Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sefter
veterán
Sziasztok!
Vettem egy ipad-et amin az előző tulaj nem törölte a fiókját.
Mit kell tennem, hogy minden törlődjön, mintha most kapcsolnám be először? -
törölt tag
Nekem kicsit megint szaggat, sokkal jobb mint volt de valahogy még mindig nem az amit vártam. Igaz nem újként telepítettem, hanem rányomtam hogy setup, de nehogy már ez ne legyen elég..
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nyilván túlzó volt a példa, de 80-90%-os páratartalom simán lehetséges az egyenlítő közelében, márpedig ott 0-24-ben extrém párának vannak emiatt kitéve az elektronikai eszközök, mégsem okoz ez oxidációt...
Elég valószínűtlennek tartom, hogy a fürdőszobában a vízpára ilyet okozna, főleg a kolléga által írt havi 1-2 ilyen használattól... -
-
bok92
addikt
9.2 alatt ha BT billentyűzettel írok, akkor feldobja a magyar szójavaslatot. Ez igencsak kellemes meglepetés.

-
gzbotii
nagyúr
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Nem kell látni, hogy felhő van. Meleg víz természetesen párolog. Egy fel év ilyen használattal (havonta 1-2, nem napi szintre gondolok) mar károsodást okozhat.
-
zolikaDB
veterán
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Egyszer a meloban suritett levegos pisztollyal kifujtam a kis Nokiam hangszorojat. Amikor vittem par honapra ra garizni, mondtak, h ez meg lett usztatva, garinak lottek...
Mondom, mi van???
Ugye, van lecsapato, de a minimalis kondenzviz. Es ne arra gondolj, h a pisztoly slag. Amikor latod, h minimalis vizet porlaszt, ott baj van. Amikor nem latod akkor OK a rendszer, megis van benne. Na, ezt azert, h tudd, mi az ami eleg a bajhoz. -
Speccy
aktív tag
válasz
Auratech
üzenetére
Csak bízom magamban hogy nem ejtem be a vízbe, előtte iPad 3-m volt, azt is bevittem elég gyakran, pedig az még nehezebb is volt.
Nekem is wifis verzió van, de ha lenne is benne GPS, akkor sem használnám a kocsimban sosem, valahogy nem tudnám elképzelni a szituációt hogy volna valami ésszerűsége, nyilván úgy gondolja az Apple hogy akinek GPS kell az iPadba, az szépen vegye meg a drágábbik verziót, más kérdés persze hogy 40K-s felár rohadtul sok érte szerintem. -
Auratech
őstag
- Mert szép nagy képernyője van és a kocsiban defasza lenne...
... Akkor k@rvára vigyázhatsz rá, ha tok nélkül fürdikézel vele a finom gőzben, pancsikolva...
Én elég mobil vagyok és elviselném, ha a HERE vagy a MapsMe net nélkül is hibátlanul dolgozna avval a 6$-os gps chippel, amit a kétzázezer forintos tabletbe nem bírtak beletenni.
Rengeteg alkalmazás használ helyszolgáltatást akár offline is. Arra se lenne fos.
Sosem értem a termékkört kialakítókat. Miért nem csinálnak fullos cuccot? 16Gb 2015-ben egy prémium tabletben, meg a GPS kihagyása... NFC mellőzése... Tényleg ebből jön a profit, ebből a hozzáállásból?
Nem az egységesen prémium hardver, szoftver, szolgáltatásból? Ami piacvezető? -
legiaap
félisten
9.2-vel azt vettem észre, hogy a Safariban a felső sávból eltűntek a kedvenceim. Kint volt állandóan a tabok felett egy pár és most nincs. Ez másnál is? Nem lehet visszahozni?
Nem szóltam. Restart megoldotta...
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Meg. Fsza

Végre -
vadászcsiga
félisten
Kijelölés itt a fórumban? Megjavult?
-
SoldierL
senior tag
Hogy is van ez? Meddig van lehetőségem dowgroadelni? A frissítés(lefrissítem) vagy a kiadás időpontjától?
-
20ár
tag
válasz
Blackmirror
üzenetére
Az iPad mini 2 alatt sokkal gyorsabbak az animációk, smoothabb a rendszer
méga gépelést is. Most már tetszik újra az iOS

-
válasz
Blackmirror
üzenetére
Melyik iPad?
-
SoldierL
senior tag
Írjon akinek mini 2 van, milyen a 9.2?
-
törölt tag
😱😱😱 Multitaskra mondjunk példának egy 100%-os skálát, a recegésre. Na ennek a 90%-a végre megvan, ég és föld, végre nagyrészt javították, azért az a 10% már nem annyira zavaró, de ez nagy felüdülés!
-
CharlieDrop
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
majd este, ha feldugom töltőre

-
univerzita
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Már le jött. Én nem vettem észre semmit.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
univerzita
üzenetére
Aki feltette nyilatkozzon
-
univerzita
addikt
9.2!
-
agabe
addikt
Mini 2 [70ezerert] telekomtol. Uj, raadasul hivatalos hazai forgalmazo, igy ha szervizelni kell es cserelik ujraindul a gari. Mashol most 80korul van legolcsobban bontatlan.
-
erdoke
titán
válasz
istvan170
üzenetére
Van itt is appos topik: iOS alkalmazások
Illetve ha befürödnél egy alkalmazással, visszakérheted az árát, bár nem szeretik, ha valaki sportot űz ebből. -
blakey
titán
Én úgy vagyok, hogy tabletnek vsak iOS-t vennék, minden megoldható és teszi a dolgát viszont telefonnak meg androidot szeretek használni, igaz MIUI, EMUI féléket.

-
Auratech
őstag
válasz
istvan170
üzenetére
Elfogadom, hogy az IOS sok kívánnivalót hagy maga után. Más kérdés, hogy én nem az oprendszerért vettem tabletet, meg a fájlkezelésért(mondjuk az lehetne jobb egy cseppet..), hanem azokért az alkalmazásokért, amik más platformon nincsenek, vagy bénák. Audio-video-zenei alkalmazásra gondolok, mikkel nagyon elégedett vagyok és komoly munkát is lehet velük végezni)
Mozizni böngészni nekem is sokkal szimpibb egy Z2-3 Sony tablet, amit kis óvatossággal a kádba is bevihetnék és van benne gps chip. Csak Z3 tabival nem tudnék stúdiózni, laptopot kiváltva...
Amúgy a GPS chipet nagyon hiányolom az AIR2-ből.. (Miért csak 4G-s tabletbe tesznek gps chipet almáék, mikor az A(ssisted)-GPS egy hétre előre letölti a műholdak pályaadatait, minden mobilba épített chip esetén ki-bekapcsolható és az mehet offline is?) -
zolikaDB
veterán
válasz
istvan170
üzenetére
Van benne igazsag. 2010-2014 Iphone 3GS, Iphone 4, iOS 4-8, 2013-2014 Nexus 7, 2014- Xiaomi Mi3, Xiaomi Mipad. Nem az ocska hulladek, 512MB RAM-os teszkos valamik... Megis, alog varom, h hozza a futar az Air 2-t... Nem mertem a veletlenre bizni, ezert nem lett Mini 4. Hatha az Air tovabb kiszolgal gond nelkul.
-
istvan170
aktív tag
válasz
zolikaDB
üzenetére
Hát én időnként igen. Mondjuk ez azért nem mérvadó, mert még csak két hete használom az AIR2-t. Annyi mindenesetre már most látszik, hogy mindkét rendszer ezer sebből vérzik.
Mondjuk a Droidos "vissza gomb" nagyon hiányzik, amivel bárhol, bármikor vissza lehetett ugrani egy szintet, vagy vissza lehetett menni az előző oldalra. Az iOS-en (ami állítólag annyira egységes, hogy csuda) ezért az egy műveletért vagy négy ujjal kell varázsolni, vagy áthúzni egyet a teljes képernyőn, vagy nem is lehet. Vagy programtól függően rá kell kattintani a valahol a Done/Kész virtuális gombra, vagy a felnyíló ablak mellé érinteni egyet. És ez csak egy kiragadott példa. A gyorsasága és gördülékenysége sem éri el a Sony Z2 tabletem szintjét, ugyanazokat a programokat futtatva. A file-ok kezelése egy vicc. Persze ezért kárpótol a jobb kijelző meg az akku is tovább bírja, de aki kategorikusan kijelenti, hogy egyik vagy másik rendszer a jobb, az vagy elfogult, vagy nem használta huzamosabb ideig mindkettőt. Esetleg annyira különböző árkategóriájú eszközökön próbálta ki a két rendszert, hogy az miatt nem objektív. -
istvan170
aktív tag
Igen, de ott ha kiválasztod a 3-4 legjobbra értékeltet, akkor nem igazán tudsz vele befürdeni. Ráadásul szinte mindenhez van ilyen-olyan ingyenes próbalehetőség, hogy kiválaszd a számodra legmegfelelőbbet. iOS-en ezek csak álmok egyelőre. Most lakom be az iPad-et, és minden vacak programért a fórumokra kell rohangálnom, hogy mire mit használjak. Arról már nem is beszélve, hogy legtöbbször olyan infókat kapok a progikról, hogy talán tudja. A Play-ből letöltöttem, kipróbáltam, aztán ha tetszett és tudta azt, ami nekem fontos, akkor 1-2 hét után megvettem.
-
zsuha
aktív tag
Sziasztok, nemrég lett ipadem.
Jól gondolom hogy az app storeban azért látok alig értékelést az alkalmazásokhoz, mert az adott régió (esetemben HU)-ban írt értékeléseket látom csak? Ez titeket mennyire zavar? mert engem nagyon
Ki milyen régión használja az app storet, egyébként?
-
br4adam
aktív tag
válasz
Handball94
üzenetére
Nekem is van ilyen, de a mágnes elég gyenge, inkább olyat nézz ahol egyben van a cover a hátuljával.
-
válasz
Handball94
üzenetére
-
válasz
Handball94
üzenetére
Air 2-n ilyenem van most, egész jó...mágnes működik. (Nekem legalábbis)
-
Handball94
senior tag
Ha már ebay és tokok, ilyet rendelt már valaki? Vállalható?
[link] Mini2-re nézegetnék valami jó kis utángyártottat. -
zolikaDB
veterán
Air 2-t szeretnek venni megbizhato forrasbol. A pcx.hu annak szamit?
-
Sanyaman
tag
Helló!
Múltkor írtam hogy elszállt a mobilnet az air 2-ben. Kicserélték gariban, az új működött 2 hétig és most ez is beadta a kulcsot. SIM teljesen jó másik készülékben. Va vmi otletetek azon kívül hogy vigyem vissza ezt is? Külföldi fórumon olvastam hogy más is járt így az ios 9-el, igaz iPhone on. Visszaállítás nem segített.
-
pescara
aktív tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Hahahahahahhaa
-
Ragnar95
félisten
iPaden én sem tudom, de pl gépen csomószor kényelmesebb fogadni a hívást, mert úgyis be van dugva a fejhallgató, így nem kell a telefont a fülemhez tartani, csak 1 kattintás gépen és már megy is a hívás.
Arra értettem csak az előző hsz-em, hogyha már használja az ember ezt a funkciót iPaden, akkor nyilván otthon fogja használni, ahol általában senkit nem zavar, ha kihangosítva telefonál. -
pescara
aktív tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Pedig neha hasznos az is:-))
-
Ragnar95
félisten
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Hanghívásnál valóban nem a legjobb opció a mikrofon + hangszóró, bár otthon teljesen jó megoldás az is, márpedig hol máshol kényelmesebb az iPaden fogadni a hívást, mint mobilon, ha nem otthon.
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Persze, ez is a handoff-al érkezett feature. Füles se feltétlen kell, az iPad hangszórójával és mikrofonjával is működik a dolog.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Na pont ezen gondolkodtam hogy ilyet is lehet? Ezek szerint igen, gondolom fulessel.
-
CharlieDrop
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
annál már csak az a jobb, amikor az iPad-ről telefonálsz az iPhonodon keresztül

-
gzbotii
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
En munkahelyen jártam így

En azt hittem hogy ez a feature OSX meg iOS között mukodik -
vadászcsiga
félisten
Nem is tudtam hogy a Continuity működik 4S és iPad 2 között. Feleségem nézi az iPadet, csorog a telefonja erre megszólal hogy mi ez?

Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- LEGO klub
- BestBuy topik
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / RTX 2060 6GB / 512GB SSD
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mondom, mi van???

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)