Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv. Srácok iPad 9.7 2017-es készülékhez hol tudnék még venni gyári tokot?

-
Sziasztok. Az új iPad 2017-hez(Pro) az Apple nem gyárt gyári smart case-t? Csak covert találok mindenütt. Köszi!
-
Sziasztok. Egy olyan kérdésem lenne, hogy az Apple Mail-ben van valami limit, hogy mekkora csatolmányt tud elküldeni? Egy Ipad Pro 13-ról van szó és gépen simán elküldöm a 10mb-os csatolmányt(tehát nem exchange limit), de a Mail képtelen rá visszadobja. Köszönöm előre is a segítséget!
-
Sziasztok. Ismét segítséget kérnék. Legújabb iTunes-be a baloldali listában a Zene/Filmek/Fotók résznél be kell pipálni, hogy szinkronizálja, ahhoz, hogy ha nyomok az összegzésnél egy gépre való teljes bizt mentést, akkor belerakja? Mert nekem nagyon úgy tűnik, hogy nem rakott bele ilyeneket.

-
Üdv. Szeretnék segítséget kérni. Van nálam egy (S)iPad Air(/S) MacBook Pro és az a hiba, hogy a Mail alkalmazásba a jobb felső sarokba hiába írok be a keresőbe bármit, kidob 1-1 találatot, de hiába kattintok rá semmit sem csinál. Ez mondjuk kiterjed a Finderre is, pl megnyitom az Össze fájlomat és ott is hiába írok be a keresésbe bármit nem csinál semmit. A spotlight re-index-en és a mail re-index-en már túl vagyok.
Újra kellett csak indítani ezt a ......

-
Sziasztok! Hol találom azt a menüpontot, ahogy ki-be lehet kapcsolgatni, hogy ha interneten van az iPhone és az iPad is, majd jön egy bejövő hívás, akkor mindkét készüléken csörög? Nem jut eszembe, Apple-nél meg most nem találom.
Ez lesz az vajon?
Az iPhone-mobilhívások kikapcsolásaHa ki szeretné kapcsolni az iPhone-mobilhívásokat iPad vagy iPod touch készülékén, lépjen a Beállítások > FaceTime menüpontba, és kapcsolja ki az iPhone-mobilhívások funkciót.
A Macen nyissa meg a FaceTime alkalmazást, és lépjen a FaceTime > Beállítások menüpontba. Kattintson a Beállítások ikonra, és törölje a jelet az iPhone-mobilhívások jelölőnégyzetből.
-
Üdv. Talán múlt hónapban kérdeztem, hogy iPad 3-at lehetne downgradelni iOS8-ra és kaptam a választ, hogy nem. Privátban sem tud senki segíteni, hogy mégis hogyan "lehetne"?

-
Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni. Lehet valahogy 9.0.2-t downgradelni? iPad 3-mon sokkalta lassabb lett, mint az előző 8.X.X volt - már nem emlékszem - a rendszer. Most kint van az új 9.1, de nem hinném, hogy ez kicsit javítana.

-
Üdv. Srácok van vmi PC emulator applikáció iPad-re?

-
Kollégák. Ha végérvényesen le van tiltva egy iPad, akkor azt sehogy sem lehet visszahozni? Be sem kéri már a kódot?
-
Üdv. Kollégák van rá mód, hogy egy iPad Air-t mindenféle jog engedélyezése nélkül le lehessen clone-ozni? A probléma az, hogy átment rajta egy kamion és hát a rendszer faszán működik, de a kijelző része az halott
Van vmi recovery esetleg? Kérdés továbbá, hogy ha mi nem is, de egy szerviz meg tudja menteni a rendszert? 
-
válasz
univerzita
üzenetére
Igen volt egy ilyen sejtésem, hogy így kéne, de ezért most nem akarok újat regisztrálni. Nem értem a logikát.
-
Üdv. Sehogy nem lehet kihagyni a payment method-nál, hogy ne kelljen megadni a saját bankkártyás adataimat? Köszi
-
válasz
univerzita
üzenetére
Lehet másik USB-be dugtad.
-
Üdv ismét. A családi megosztást még nem használtam, de utánaolvastam, viszont egy dolog felkeltette a figyelmemet. Azt írja, hogy a naptár és a teendők automatikusan megjelennek, mint "családi". Ezt nem lehet kikapcsolni? Csak az alkalmazások, meg a képeket osztanám meg.
-
Be lehet valahol állítani, hogy ne kérje állandóan a jelszót, ha egy appot akarok telepíteni Store-ból? Olvastam valahol, hogy kapcsoljam be a Touch ID-t, de szerintem ebben nincs.Hmm érdekes, ha beállítom a globális jelkódot, akkor nem kér...
-
Sziasztok! Az iPad-nál az összes tartalom és beállítás törlése opciónál csak az iPad-et és tartalmát törni, az iCloud-ba felszinkronizált dolgokat nem ugye?

-
Skacok egy A1430-as típusú készülék az most sima iPad 3rd gen, vagy ez az úgynevezett iPad 3?

-
Üdv. Szeretnék ismét segítséget kérni. Van nálam 2db iPad. A régit lebackupoltam gépre, majd felnyomtattam az újra. Az alkalmazásokat beállításokkal együtt nem kéne visszapakolgassa? Ha a 12-es iTunes-ba alul rányomok a visszaállításra, az mit jelent? Az appokat fogja rendesen visszarakni? Köszönöm!
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Leszedtem töltőről elindítottam, és "helyreállt". Full gyári, nincs jailbreak nálunk

Nincs esetleg eseménynapló valahol?
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Szó nincs jailbreakről. Úgy hozta ide a tulaj, hogy állandóan újraindulgat, csináljunk vele valamit.
-
Sziasztok. Van egy iPad Air nálam, de nem akar betölteni. Elindul a gép, alma logó megjelenik és csak karikázik a végtelenségig. Próbáltuk az boot hangnál megnyomni a shift-et(safe mode), végigment a csík de ezzel sem járunk sikerrel. Van vmi más megoldás a szervizen kívül?

-
Üdv. Segítséget szeretnék kérni. Van egy 16GB-s iPad3 nálam és fel lett rakva az iOS8.0 azonban szeretnénk tovább frissíteni 8.1.1-re, mert írja, de nincs elég hely. Namost rámentem hogy mi használja és amiket kiír az 2,41GB-t foglal. Nem törölte önállóan ki a frissítést? Van vmi megoldás?

iTunes-re rádugva azt írja, hogy már 1,14GB-vel már meg is haladta a tárhelyet?!

Új hozzászólás Aktív témák
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi