Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Amazon Kindle
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Unigine Superposition Benchmark
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- TCL LCD és LED TV-k
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
Mini egész jól viseli a 9-et, lassulást nem tapasztaltam. Sőt, 1-2 műveletnél picit gyorsabb is.
Sic Parvis Magna
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! honnan tudom letölteni a 8.4.1-et ha a 9 nem tetszene? Még csak ma raktam fel, de egy két játéból máris kidobott.
-
törölt tag
válasz gzbotii #8694 üzenetére
Általában 4 órát bírt intenzív használat mellett, most 5,4-et, a készenlét eddig nekem olyan 25 óra volt most 35. Sőt 2 órát telefonáltam is vele. Annyi hogy játszani mostanában nem szoktam rajta.Bár több is lett volna, este merült 7%-ot, nemtudom mi futott a háttérben, mert az iPad csak 1%-ot merült az este folyamán. ipad is baromi jól bírja, reggel vettem le a töltőről és 34%-on vagyok még, 8óra használat után. Elég intenzíven használtam ahogy eddig is.
-
Szabikaa20
őstag
válasz univerzita #8689 üzenetére
Gondoltam,hogy valami ilyen lesz!
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
törölt tag
Elrejtés mire jó?
S azt tudtátok, hogy ha bármilyen weboldalon vagyunk, pdf-be lementhető a Safarival?! Ez iszonyat bejön!
Már csak a szaggatásokat kell megoldani és istenkirály lesz az iPaden is. i5S-en pedig ha nem látom, nem hiszem el, hogy ennyire jó lett az üzemidő. -
gzbotii
nagyúr
iPad Mini 2-m van, ahogy a olvastam pár véleményt, szerintem en megvárom a 9.1 stabelt
4 ujjas multitaskot aktívan használom, így az fontos szempont.Üzemidő, hogy alakul nektek?
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
univerzita
addikt
válasz Szabikaa20 #8688 üzenetére
Public beta
-
Szabikaa20
őstag
válasz Atlantisz48 #8687 üzenetére
Milyen 9.1-es,hisz tegnap jött ki a 9-es?
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
mitulabattyi
aktív tag
Üdv!
Lenne egy "kis" problémám, nem találok rá megoldást. hátha valaki tudna segíteni:
Van egy ipad1-em (64gb, 3g). belassult, nem akart minden program rendesen futni, ezért visszaállítottam a gyári beállításokat. Azóta nem tudom használni, mert az aktiválás nem sikerül, se a tabletről/wifin, vagy 3g-n sem megy/, se itunes segítségével. azt írja, hogy az aktiválási szerverrel probléma van, próbáljam meg később, vagy keressem az ügyfélszolgálatot.
"Újratelepítettem" az 5.1.1 os-t, de ugyanazt csinálja.
Mi lehet a gond?
Tavaly októberben volt utoljára visszaállítva, akkor nem volt vele semmi probléma, de nem is emlékszem arra, hogy kellett volna aktiválni... -
törölt tag
Air-re feltette már valaki a 9.1-et?! Alkalmazásváltó ott is szaggat mint atom?!
-
Auratech
őstag
Ha már tegnap backupoltam, most felteszem a 9.1-egy. Hátha sokkal jobb a 9-nél...
Hátha[ Szerkesztve ]
Auratech Field Recording
-
Auratech
őstag
A legnagyobb újítást nem is vettétek észre.
Azt, hogy a mappákban 4x4 ikon fér el egy oldalon a korábbi 3x3 helyett.
Ez 77.77777777777777777777777%-kal több ikon egy mappában! Vagy nem?
Azt amúgy fel nem fogom, miért csak 5x5 ikon fér el egy oldalon..
Vagyis alul 6 fér el és még állítva sem túlzsúfolt ,miközben felette 5x4 és igencsak szellős.
Elférne 6x6 is kényelmesen. Ha megnyomjátok kétszer a home gombot, láthatjátok, milyen lenne kisebb ikonokkal a rendszer.
A beállítások ikont meg szépen le lehetne tenni az 5cm hosszú, tökfölösleges AirDrop kapcsoló helyével megfelezve az alulról felhúzható vezérlősávba...[ Szerkesztve ]
Auratech Field Recording
-
Mister_X
nagyúr
Amúgy volt valami a 8.4-ben, ami miatt nem ment nektek itt a linkelés? Nekem még 8.3 van és tökéletesen megy, ahogy ment előtte is 7.x-en.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
agabe
addikt
Ipad4 3eves (iden novemberben), igy a 4. evebe lep meg iden, es sajna csomo minden funkciot mar nem tamogat ami az ujabbakban benne van (mert pl. nem 64bites a procija ami a crystal nevu adblock progihoz kellene), de osztott kepernyo is csak a tavalyi, de meg mindig legfrissebb air2-es ipad-en van, mert a hardver a korabbiaknal nem birja el.
Ez van...manapsag tablet/ telefon nem 4-5 evre van tervezve. Ipad air-hez kepest meg igy is jobban birta, mert airben sincs multitask, igaz adblock tud rajta futni, de ezen kivul masban nem nyujt tobbet ipad 4-nel, csak gyorsabb valamivel.
JB-el biztos megoldhato lesz, de eddig is elvolt mindenki a mostani adblock nelkul akar air2-esen is. -
Noanme
csendes tag
-
Themes
aktív tag
Valakinek tapasztalat iPad Minin ios9 ??
Apple iPhone 11 64Gb //PS4 Slim //
-
Auratech
őstag
válasz CharlieDrop #8673 üzenetére
Rengeteg óraprogi van. egyszerűbb, okosabb. Biztos, hogy nem ez a legjobb, legügyesebb.
Ez a szín, elrendezés még a WP7 Omniámon nekem megszokott volt.
Az óraprogik egyetlen figyelembe veendő paramétere a fogyasztása. Némelyik brutálisan szipkázhatja az akkut, ami kellemetlen meglepetést okozhat.
Az a jó szín, ami minimális háttérvilágításnál is jól látható. Világos-sárgás számokkal...
Éjjel töltőre téve biztonságos csak...
Az auto fényerő felhúzhatja a beállított derengést és képes meríteni az akkut...Auratech Field Recording
-
Auratech
őstag
-
vadászcsiga
félisten
Ahogy olvasgatom nálam Air-en marad a 8.1.2. Kijelölésen kívül minden működik, ráadásul a 9 nem sok újdonságot hozott számára.
Ez a szar az ios-ben, ha az ember nem akar váltani vagy a frissítéssel foglalkozni mert mondjuk megvett mindent a készülékhez, tok stb., fel-egy év alatt szépen a pálya szélére kerül.
-
Werkly
őstag
8.4 visszarakható ha frissült 9-re?
Adatok filmek törlődnek?
Mi a menete a műveletnek? -
törölt tag
Retinás mini2-m van.
Nálam a 9-essel olyan nagy gondok nem voltak, sima maradt a működés, de a válaszidő lassult. A Safariban, ha bezártam egy fület, az animáció szaggatva ment végbe, meg multitasking esetén is előfordult ez. A beállításoknál kikapcsoltam a multitasking funkciókat, rögtön simává vált az egész rendszer. Mivel a mutlitaskingra nem volt igényem, a kikapcsolással visszakaptam a régi teljesítményt. -
Werkly
őstag
Azt te külön töltötted le amúgy?
-
bok92
addikt
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok! A Minire felcsaptam este a 9-et. Sokat még nem pötyögtem, lassabb nem lett tőle, sőt, itt-ott kicsivel gyorsabb is.
Sic Parvis Magna
-
Werkly
őstag
Valaki tapasztalta, hogy frissít egy appot és miután Apple ID-ből kilép megint megjelenik a frissítés. iMovie-val vagyok így az Air 2-nél. Van erre valami megoldás? Kösz!
-
legiaap
félisten
A videókat is ha elindítom pl. safarin belül és kilépek a safariból vagy csak lapot váltok megáll. Szóval van még itt baj nem kicsi.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
h1mpi
félisten
A Twitch nem szereti a multitaskingot, mert megáll a live stream, ha behúzom a mt-ot....
Fully electric lifestyle!
-
legiaap
félisten
válasz vadászcsiga #8639 üzenetére
Air 2, asszonynak itt mellettem meg a sima Air tőlem.
-
veterán
Köszönöm, úgy tényleg működik.
De asszem hagyom a fenébe ezt a multitaskot, nekem fontosabb a kénylemes előrelapozás.Crystalt is megtaláltam (fizetős). Egyelőre maradok a Weblocknál.
@local1: nem rossz, kicsit darabos itt-ott még (Air2), majd fimonítanak rajta, 8 is jó volt.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Milyen gesztussal kell előre lapozni a Safaraiban a frissítés utan?
Ha elhúzom az ujjam jobbról balra, akkor a multitask jön be
A visszafelé lapozás működik (balról jobbra húzom az ujjam).Thx!
Szerk: 2. Kérdés: hol van a beépített reklámblokkoló? Thx again!
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
iPad 2-re is feltehető a 9? Jájj
-
Noanme
csendes tag
Airtől lefelé nincs se split screen, se picture in picture
Nem hiszem hogy ezeknek akkora hardver igénye lenne hogy 4re már nem lehetett volna megcsinálni...
De legalább az eddigi funkciók végre működnek normálisan, nem kell naponta újra indítanom a tabit mert vmi éppen összefossa magát -
lacy86
addikt
Air2!
Tegnap este felraktam.
Semmi lassulas , bug nem jelentkezett.
Vegre lehet linkelni uj hsz-nel
Multitask nagyon bejon 👌
Akksirol ( ertelemszeruen ) nincs meg velemeny! -
CharlieDrop
veterán
nekem no lag (5S és Air2) tegnap este óta 100%-on az Air2 1%-ot sem merült, ebből 20 óra készenlét WiFi--vel és 30 perc aktív használat (neten böngésztem leginkább)
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
hyperspace
őstag
nekem is lagol kicsit a air-em a 9-cel.
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
törölt tag
válasz szezso15 #8634 üzenetére
Akkor úgy tűnik nem csak Air-en problémás a dolog...megnyugodtam. Nálam volt már messenger alzal teljes fagyás, illetve szaggat nekem is. Vicc így kiadni valamit, sokan mondják hogy beta 5-ben nem volt jelen. Remélhetőleg 9.1-ben kavítva lesz, legalábbis illene, de az is kitudja mikor jön..
Nálam is engedi végre a linkelést sima Air-en.
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
-
vadászcsiga
félisten
Air+ios9-re jöhetnek még a tapasztalatok. Ph-n lehet már linkelni?
-
szezso15
addikt
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én tapasztalok lagot bőven Air 2-n. iTunes-szal frissítettem és főleg a 4 ujjas gesztusoknál jön elő illetve az alkalmazásváltó is be-belassulgat néha, pedig max. 3-4 app van nyitva egyszerre...
Valakinek hasonló?
*Hajrá Loki!* i15+
-
Auratech
őstag
Feldobtam én is. Az új betűtípus tetszik. Elegáns. Az osztott képű multitask pár próba után véleményezve nekem egyelőre nem kell.
multitaskot kikapcsoltam. Csak a többujjas trükköket hagytam.
Siri javaslatait is kilőttem. Minek az. Meg egy csomó mást is..
A szövegbevitel pozicionálása tényleg jó és jól használható.Auratech Field Recording
-
törölt tag
Most frissítettem, egyelőre nem tapasztalok lassulást, de még nem használtam olyan sokat ezzel a rendszerrel, majd idővel kiderül, hogy érnek-e meglepetések. Most jónak tűnik.
-
bok92
addikt
Azért ezen a multi tutti cuccon lehetne még fejleszteni... Mondjuk, hogy két ugyanolyan app is tudjon egyszerre futni, mert böngésző, vagy word doksik esetén ez jól jönne.( vagy legalább a Pages és a Numbers kapna frissítést, mert az legalább félmegoldás lenne...)
-
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz #93794560 #8626 üzenetére
Nem terheli túl, nyugodtan frissítsd. Egyedüli megoldatlan problémám, hogy az Outlook indításkor elszáll, újratelepítést javasolnak és egy-két accounttal ok is, de 10 fölött (nekem 14 volt benne) ugyanúgy kilép, csak 1 másodperccel később.
http://www.arrayoflilly.com
-
törölt tag
Sziasztok!
Retinás iPad mini 2-m van. Az iOS jelzi a 9-es frissítést. Aki már frissített mini 2-re, kérem, számoljon be a tapasztalatairól! Nekem az a legfontosabb, hogy gördülékeny, akadásmentes legyen a rendszer. Ez a 9-es nem terheli le túlságosan ezt a gépet?
-
bok92
addikt
Ios8 alatt kb 1gb szabad RAM volt, most pedig kb 600 mega. Szóval nem csoda, hogy a Split view funkció air 2- nél van csak. ( még...)
-
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz ArrayOfLilly #8615 üzenetére
Youtube megy. Vagy meggyógyult, vagy a wifimmel volt gondja, mert most lte-vel működik.
-
bok92
addikt
válasz Szabikaa20 #8618 üzenetére
-
kispecek
aktív tag
Egy költői kérdés: A 4.gen ipad nem bírta volna el az osztott képernyős módot?
Napi egy alma - az orvost távol tartja.
-
h1mpi
félisten
Az miért lehet Air2-n még 8.4.1-es IOS-el, hogy a térképes helymeghatározás nem működik? Se az offline google mapson, se a Sygic-en.
Az iphone 5s-ről meg megy simán. A beállítások elvileg ugyanazok, mindenhol engedélyeztem a hozzáférést a helyzetemhez. Ötletek?Fully electric lifestyle!
-
ArrayOfLilly
aktív tag
Outlook megnyitáskor elszáll, azt javasolják, MS is, hogy telepíts újra, de sajnos 10-nél több accounttal, amivel eddig tökéletesen működött, most is elszáll, addig ok. (Ipad Mini 2-n)
Plusz telefonon (5s) tökéletes a youtube, a minin nem jön be videó.
-
törölt tag
Telepítéskor kevesebb hely kell neki, mint régen, ettől függetlenül több hely nem lesz, sőt 200MB-al kb kevesebb..😅😅
Azért itt a smile-kra való váltáskor is is bevillan valaki kék ablak a helyén, ez mi? 😅😅 még jó hogy annyi ember tesztelgette.. Egyébként sokan azt mondják, hogy a béta jobb volt, meg se rezzent erre most sokan nem értik hogy a végleges mitől ilyen. -
veterán
Feltettem a 9-est Air2-re; eddig minden OK-nek tűnik. A szabad tárhely változatlan maradt, nem arról volt szó, hogy az iOS9 kevesebb helyet foglal?
-
HIJ
őstag
Üdv!
Reggel feltettem a 9 -et egy ipad4 -re, de ezt a multitaskingot nem tudtam előcsalni. Tudni erről valamit, hogy a régebbi készülékekre nem lesz elérhető ez a funkció?
-
30z.Samu
félisten
Este felpakolom a Minire, tegnap már nem jutott rá idő. A tapasztalatokat majd írom.
Sic Parvis Magna
-
törölt tag
Közbe rájöttem, igen van többféle is, a crystalt tettem fel, épp tesztelgetem, jónak tűnik!
-
agabe
addikt
válasz legiaap #8604 üzenetére
Ha beallithato lesz mondjuk, hogy mik kozul lehessen valasztani split-be, akkor megoldodik a problema, mert legtobben ugyis nehany alkalmazast hasznalnanak igy nem mindent.
Node varom mar, hogy youtube, facebook menjen splitben, a kis floating ablakba meg ha mondjuk plex, es youtube (stb) is alkalmas lesz akkor lesz az is az igazi.
A billentyuzet trackpad modja viszont kiraly. Kicsit meg szokni kell a kijelolest, de ez is szuper.[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Már most előre vetítik egy jövőbeli problémát. Minél több app fogja támogatni a Split screen-t annál többet kell scrollozni majd oldalt az appok közt. Ezzel kezdhetnének majd valamit.
-
törölt tag
Az alkalmazásváltó szaggatását leszámítva, bár nem az egész szaggat már, hanem csak a főképernyő része érdekes mód, ezt az egy dolgot leszámítva fantasztikus Air-en az egész. Safari piszok gyors lett, reklámok blokkolva, igaz valahol megjelenik a hirdetés de nem animál. iphone-on mg jobb az egész. Minden amit beharangoztak szuper, főleg a bal felső sarokban a vissza gomb az előző alkalmazásba, ha pl mailben nyitok meg egy linket. A kép a képben valami csücsszuper funkció. A split view akkor lesz jó igazan, ha sok app támogatja majd.
Összességében nálam telón és iPaden szuper, főleg az új rendszer font, remélem ez az alkalmazásváltós szaggatás elmúlik, egyesek szerint indexel a spotlight...biztos 😅😅😅Üzemidőre leszek még kíváncsi, majd ma max feltöltöm.
[ Szerkesztve ]
-
fpy_
tag
Hol is lehet beállítani, h ne töltse le a frissítést amikor töltőn van? Ez csak iPad4, még várnék a tapasztalatokra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- Garanciális M1, Apple iPad Pro 12,9 huvelykes (2021-es, 5. generációs) Wi-Fi + Cellular, 256 GB.
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest