Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süvi
őstag
válasz
november
üzenetére
1, Szerintem nagyon jó az AIR-is, bár többször elcsábultam, jó a marketinggépezet. Nem véletlenül nem adtak ki Air3-at, nem volt most idén értelme fejleszteni a 2-t, jövőre bekerül sztem a 3dTouch vagy a Pro érzékenyebb érzékelője.
2, A megvásárolt appokat bármikor le lehet törölni, utána ingyen vissza. Van családi megosztás. A párom hozzám van kapcsolva, ha valamit én megveszek, ő is ingyen letöltheti.
3. Nincs
4. Videók megfelelnek?
5. Én most egy ilyet vettem most az aprón 6.000Ft-ért, és használok az oktatáshoz, mert ott több az analóg jeles projektor. Ezeknek azért ennyi az áruk, mert nem passzív készülékek, hanem van benne egy kis aktív eszköz. Ugyan ilyen a lightning to HDMI is.Ezeket ott is tudod használni, ahol nincs wifi, vagy a másik készülék nem tudja. -
Noxy
veterán
válasz
november
üzenetére
-1 passz mert én mindennel maradok az iOS 8.3-n. Nem csak a JB miatt, mert ezek után már jobbat nem lehet várni. (Air, 5s)
-2 iTunes, iCloud mindent ment. Az AppStore-ból bármikor letölthetőek a megvásárolt App-k. Nem kell ujra meg venni, ha uaz-l az Apple id-l jelentkezel be.
-3 Vírus az ismertlen a JB mentes iOS-n.
-4 http://www.apple.com/hu/support/ipad/
B..kártya nélküli reg... ingyenes app letöltésével kell kezdeni. Eközben kell létrehozni az Apple id-t.
-5 Apple TV, vagy Google: lightning hdmi adapter ( az utóbbi nem nagyon éri meg az árát, + 10e egy Apple TV. Az utángyártottakal meg néha gond is akad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- AMD FX
- Arc Raiders
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 128GB 6GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- új bontatlan iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 1 év Apple garancia
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- iPad 7th. 32GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4696
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- Kingston hyperX fury 2x8GB kit 2400mhz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sony ULT FIELD 1 bluetooth hangszoró
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest