Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Steam Deck
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Treff
aktív tag
Sziasztok!
Ipad Mini 1-en valakinek van már fent IOS 9.2.1? Mik a tapasztalatok? Nekem még a 6.1.2 van.

Valahol egy hsz-ben azt olvastam egy illetőtől, hogy szerinte lassabb lett a rendszer.

-
D@niel
addikt
hali, feldobtam retina minire a 9.3-at, de nem túl jó a dolog, safari rosszabb a helyzet ill. képernyő fel nyitás után mindig van egy kis villanás.
értem hogy béta, nincs ezzel gond, vissza mennék az előzőre.
hogyan tudom megcsinálni, hogy 9.1.2 legyen rajta? gépen nincs biztonsági mentés. -
HardRic
addikt
válasz
univerzita
üzenetére
Ezt nem ismertem. Tud erről az Apple?
-
válasz
univerzita
üzenetére
Elvileg előfizetés kell a teljes verzióhoz. Az van a weboldalon.
-
univerzita
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én próbáltam a iPadian -t. De ez csak néhány dolgot mutat,játékokat nem.
-
HardRic
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
iOS ehhez zárt, ilyen nem létezik és nem is fog.
-
Kristof_94
nagyúr
Sziasztok!
Létezik olyan program(emulátor?) Windowsra, amivel az iPadem programjait és játékait tudnám futtatni PC-n?
Olyasmire gondolok, mint androidra a Bluestacks. -
SoldierL
senior tag
9.2.1 stabil minden ok. Mini 2
-
DigitXT
félisten
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Sok tapasztalatom nincs a korábbi verzióval, de elég sima ez a 9.2.1.
(Már csak a Real Racinget kéne meghekkelni, hogy 60 fps-t tudjon...) -
Szabikaa20
őstag
Kinél hogy muzsikál a 9.2.1??? nálam talán mintha jobb lenne kicsit gyorsabb és akadásmentesebb.
-
Urban Terror
tag
válasz
runner 125
üzenetére
Nekem a Nettube működik.
-
blakey
titán
válasz
runner 125
üzenetére
NetTube
-
Palika71
őstag
Sziasztok!
Az iPademnek elhallgatott a jobb oldali fülhallgatója. Nem csináltattam meg, és vettem hozzá egy bluetooth -os fejhallgatót. Na de, itt sem szól a jobb csatorna. Szerintetek mi lehet a baj?
-
runner 125
nagyúr
Ah, na ez nem tűnt fel, remek.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
Azért ne vágd rá ilyen gyorsan. Video lejátszás közben bökj a fejhallgató ikonra.
Tubex -
TheMarci
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Piros alapon feher nyil az ikonja, es nekem fut.
-
runner 125
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Kosz, de ez frankon nem fut a háttérben...
-
vadászcsiga
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
Tubex
-
runner 125
nagyúr
Hi,
Háttérben is futo, nem fagyo YouTube klienst tudtok javasolni?
Kosz.
-
lacy86
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Akkor legyen benne az Air2 is!
-
SoldierL
senior tag
9.2.1 vélemények? Frissitsek? Mini2
-
Ombi5
őstag
Koszonom. Tenyleg forditva tortent a dolog amikor egy telot csinaltam. Elnezest :-)
-
Ragnar95
félisten
Valamit félreértettél, ha kuka lenne, semmi értelme nem lenne az iCloud mentésnek. Újabb verziós mentés nem megy vissza régebbi verzióra, fordítva természetesen tökéletesen működik a dolog, így semmi extra feladatod nincs, frissíts nyugodtan.
Ráadásul ha iTunesban az update-re nyomsz vagy OTA frissítesz, akkor backup se fog kelleni, mert minden adatod megmarad. -
Ombi5
őstag
Udv. Ha ios 7.x-em van jelenleg,de frissitenem legujabbra,akkor ugye 7-es icloud mentesem kuka. Hogyan mentsem le,h vissza tudjam tenni 9.2-esre is egeszet?!
-
Palika71
őstag
Konkrétan egy Yenkee YHP 15BT -ról lenne szó.
-
Palika71
őstag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy iPad 3-hoz ha szeretnék egy olcsó Bluetooth fejhallgatót, akkor az bármilyen lehet? Mindegyik támogatott?
-
törölt tag
Esetleg nem emiatt:
[link] -
sagit
veterán
Sziasztok
Adott egy ipad mini, magától érzékel érintest ha meleg. Digitizer lehet a rossz? Javítható? Ragasztva van gondolom. -
legiaap
félisten
9.2.1 kint van
-
Süvi
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Akkor nagyon fog örülni az AIRnek

-
Süvi
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
148, 3 hetes, megvan az eredeti vásárlás számlája (nekem lakásbiztosításhoz tartozó Smart biztosítás miatt volt fontos, mert így van rá 3 év törés, stb. biztosítás is; nagyon nehéz volt ilyet venni) + Prémium Assistance szolgáltatás (plusz egy évre)
Tehát ahhoz képest jó ár, hogy van számla
(nem adóvisszaigénylés miatt) -
Süvi
őstag
-
DigitXT
félisten
válasz
HardRic
üzenetére
Mindenki ismeri: de gonosz.
Amúgy kipróbáltam, és tényleg. Hogy ez mekkora újítás!
Nekem amúgy HSZ írása közben, az esetleges javításokhoz a kurzormozgató nagyon hiányzik... Oké, ott ez a nagyító a pontos "célzáshoz", de ha csak a 1-2 karaktert ugranék odébb, körülményes. Persze mindent meg kell szokni... Ahogy pl. ezen a HuKey-en is azt, hogy a shift kétkezes. (Sokkal inkább hajaz az egész egy PC-s billentyűzetre, mint egy érintősre, ill. valóban kicsit kicsik rajta a gombok, mert minden egybe van zsúfolva.) -
HardRic
addikt
válasz
Rage47
üzenetére
Nekem is fent van, elég jó. Tetszik, hogy ugyanazok a billentyűkombinációk vannak mint PC-n, így gyorsan lehet átírni file-neveket, url-eket, stb. Nekem kicsit kicsik a billentyűk még fektetve is, ezért a gyári magyart használom leggyakrabban mindenféle autocomplete meg -correct nélkül.
Egyébként ugye mindenki ismeri a "magánhanzón felfelé húzom az ujjam" féle ékezetbevitelt? Mert abból szokott nagy rácsodálkozás lenni amikor több éves iPad felhasználók jönnek rá, és írkálják be fórumokra, hogy micsoda újítás
-
DigitXT
félisten
válasz
blakey
üzenetére
Én pl. azért, mert még 24 órája sincs, hogy először bekapcsoltam a cuccot.

Köszi a tippet, ez a HuKey egész használhatónak néz ki. Még azt nem értem,
hogy ha 2€ volt az ára, akkor miért nem vonta le a bankkártyámról? SMS-nek
kéne jönnie, ha megtörtént a tranzakció, de egyelőre semmi (viszont települt). -
blakey
titán
Miért nem használtok másik billentyűzetet? Swiftkey, Swype, én általában a HuKey-t használom, de még elérhető egy pár.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
DigitXT
üzenetére
Általános-billentyűzetek-automata javítás.
hogy nem hiányod össze magad attól a billtol? Eniszoft
Nekem Mini 2 álló helyzetben nagyon kényelmes. Air viszont már nagy. Próbáld swipeal széthúzni a billt, úgy jobban kézre állhat.
____
Üzemidőre meg: alsós szintű matekkel kiszámoltam, hogy ha ilyen használat mellett így merül tovább akkor 8 óra használatot bír ki, amiről a legtöbb androidos társa csak álmodozhat
(volt 4 droidos tabletem, kedvencem a nexus 7 2013 volt, de az kb 3 órát bírt). -
DigitXT
félisten
válasz
gzbotii
üzenetére
Amúgy azt hol lehet kikapcsolni?
Olyan baromságokat javít bele
kérdés nélkül, hogy öröm nézni... Tegnap találkoztam életem első
almás eszközével (Air 2), és a billentyűzet kínszenvedésnek tűnik.
Ezt a HSZ-t is inkább a One Max-ról pöttögöm (Anysoft Keyboard):
tegnap egy hszben leírtam, hogy keyboard, lett belőle "kéz kard".
-
gzbotii
nagyúr
1 óra 24p (1 óra 32p készenlét, most húztam le a töltöről, kezdtem agyban netezni) használattal 17% merült Mini 2esem ma reggel. Ez most jó

-
törölt tag
Slusszpoén: iTunes azt írja hogy 8GB helyem van 😅😅😅 na ezt már végképp nem értem!
-
törölt tag
Az olyankor mi hogy egyszer csak fogja magát az ipad és 5GB-ról 70MB-ra csökken a szabad terület mérete? Tárhely menüpontban ha össze is számolom van 1,5GB minden alkalmazással eggyütt. Battery doctor semmit sem szabadít fel mert nincs felesleges dolog. Kicsit elképedtem most ez mi?!
Ui: volt újraindítás is.
-
istvan170
aktív tag
Hogyan tudok a Synology nasom photo mappájából kijelölni pár fotót, és letölteni az iPadomra? Láma kérdésnek tűnik, de nem jutok vele laikusként dűlőre. Egyesével lehet filmtekercsre menteni, de nem szeretnék 50-60 képpel bíbelődni. Ha pedig többet jelölök ki, akkor már nincs mentés opció. Ötlet?
-
HardRic
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Biztos, hogy többfajta hardver van, csak itt nem lett belőle "botrány" mint az iPhone 6S esetében. Nekem mindkét Air-em (az eredeti, és amit később szervizben kaptam) egyformán akadozós, lassú vacak volt mindig, de nem egy Air láttam és használtam már ami egész máshogy viselkedett. Lutri ez is...
-
vadászcsiga
félisten
-
D@niel
addikt
válasz
üzenetére
retina mini, 9.2-nél nekem nagyon jó a mt, nem csak az alkalmazás váltó hanem az is, hogy még több dolgot ott tud hagyni a háttérben. egyértelmű volt a javulás az előző rendszerhez képest.
9.2n egyébként nekem az animációk kicsit, hajszállal lassabbak, viszont így folyamatosabb a működés.fel dobtam a 9.3-at, a fentebb leírtak változatlanok szerencsére.
yahoo weathert kellene megcsinálni normálisan, a városok közötti lapozás full gáz.
-
D@niel
addikt
retina minin próbált valaki 9.3-at? van valami változás teljesítményt illetően?
-
Auratech
őstag
A kék fény hatásáról részletesen tudtam. Ébresztéshez kiváló egy feldimmelő kékes fehér fenyű +7000k lámpa az ágy végénél. A kékes fény lényege, hogy a zárt szemhélyon kersztül jobban beszűrődik azonos erejű fény, mint a sárgás-vörösesből, amit a bőr alatti erek-vér könnyen elnyel.
Az ios megoldása is tetszik. Majd kiderül, mennyire hasznos a napi gyakorlatban. -
Süvi
őstag
válasz
üzenetére
Minden LCD kijelző ad ki ilyen fényt, TV is

Szerintem a 5s-t jobban fogok szeretni a WP-től. Selfie kamera biztosan gyengébb, de a hátlapi sztem nem.Ipad fényereje nem tudom, hogy volt-e már 40%-tól magasabban.
A lehető legalacsonyabban használom minden körülmény között. -
Süvi
őstag
válasz
HardRic
üzenetére
Ez valóban így van.
Több kutatás is van már ami az esti tabletezés, számítógépezés hatását mutatja az alvásra.Sőt. Egy modernebb szemüveglencsékben pl. Hoya Blue Control van olyan réteg, ami a kék fényt ill. részét szűri így kevésbé fárad az ember szeme, és tényleg így van.
Én már nagyon várom ezt az új IOS_ben
-
bok92
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Mármint ez a night mód vagy mi. Az csökkenti a kék fényt...

-
bok92
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
De az a kék fényt csökkenti.
-
Auratech
őstag
Nem hülyeség a 9.3 betaban az esti naplemente effekt de nem vagyok biztos benne, hogy a látható szín hőmérsékletének csökkenése bealtat.
Új hozzászólás Aktív témák
- reMarkable 2
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- Xiaomi 15T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
és ezzel még meg is barátkoznék, ha szólna mind a két oldal. 

Amúgy kipróbáltam, és tényleg.