Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Logitech Z906
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaba
veterán
Aki iPad 9-est szeretne, most van készleten a Telekomnál 134860 Ft-os áron.
-
Noxy
veterán
Az előző hsz-hoz kapcsolódva meg annyit, hogy nagyon sokan nem ismerik a fájlmegosztást. Ahelyett hogy csak kijelölnék a megosztani kívánt képeket, és csak a megosztó linket küldenék, e-mailba, helyette küldik a 100 MB vagy a GB méretű adatokat. Amúgy meg aki sok adattal dolgozik annak megéri egy NAS-ra is beruházni. Én pld egy 32 GB-s iPad-l is röhögve el lennék. A mostani öreg iPadom is csak 16 GB-s.
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz fery02 #38094 üzenetére
Felesleges. Meg az is hogy letöltöd a 2GB zip-t, kicsomagolod, ez megint +2GB utána törlöd a zip-t, majd marad 2 GB kép, amit ha a Goo..Driven kicsomagolnál Google fotók app-ban, [link] látnád letöltés nélkül is. Ha meg az ipad-n akarsz vele foglalkozni letöltöd off line használatra.
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
consono
nagyúr
válasz fery02 #38094 üzenetére
Én ezt még kipróbálnám előtte: [link] Nekem jók a tapasztalataim vele. Fel tudod csatolni a felhős tárhelyet és nekem 400 magát sikerült letöltenem vele (nagyobb file sajnos nincs)…
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
addikt
válasz szabonagyur #38093 üzenetére
Köszi a megerősítést ezzel a korláttal kapcsolatosan, akkor nem is kínlódok vele.
Google Drive app-al kezdtem, ott semmi Letöltés opció sem létezik, még pár megás saját fájlok esetében sem. Töröltem is.
Akkor majd Androidos telóról átküldöm az iPad-re valami FTP progival Wi-Fi-n.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
addikt
válasz szabonagyur #38089 üzenetére
Persze, nettel nincs probléma.
Neked hogy indul a letöltés?
Rányomok webes felületen a "Letöltés mindenképpen" gombra, alul a képernyő alján megjelenik sávban a fájl neve, ott külön még jobbra tudok még nyomni egy letöltés gombot.Megnyomom és azonnal átvált a következőre kijelzésre.
Itt jól gondolom, hogy nem is tölt már semmit sem a háttérben meg úgy sehogy sem?
Pedig nem sérült a fájl, hiszen Androidon letöltöttem gond nélkül.
Fájlok alkalmazásban 25 bájtos formában mutatja mindig a letöltést.
Vagy van almán valami korlát, hogy 2GB-os letöltenivalókkal nem tudna mit kezdeni?
-
Kikike
tag
-
félisten
-
addikt
Sziasztok!
Nem kimondott iPad téma (inkább általános iOS), de alapból ide írok mostanában, ha almáról van szó.
Hátha tudjátok ti is a megoldást.Megosztottak velem Google Drive-on egy 2GB-os zip fájlt és problémáim akadtak a letöltésével így 2022-ben.
Azon már túl vagyok, hogy töröltem az Appstore-os Drive alkalmazást, mikor rájöttem, hogy nem lehetséges benne letölteni dolgokat (lol).
Próbálkoztam azóta Safariban és Chrome-ban, mindkettőben el tudom indítani a letöltést (elvileg), de arról már abszolút nem kapok tájékoztatást, hogy épp hol tart a folyamat.
Semelyik böngészőben semmi "progress" felület, hogy lássam százalékosan, hogy hol tart vagy megakadt-e vagy elkészült...Ha tudtok olyan böngészőt vagy más megoldást, hogy rendesen nyomon követhessem, mi a helyzet a letöltéssel, azt megköszönöm. 🙂
Ha ez esetleg megoldódik, bele se merek gondolni a kicsomagolással milyen nehézségek adódhatnak majd itt almán...
Androidon olyan flottul ment a komplett folyamat, mintha a legtermészetesebb dolog lenne...[ Szerkesztve ]
-
F.E.K..
senior tag
válasz PTomi92 #38084 üzenetére
Androidon nem gond a több felhasználó, azaz messze nem megoldhatatlan (telefonon és tableten is), de ha a gyártó nem akarja, akkor nem lesz ilyen lehetőség az eszközein. Az apple nem akarja, de ez aligha jelenti azt hogy nem is tudná.
Legyen olyan szép és vidám napod amilyet csak szeretnél!
-
PTomi92
aktív tag
válasz Multibit #38077 üzenetére
Felesleges oprendszerekről beszélni, inkább a felhasználási módtól függ. Ahogy egy átlag családban simán lehet h egyszerre használnak többen egy laptopot, egy tabletnél is teljesen jogos elvárás hogy kezeljen több felhasználót, szerintem az applenek ez egyszerűen egy szemét húzása, hogy vegyen mindenki saját ipadet…
-
Kikike
tag
Még egy kérdésem lenne, nem igazán ipad specifikus, de talán tudtok rá válaszolni. Megrendeltem az ipadet az Apple weboldaláról de nem vonta le az árát. Szállítási határidő 5-6 hét. Akkor majd csak 5-6 hét múlva vonja le az összeget?
-
xhege
veterán
válasz stickermajom #38079 üzenetére
Nem ismerek ilyen appot, de majd utána nézek. Karácsony előtt nekem is sikerült vennem egyet anno, de mikor úgy döntöttem váltok droidra eladtam...
-
Multibit
nagyúr
válasz lugosi #38074 üzenetére
Nem a fizikai méret határozza meg azt, hogy mobil eszközről van szó, vagy sem. Sokkal fontosabb, hogy milyen rendszer kerül a vasra. Ha Win, vagy Linux van egy zsebkütyün, az még nem lesz mobil eszköz. Az iPad mobil oprendszert (iOS, iPadOS) kap, mindegy, hogy mekkora. Érted? iOS, iPadOS
[ Szerkesztve ]
-
xhege
veterán
Bakker egy kósza ötlettől vezérelve (és unalmamban ) 2 hónapja átálltam droidra, amiről persze, most vissza is menekültem. Azonban most szembesülök vele, hogy még mindig hiánycikk az iPad 9. Tudom, hogy prioritást a telefonok élveznek, most chip hiány miatt, de azért na. Most vagy várok, vagy mélyebben nyúlok erősen a zsebembe....
-
MODERÁTOR
válasz Multibit #38072 üzenetére
Ugyanúgy ahogy sim-es notebookok is.
Szerintem is jó lenne a multiuser támogatás ipad-re. Mondjuk egy 8/16 giga ramos ipad pro-nál sem jönne rosszul, ott már technikai akadálya tényleg nem szabadna, hogy legyen, inkább a nem akarás a gyártó részéről, gondolom úgy vannak vele, hogy vegyetek még egy ipad-et.
-
bostone
addikt
Aztán ki tudja.
Gondol egyet a Google és a Microsoft és megszünteti a többfelhasználós módot, mert adatvédelmi szempontból kifogásolható. -
Kikike
tag
Nem lenne elvárás a teljes elszeparálódás, nem kell, hogy jelszóval védettek legyenek a fiókok. De többen is szeretnénk használni a családban. És pl. bejelentkeznék, a saját Google fiókommal, hogy legyen Youtube premium. De ha a fiam használja ők kapnak iskolai feladatokat Google classroomon annak is kell mennie.
Nem tudom ez így mennyire működne. -
Kikike
tag
válasz Multibit #38066 üzenetére
Igen. Pl. ha gyerek kezébe adod ott is jól tud jönni, bár mobilnál sosem használtam. De tabletet nagyon ritkán használunk, bőven elég a családban egy. Viszont azért telefonja mindenkinek van. De pl. a laptop is mobil eszköz, abban is lehet több felhasználó. Miközben a munka miatt nálunk van mindenkinek saját laptopja nekünk felesleges opció, másnak nem. Ez egy olyan szoftveres dolog amitnek a lehetőségét a gyártó beleteszi, és akinek kell használja akinek nem az nem.
Sosem tetszett az Apple-nek ez a korlátozó filozófiája. Érdekes módon már több mint egy éve nagy elégedettséggel használok e MacBookot és nem korlátozva érzem magam, hanem szabadabb vagyok mint Windows vonalon. -
-
Kikike
tag
válasz Alex91 #38064 üzenetére
Köszönöm a választ. Fel sem merült bennem, hogy ilyesmi nincs a rendszerben.
És azt esetleg tudod, hogy google chrome böngésző telepíthető -e rá és ez hasonló -e a Maces változathoz (ebbe be lehet jelentkezni több felhasználónak is)? Futnak e böngészőben azok a weboldalak amik egy Macen futnak (Google classroom, Duo, Meet)? -
Alex91
félisten
-
Kikike
tag
Sziasztok! iPadet (9.) szerettem volna vásárolni, de utána olvasva sehol nem látom a több felhasználói profil létrehozásának lehetőségét. Nincs ilyen lehetőség benne, vagy csak figyelmetlen voltam?
-
Asike
csendes tag
válasz five05 #38046 üzenetére
Nekem egy Baseus smooth writing van. Jól működik. Könnyebb vele kezelni a minin az apró ikonokat meg gombokat mint az ujjammal. Mobilon is folyton félre nyomok gépelés közben az apró gombok miatt. Így könnyebb nekem kezelni a tabletet. Ja és kompatibilis az Apple pencil hegyével, szóval utángyártott hegyet is kapsz hozzá gombokért.
[ Szerkesztve ]
-
user112
senior tag
Sziasztok!
Van valami infó arról, hogy mikor és hol lehet kapni az ipad 9 (2021)-et?
Megéri Galaxy A8 vagy Realme-hoz képest a +53k (1,6-szeres) felárat általános tartalomfogyasztásra? (még nem használtam iPad-ot; Androidnál ezen az árszinten találtam a számomra megfelelőt) -
addikt
válasz alexhorvath #38007 üzenetére
Ne kíméld a gépet, napi 1-2 óra CoD meg se kottyan neki!
Annyi játéknak érdemes feltöltve nekikezdeni és nem lesz szükséges töltővel játszani.Én 20-80% töltöttség közötti töltöttségeken szoktam igyekezni maradni Air 4-esemen és még abba is bele tud férni pár órányi CoD töltő nélkül.
Aztán 20%-ra érve 1h10m alatt gyári töltővel újra 80%-ra ér (ha nem nyúlok közben a géphez).Olykor olyan is van, hogy alacsony töltöttségnél vagyok, de pont azidőben vannak jobban játékostársak, akkor olyankor 20-30 percet töltök gyári töltővel, aztán elkezdem használni egy lassabb töltő közbeiktatásával, amivel gyakorlatilag lassabban merül a gép játék alatt.
Ja és ha az a napi 1-2 óra hetente nem csak pár alkalmat takar, akkor örömmel veszem, ha írsz nekem privátot egy ajánlattal kapcsolatban.
-
PTomi92
aktív tag
Igen, ezt az összeget is sokallom a lustaságom miatt, munka után még a laptopot is lusta vagyok bekapcsolni hogy a kanapén netezzek és youtubeozzak, de a telefon képernyő túl kicsi, kb erre a felhasználásra lenne a tablet. Aztán ki tudja lehet megtetszik és komolyabb user leszek..
-
_ak_
addikt
válasz PTomi92 #38053 üzenetére
Csak az alap érdekel? ICenterben van 256-os vagy Cellular.
Let's begin, de gozaimasu!
-
krokk
senior tag
válasz morphin #38048 üzenetére
én rajzolok is, de mivel minim van ezért elég sokszor amúgy is jó a toll mert mondjuk kisebb ui elem van amit nehéz megnyomkodni az ujjaimmal vagy csak simán kevesebbe takar ki a képernyőből a kezem. de az esetek 80%ban simán ellennék toll nélkül is ezen kívül.
Rajzoláshoz kell minden máshoz opcionális. Illetve jegyzetelés is sokkal gyorsabb ha valaki inkább arra veszi mint tartalomfogyasztásra.[ Szerkesztve ]
the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
HardRic
addikt
válasz morphin #38048 üzenetére
Rajzolni vettem a Pencilt, de mostanában sajnos nincs energiám hozzá (kéne egy kis szabi). Így is időnként használom amikor pontosabb dolog kell, mint az ujjam. Pl remote irányítom a PC-met, hosszabb szöveget jelölök ki egy honlapon, vagy screenshoton karikázom be a lényeget.
-
morphin
tag
Nekem most jött meg Ali-ról [link] egy Goojodoq (vagy mi) márkájú gen 11-es toll. Egyedül nyomásérzékelést nem tud. 7300 HUF volt +2db heggyel. Egyben van, jó minőségű nagyon. Type-C-vel lehet tölteni, bár nagyon ritkán kell majd...főleg úgy, hogy azt sem tudom mire fogom használni. Rajzolni nem igen van affinitásom, PDF-eket eddig csak olvasgattam, szerkeszteni nem kellett sosem. Szóval tudom ajánlani annak, aki ilyesmit keres.
Ti (aki nem rajzol) mire használjátok a tollat amúgy? Napi szinten előveszitek vagy csak alkalomadtán van rá szükség? Nekem olyan a flip tokom, hogy van benne hely a tollnak, szóval mindig kéznél van, de simán böngészés közben nem tudom mire is lehetne használni igazán. -
krokk
senior tag
válasz five05 #38046 üzenetére
Az ipad 9 tökéletes lehet neked. Diák kedvezmény van rájuk így én használtat nem keresnék a helyedben. Főleg ha belefér a keretbe ennek az ára meg ha van épp készleten valahol.
Meg a használtak amúgy is nagyon tartják az árukat szóval sokkal olcsóbban nem úsznád meg csak egy régebbi szériával max.
Jegyzeteléshez elég ez. Tollat meg ajánlottak párat itt lejjebb nem olyan rég, ha olcsóbbat akarsz és nem a gyárit.the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
five05
csendes tag
Sziasztok!
Egyetemhez keresek ipad-ot és hozzá tollat. Sose olvastam sokat az ipadekról, tudnátok segíteni, hogy melyikeket nézzem meg elsőre?
Bár info kar, nem szeretnék rajta kódolni, nem tűnik kényelmesnek. Jegyzeteléshez, ide-oda cipeléshez, melyik lehet az ideális modell? Apple iPad 9-et néztem ki, van esetleg értelme feljebb lépni vagy szétnézni a használt piacon?
-
Multibit
nagyúr
válasz szabonagyur #38043 üzenetére
Tavaly december vége felé küldtem egy emailt az Air 2 tabletemmel kapcsolatban. Itt van a carecenter válasza:
Akkumulátor csere nem lehetséges -hivatalos szervizekben- ezekben a készülékekben. Akkumulátor csere árban tudjuk cserélni magát a teljes terméket amennyiben kibukik diagnosztikán, hogy az akkumulátor esetlegesen felpúposodott. Amennyiben nem, úgy egy másik ár lép érvénybe ami szintén a teljes csere árát képzi a terméknek. A két esetben az árak a következők:
- akkumulátor csere árában teljes fődarab csere: Br.: 45.500 Ft,
- teljes készülék csereár: 113.000 Ft.
Az is fontos szempont, hogy csak akkor tudjuk ezekben az árakban cserélni a készüléket, ha a következő sorszám valamelyike szerepel a termék hátoldalán: A1566, a1567.
A készülék csere után 3 hónap garancia lép életbe, tehát nem indul újra az egy év.Kérdés, azóta változott-e valami az eljárás, vagy az árak tekintetében. Az persze nem derül ki, hogy pl. iPad Air esetén a kedvezményes árú készülék is Air, vagy sem.
Mindegy, ha púpos lesz az Air 2, felkeresem őket. -
félisten
-
Multibit
nagyúr
válasz szabonagyur #38034 üzenetére
Nálam is az utóbbi időben kezdett gyengélkedni az Air 2 akksija. Igaz még nem púpos a tablet hátulja, de nagyon sűrűn kell tölteni. Megy még az Apple-nél az elhasználódott akku miatti kedvezményes árú készülékcsere? Ha igen, mire számíthatok, mit adnak Air 2 helyett?
-
Multibit
nagyúr
válasz 7Heads Drago #38025 üzenetére
Az Air 3 képernyője nem laminált? Nekem van egy Air 2-esem, annak sokkal keményebb az érintő felülete, mint a nem rég vásárolt 9-es iPad-é. A 3-ra nem került ilyen védelem? Vagy került, de annál is masszívabbat szeretnél?
-
törölt tag
válasz szabonagyur #38039 üzenetére
-
félisten
-
törölt tag
Hogy kell kikapcsolni a kijelző elforgatást? mini 4.
-
PTomi92
aktív tag
Sziasztok!
lehet valahol most kapni az alap iPad 9-et? Ha nem, mióta hiánycikk már? Az még oké volt hogy karácsony előtt elfogytak az iphoneok, de furcsállom, hogy viszonylag holt időszakban sem kaphatóak az apple cuccok
-
R a y
senior tag
válasz tuzpenge #38035 üzenetére
Megnyitod a gyári preview-val, majd oldalt a thumbnailnél, az adott oldalnál látszódik három pötty, na az alatt lesz a forgatás. Hátránya, hogy egyesével lehet.
Ha olyan releváns találatokat akarsz látni, mint amilyeneket a 2000-es években kaptál, akkor használd a Yandex-et. ~ Pro Bono Publico ~ | Ephesians 6:10-18 |
-
tuzpenge
őstag
Sziasztok!
Hogy tudok egy pdf filet 90 fokkal elforgatni?
Egyszerűen nem jövök rá. A pdf expertben fizetni kellene érte, de ezért nemnagyon akarok.
Mi a titok? Vagy milyen progival csináljam? A könyvek alkalmazásban sem találtam rá lehetőséget.
Köszi!ˣ
-
félisten
-
leslieke
Jómunkásember
válasz szabonagyur #38019 üzenetére
Ki lehet fogni Mini4-et. Nekem is van, ez is 7 éves és az akksija is jó, meg a külseje is szinte hibátlan. P
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
bostone
addikt
válasz 7Heads Drago #38029 üzenetére
A spigen.hu talán a legolcsóbb megoldás, ha spigen fóliát szeretnél:
[link]
Napokban érkezett pro-hoz és szerintem nagyon rendben van, ráadásul egy nap alatt ideért.
De nézelődhetsz az e-bay-en is. -
Amilo02
aktív tag
válasz 7Heads Drago #38029 üzenetére
Esetleg [ez] ?
-
iSonic
addikt
Gorilla Type Glass-t vagy Spigen-t ajánlanék és én is a toll miatt használom.
-
-
Amilo02
aktív tag
Én Spigent vettem az ipadra. Pont a toll miatt tettem rá az üvegfóliát. Egy amerikai ipad fórumban beszélték, hogy szennyeződés került a toll hegyére, és “megkarcolta” a kijelzőjét a felhasználónak.
-
mazsiii92
aktív tag
Én évek óta fólia nélkül használom, csak az ujjammal, szerintem nem kell rá. Nyilván kell hozzá egy jó tok meg vigyázni rá de alapból nem szükséges fólia.
iPhone 15 Plus , Watch Ultra 2 , Beats Studio Buds+, R7-5700x+4070+32G
-
7Heads Drago
veterán
Ipad Air 3 hoz milyen fólia ajánlott?
Most rendelnénk hozzá apple stylust jegyzetelni. Vagy kell e egyáltalán? Egyetemen használja a lányom.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Eliott
tag
M1 11 Prot szeretnék vásárolni. Hol tudom kipróbálni személyesen Budapesten belül?
Nagyok sokat dolgozok mostanában és nem igazán van időm járkálni a városban. Egyik nap amikor volt egy kis időm, berohantam a Westendbe, de sem az Istyleban, sem a Mediamarktban nem volt kirakva (csak a 9, mini, air és 12 pro). Tudtok olyan helyet javasolni, ahol tuti ki van állítva?
Metin2 is the best game ever. Change my mind.
-
-
félisten
-
törölt tag
válasz szabonagyur #38017 üzenetére
A méret miatt, kényelmesebb, és átláthatóbb.
-
félisten
-
törölt tag
válasz szabonagyur #38014 üzenetére
Köszönöm!
Tulajdonképpen egyetlen feladata lenne, a hifi rendszerem irányítása, azon belül is a hálózati lejátszót, mivel csak aple terméken fut az aplikációja, gondolom arra jó lenne, semmi mást nem akarok vele. -
kezo0
addikt
Na, erre kíváncsi leszek…
Az iPad mini 6 sokak szerint használhatatlan, kártérítést akarnak
Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
félisten
-
törölt tag
Srácok!
Kb. 55-60 ezret szánnék egy iPad minire, ebben az árban melyik az a verzió, amelyet már megkaphatnám? Természetesen használtban gondolkodom.
Köszönöm ha segítetek! -
MODERÁTOR
Én codoztam rajta egy ideig, elég sokáig bírja akkuról hogy ne kelljen töltőn tartani közben.
-
Pisti2021
csendes újonc
Sziasztok!
Hasznalhatom az iPhonet iPad billentyuzetkent? Hasznalok par chatappot, amit nezni jobb lenne ipaden de nincs hozza billentyuzetem es nem is szeretnek. A tokban allitva neznem az iPadet, a kezemben pedig irnek az iPhonennal...
[ Szerkesztve ]
-
alexhorvath
csendes tag
Köszönöm szèpen!
AlexUniversity
-
iSonic
addikt
Csatlakozók csabiks-hoz, baja nem lesz, erre van tervezve az ipad pro. Játszani és dolgozni vele. Szerintem is inkább töltsed közbe, ha megteheted.
-
csabiks
senior tag
Töltés közben jobban melegszik… játsz rajta nyugodtan, még a basic 9gen is viszi full grafon, a pro azt meg se érzi!
Egyébként az akku állapotát nem rontja, maximum hamarabb megy bele az a 800 ciklus ameddig garantált a kapacitás 80%a
"The loudest one in the room is the weakest one in the room."
-
alexhorvath
csendes tag
Sikerült vennem egy szinte új 2021 ipad pro 11”-set. Ha esetleg codozok rajta napi 1-2 orát nagyon rontja az akku állapotát? Mit javasoltok közben töltsem, vagy játék közben inkább merüljön, vagy ne is játszak inkább rajta az akku miatt? Köszi előre is
AlexUniversity
-
iSonic
addikt
válasz alexhorvath #38004 üzenetére
hardveraprón 280-300k körül kapsz zsír újat, ami tuti nem ilyen problémás...
-
alexhorvath
csendes tag
válasz szabonagyur #38003 üzenetére
220.000Ft lenne így 🙄 de inkább kihagyom…. Inkább fizetek többet mint, hogy megjárjam..
AlexUniversity
-
félisten
válasz alexhorvath #38002 üzenetére
Mennyivel adnák olcsóbban, mint egy új, 3 éves garival futót? Ha nem fél ár vagy hasonló hozzá nem nyúlnék.
Hiába veszel új eszközt (korban), ha közben 0 gari van rá és kitudja miért hozták be.
-
alexhorvath
csendes tag
Érdemes megvenni így? Segítségeteket szeretném kérni, mert nem tudom mit csináljak.. én sem hallottam soha ilyenről, de ezek szerint van akkkr mégis…
AlexUniversity
-
alexhorvath
csendes tag
:/
[ Szerkesztve ]
AlexUniversity
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- Garanciális M1, Apple iPad Pro 12,9 huvelykes (2021-es, 5. generációs) Wi-Fi + Cellular, 256 GB.
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest