- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Steam Deck
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mela Kehes
addikt
Az iPad és a Mini töltőfejei megegyeznek?
-
Atikusz
senior tag
Az eddigi tapasztalataim alapján az iPad mini 2 hangszórója az átlagosnál halkabban szól, az értesítéseket egy normál zajos környezetben nem is lehet meghallani. Az iPhone hangszórója is hangosabb úgy, hogy nincs max-ra állítva. Más is ez tapasztalja?
-
Ragnar95
félisten
Mondjuk a kolléga által a cikkből kiemeltekből ezen forrás egyedül azt támasztja alá, hogy nem szükséges 100%-ra tölteni az akkut, amit én sem tagadtam, mivel nem azt írja az oldal, hogy ne töltsd 100%-ra, csak azt, hogy nem lesz baja az akkunak, hogyha nem töltöd fel teljesen.
Az a probléma, hogy látszik a hvg-s cikken, hogy a hozzáértés teljes hiányával készült a cikk, mivel értelmezni sem sikerült a forrást, legalább 2 olyan bekezdéscím szerepel a cikkben, ami a teljes félreértése a forrásnak (ne töltse fel teljesen az akksit és gyakran töltse az akksit). A forrás mindkettőt úgy említi meg, hogy nem okoz kárt az akkumulátorban, de nem tanácsként írják ezeket... -
Vasinger!
nagyúr
válasz
univerzita
üzenetére
Hát a Pronál biztos olcsóbb lesz, de az Air 2-nél meg biztosan drágább, valahol félúton. Szerintem annyit nagyon kevés ember lesz hajlandó kiadni egy tabletért, amikor annál kevesebbért a konkurenciánál vannak hasonló képességű tabletek is már. Igaz nem iOS-t futtatnak, de már egyáltalán nincs az a hatalmas gap tabletek terén sem.
-
univerzita
addikt
válasz
Vasinger!
üzenetére
Nemrég olvastam hogy Tim Cook a iPad piacot fel akarja lendítteni. Gondolom a,,nagy " Pro a nagyságával és árával csak egy szűk rétegnek jött be( kár hogy nem ide tartozok). Viszont ma hogy 2 helyett 4 GB RAM tesznek és igaz egy nagyon erős procit a árát remélem,,okosan " belövik.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
univerzita
üzenetére
Én inkább nem akarom tudni valamiért

-
vadászcsiga
félisten
válasz
univerzita
üzenetére
Ez jól hangzik. Egy bika air3 ami nem air3

-
univerzita
addikt
A árára kíváncsi leszek [link]
-
Pompi
nagyúr
válasz
Ragnar95
üzenetére
Lehet, hogy a hvg csak egy áltudományos hírildal ahogyan mondod, de a hivatkozásukat megnézted? Vagy a batteryuniversity is egy áltudományos oldal? Mert ahhoz képest látaszólag elég nagy tudásbázisuk van, számokkal, grafikonokkal, azért nem mondom, hogy tényekkel, mert nem vagyok se fizikus se kémikus, hogy ezt meg tudjam állapítani.
Konkrétan a li-ion töltéséről. -
SoldierL
senior tag
válasz
Atikusz
üzenetére
Még a legdurvább játékok is simán, gyönyörűen futnak. Abszolút megfelel a mai elvárásoknak, sőt! Én 2014 decemberében vettem, mét tuti meglesz vagy 2-3 évig ha birja..márpedig szerintem fogja még most is olyan mint amikor megvettem(üzemidő, külseje minőségi erős anyag). Egyedül az kifogásolható hogy a safari újratölt a ram miatt, de ez engem ez speciel nem érdekel.
-
Ragnar95
félisten
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Igen
-
CharlieDrop
veterán
láma kérdés a mini retina az a mini 2?
-
Petya25
őstag
-
Ragnar95
félisten
válasz
zolikaDB
üzenetére
Ezek a koncepciók, amiket írsz már legalább 5-10 éve teljesen elavultak...

Nem tudod teljesen lemeríteni a Li akksikat, mivel az elektronika jóval előbb kikapcsolja a telefont, mint hogy valójában lemerülne az akku. Teljesen mindegy, hogy töltöd, akár 0-100%-ra egyben, akár 80-ról 100-ra, majd 20-ról 100-ra ugyanúgy 1 ciklusnak számít, ergo ugyanannyira használódik el közben az akku. Nem kell 100%-ig tölteni, de csak magadnak ártasz vele, ha nem teszed, hiszen kevesebb ideig tudod töltés nélkül használni a telefont...
Az ilyen híroldalak tech rovatainak színvonala a béka s*gge alatt van, áltudományos cikkek ezek inkább, mint sem tudományosak, szóval kár ezekre hagyatkozni. -
Petya25
őstag
Valakinek van arra tippje, hogy Safariban miért nem tudok Facebookra belépni?
A Facebook app működik, Chrome-ból is be tudok jelentkezni, viszont a Safari szarik rám. Login már előre ki van töltve, jelszót beverem és nem lép be hanem kitörli a jelszót és ott marad a login ablak. Ha direkt elrontom a jelszót akkor jelzi, hogy gebasz van, tehát tudja hogy mit akarok csak nem teszi. Ez azért gáz mert egy alkalmazásból akarom használni a Facebook profilt de így nem tudok bejelentkezni mert a Safarit nyitja. Hiába vagyok már bent másik két módom is a Face-en... érthetelen.
9.2.1 és az appok naprakészek.Újraindítottam, nem segít.
Megnéztem asztali bőngészőben a bejelentkezéseket és írja, hogy bejött a Safari egy iOS eszközről. Csak a Safari nem akar továbblépni a profilomhoz, a jelszót kitörli és vége.
Valami olyan kéne, hogy alapértelmezett böngésző ne a Safari legyen.....
Ez most megoldaná a probémám mert amúgy nem böngészőből használom hanem app-ból. -
milszab
senior tag
válasz
zolikaDB
üzenetére
Nem tudom. Én az összes eszközömet így töltöm és eddig sosem volt vele gond. A környezetemben levő emberekből kiindulva, előbb mennek tönkre úgy aksik hogy rátöltögetnek. De amúgy mikor úgymond teljesen lemerül, elvileg akkor se merül le teljesen csak az elektronika kapcsol ki. Mintha valami ilyesmit olvastam volna.
Ugyanannyit megy el most is mint mikor megvettem...
-
zolikaDB
veterán
válasz
milszab
üzenetére
Udv!
A hirdeteseddel kapcsolatban ->
Nem akarlak megbantani, meg ha tenyleg ugy van, ahogy mondod, akkor bocsanat!
En azt olvastam lithiumos akksikkal kapcsolatban, hogy:
- nem szabad hagyni teljesen lemerulni
- inkabb ratolteni kell
- nem baj, ha sosem toltod 100%-ig
Pl: [link] -
törölt tag
Köszi ezt nem is tudtam! 😀 Najó de én részletfizetéssel fizettem és csak pdf dokumentumban van meg a my telekom-ba belépve, teccikérteni? 😀😀
-
törölt tag
Ha szeretném eladni az iPademet, akkor hogyan tudom bizonyítani hogy 100%-ban ki van fizetve, mivel ugye telekomos?!
Egyébként az ipadek függetlenek vagy ha a telekomnal vettem akkor csak olyan sim mehet bele? -
kezo0
addikt
válasz
Atikusz
üzenetére
A wifi only-val nincs semmi gond (nekem is az volt), de én a 2-es megvásárlása után egy évvel már nagyon örültem, hogy a 32 GB-os verziót választottam, amikor már az is épp hogy csak elég volt az appoknak...
Hidd el, annyira rá lehet cuppanni az egész felületre, a hihetetlen mennyiségű, színes-szagos, jópofa felhasználási lehetőségek kimeríthetetlen tárházára, hogy nem csak arra akarod majd használni, amire most gondolsz, hogy használni akarod majd.

Amúgy jónéhány app hajlamos a napi használat során egy idő után jókora méretűre hízni - ilyen pl. a Spotify is, akkor is, ha egyáltalán nem töltesz le magára a tabletre egyetlen offline elérhető zenét sem. És ilyenkor nem tudod csak úgy, egyszerűen kiüríteni a cache-t, hanem újra kell telepíteni az egész appot. Nem mintha ez olyan vészesen bonyolult vagy hosszadalmas művelet lenne, de nem esik jól mégsem, ha mondjuk havonta kell elvégezni, mert látod, hogy alig van már tárhelyed...
Plusz pl. nagyobb iOS-rendszerfrissítéseknél is szokott olyan lenni, hogy a frissítés elvégzéséhez kell, hogy legyen 2-3 GB szabad hely, és ilyenkor törheted a fejed, hogy mit törölj ideiglenesen, amíg a rendszer-frissítés lezajlik.Szóval a 16 GB-os verziót csak akkor válaszd, ha biztosan tudod, hogy ellent tudsz majd állni a kísértésnek, és tényleg nem fogod majd sokkal többre használni, mint amit itt leírtál.

-
Atikusz
senior tag
A upc-nél lenne lehetőségem kihozni egy mini 2-t, náluk viszont csak 16GB-os wifi only verzió van.
Én is sokat gondolkodom azon, hogy elég lesz-e a 16GB, de ami nálam a több helyet foglalná, az a Spotify, de azt lehet variálni, hogy mennyit rakok offline-ba és mennyit hallgatok online (van Travel playlistem).
-
kezo0
addikt
válasz
Atikusz
üzenetére
Szia,
ezekre tökéletes a mini 2 is - sőt, igazából én nem nagyon tudok olyan felhasználást, aminél a gyakorlatban érzékelhetően sokkal jobban teljesítene a mini 4. Én nemrég váltottam 2-esről 4-esre, és ok, pl. az ac-s wifi tényleg még gyorsabb, mint az n-es, ami a 2-esben volt, de hétköznapi levelezésnél, böngészésnél, de még Spotify-hallgatásnál sincs ennek igazából észrevehető jelentősége.
A kijelzők között sincs olyan egetrengető különbség (persze, ha nagyon akarom, akkor tényleg észlelhető a 4-es icipici előnye), szóval szerintem a mini 2-é még mindig kiemelkedően jónak számít a jelenlegi tablet-mezőnyben.
Viszont bármilyet is veszel, javaslom, hogy ha van rá lehetőséged anyagilag, akkor semmiképp ne érd be a 16 GB-os modellel, mert az hamar kevés lehet, és bánni fogod, hogy nem a nagyobb tárhelyeset választottad... -
T.ati
tag
válasz
Auratech
üzenetére
Egy MP4-es videóról van szó, nem YouTube hivatkozásról.
Noxy,
Hiába megyek a megosztásra, felajánl mindenféle tényleges megosztási lehetőséget, PDF-be exportálást is, de letöltést nem.
Elvagyok így is a tablettel, nagyon gyors, jó cucc, csak így kár volt 64 gb-ost vennem😀 -
Atikusz
senior tag
Sziasztok!
iPad mini 2 vásárlása előtt állok. A kérdésem az lenne, hogy érdemes lehet még a 2. generációs modellt megvenni?
Fő felhasználási terület: munkahelyi levelezés, böngészés, időnként Spotify.
A másik kérdés, hogy mennyire érzékelhető/zavaró az, hogy a kijelző nem laminált, mint az iPad mini 4 esetében? -
vaakuum
addikt
Mondjuk azzal mit lehet kezdeni, ha kapok valami vicces, de mondjuk nem feltétlen gyerekeknek is való videót, képet, viccet, stb-t és azt nyitom meg? Nem nagyon ismerem az ios-t, de nekem eléggé gyanús, hogy ha a készüléket a gyerkőcök kézbeveszik, akkor onnantól mindenhez hozzáférnek, és ezt elég gáznak tartom. Még egy e-mail fiókból is macerás kijelentkezni, valahogy nincs meg a felületen a kilpésnek az egyértelmű módja. Vagy legalább lehetne olyat beállítani, hogy ha 5 ujjal összecsukom és felfelé kidobom a futó programok közül, akkor jelentkezzen már ki... utána meg lehessen mondjuk ujjlenyomattal gyorsan bejelentkezni egy fiókba.
Ráadásul azt sem igazán ismerem, hogy mikor mit hova és hogyan ment, de a felhasználók szerinti jogosultságkezelést nem igazán értem... annál is inkább zavaró, hogy nem egyértelmű, hogy mikor mit hová tölt, és honnan lehet ahhoz hozzáférni. -
erdoke
titán
válasz
Maxximus
üzenetére
Nincs mit.
Egyébként az Outlook app működik, de felhőn keresztül machinálja az adatokat, ezért sok cég még nem szereti, nem engedi át rajta az Excahnge forgalmat. Nem tudom, hogy tervben van-e hagyományos, szeparált Exchange szerver támogatást tenni bele. Végül is csak a felvásárlással öröklött megoldásokat alkalmazzák, részben átgyúrhatják, ha szükséges. -
Auratech
őstag
Azért nem mindegy, hogy sima youtube linket, levélcsatolmányt, vagy felhős letöltési hivatkozást kell érteni a kaptam egy videót alatt.
Tegnap én is kaptam egy (küldök egy zenét üzenet) zenét, ami youtube link volt, tehát egy weboldal címe.A 9-es IOS-nél jó esetben a videóra tattantva a felfele nyilas négyzeten tapizva felkínálja a letöltést és akkor simán a fotók ikon alatt található videók mappába kerül letöltve. A csapóra hasonlító ikon alatt csak a hivatalosan elérhető (megvett) tartalmakat látod alapesetben.
-
T.ati
tag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Nagyon laikus vagyok, két hete van meg a szerkezet, de ez ennyire bonyolult? Sokak által szidott wp telóm van, és ott egyszerűen le lehetett tölteni, betettete a videók mappába.
Böngészőben nyílik meg a videó, mp4-es, megpróbálok az alapján haladni, ahogy írtad, de megmondom őszintén, azt hittem ios-en minden egyszerűbb. Hát nem
Köszönöm szépen a válaszodat!
-
T.ati
tag
Sziasztok!
E-mail-en keresztül kaptam egy videót. Hogy lehet lementeni az ipadra? Egyáltalán hova tölti le?
Köszönöm
-
blakey
titán
Fotókhoz, házi videókhoz a Flickr az ami nagyon jó és 1TB-nyi hely van. Én azt használom fotók tárolására.
-
milszab
senior tag
Felhőzni nem akarok. A gépen legyen minden az a lényeg.
-
Süvi
őstag
válasz
milszab
üzenetére
A Documents 5 alkalmazással mappákat is tudsz szinkronizálni a felhőből és kicsiben is lehet látni a képeket, tehát erre is jó.
-
milszab
senior tag
Üdv. Nincs olyan progi mint ezek a videó lejátszók, csak kép nézegetőbe? Amibe lehetne rakni képeknek mappát pl. Wifin lehessen rá feltölteni. Ezt az ifileExplorert használom de nem tetszik. Pl ilyen rács nézetet nem lehet vele csinálni ami tök jó lenne.
Esetleg ACDSee pro-t nem használ valaki? Az ab aj nincs ingyenes változata, kiv. lennék ez tudja-e azt amit én akarok, vagy csak a saját képeit tudja kezelni..
-
törölt tag
Hol érdemes iPadet hirdetni?! iPad Air 1 16GB Wifi+Cellularos verzió mennyit érhet kb? Garancia már nincs rajta.
-
Maxximus
őstag
Sziasztok.
Pár hónapja nem szinkronizálja a gyári levelező program az almappáimat automatikusan,csak ha be lépek az adott almappába manuálisan akkor frissít.(A képen ahol az almappában számok vannak oda már beléptem azért jelzi,csak gáz,hogy egyesével kell belépni, hogy frissítsen) Lehet ezt valahogy állítani,hogy ismét automatikusan szinkronizálja vagy más levelező app (pl az outlook) tudná esetleg ? -
Vasinger!
nagyúr
Van aki gariztatott iPadet utóbbi hónapokban? Már nem hosszabbodik meg a gari 3 hónappal se, nemhogy újrainduljon?
1 éve mikor bevittem 12 hónappal hosszabbodott meg a garancia, most pedig 1 nappal se tart tovább, mint az előző készüléké, bár lehet még várni kéne vele.
-
Üdv. Szeretnék segítséget kérni. Van nálam egy (S)iPad Air(/S) MacBook Pro és az a hiba, hogy a Mail alkalmazásba a jobb felső sarokba hiába írok be a keresőbe bármit, kidob 1-1 találatot, de hiába kattintok rá semmit sem csinál. Ez mondjuk kiterjed a Finderre is, pl megnyitom az Össze fájlomat és ott is hiába írok be a keresésbe bármit nem csinál semmit. A spotlight re-index-en és a mail re-index-en már túl vagyok.
Újra kellett csak indítani ezt a ......

-
Snoop27
őstag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Koszi szepen a segitseget!
Bevallom inkabb androidos vagyok, de ez a tablet nagyon megfogott, a mini 4-esen is gondolkodom, viszont nem tudom megeri-e szamomra a plusz penzt (foleg mert a kisfiamat nagyon vonzak az elektromos kutyuk, s amilyen szerencses vagyok a foldhoz csapna). -
törölt tag
Megvolt az 10. fagyás Air 1-en spotlight-nál. Meg se moccant, nem reagált a vas semmire. Na, ez már viszont gáz 😀🤔
-
Snoop27
őstag
Sziasztok szakik.
Egy tablet vasarlasan gondolkodom, shield K1 es mini 2 kozt vacilalok, leginkabb jatekra kellene, amiben talan a K1 jobb, viszont a mini2-nek jobban tetszik a kijelzoje. Kerdesem az, hogy mennyire ajanlott a mini 2 jatekra? Viszi meg szepen az igenyesebb jatekokat vagy pedig mar kezd eljarni felette az ido?
Masik kerdezem pedig az, hogy mire kell figyelni egy hasznalt mini vasarlasa eseten? Ugyanazokra mint iphone vasarlasakor, pl. ne legyen apple id rajta? (gondolom itt fuggo tabletrol nem lehet szo, mint iphone eseteben).
Elore is koszonom a segitseget! Szep napot nektek! -
-
gPéter
tag
Üdv!
Tegnap vettem egy iPad Mini 4-est.Vajon frissíthetem-e 9.2.1-re,nem lassul be tőle?
Valahol olvastam,hogy az iWork csomag ingyen van,akkor miért kér mindhárom alkalmazasért 9,9€-t? -
DigitXT
félisten
válasz
univerzita
üzenetére
Hát idén nyárig még csak kibírom valahogy.

-
DigitXT
félisten
válasz
blakey
üzenetére
Teljesen igazad van.
Amennyi (kevés!) almás tapasztalatom van, azt már
rég tudom, hogy nagyon sima rendszert hoznak létre, ha rajtuk múlik. Eleve
az sem világos, hogy mivel vette fel az emberünk: ha nem külső kamerával,
önmagában a rögzítés ténye is bezavarhat... Tudja fene, mindenesetre már
a topikban is van tapasztalat akadozásról/simaságról is... Magam részéről
annyit mondanék, ha nem állna be a kép, akár 1-2 tizedmásodperces lag-ot
mutatva, hanem fix lenne 30 fps, az jó lenne! De nem vajsima, mert az a 60.
Viszonylag magas(abb) szinten tolom a játékot, az időmérő világranglistás
eredmények alapján, szóval nem véletlen vagyok érzékeny az akadásokra...
(Hiszen ha rosszkor jön, kibillent a ritmusból, akár az egész kört hazavágja.)De mégegyszer: abszolút igazad van!
Ha valaki azt mondja, hogy nála(!)
nagyon sokat késik a kormányzás, tehát "játszhatatlan", simán lehet, hogy
felfedezte a TV-készüléke input lagját, amiről mondjuk addig nem tudott...
Természetesen nem az ATV hibája, ráadásul beállításokkal csökkenthető,
"gaming mode"-ra váltással, szóval eléggé összetett kérdés. Az eszköz az
tényleg olcsó almás viszonylatban, ki kellene próbálnom élőben. Bár félek,
ha nem jön be, pénzkidobás volt. Gyakorlatilag csak az RR3 miatt venném. -
blakey
titán
válasz
DigitXT
üzenetére
10 percet játszottam, nálam egy gramm akadás nem volt, már az intro is "vajsima" volt, de nem kizárt, hogy van/lesz, viszont itt azért egy picit más a helyzet mint tableten vagy telefonon, itt közrejátszik a megjelenítő is és a hozzá tartozó beállítások. Nem olyan egyértelmű kijelenteni, hogy tökéletes ATV4-en mint ahogy azt sem, hogy mindenkinél akadozni fog. Ha több időm lesz akkor játszani fogok, hogy lássam van-e akadozás vagy nincs.
-
Auratech
őstag
válasz
bozsozso
üzenetére
Workflow-val valamennyire áthidalható a sandboxból következő áttételeken keresztüli megnyitás..
A közvetlen megnyitás pont azt a biztonságot csökkentené, ami az IOS esetén a stabilitás egyik eleme.
Az Outlook is hibásan jeleníti meg a cellaértékeket?
Eleinte engem is zavart, hogy minden összetettebb program kvázi oprendszerként működve kezeli a különböző fájlformátumokat... -
Alex91
félisten
-
DigitXT
félisten
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Hát, ha A9 lenne benne, az eléggé ott lenne a szeren... Eddig nem voltam képben, de ma egy kicsit olvasgattam Apple SoC témában, ugye létezik belőlük pár verzió: A7 (iPad Mini 2, iPad Mini 3)
A8 (iPad Mini 4, iPhone 6, ATV 4)
A8X (iPad Air 2)
A9 (iPhone 6S, iPhone 6S Plus)
A9X (iPad Pro)
A benchmark eredményeiket elég nehéz összevetni, uis más felbontásban futnak, viszont az "offscreen" teszteken mindegyik egységesen 1080p-ben fut, meg nem is renderelik ki a képet, csak a háttérben számolgatnak, így ez az elméleti "lóerő".

Igazából összevetni az azonos felbontású, de eltérő SoC-ra épülő eszközöket lehet jobban, (pl. i6 vs. i6S) vagy "megfordítva", azonos SoC-ok esetén a felbontás miatti különbség mutatható ki (6S vs. 6S Plus). Mert pl. az iPad Pro-ban ott van az A9X, ami egy kegyetlenül erős cucc, nade 5,6 Mpixeles képernyőt kell "meghajtania"!
Amihez képest az A9-es "legfeljebb" is "csak" egy 2,1 Mpixeles Full HD-t hajt, de jellemzően akár még kisebb, "csökevényes" HD+ felbontást (750x1334).
Szóval "pörgősség" szempontjából nem (lenne) mindegy, hogy melyik mennyi... De ha a Firemonkeys úgy optimalizált, hogy mindegyiket 30 fps-re lőtte (el tudom képzelni, hogy rétegigény a 60 fps!), csak egyiken kevesebb az "eyecandy", akkor szívás!
(JB nélkül meg nem tudom a fájlok csereberéjével végigpróbálgatni a profilokat...
)
---
Na most, a fentiek fényében blakey azon állítása, hogy az Apple TV 4-en jobban fut az RR3, mint a Mini 2-n egyáltalán nem meglepő, sőt, szinte el is várható, hisz' 1) erősebb SoC (A7 vs. A8) és 2) kisebb felbontás (2048x1536 vs. 1920x1080).
Sőt, az sem lenne elrugaszkodott elképzelés, hogy az utóbbi okán a Mini 4-nél is jobban fut a játék az ATV 4-en...
Persze ezt az egészet összekavarják a grafikai profilok (amiből ugye rengeteg van
), hiszen már szemre is láttunk különbséget alma és körtealma közt, mondjuk közvetlenül LOD szinten, ahol a kerítés/épületek hamarabb tűntek el az egyik eszközön, mint a másikon.
Érdekes mindenesetre! De a videóban a csávó panaszkodik az akadozásra: 30 fps a cél, de néha "torpan"! 
Összességében: azt hiszem, még nem sikerült meggyőzni magam, hogy kell-e.
-
Auratech
őstag
válasz
bozsozso
üzenetére
Ne bőgj!
Telepítsd az Outlook alkalmazást. Alapból jobban jeleníti meg a táblázatot de a megjelenített tábla alatt felkínálja az excelben megnyitást is.
A védett táblákat le kell menteni és onnét nyitható.
Nálam párhuzamosan van fenn. Amúgy ipPadról írt levélben a csatolás az outlookból a legsimább. -
Ragnar95
félisten
válasz
silentkiller
üzenetére
Attól függ, mire kell. Ha utazáskor fényképezőről a képek lementésére, akkor érdemes, egyébként nem. Nem kezel pendrive-ot vagy külső meghajtót, csak fényképezőt/kamerát.
-
silentkiller
senior tag
Ezt a Apple lightning-USB kameraadapter kábelt már próbáltátok? Érdemes rá beruházni? Külső meghajtót (OTG) vagy pendrive-ot is is kezel?
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Gyors segítségre lenne szükségem. Letöltöttem az excel alkalmazást és szeretném ha mail-ben érkezik táblázat azt minden esetben ezzel nyissa meg. Be lehet ezt állítani valahogy?
-
DigitXT
félisten
válasz
blakey
üzenetére
Letöltött fájlokról van infód? A "Download all assets" működik/lehúz mindent?
Az jó hír, hogy jobban megy, mint a Mini 2-n.
Lehet meg fogom próbálni.
Screenshotot tudsz vele lőni? Gondolom FPS-t nem tudsz mérni, de legalább
a grafikára ránézek, milyen profillal megy vajon. Air 2-n úgy mértem az FPS-t,
hogy levideóztam high speed kamerával, és megszámoltam a képkockákat...
(Kis túlzással. Innen tudom, hogy erősen benéz a 30 fps-be... de csodaszép!)br4adam: neked is köszi az infót! Évek óta játszom a játékkal: a kedvencem!
Több droidos készüléket túlélt, és most az iPad. Aztán lehet, hogy ATV, LOL.Szerk: droidon ahogy jöttek a frissítések, úgy lett egyre sz.rabb/akadozósabb,
viszont legalább lehetett "butítani" a grafikát, hogy ronda legyen, de fusson.
Mondjuk JB-vel itt is lehetne, csak hát 9.2.1-hez (még?) nincs. Szóval ez van.Szerk: írod, hogy vezérelhető iPad-del is. Távirányítóval is? Gáz fék/érintésre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom mobilszolgáltatások
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Samsung Galaxy S23+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest