-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
8.4-es Jailbreak is rögtön megjelent.

-
Sonja
nagyúr
Ezek egyike sem Certified. Ez Cerified, de már drágább is.
-
Sonja
nagyúr
válasz
Mister_X
üzenetére
Általában szokták írni, hogy támogatja-e a controllert a játék (van, hogy csak később egy patch formájában, ahogy a Modern Combat 5-nél is). Viszont létezik egy oldal, ahol szépen írják mindig a játékokat, illetve, hogy melyik fogja támogatni. Itt a közvetlen lista.
-
Sonja
nagyúr
válasz
legiaap
üzenetére
Létezni létezik, illetve hamarosan lesz egy a SteelSeries-től is. Most kapható a Mad Catz C.T.R.L. i controller, ősztől pedig a SteelSeries Stratus XL.
Én a Stratus XL-et akarom majd megvenni. 
-
Sonja
nagyúr
Tökéletes az Ipad mini böngészésre.
Mondom ezt úgy, hogy már volt két androidos tabletem (7 és 10,1"-os is). A felbontás ellenére tökéletesen használható szvsz. Gyorsan betölti az oldalakat, és zoomolásnál sincs semmi akadozás. Nekem ez nagyon meglepő volt android után. 
-
Sonja
nagyúr
válasz
roland091
üzenetére
Én egy itteni, gyöngyösi számtech üzletben vettem, de kapható pl. Iponon is!

(#1829) bandus: Na igen, de valószínűleg nem is lesz olyan minőségű. Persze ez egyáltalán nem biztos, elvégre erre is van 2 év gari, ami meglepő!
-
Sonja
nagyúr
Meglett az első Apple termékem, egy fekete iPad mini 16GB.
Egyelőre tetszik, de még az ismerkedési fázisban vagyok.
Épp a felhasználói kézikönyvét töltöttem le az Apple oldaláról.Sajna nagyon még nem tudtam használni egy kézzel, mivel tegnap megrántottam a bal kézfejem. Szerencsére "csak" ínszalag húzódás, így egy rögzítő kötéssel megúsztam, de fogni se bírok vele.
Csak én lehetek ilyen peches.

-
Sonja
nagyúr
válasz
Tenager18
üzenetére
Ha egyszer már regisztráltad magad az e-mail címmel, akkor már nem tudod megoldani, hogy ne kérje a kártya adatokat.
Nálam is ez volt. Csinálj egy új Apple ID-t, egy új email címmel, méghozzá ezt a leírást követve!Nekem így sikerült!

Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én 7.1.2-t használok a minin, ahhoz képest érdekelne. 

Ez sajnos mindenhol előfordulhat, bármit veszel. Persze kellemetlen, de ilyen a sorozatgyártás. 
).

Csak én lehetek ilyen peches.