-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
egyedülülő
őstag
Sziasztok!
Tabvásárláson töröm a fejem és eddig csak androidot néztem, de felmerült most az apple is. A kérdésem, hogy mennyire éri meg most Ipad Air 2-t venni? Két évre biztos kéne és főleg játék, film menne. Játékokból WoT Blitz és hasonló kaliberüek. Bírni fogja a hardver még addig, hogy max grafikán játszhassak? Lesz még támogatása a gépnek?
-
csab2
veterán
Ez az új iPad Pro nagyon tetszik. Erősen elgondolkodom azon, hogy le kellene cserélni a Macbook Air-emet egy ilyenre. Ugyanis csak netezésre és filmnézésre használom, arra meg jó lenne az iPad is. Az a bajom vele, hogy még mindig nincs magyar Smart Keyboard, meg filmeket picit körülményes rápakolni. Ugyanakkor az meg baromira vonz, hogy újra lenne egy frankó táblagépem, amit mindig is imádtam. A 6S Plust is lecserélném egy kisebb iPhone-ra.
Szerintetek? -
Ti tudnátok használni laptop helyett az ipad pro-t? Nagyon így hirdették.
-
csab2
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
9.3 mától tölthető.
Az iPad-re még mindig nem lehet simán filmeket felrakni? Úgy értem, hogy pl. egy ilyennel SD-kártyáról.
-
bok92
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Én sem fogok váltani.
A mai nap folyamán jön. -
törölt tag
Sziasztok!
Van egy iPad Mini 2-m iOS 9.2.1-gyel. Safarival böngészem a netet, és több oldalon be vagyok regisztrálva felhasználói névvel, és jelszóval. Miért van az, hogy bizonyos oldalaknál a jelszót nem jegyzi meg, holott minden alkalommal rákėrdez, én pedig az igenre nyomok. A böngésző kiírja, hogy nem ez volt az általa előzőleg megjegyzett jelszó, frissítse-e. Amikor azt mondom neki, hogy igen, látszólag megjegyzi, de a következő alkalommal eljátssza ugyanezt. Akár százszor is mondhatom neki, hogy jegyezze meg, mindig kiírja, hogy legutóbb nem ez volt. Újból kérdi, hogy frissítse-e az új jelszót, pedig mindig ugyanazt adom meg neki.
Nem minden weboldalnál van ez, ezért sem értem a dolgot. Tudja valaki a magyarázatot? Kezd az idegeimre menni. -
Alex91
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
225k az indulo ara, brutal...
-
_adaml21_
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Aha, csak 225-től indul... Ennyiért, nekem legalábbis, felejtős.
-
HardRic
addikt
válasz
D@niel
üzenetére
Működnie kell. Ha nem, akkor helyi error.
(#11783) vadászcsiga: az a true tone kijelző nagyon érdekel. Így is állandóan night shifttel állítgatom a színhőmérsékletet a környezethez. Na mindegy ilyet már úgysem veszek, inkább egy új laptop, nem igazán van értelme 3 eszközzel szaladgálnom.
-
vadászcsiga
félisten
9,7"-os iPad Pro jónak tűnik.
-
CharlieDrop
veterán
itt az új pró
akinek kell, vehet hozzá új tokot is, kiáll a kamera...
alap 32GB 128 és 256-os verzió is lesz

-
D@niel
addikt
hali, 9.3 valamelyik publikus béta van fent, ha ki jön a végleges shift+update-el fel fog rá menni?
-
törölt tag
Én ragaszkodok a cellularhoz, este elválik milyen irányt vesz a dolog. 😀
-
z67
őstag
-
törölt tag
500MB Mobilnettel nemsokra meyek..míg iPadre elég jó árban vannak a mobilnet csomagok, addig telóra baromi drága. 3490-ért 8GB-ot kapok, telóra csak drága opció van. Azért még nem vagyunk ott hogy elég egy wifis modell mert nincs minden sarkon wi-fi. ☝🏻️ Ha így lenne akkor nem gondolkodnék.
-
törölt tag
Najó de én a cellularosat mondom. Sima wifissel mit kezdjek azért wifi még nincs minden méteren! Egybe meg kicsengetni 200-at hááát..
-
törölt tag
Lehet én értelmeztem félre hogy csak wifis lesz a 32GB-os pro. Bár ha 600dolcsi lesz akkor mennyi lesz a cellularos...700?! Az is elég shokk, de majd holnap elválik.
-
Atikusz
senior tag
válasz
univerzita
üzenetére
Nem használok iTunes-ot, de most meg visszaugrott 2,8 GB-ra. Mindegy, valami biztosan használja, de sztem majd vissza fog állni.
-
Atikusz
senior tag
Az mitől lehet, hogy az egyik napon a szabad tárhelyem 3,9 GB volt, most meg 1,5 GB úgy, hogy új alkalmazást nem is telepítettem azóta? Nem tudtam eddig rájönni, hogy mi foglalhatja le a közel 2,5 GB helyet.
-
_adaml21_
őstag
válasz
üzenetére
Most már nem kell kapkodni, holnap minden kiderül!

Örülnék neki, ha már leszoknának erről a nyavalyás 16 Gb-ról, telefonnál is hihetetlenül kevés, tabletnél meg még jobban meg kell gondolni a tárhely felhasználását. Nem azt mondom, hogy nem lehet vele együtt élni, de bosszantó, hogy egy 250 ezres (telefon), és egy 150 ezres (tablet) készüléknél sakkozni kell a tárhellyel, a nagyobb meg annyival drágább, hogy sokan inkább bevállalják a kompromisszumot (hogy aztán 1 hónappal később szidják önmagukat). -
törölt tag
Macrumors szerint állítólag az új iPad a 9'7-es 32GB-tól indul majd, de az csak wi-fi-s lesz a 128-as viszont LTE-s, mint a nagy verziónál is. Az marha jó lesz mert a 128-as biztos egy vagyon lesz, akinek elég lenne a kisebb, a wifis verzió meg nyílván nem lesz a Telekomnál kapható. Holnap kiderül de ha így lesz akkor ne számítsanak rá hogy így nő majd az iPad eladások száma.
Nemtudom hogy Air 2-t érdemes e még venni de szerintem már nem nagyon, lassan 2 éves modell. Óriási kérdés melyiket vegyem... -
TheProb
veterán
Sziasztok!
Az miért van, hogy már a sokadik appot nem találom meg ipad2-n? Pl. fel akarom rá rakni a spritmonitor-t, ami itt van, tehát létezik, követelményeknél írja is az iPad-et, valamint, hogy legalább 7-es iOS kell hozzá, ezek közül minden teljesül. Akkot ipad-ed a store-ban miért nincs? Beírom a keresőbe, ki is egészíti a telje nevére az appnak, rányomok, erre nincs találat... Ugyan ezt játszotta el múltkor snapchat-nél is.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Atikusz
üzenetére
Mondjuk a több, mint 1,5x-es árat nem biztos, hogy megéri a 4. Persze ha igazán hosszútávra tervez vele az ember, akkor még akár ekkora felárat is megérhet a hosszabb támogatás miatt, de én (főleg ilyen kedvező áron) lehet inkább a Mini 3-at választanám, mert ha idővel kevés is lesz, valószínűleg a jelenlegi árkülönbségnél kedvezőbben lehetne váltani, bár a részletfizetés kicsit megnehezítené a váltást.
-
apple87
senior tag
Kérdés?
Ipad mini 3 120gb 99000ft
vs
ipad mini 4 64gb 164000ftMelyikel járnék jobban a jövőt tekintve kb 3-4 évre tervezve frissites ek terén is , megállja a helyet.
Azt szertem ha a készülék gyors nem szeretem ha akadodzik, internetezés, kepek tárolása nezegetese,
Dokumentumok olvasási, kepek szerkesztése, film zene ,
Használnám nagyjából, játszani nem szoktam néha 1-2 alkalom akkor is ilyen logikai, nem nagy grafikát igénylő játékokkal.Ti melyiket vennétek és miért?
Melyiket ajánlanatok nekem ?Nyilván jobb a mini 4 de az ár érték alapján érdekelne melyikkel járnék jobban.
-
SoldierL
senior tag
Nem hiszem, hogy a mostani 9.2.1-től, lesz gyorsabb rendszer ipad mini2-őn. Nagyon gyors és hibátlan
-
zolikaDB
veterán
válasz
Alex91
üzenetére
Mondjuk ez sem rossz ár: Mini 4 113e HUF
-
lacy86
addikt
-
Atikusz
senior tag
válasz
apple87
üzenetére
Az iPad mini 3-ban a mini 2 hardvere van. Nekem volt mini 2, de nekem már teljesítményben nem hozta azt a szintet, amit az ember elvár az Apple-től, elvégre mégiscsak egy 3 éves hardver van benne. Egyedül az ujjlenyomatleolvasó és az arany színű kivitel az amiben különbözik a mini 2-től. A kijelzővel kapcsolatban annyi, hogy az ipad mini 4 kijelzőjével ellentétben nem laminált. Ha egymás mellé teszed a mini 3 és a 4 kijelzőjét, szemmel láthatóan jobb minőségű a megjelenítése a mini 4 kijelzőjének.
Én a helyedben - ha teheted - akkor hozzátennék és mini 4-et vennék. Xoom Store-ban jó áron találsz.
-
apple87
senior tag
Sziasztok
Érdemes megvenni az ipad mini 3 mat 120gb ost?
Most akcióba van a istyle oldalon. -
SoldierL
senior tag
Kijött a 9.3? Mini 2-őn milyen?
-
tigomigocika
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Felül wi-fi signal
Utánna bele kell mennem beallitasokba es ujra csatlakozni mert a wi-fi aktív -
vadászcsiga
félisten
válasz
tigomigocika
üzenetére
Felül a wi-fi szignál, vagy beallitasokban a wi-fi kapcsoló? Az előbbi nálam is jelentkezik de nagyon ritkán.
-
tigomigocika
senior tag
Nekem meg eltűnik a wi-fi amikor gondol egyet....
Csak az új szoftver óta csinálja ezt
-
erdoke
titán
válasz
andreas9109
üzenetére
Sok alkalmazás frissítése megy a háttérben? Ha ez a gond, tiltsd le az automatikus frissítést, és egyenként nyomj a telepítésükre.
-
andreas9109
tag
Tud valaki segíteni abban, hogy miért csinálja az air2-öm, hogy kiírja azt, hogy megtelt a tàrhely - 0 bájt szabadhely - majd felszabadítok 1gb tárhelyet és 2 perc múlva megint jön, hogy 0 bájt hely van.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
üzenetére
Jó volt de nem gyorsabb mint 9.2.1. Night shift miatt raktam fel ujra de nem tapasztaltam hogy jobban aludtam volna

Sokszor lefagyott a gep, hsz írásakor itt az oldalon a link vagy kép beillesztése párbeszéd ablak (amit mellesleg átdizájnoltak) a bill alatt jelent meg, csak a felső oldala látszott ki alóla. Ilyenkor lefagyott a Safari, plusz az oldalról behúzható messengerben nem működött a kétujjas kurzor amit sokat használok. Ezek miatt akartam visszatérni de majdnem bele törött a bicskámNoxy
Nyomtam én már mindent. Igazad van, én sem fogok már. 5 éves pályafutásom alatt sosem kellett másik kábel, pláne nem másik pc.
5 telefon, 3 iPad és egyikkel sem volt soha annál több gond hogy át kellett rakni másik USB aljztba. -
Noxy
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Frissítést írsz, e helyett visszaállítás kellet volna nyomni, ha már az iPad recovery módban volt. Az előre leszedett iOS 9.2.1 meg betallózni neki.
Amúgy soha nem bétázok, (mentéseket rakosgatni ide oda) van más amivel foglalkozni kell. -
vadászcsiga
félisten
Kerítettem egy másik gépet, azon is nagyon nehezen indult el a restore, egy második USB aljzatban dugva frissítette le. Bejelentkező oldalt úgy hagyva hazahoztam, itthon bejött a főoldal, látom hogy bétán van megint, a feedback app ott figyelt. Azt hittem hülyét kapok, nyomtam egy visszaállítást, mondom legalább a backup vissza jöjjön. Természetesen az összes 9.3-ról volt de az is ott volt hogy 9.3 szükséges a vissza töltéshez. Ekkor kezdtem el örülni. Úgy néz ki egy sima visszaallitas menubol elég lett volna

Most ujra 9.2.1
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Mini PC
- Ingatlanos topic!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Eladó megkímélt Samsung Galaxy A13 4/64GB / 12 hó jótállás
- Corsair Vengeance RGB DDR5 6000Mhz 2x16GB (32GB) DDR5 Memória
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
A mai nap folyamán jön.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)