótállás, feltételekről, és utána reklamálni minősíteni itt a fórumon.
Nehogy má csak 1 év legyen neked, és hátrányosan érint mert te Ausztriába élsz. Ha meg igen, akkor a vásárlás helyén felvilágosítanak a garanciáról, jótállásról, oszt ezután eldöntheted hol akarod meg venni. -
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
A sok ökör meg meg is veszi a világon a cell.. iPadot.
Talán mert a kákán a csomó keresés helyett, másra is használják. -
Noxy
veterán
de igen is lenne létjogosultsága annak, hogy a celluláros tudjon hívást is kezelni
[Találd meg a csapatod, és légy a történet részese. ] -
Noxy
veterán
kikaptam a simet, bele egy Samu tabletba és már tudtam is használni amíg nem volt kéznél másik telefon.
Ezek nagyon gyenge érvek hogy nincs tartalék iPhone-d, de samu tabod viszont van. Most én mibe rakjam be a SIM-t, ha lehal vagy összetörik a teló? 3GS-be vagy 5S, vagy SE-be, vagy 6S-be, + még ott van az e-SIM-s AW.
Ja, a cell..iPad-t meg sem említettem, mert azzal nem lehet telefonálni. -
Noxy
veterán
azt el tudd intézni arról az eszközről, amin épp dolgozol? Akár headsettel, akár asztali kihangosítóval.
Ugyan má, nem ragadok le kőkorszaki eszközöknél. e-SIM-s AW használok.

-
Noxy
veterán
iPadPhone?
Ja, nagyot lehetne vele villantani. Basszus mekkora teloja van.
Öröm és bódóóótság lenne cipelni, vigyázni rá bárhol is.
Igény meg szerintem annyi lenne rá mint a faluban az antiszemitizmusra. Nincs, de igény az volna rá.
-
Noxy
veterán
Viber Out, MobileVOIP, stb.. előfizetés után, bármilyen telszámot, bárhonnan hívhatsz vele. Kivéve a FaceTime, mert e-hez csak net kell. Apple eszközök között, meg ingyen működik.
A cellular meg úgy jön a képbe, hogy ezen kapod a tel..kapcsolathoz a netet. -
Noxy
veterán
megosztással bajlódni
Sztm olyanok is beleszólnak akik még soha nem használták a megosztásos módszert, mert akkor tudnák, hogy kb 1 perc tétlenség után bontja a kapcsolatot. Ezután újra lehet újra bajlódni kapcsolódással. Ideiglenesen OK, de állandóan megosztást használni a nethez, rohadt idegesítő tud lenni.
-
Noxy
veterán
Igen ez is jó megoldás, de ehhez nagyon kategorizálni kell a mappákat, mert nem lesz index kép. Egy adott képet megtalálni, így is nehéz lesz.
-
Noxy
veterán
Azt is megnézted hogy mennyi helyet foglalnak az eszközökön?
A képek helyet fájl név lenne pld IMG5435, soha nem tudnád hogy milyen képről van szó. Amit látsz az egy pár kb-s bélyegkép. Amikor rá böksz akkor tölti le teljes felbontásban hogy tud szerkeszteni, vagy megosztani. Ezt később újra lecseréli bélyegképre.
Ennyi. Ez így működik. -
Noxy
veterán
Basszus évekig éltem kint én is.
Vettem egy 4TB-s NAS-t. Bármit bárhonnan letudtam rá tölteni.
Van egy ezer éves 16 GB-s AIR-m. Amíg az iOs 8.3 volt rajt JB-l ment rajt a Kodi 400 vhány TV csatornával, több TB filmmel a NAS-n, + Horizon Go. Végén már VPN sem kellet ehhez.
Most megvettem rá az [mrmc-touch] (Kodi más köntösben) mert az iOs 8 -l már sok minden nem ment.
Ha van neted, akkor minden van. Én bármelyik iOS eszközzel el lennék 32GB-n is. -
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
VLC-m hiába van, fogalmam sincs, hogyan adhatom neki oda azt a file-t, amit google drive-al előzőleg leszedtem offline módban elérhetőre.
iTunes-l így: [kép]
A goggle családi csoportba tartozhat gyerek is.
Nem a a tablet-l van gondja, hanem a tartalommal, ami lehet hogy nem éppen gyereknek való.
Csinálj egy különálló Google fiókot, és akkor nem lesz gond a lejátszással. -
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
Megadtam. Ezzel csupán a készülékhez férnek hozzá ugye?
Igen, és ezen belül mindenhez ami az iPad-n van.
Nem lett volna 1xübb csinálni egy backup-t az iCloudba vagy az iTunes-l és ezután a lokátorban kikapcsolni az iPad keresését, majd nyomni egy minden beállítás és tartalom törlést.
Tök üres, gyári beállításokkal adtad volna le a szervizbe.
Ez lenne a hivatalos eljárás szervizbe adás előtt.
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
Lehet neked azért sikerült mert nem kapcsoltad ki az iCloud mentéseket
Informatikában ökölszabály hogy backup-t, vagy fontos adatokat mindig 2 vagy3 példányba kell menteni, + fizikailag másik helyre is.
Sajnos sokan erre akkor jönnek rá, amikor pótolhatatlan fontos adatokat vesztenek.
Meg kérdezhetem, hogy miért nem használtad az iCloud mentést is?
Már csak ezért is: [kép]
Sajnálom hogy elvesztek az adataid, de sajnos ilyen ez a "pop szakma".
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Tabletek, E-bookok
- iPad topik
- (kiemelt téma)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Macska topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy A37 – régi ismerős új formában
- Óra topik
- További aktív témák...
- iPad 8th. 32GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 90%/p4860
- 5G LTE! Whitespotos, Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Panasonic FZ-M1 Toughpad Windows 10 Tablet / Beszámítás OK!
- iPad 9th gen 64GB space grey
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi 128GB Space Gray ! ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A végeredményre kíváncsi lennék egy YT videóban.
Meg logikus is.