-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Mister_X
üzenetére
Szerintem nem vita tárgya, hogy kinek mekkora méret a kényelmes utazáskor/buszon/melo/egyetem/agyban.
En most voltam Olaszországban, beraktam a Mini2-m, töltő se vittem hozza 2 napra, kézi táskában jól elfért, stb. Van 10" notebookom, fene se rángatta magával, 10" tabelet is nyűg lett volna mar.
Nekem a Mini az ideális méret agyban olvasni, utazni, egyetemre, melóba. Kinek mi.
De en telefonbol is a 4-4,5" preferalom, a jelenlegi One M8 is idegesítően nagy néha, terv szerint i5S-t akartam venni helyette.
Mások meg a Note 4 méretére gerjednek.
Kinek a pap, kinek a paplan, szvsz
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Háztartási gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Fogyjunk le!
- Nintendo Switch 2
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Eladó N-One NPad Q tablet (12GB RAM, 128GB, Android 13) Tokkal, saját dobozában!
- Samgung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- Honor Pad X9a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Idea Tab 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 1TB Alcantara 1év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- WiFi hiba? Internet szakadozik? Hálózati IT segítség
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest