Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Közösen vinné a játékokba a gépi tanulást a Sony és az AMD
- Azonnali fotós kérdések órája
- CPU léghűtés kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz vadászcsiga #8196 üzenetére
Amit én rendeltem az Aliról, az is 200 gramm. Bírja a gyűrődést, ráadásul 1x már megmentett egy sarokleveréstől.
-
Auratech
őstag
válasz CharlieDrop #8194 üzenetére
Botrányosan igen. Vadászom azokat a megoldásokat, amik tényleg használhatóak és nem csak divatból kerültek tabletre. Hang, kép és videó, szöveg terén.
Az iPad felróható kényelmetlensége az alapkoncepcióból fakadó szoftveres fájlkezelési áttételesség öröksége és a hardveres médiatovábbítás (pendrive, lan, usb) közvetlenségének hiánya.
Előnye viszont a bekapcsolási idő nélküli rendelkezésre állás, a teljes hordozhatóság, kis méret, összevont funkciók. Mindent a maga értékében kell használni.Auratech Field Recording
-
CharlieDrop
veterán
válasz Auratech #8193 üzenetére
Igen, az Air2 sokkal jobb hardveresen, mindenképp második eszköz lenne, az igazi munkagép, az Win környezetben van, de korábbi OSX-es kitekintgetéseimben ez a két szoftver nagyon tetszett és ilyen jól kezelhetőt Win alatt nem találtam.
Jól érzem, hogy ilyenekkel foglalkozol?
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
Auratech
őstag
válasz CharlieDrop #8186 üzenetére
Alapszinten elég az Air és az iMovie.
Jó pár ios videó szerkesztőt lepróbálva legjobbnak eddig a Pinnacle Studio bizonyult.
Főként az utolsó frissítések után.
Garage band is rendben van de az Air2 memóriáját meghálálják a hangszerek...
A multitask szeptemberi fejlődését az Air2 támogatja egyedül a mostani palettáról. Talán ezért meggondolnám.
Az pedig biztos, hogy a használat során vérszemet kapsz és nem állsz meg két-három proginál..
Zenei alkalmazásoknál ma is jól működik az IAA és az AudioBus ami konkrétan multitasking.
Beköthetsz VST/AU szerűen effektet, hangszert a GrageBand sávjaiba. Ez memóriaigényes és jó hozzá a cpu-gpu erő is de a lehetőségek eléggé határtalanok..A munkára alkalmasságot a munka jellege dönti el. Kiegészítő eszközként prímán beválhat sok területen. Néhány esetben viszont mára pótolhatatlanná vált. Például hang-fénypult távvezérlésére, beállítására...
[ Szerkesztve ]
Auratech Field Recording
-
csalafinta65
senior tag
Nem.
-
Ragnar95
félisten
válasz CharlieDrop #8190 üzenetére
Erre valószínűleg elég lesz az iOS iMovie is.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz CharlieDrop #8188 üzenetére
iOS-en még nem próbáltam az iMovie-t, így erről nem tudok nyilatkozni, de ha nem egy filmet akarsz vele megvágni, akkor valószínűleg elég az is.
Elég, böngészésnél jön elő főleg az Air 2 RAM többlete.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
A legfőbb hátránya bármely PC-vel szemben: nincs valódi multitasking. Ha nem zavar,h nem látsz egyszerre több appot és a rendszer magától esetleg kilőheti őket a RAM-ból, ha betelik a memória, akkor a leírt feladatokra megfelelő lehet egy Air.
BT billentyűzettel a cikk írás sem lesz gond, a többihez semmi plusz nem kell.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
CharlieDrop
veterán
Sziasztok.
Szerintetek használható egy iPad Air munkára?
Konkrétan a következőkre gondolok:
zene szerkesztés GarageBanddal
videó szerkesztés iMovie-val
1-2 apróbb cikk megírása webre
esetleg távoli asztal menedzselésköszi a válaszokat
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
Ragnar95
félisten
válasz vadászcsiga #8182 üzenetére
Ettől függetlenül ha nyitsz egy case-t ebayen és nem az eladónak írsz vagy ha PayPal-lal fizettél, nyitsz ott egy dispute-ot, akkor simán jár ígyis a full refund. Ebayen nem biztos,h nyithatsz case-t megírt értékelés után, de a PayPalt ez nem befolyásolja.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
-
atees
őstag
válasz vadászcsiga #8182 üzenetére
Én még egyezkedtem volna az eladóval.
Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
atees
őstag
válasz vadászcsiga #8180 üzenetére
Hat igen, nem valami gyors a csájníz posta 😂
-
atees
őstag
válasz vadászcsiga #8178 üzenetére
Ha világossabb lenne, de nem a babakék, akkor én átvenném. Szerintem küldeni nem fog, inkább visszautalja az árát.
-
atees
őstag
válasz vadászcsiga #8176 üzenetére
Ird meg neki, hogy a teljes vetelarat kered, ha nem akkor jelzed az ebaynek, altalaba visszautaljak.
Ilyen színű?Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
vadászcsiga
félisten
Igen Airhez. Nehéz lefotózni, indigókéknek mondanám. Megmutatni sem tudom mert megnézve az aukciót nincs is kék
Amúgy válaszolt, beismerte hogy sok a hibás darab amit kiküldött. Rafinált mert 30% refundot ajánlott fel az 5 csillagos értékelésért. Igy lesz hibátlan eladó, miközben nem azt a termeket küldi ami a képen van.
Ilyenkor mi van? Húzzam le vagy fogadjam el a 30%-ot? -
atees
őstag
válasz vadászcsiga #8174 üzenetére
Airhez rendelted? Képet tudnál róla dobni, ezer éve sötét kéket keresek 😎
-
vadászcsiga
félisten
Megjott a kinai case, jó minőségű, mukodik rendesen van benne anyag emiatt kicsit talan "súlyos" is viszont fekete helyett sötétkék jott. Irtam az eladónak kiváncsi vagyok mit válaszol.
Többieknek: erről van szó
-
Ragnar95
félisten
válasz Kristof_94 #8170 üzenetére
Ugyanúgy hivatalos eladó az MM is, ráadásul ott asszem épp akció miatt ennyire olcsó. Nyugodtan vedd meg a MM-ban, teljesen mindegy amúgy hol veszed, minden iPadre 1 év világgari van, de mivel a MM még hivatalos viszonteladó is, a magyar jogszabályok értelmében csere esetén újra is indul a gari.
-
univerzita
addikt
válasz Kristof_94 #8170 üzenetére
A MM-be is kell kapnod éves garit.
-
Kristof_94
nagyúr
Sziasztok!
Tervezem egy új ipad vételét és neten már keresgéltem különböző árakat! Egy sima wifis ipad air 2 165ezer Ft a hivatalos boltban, viszont a Media Markt-ban 40 ezerrel olcsóbb! Ez hogy lehetséges? Garancia miatt?
-
Szabikaa20
őstag
Itt olvastam... Szlovakul van sajnos, esetleg Univerzita fogja értemi...Elég konkrétan leírja... Itt van angolul is...
[ Szerkesztve ]
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
Ragnar95
félisten
válasz Szabikaa20 #8164 üzenetére
iPad bemutatók mindig később vannak, mint az iPhone keynote-ok, így erre nem tennék semekkora összeget sem. Ráadásul amíg ki nem küldik a meghívókat a keynote-ra, kár előre izgulni.
-
univerzita
addikt
Igen,szerintem is. Kíváncsi vagyok hogy lesz e iPad 3- mas. Meg a Apple TV jön.
-
GALARDO
addikt
Kétlem.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
30z.Samu
félisten
Bízzunk benne. Filózom, egy iPad cserén. Bár az igényeimnek ez a gép is megfelel, csak biztos, ami biztos.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Szabikaa20
őstag
Ma olvastam,hogy 2015.9.9-én apple lehet bemutatja az új iPhonet és akkor gondolom jönnek az új iPadok is!
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
WuuWuu
tag
sziasztok olyan problemam lenne hogy van egy ipad mini 3-am 1 hete kb. eddig semmi gond nem volt de ma hasznalhatatlan internetezesre. jelzi h csatlakozva van a wifire. de nem tokt be semmit. nar kikapcsoltam halozati beallitasok visszaallitasa meg minden ilyesmi. telo megy a wifin meg noti is. mitol lehet ez?
-
Ragnar95
félisten
Instagramra nem tudsz képet felrakni sehonnan, csak a natív appból, végig arról beszéltünk, nem is értem a kérdést
Valóban szemétség részükről, de sajna ők valamiért ezt így látják jónak és nem úgy tűnik,h a közeljövőben változtatnának ezen.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Auratech
őstag
válasz csalafinta65 #8147 üzenetére
Nem írtam, hogy nem használom netezésre. Dehogy.
Megnyugtatásodra elmesélem, hogy, többek között:
- netezésre, Safari, Perfect Web
- filmnézésre, AVplayerHd a 4:3-as képarány épp kényelmes a feliratokhoz, adapterrel projektorra is kötöm
- levelezésre, Outlook, Mail,
- irodai alkalmazásokat futtatva, MS-office, Office Suite Pro,
- fotózáshoz Cortex Cam, FastCam
- szkennerként, PDF Scanner,
- képszerkesztéshez, InstaflashPro, Pixlr
- filmfelvevőként, MoviePro, ProCam XL
- filmszerkesztőként, Pinnacle Studio
- felhős mindenesként, iFiles, Dropbox...
- wifi hálózat konfigurálásához a sulimban, NetMasterHD, Fing, Scany
- olvasáshoz, Scribd, Flipboard
- bankoláshoz, böngészőben és app. alapon
- zenehallgatáshoz, Audiophile iPad, Tuneln Radio...
- Tv nézéshez, Mindig TV, McTube
- élő klasszikus koncertekhez, Berlin Phil
- térképként, MapsMe, Here, telóról leosztott nettel gps-ként is
- hangfelvételhez Auria, Final Touch meg pártucat egyéb effekt..
- hangmérésekhez, Analyzer, Audio Tools
- hangszerként, Sample Tank, iTutle, Sax - iFreetless...
- élő, hifi hangközvetítéshez, MIXLR
- számológépként, Basic Calc pro
- közösséghez, Face, Linkedln, Skype...
- nyelvtanuláshoz, Tedisub, Paralel Text, Learnist, iTunes U..
- madárhang azonosításhoz, Bird Call
- jegyzeteléshez, Jegyzetek-diktálással is
- naptárként, Work Time HD..
- táveléréshez, Jump, MS Remote Desktop
- anatómiai atlaszként, Essencial Anatomy5
- zene bejátszáshoz, TraktorDJ, Sound Byte
- webkameraként, Webcam,
- ujjnyomatos jelszótárolóként, 1Password, használom az iPadom.
2012-től iPad4-et, Most Air2-t,
Mindig vadiújat vettem, jó drágán, nem bántam meg, pedig nem dob fel a lé, mivel kihasználom minden lehetséges módon.[ Szerkesztve ]
Auratech Field Recording
-
blackmorph
tag
válasz csalafinta65 #8156 üzenetére
Nem szereted ha ücsörögnek a készülékeden amit csak használtan tudsz kifizetni? Haver akkor neked nem kell ipad. Bár ezt már te is okosan leírtad ezért nem értem ezt az arrogáns lenéző vagdalózást amit művelsz még mindíg ahelyett, hogy lekopnál. Itt senki nem fog megerősíteni a saját elképzelésedről.
Szoftveres kötöttség pedig nincs csak hozzá nem értő felhasználó.Ja és ha jól értem még nem használtál ipadet
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz csalafinta65 #8153 üzenetére
igazad van szar fos, ok csá.
-
webdeejay
aktív tag
válasz csalafinta65 #8151 üzenetére
Ez már nagyon off, szóval részemről ezzel befejezem a vitát. 240 ezres dell laptopomért nem jönnek házhoz, míg a 80 ezres acer-ért igen. Nem a gari miatt veszek gépet, hanem hogy használjam. Ha elromlik, igen, kellemetlen. De nem haltam meg, mert gariztatni kellett a laptopomat 3 hétig. A kijelzőre már nem mondok semmit, mert nem ismerem a technikai hátterüket, de gyönyörű az ips monitorom, szeretem a 735 amoledjét is és az ipad ips-ét is. Kinek mi.
-
csalafinta65
senior tag
válasz blackmorph #8152 üzenetére
A tiedre meg pláne nem...cáfolj inkább!
-
blackmorph
tag
válasz csalafinta65 #8151 üzenetére
Senki sem kíváncsi itt a nyavajgásodra. Pont.
-
csalafinta65
senior tag
válasz webdeejay #8149 üzenetére
Nyugi.Áteszem oda is az itteni írásomat...Én olyanról nem hallottam, hogy Samsung készüléknél 1-3 nap alatt beég bármelyik ikon. A közel 2 éves Note 2 készülékemhez jött házhoz a Samu technikusa 4 napja. Sérült keretet cserélt...kértem, hogy az USB aljzatot is megnézné? Kicserélte a nyákot, amin rajta volt. Bár csak 1 évig jár , de mondtam neki, hogy esetleg az akkut is lehetne..kicserélte!! Ez kérem, szolgáltatás felsőfokon! A Samoledre térve...24 hónapig szó nélkül kicserélik...Azért 3-4 év kedvünk támad telót cserélni. Még egyszer: sem az iPhone, sem az iPad kijelzője messze nem hozza az amoled színhűségét, kontrasztját, és szinte tökéletes természetességét. Szerintem az Apple is fel fogja ezt ismerni. És bizony az Amoled , Oled kijelzőket is gőzerővel fejlesztik. Az IPS-en már nincs mit. ( Egyébként ugye az Apple is házhoz jön javítani?)
[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz Ragnar95 #8148 üzenetére
De hova nem lehet feltölteni bakker? FB, Twitter, Tumblr , forusqaure , vagy directbe? Erre válaszoljál, ne csak a mantrádat nyomasd.
De már ezt másodszor kérdezem tőled.
Amúgy meg egy faszsag a részükről hogy nincs iPad verz.. nehogy má cigidoboz méretben rendezzem a képeimet, az iPad Air 10 c képernyője helyett.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
webdeejay
aktív tag
válasz csalafinta65 #8147 üzenetére
Én azt nem értem, ha ennyire zavar az egész, akkor egy Tab S topikban ki is öntheted a szíved, talán ott vevők is rá a fórumozók. Én a héten rendeltem meg a Mini 2-t, viszont a 8.4-es Tab S-el nagyon egy árban volt. Nyáron diákként MM-ban dolgozom, néha egész nagy holtidőkben mikor nincs vásárló, nyomogatom a tableteket és hogy is mondjam....nem véletlen az iPadet választottam. Bár valószínűleg user error vagyok, mert 10 hónapja wp-t használok Xperia SL, Nexus 4 majd Z1c után, és innentől max. WP vagy iPhone jöhet szóba. Persze samoled, hoztak már vissza az üzletbe jópár note 4-et vagy s5-öt, mert beégtek a kijelzőbe az ikonok, szuper technológia.
-
Ragnar95
félisten
Látom, tényleg nem érted a dolgot
Csak a hivatalos appból lehet képet feltölteni, márpedig sem iPadre, sem más tabletre nincs hivatalos app. Az, h az iPhone app fut iPaden is iPhone felbontásban mint azt már leírtam nagyon nem azt jelenti, h van Instagram app iPadre.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
csalafinta65
senior tag
válasz Auratech #8146 üzenetére
Lehet, hogy köztudott az Apple hozzáállása, számomra, mint lehetséges felhasználónak, nem volt tudomásom az elfogadhatatlan supportról. Az indíttatásomat az iPad mini 3 felé az adta volna, hogy, a Tab S 8.4-met lecseréltem volna erre az almás termékre. Mivel kizárólag netezésre használtam volna,, az egyébként álltalam nem igen kedvelt 4:3 képarány emiatt jobb élményt kínál. A fentebb írtak miatt természetesen elállok az iPad vásárlástól. Minden szinten megbukott számomra az Apple terméke, készülékei.( filmnézésre valóban alkalmatlan bármelyik 4:3-as tablet, én a 16:10--es Samsung Tab S-t használom filmnézésre, és bizony tud élményt nyújtani) Írod, hogy netezésre, böngészésre sem használod az iPad-et. És nem is érted, hogy más miért teszi. Ezt nem értem igazán....
[ Szerkesztve ]
-
Auratech
őstag
Nagyon régóta tudott dolog az Apple hozzáállása a végfelhasználóhoz. Mégis mini3-at akarsz venni.
A te kedvedért nem lesz más sem a hardver, sem az oprendszer. Kínálati piac van. Azt veszel a pénzedért, ami leginkább megfelel neked.
Minden felróható hibája, nyűgje ellenére nekem az iPad többet ér bármilyen droidos pixelvadász erőműnél. Nem a márka, nem a vas, hanem a megoldások miatt, amit csak iPad-ra fejlesztettek, eddig.
A vas és az oprendszer csak keret.
Sosem értettem, miért kell iPadot venni filmnézéshez, böngészéshez, meg Facebookozáshoz? Mert telik rá és menő? Szerintem pölö egy bővíthető Sony vízálló tablet jobban használható mindennapos dolgokra.
Ha nem lenne az a 20-30 app, amivel sokmindent most laptop nélkül is, egy negyvendekás iPaddal is meg tudok oldani, nem lenne Apple tabletem. Talán épp az a trükk, hogy bizonyos területeken nélkülözhetetlen, egyedi megoldásokat ad az iPad. ..Lehetne vízálló, bővíthető, nyitott, skinnelhető...etc..usw..[ Szerkesztve ]
Auratech Field Recording
-
Noxy
veterán
válasz csalafinta65 #8142 üzenetére
Mi van? Felborult a zöld kuka az android topikban, oszt az iPad topikba fújja a szél az összes szemetet?
[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
TheMarci
addikt
válasz csalafinta65 #8142 üzenetére
Neked amúgy van valamiféle kisebbségi komplexusod?
Do You Dream?
-
csalafinta65
senior tag
Ma néztem, és vennék meg egy iPad mini3-at...használt...az eladó hiába próbált vmilyen appla oldalra felmenni, nen működött. Célja az volt, hogy információkat kapjak a készülékről...az apple ügyfélszolgálat hétvégén nem működik...Szervízes nem tudott az említett oldalra felmenni....( telefonon ez az egy élő személyt lehetett elérni...)...Holnap mennénk márkaüzletbe...állítólag 2 hete összetört a készülék, volt biztosítás, de a gari nem hosszabbodott meg.Pedig, állítólag vadi új a kütyü..A nagy Apple nem tud 2 év garit adni, itthon. Szégyen. A Samsung tud 24 hónap garit adni? Prémium garit pl. a Tab S 10.5, vagy 8.4 LTE-nél?? Pémium gari= 1 munkanapos javítás, vagy csere. Futár hozza, viszi. Az almást meg kiküldik valahova, aztán 1-2 hétig tab nélkül vagyok. Ennyit a supportról. Más. Lehet bármilyen gyors, a Tab S Amoled kijelzőjét meg sem közelíti, pedig a ppi hasonló. Gyengus ma már az IPS....Kötött, agyon szabályozott op. rendszer...Nincs itt semmilyen user error. Az android rendszer egyszerűen jobb! A Samsung Tab S jelenleg a legjobb tab.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz maggi1886076 #8123 üzenetére
nem érdekel hogy jobb-e, az szubjektív. de amit mondtál, az tudatlanság, hazugság, vagy hívd ahogy akarod. nem kell hozzá itunes, hogy filmet másolj. ez tény.
[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz Ragnar95 #8132 üzenetére
"Az Instagram fejlesztői nem engedélyezik a képfeltöltést telefonon kívül más eszközről, "
Pld hova nem engedélyezik?
Áruld már el.
Egyáltalán próbáltad te az Instagram-t iPad-n?[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Ragnar95
félisten
válasz univerzita #8137 üzenetére
Ezt is leírtam már, 3rd party appokkal lehet tökéletesen böngészni az Instagramot, de feltölteni nem lehet belőlük képet.
-
Ragnar95
félisten
válasz univerzita #8135 üzenetére
Ettől még az nem iPad app, hanem iPhone app, ergo jóval kisebb felbontásban fut, mint a natív iPad app futna
-
lacy86
addikt
Nalatok a waze mukodik rendesen ipaden?! 😔
-
Ragnar95
félisten
Ez most elég nagy butaság volt, amit leírtál... Az iPhone app iPadre való telepíthetősége nagyon nem egyenlő azzal,h van iPadre Instagram app Az Instagram fejlesztői nem engedélyezik a képfeltöltést telefonon kívül más eszközről, az,h az Apple engedélyezi az iPhone-os appok telepítését iPadre is már másik kérdés, de ettől még nincs gyári Instagram app iPadre.
-
Auratech
őstag
válasz maggi1886076 #8128 üzenetére
Akkor te még nem próbáltad a Zune-t WP7.5 mellett....
Auratech Field Recording
-
Noxy
veterán
válasz maggi1886076 #8128 üzenetére
Mi a szemét?
Amit a zöld kukába raknak. Az a szemét.[ Szerkesztve ]
-
Auratech
őstag
válasz maggi1886076 #8119 üzenetére
Gondolom az is rohadt idegesítő, hogy nincs natív torrent kliens benne és sd foglalat se nincs benne.
Nem értem mit picsogsz? Tök olcsón lehet venni retinás androidos tabletet 4-8 maggal. Már windowsosat is lehet venni. Vegyél olyat es légy elégedett.. A jó állapotú ios tabletet el lehet adni.
Ez olyan, mintha azon nyavajognék, hogy mér nincs fotosop meg premier ubuntura.Auratech Field Recording
-
Noxy
veterán
válasz maggi1886076 #8125 üzenetére
Már pedig ez kőkemény user error.
-
maggi1886076
addikt
-
Noxy
veterán
válasz maggi1886076 #8123 üzenetére
Android topik only.
Ott nyugodtan sz*..ozhatsz, fikázhatsz.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
maggi1886076
addikt
Nem, egyenesen sz*r. Android egyszerűbb, jobb.
(#8122) Noxy: nem okozna gondot, de ilyennel nem bíbelődök. Nem az lenne a jó, ha dobozból kivéve használható lenne? De! Inkább elzavartam a háztól!
[ Szerkesztve ]
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
Noxy
veterán
Eggyetlen 1 esetben megkerülhetetlen. A restore-nál.
Minden másra, van jópár alternatív program.
Google keres: iTunes alternatíve
Pld: SynciOS iFunbox, etc..
Ez egy PH! addiktnak nem szabadna problémát okozni.[ Szerkesztve ]
-
univerzita
addikt
Filmet vagy zenét vagy képeket wifin is fel lehet másolni.
-
joey04
titán
User error
-
maggi1886076
addikt
válasz Auratech #8109 üzenetére
Ez csak 2 hiba a sok közül. Átgondolatlan az egész rendszer. ITunes - t nem akarom használni, mégis koteleznek rá. Nehogy már egy filmet ne lehessen anélkül felmasolni.
[ Szerkesztve ]
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
lacy86
addikt
Buta kerdes!
Azt hogy lehet megoldani hogy amit letoltok Air2-re azt ne rakja fel a telomra is?! 😖
( ha lehet akkor az ID maradjon ua. )Koszi! 😎
Video lejatszas:
VLC-t probaltad mar?![ Szerkesztve ]
-
podeeg
csendes tag
Sziasztok! Biztosan lerágott csont,de a kérdésem az lenne,hogy milyen lejátszót ajánlanátok mini 2-re ami gond nélkül lejátssza a bd-rip filmek hangját is? Többet is próbáltam, (vlc,oplayer) de nem volt hang.
-
Noxy
veterán
válasz Ragnar95 #8108 üzenetére
Az egy kicsit erős, hogy csak mobilra engedélyezik.
Bocsi de az Instagram iPad Air-n pont úgy müxik minden, mint az iPhonen.
Safariban az instagram oldala, oda dob az AppStoreba hogy szed le. Szépséghiba csak annyi, hogy van egy gyászkeret az app körül az iPadon.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Auratech
őstag
Két hülye app bénázásai miatt kivágni egy tabletet?..
No mondjuk, ha csak szinte arra kell.
Oda minek tablet és ios?...Most használtam az Outlook progit és örömmel látom, hogy mindenféle fájltípus csatolható a levélbe. Nem csak kép a fotótárból.
Több felhőből, lokális mappákból is bármi... Nekem inkább ennek a hiánya volt kínkeserves...[ Szerkesztve ]
Auratech Field Recording
-
Ragnar95
félisten
válasz maggi1886076 #8096 üzenetére
Instagram semmilyen tabletre nincs natívan, de tényleg az Apple hibája, h az Instagram fejlesztői csak mobilra engedélyezik azt Ahogy a többiek írták, böngészni meg lehet 3rd party appból is iPaden is az Instagramot.
Az meg alig user error, h a Viber appot nem sikerült letölteni az iPad verziót...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
atees
őstag
válasz univerzita #8102 üzenetére
De az nem ipadre van, az iphone app
-
30z.Samu
félisten
válasz maggi1886076 #8101 üzenetére
Nem vagyunk egyformák. Én úgy érzem, hogy eddig ez a legjobb tabletem. Pedig volt 4 magos Androidos meg Windows-os kütyüm is. Nem gondoltam volna mondjuk 2 éve, hogy azt fogom mondani, hogy egy Alma terméket így megszeretek.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
univerzita
addikt
válasz vadászcsiga #8099 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest