Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
univerzita
addikt
-
univerzita
addikt
iOS 13, egér és trackpad használat iPaden ( talán)
-
univerzita
addikt
Sziasztok. A Air jelzi hogy elérhető a 12.2-es. Valaki frissített? Eszt már nem merem feltenni,nehogy még lassab legyen.
-
univerzita
addikt
-
-
univerzita
addikt
válasz
mr.tamasbiro
üzenetére
Bőven. Nekem 16os Airen még 6GB hely van ( 100 kép) és elég sok alkalmazás.
-
univerzita
addikt
-
univerzita
addikt
-
-
univerzita
addikt
válasz
aram01
üzenetére
A lényeget nem közöltet a első hozzászolásodban. Mégpedig hogy Németországban vásároltad a kártyát. Szerintem nemtudod hozzáadni a holland stórba csak a németbe. De ahhoz,ahogy (Noxy) írta kell regisztrálni a németbe. Jobb megoldás a bankártyyát megadni a holland stórba.
-
univerzita
addikt
válasz
aram01
üzenetére
Én két stórt használok ( szlovák és magyar) de amikor átváltok másikra akkor annak a email címmel kell beléptem,és amikor vissza állítom akkor pedig a másikkal. Amikor aktiváltad a iPadet milyen stórba és régióba lett állítva? Vagy próbáld meg így -Beállítások -baloldalt iTunes és App Store -jobra legfelül kékkel Apple ID- kis kockába Apple ID megtekintése -itt a Country /Region ( it tedd Hollandia) majd a Country /Region fölött a Payment Information- itt bankártyyát lehet hozzá adni,nekem az van de lehet hogy iTunes kártyát is lehet.Ha nem lehet akkor a régió marad holland és újra próbálni a holland stórba a kódot.
-
univerzita
addikt
válasz
aram01
üzenetére
Ahogy a üzenet írja a holland stórba lehet csak aplikálni a kódot. A utalványokat csak annak a országnak a stórba lehet felhasználni ahol vásároltad. Angliában vásárlot kártyát csak a angol stórba lehet használni.A másik kérdésedre, a Sonosnak gondolom van aplikáció hozzá a stórba.
-
univerzita
addikt
válasz
aram01
üzenetére
Én régebben adtam hozzá kártyát de már nem emlékszem hogy eszt iPaden vagy iTunes -al csináltam. Ha a kártyát üzletben vetted akkor ott is meg lehet szerintem oldani,ha viszed a iPadet és a kártyát magaddal. Most próbáltam hogy iPaden a Beállítások -ITunes és App Store -majd kékkel Apple ID - megnyitod és Apple ID megtekintése - itt belépsz a saját ID -val és jelszóval majd küldenek hat számú kódot és belépsz a adataihoz(olyan mintha iTunes -ban lépnél be számítógépen)Nekem itt megjelenik pl.bankártyám. Úgy emlékszem hogy talán ha van olyan lehetőséget hogy -Redeem akkor azzal lehetne.
-
univerzita
addikt
válasz
hibavissza
üzenetére
SD kártyás wifis pendrive kell. Hasonló :[link] Vagy külső wifis HDD amiben van sd kártya foglalat.
-
univerzita
addikt
válasz
Urban Terror
üzenetére
3uTools -al megnézem.
-
univerzita
addikt
válasz
California1
üzenetére
Úgy tudom a 2018 ipad a iPhone 7 hardvert kapta.2017- A 9,2018-A-10.
-
univerzita
addikt
válasz
Urban Terror
üzenetére
Szerintem látványosan nem gyorsulna fel,kérdés hogy mibe kerülne a csere vagy már inkább megvenni a 2018-t. Nekem még 10 órát elmegy de már lassab.
-
univerzita
addikt
-
univerzita
addikt
11.3!!!
-
univerzita
addikt
Sok minden a új iPad -ról [link]
-
univerzita
addikt
Van új iPad.( Hurrá!)És olcsó Logitech ceruzával is lehet használni.
-
univerzita
addikt
válasz
excalibur36
üzenetére
Gondolom akkor nem volt iCloud -ba mentés. Szerintem eszt szervizbe tudnának megmondani.
-
univerzita
addikt
válasz
Véreshurka
üzenetére
Nálam is a iCloud for Windows így van beálítva de nálam lementett minden képet (igaz elég kevés kép). A iCloud for Windows kék keretben van olyan hogy Letöteni képeket ( lehet máshogy van írva mert nem magyarul használom a gépet) és arra kattintva megjelenik évek szerint vagy legfelül a Összes opció. Esetleg ezt próbáld meg, ha még nempróbáltad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Apple MacBook
- Tesla topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Warhammer 40.000
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vezetékes FÜLhallgatók
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- iPad 11 128GB Wifi Kék Hibátlan/2026.12.21.Apple Gar./Akku 100%/p4661
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Egyik fórumtársunk linkelt amihez kell táp, én még olyat amihez nem.
A jóból is megárt a sok.
Szerintetek a 13-mas lesz SE-n?