- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Visszafogott árazású, 300 Hz-es monitor az AOC gondozásában
- Házi hangfal építés
- Házimozi belépő szinten
- Néha instabil lehet az NVIDIA GeForce RTX 5080 Founders Edition VGA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oibacsi
őstag
-
törölt tag
válasz
Oibacsi #9994 üzenetére
Ha komolyan gondolod a lemezezést, akkor Thorens, de jó eséllyel az is csak egy alap, amire viszont legalább érdemes építkezni. Hangkar csere előbb-utóbb, aztán hangszedő (előtte is lehet, csak mc-set nem annyira), illetve a mechanikán is lehet tuningolni. Persze sok jó lemezjátszó van még, de talán egy thorens-alapra (azért ebből se mind jó) építkezni a legköltséghatékonyabb.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Igen, ott az maradt. Na ennyi nap tapasztalat után elmondhatom, hogy a felvételek közötti különbség most jobban kijön. Valamelyiknek nem tett jót, más felvétel még jobb lett. Igazából jellemzően az, ami eddig is a legjobb volt számomra hangminőségileg.
Nos tehát ennyi, végülis felemás az eredmény így valamelyest, picit jobban kijönnek a hibák, kevesebb az "elfedés". -
Oibacsi
őstag
-
zoltanz
nagyúr
Sztem mindenkinek más a jó zene. Igaz én elöször CD -n George Michael, Deep Purple Queen, John Lennon -t hallgattam bakeliten FSOL -t Led Zeppelin-t és ezek is nyomot hagynak az emberben.
-
eclipse006
őstag
Mondjuk nincs nagy vaterás tapasztalatom, összesen 1 cd lejátszót vettem ott,de korrekt volt az eladó.de akkor végülis neked sem volt idáig rossz élményed,ahogy látom.
Egy a lényeg, ha erősítőt nézel,keresd a hangfal csatikat.[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/sz.sandor90/?hl=hu
-
rii
nagyúr
válasz
eclipse006 #9989 üzenetére
ááá ... vaterán mire megyek vele ...
örülök, hogy amiket eddig vette eőrlkööket hangalfakt ,... nem féltéglák ovltak benne ...piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
villamos
őstag
válasz
Oibacsi #9984 üzenetére
150W -os trafó olyan 6k körül lehet újonnan, táphoz kondi darabja 6-800Ft (szobai zenehallgatáshoz bőven megfelelő lesz), egy megfelelő méretű doboz max 4k. elektronika max 5-6k...
[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
rii
nagyúr
válasz
eclipse006 #9981 üzenetére
jogos ... a hangfalkimenetet nem is néztem.
ha erőlködőőt akarnék venni, becsokiztam volna
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
rii
nagyúr
cambridge audio C500 ------ ez a C500-as miben tér el a A500-astól mndjuk? Hogy ezen a van infra érzékelő? Egy kommentben azt írja lentebb valaki, hogy ez egy előerősítő. De ez nem előerősítő, nem?
Rozoga62: nem i utdam, hogy betűjezlés a végén már el is veszi a varázsát (-:
[ Szerkesztve ]
-
rii
nagyúr
kicsit drágán adja a Menő Manót ... nem? (NAD 3020B - MENŐ MANÓ !!! OLCSÓN !!!)
persze minden annyit ér, mint amennyiért el lehet adni.
de ez égebben csak 30.000-ért ment mindenoholpiros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
törölt tag
Persze, mert ha magasakról van szó, akkor hajlamos vagyok elsősorban a hangfalamban keresni a hibát.
Tűzállóval szigorúbb volt a magas, kevésbé játékos, könnyed, szárnyaló, de ez a hangfalam magasára is jellemző valamelyest. Egy dolog azonban bizonyos: igaz, hogy klasszikus zenénél, jazz-nél előrébb léptem (a rézfúvósok hangja egyértelműen jobb), de például úgy általában könnyűzenénél nem annyira, ott jót tett az a kis "hazugság" a testességről. -
törölt tag
Igen, nagyon úgy tűnik, hogy a tűzállót használva a magasakra is a legteteje "hiányzik" a hangnak (nem szárnyaltak úgy a magasak, hegedűnél nagyon szembetűnő volt, most már sokkal jobban kijön a hegedű brácsa közti különbség), továbbá jobban összekuszálja a hangszereket, kevésbé tiszta.
Így mindenképp jobb (nem ment a hallgathatóság rovására), érdemes volt kísérleteznem.[ Szerkesztve ]
-
dudika10
veterán
válasz
Ferlito #9968 üzenetére
Ha passzív hangfalak akkor kell venned egy erősítőt hozzájuk, és az erősítőt tudod rákötni majd a gépre.
Más:
Bp-n valaki mondjon olyan boltot, ahol készítenek nekem kábelt legyen szíves. 40cm jack(apa)-jack(apa) kábel kéne valami jobb fajtából.[ Szerkesztve ]
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
Ferlito
tag
Sziasztok!
Kicsit eltér a témától, de ide is tartozik úgy gondolom. Hi-fi hangfalaimat szertném rákötnia gépre, de nem tudom hogy kell. Van ugye négy vezeték, ezekre kéne csatlakozót venni? De milyet? Gondolom biztos megoldható...Ronald Reagan
-
törölt tag
Érdekes dilemmába estem. Nálam kettős kábelezéssel van bekötve a tűzálló kábel (főleg praktikussági okok miatt lett így, nem mennék bele), most próbálgattam, hogy a magas hangokért felelős részt kikötöm, és berakom a régi, sima, sodort hangfalkábelemet (egyik szál réz, másik ezüst). Egyelőre még nem döntöttem, mi marad, az biztos, hogy a tűzállóval testesebbnek tűnik a hang, de mintha nem menne annyira magasra...
-
karyo
senior tag
válasz
Cyberpunk #9961 üzenetére
Ha 70/80-as éveket hallgatsz, akkor a javallom, hogy újíts be egy lemezjátszót. Pioneer modelleket ajánlom, strapabíró, jó készülékek. Pick-up csere mondjuk AT95 vagy Ortofon OM10-re, Mellé egy Sony ES erősítő a 80-as évekből ( pl TA-F500ES ), Philips TDA1541 dac-os CD, esetleg Sony-ból is kapsz ilyet.
A hangfal az nehezebb, abból vehetsz újat is, mondjuk QED kábelekkel.
A rock minden tekintetben LP-n szól a legjobban, szerintem meg fogsz lepődni, ha még nem hallottad, mire számíthatsz.Hangfalban nehéz tanácsot adni...
[ Szerkesztve ]
Enjoy the silence.
-
Cyberpunk
félisten
Hmm hát köszi. Használtan 20k körül mozog.
Viszont emelném a tétet ha nektek lenne mondjuk 400k-tok akkor milyen rendszert dobnátok össze?
Erősítő, hangfal pár (két vagy három utas), deck, kábelek.
Nem tudom ez mennyit számít, de a zene stílusom az elég kevert főleg rock-ot hallgatók inkább a 70-es 80-as évekből. De mellette megy néha pop és musical is.Hope was the right choice, and it always will be.
-
Cyberpunk
félisten
Hali erről mi a véleményetek DENON PMA-350SE
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Auratech
őstag
A hallgató feje- füle nagyságrendileg többet dolgozik bele a megítélésbe, mint a fizika.
Auratech Field Recording
-
Auratech
őstag
Költői tehettség kérdése a fenyőfa tuning. Esetleg karácsonykor, esetleg, ha három, pi-vízzel áztatott tescos-fenyő raklappal próbálkozott volna, sokkal megfogottabb mélyeket, szubsztilis magasakat, kitárulkozó teret, virágillat-szerúen finom, édes középtartományokat és régi szerszámosláda animális jellegét hozó merész hangszín váltásokat kaphatott volna.
Én meg agybajt az ilyen baromságtól. Ez szigorúan magánvélemény.A hallhatónak tűnő változásokban sokkal nagyobb szerepe van az érzékelés fiziológiás háttere változásának, mint a jitter-eloszlás hatásának a digitális konverziókra.
[ Szerkesztve ]
Auratech Field Recording
-
törölt tag
válasz
villamos #9942 üzenetére
Önmagában ezeken a teszteken akadok ki. Ha egy lemezt rosszabbul tudok megírni (író/alapanyag miatt), az abban mutatkozik meg, hogy kevesebb ép adatot kapok vissza, ez pedig minden esetben a magas tartományt érinti a legérzékenyebben szerintem. Hogy például egy írt CD nem megy le elég mélyre, azt nem tudom hova tenni.
Ami még az adatokon kívül érdekes lehet, az a lemez vibrációja pörgés közben, és hogy emiatt milyen pontos lesz a beolvasás, de azt hiszem ez sem "válogat", és a magas hangok visszaadásában fog megmutatkozni elsősorban. -
Telefunen
őstag
válasz
dj.gabessz #9947 üzenetére
Éppen ilyen erősítőm van nekem is
. Délután megnézem neked.
-
dj.gabessz
tag
sziasztok remélem jó helyre írok
az lenne a problémám hogy lenne egy pioneer sx-121 nem rég szereztem és az a bibi hogy kimentek a végfofkok 4db van benne és mind a 4db más sorozatszámu
ha lenne valakinek ilyen erősítője akkor megnézné nekem hogy milyen tipusu vagy sorozatszámu végfok van benne úgy néz ki hogy az enyém kissé tákolt -
nebulo5
senior tag
válasz
Oibacsi #9945 üzenetére
Opssz...! Elkerülte a figyelmemet, mert az eredeti szándékod ragadt meg a memómban.
Akkor meg főleg gratula!
Nálam az egész rendszer elhelyezéséből adódóan, nem egyszerű feladat a kábelek cseréje. Ezért nincs kedvem a csereberéhez. Talán majd, ha megválok a házimozi erősítőmtől, akkor leegyszerűsítődik a dolog. Már alig használom, hetente ha 1 filmet megnézek. Főleg zenét hallgatok. Akkor majd "kidobhatom" a hangfalváltó modult is, és egyszerűbb lesz a kábel csere.
További jó zenehallgatást!Üdv: nebulo
-
nebulo5
senior tag
-
Oibacsi
őstag
válasz
nebulo5 #9917 üzenetére
Na akkor most válaszolnék:
4*1-es vasalókábel lett a vége, igényesen elkészítve, íme:
[link]
Jungson ki, ez be...hasraesés...igaz még nincs bejáródva, de a következőket tapasztaltam:
sokkal-sokkal finomabb cinek és eltűnt az a pici fedettség ami leginkább zúzósabb zenéknél volt észrvehető (nálam pl. Iron Maiden és BFMV). Egyedül a mélye talán kevésbé megfogott, de nem lényeges annyira és úgyis járódik még.
Bekerült még egy Wharfedale WH-208 is a rendszerbe (természetesen meghallgatás után), igaz kb 2 óra volt beállítani, mire olyan lett, hogy nem mondod meg, hogy külön sub van a rendszerben...
Továbbá a Sony kapott a gyári műveleti erősítő helyett egy OPA2604-est és indukciómentes kondikat. IC kábelt is lecseréltem saját készítésűre, de arról nincs képem.
Jelenleg nem találok szavakat, mennyivel jobban tetszik az előzőhöz képest... -
villamos
őstag
Gyönyörű olvasmány:
[link]Ezen viszont már besírtam...
"pluszt vittem a dologba, nevezetesen az író fenyőfa lapon állt (jóval hallgathatóbb lett a hang, mintha csak a padlóra tettem),"
Tehát a fenyőfa lap alkalmazása jelentősen javítja a multimédiás eszközök használatát. Van is egy 40" LCD tv -m, ha alá teszek egy fenyőfa deszkát, akkor élesebb lesz a kép? Vagy csak az audió tartományban működik ez a technológia, és csak a TV hangja lesz jóval valósághűbb?Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
Tristis
őstag
-
rii
nagyúr
hello
nem tudja valaki, hogy egy onkyo integra a 8015 mennyut fogyaszt, hav be van kapcsolva, de nem "szól"?
-
Khaal
őstag
válasz
Nikitaa7 #9934 üzenetére
Mielőtt elkezdenél bevásárolni mindenképp érdemes meghallgatni valahol egy ilyen cuccot, ha máshogy nem megy kibérelni egy napra, szerte az országban találni cégeket akik hangosítással és hangrendszer bérbeadással foglalkoznak.
Otthoni zenehallgatásra szerintem mondjuk nem érdemes ilyen cuccokat venni, de ha havi szinten házibuli van, vagy csak egyszerűen diszkót szeretnél otthonra akkor már érdemes beruházni, mert egy party hevében könnyen gallyra lehet vágni a finomabb cuccokat, akármennyire is úgy tervezi, hogy odafigyel az ember. Nekem két magashangszóróm és 30 ezer forintom bánta az egyik házibulit, utána döntöttünk hogy veszünk külön erre a célra valami olcsó cuccot.
Ha megvan az elhatározás akkor ahogy Oibacsi írta nem árt beszerezni egy normálisabb usb-s hangkártyát, mert az átlag laptopba integrált cuccok elég gyengék. Kell még egy erősítő is és persze a 2 hangfal meg az összekötő kábelek. Szerintem minimum 12 colos legyen a mélyhangszóró (mi egy 10 colos mélyekkel szerelt, olcsó hangfalpárt vettünk és sajnos elég gyenge a basszusuk).
A megadott pénzkeretből ki lehet hozni egy olyan rendszert ami már szabadtéren is elég rendesen tud dübörögni.
Ebben a kategóriában a wattok alapján lehet körülbelül tájékozódni, a te céljaidra egy 2 x 400 watt teljesítményű rendszer már elég lesz szerintem.Vannak beépített erősítős "aktív" hangfalak is, azokkal a legegyszerűbb megoldani a dolgot, csak egy összekötő kábel kell semmi más. Típusokat nem tudok ajánlani, annyira nem vagyok képben, max annyit tudok mondani hogy Sal PA1020CP -t ne vegyél, az szabadtérre nagyon gyenge, ezt sajnos megtapasztaltam.
-
Khaal
őstag
válasz
Nikitaa7 #9929 üzenetére
Ha tényleg azt akarod hogy szóljon mint állat, szóval "döngetés" a cél akkor PA vagyis hangosításra tervezett hangfal kell, a hifi cuccok között kevés van ami hosszabb távon is bírja a nagy hangerőt.
A "minihifik" se rosszak ha a minél dögösebb, zúzósabb hangzás kell, de komolyabb házibulizásra nem alkalmasak, max 15-20 négyzetméteres szobába lehet velük igazi diszkó hangulatot csinálni, szabadtéren hamar elvéreznek.
100 ezerből már elég komoly teljesítményt lehet venni újan is, használtan meg főleg, de itt fokozottan érvényes hogy ki kell próbálni rendesen vásárlás előtt a cuccot, mert nem lehet tudni milyen előélete volt. -
Oibacsi
őstag
válasz
Nikitaa7 #9929 üzenetére
Szerintem egy USB-s hangkártyával járnál a legjobban, pl az ESI U24Xl-t sokan dícsérték.
Emellé 25-30K környékén tudsz venni értelmes erősítőt, nézz szét vaterán. Vagy építsetek.
Marad 40K, ebből vehetsz egy pár használt "diszkóhangfal"-nak (legalább 30-as mély, tölcséres driver) csúfolt valamit... -
Nikitaa7
tag
válasz
Oibacsi #9927 üzenetére
Házban és kertben is használnám.
Összeg...100e alatt.
mindenféle zene menne rajta....ez hangosan.
részemről pedig inkább trance, electricde igazából azt kérdeztem első körben, hogy inkább vegyek a laptophoz vmi jó hangfalat, vagy inkább hi-fi-t vegyek?
egyáltalán mit tud egy erős hangfal? milyen értékeket kell nézni?
Tegnap saturnban néztem...egy sony volt kitéve, mint "legerősebb" hifi...felnyomtam maxra, de nem volt nagy szám... -
L4D1K
őstag
Természetesen hallgattam mást is. Az utóbbi időben mást sem csináltam. A monitorok nekem nem jöttek be, ahhoz a zenéhez amit én hallgatok nem valók. Ár és hang tekintetében lett győztes a DP880A, mert a hasonló hangminőségű márkáknál jelentősen olcsóbb. Újonnani árakat nézve 100-120 e ft os párok messze nem szóltak úgy mint ez. Használtan persze biztos lehetne 40e ft körül kapni jobbat, de az biztos nem 2 éves hanem 20. Hang persze szubjektív, nekem tetszik, a volt gazdájának a Sound Art monitor hangképe volt a jobb. Igaz ő tetőtérben hallgatta, nem 20m2 es szobában. Nálam teljesen másképp szólalt meg.
Azt hiszem ennyi pénzért nagyon jó hangot produkál, és tényleg úgy vettem át hogy egy porszem nem volt rajta és nem is lesz
Természetesen itt nem áll meg a tudomány, ha bár egy ideig biztos nagyon jól el leszel vele, következő lépés majd Szabó Zoli hiVOX modja lehet, de előbb szeretném megszokni és megtanulni hallgatni a zenéimet.
# ANTAL Tuning #
-
törölt tag
válasz
Oibacsi #9921 üzenetére
Ez nem kezdő/nem kezdő kérdése, tényleg vannak, akik szerint kábelt nem kell bejáratni.
Nálam szerencsére nincs dilemma a moddolt, illetve az előző cd-lejátszó között.
Azért szerintem a philips-edet se dobd ki/add el, ki tudja, talán egy másik rendszerbe jobban fog passzolni... -
Oibacsi
őstag
válasz
#56474624 #9920 üzenetére
Lehet hogy kezdő vagyok, de nem ennyire hogy ne járassam be
Így voltam a saját készítésű IC kábellel is...majdnem kidobtam, de adtam neki egy esélyt és így leváltotta a jungsont...visszakerült a sony cd játékos is, mert bár pontatlanabb, de sokkal inkább zenét hallok... -
törölt tag
válasz
Oibacsi #9916 üzenetére
Vannak, akik vitatják ugyan a kábelek bejáratódásáról szóló beszámolókat, én magam a tűzállónál tapasztaltam némi változást. Tehát talán érdemes majd járatni azt is, mielőtt első benyomások alapján már dobod is ki.
A tapasztalat valóban nem árt, de ezzel együtt sem nehéz átesni a másik oldalra, és ott maradni. Sokan sajnos inkább hangot elemeznek, a szaxofonos hangszerbe eresztett nyálmennyiségét elemzik (olvastam már ilyesmiről valamelyik magyar fórumon), mint élveznék a zenét. Persze biztos jó móka ez is, csak értelmét nem látom ezért százezreket, milliókat beleölni egy rendszerbe. Hangokat élőben ingyen elemezhetek.
[ Szerkesztve ]
-
Oibacsi
őstag
válasz
nebulo5 #9918 üzenetére
Milyen erősítőd van? Lehet érdemes lenne azt is tuningolni...
Például én is hozzányúltam a konditermünkben lévőhöz, egy 1983-as blaupunkt stk ic-vel...kiiktattam a hangszínszabályzást, a subsonic-ot és a loudnesst, a bemenetválasztó kapcsolót és kicserélgettem az öreg elkókat, a tápban ráadásul komolyabbakra...leesett az állam... -
nebulo5
senior tag
válasz
#56474624 #9915 üzenetére
Rengeteg igazság van abban, amit mondasz. És valóban az a legnagyobb siker, amikor hosszas keresgélés - próbálgatás után elégedetten dőlsz hátra a székben, és hallgatod kitartó munkád eredményét: a jó zenét! Sok esetben, nem is az a lényeg, hogy másnak tetszik-e a végeredmény (hang). Ha neked tetszik, akkor jó munkát végeztél.
Hozzám is hoztak már egy tucatnyi erősítőt és hangszórót kipróbálni. 140 ezres erősítőt lealázott a polcról a 25 ezerért (kéz alól) vásárolt stereo erősítőm.
Sokáig (bő egy évig) keresgéltem-próbálgattam, mire kiépítettem a mostani rendszeremet. Örülök neki, és nem kellett hitelt felvenni, kölcsön kérni...
Engem sem tud idegesíteni, ha nem hallom a "trombitás bélmozgását"!Üdv: nebulo
-
törölt tag
válasz
nebulo5 #9913 üzenetére
Azért az árért én nem hallottam jobb hangút a tűzállónál. Nyilván drágábban van, de egy belépő audiofilnak csúfolt rendszerhez nem fogok ötszámjegyű összegekért menő kábeleket venni. Amúgy meg egyes "igényes" embereknek minden csapnivalóan szar, ha leheletvékony függöny mögül szólna az élő zenekar, még abba is belekötnének (talán volt is rá példa azt hiszem) hogy nem elég lágy, vagy nem elég nagy a felbontás, nem hallják a trombitás bélmozgását zenélés közben. Őszintén tudom sajnálni ezeket az embereket, mert zenéhez, valódi zeneszeretethez nem sok közük van. Az is igaz, hogy gyakorta low-end gagyi cuccokon is nagyobb élvezet a zenehallgatás, mint egy-egy félresiklott "audiofil", "high-end" produktumon, amin minden átjön, csak a lényeg nem.
-
nebulo5
senior tag
válasz
Oibacsi #9911 üzenetére
A tűzálló kábel (mint hangfal kábel) ellen, legalább annyi érv szól, mint mellette. Hasznos tanulmányként ajánlanám ezt a fórumot. Személyes tapasztalat alapján nem tudok tanácsot adni, mert még nem használtam ilyesmit. Egyik kollégám viszont próbálkozott vele, és elmondása szerint "csapnivalóan" kaki az eredmény.
Üdv: nebulo
-
Nikitaa7
tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni.
Házibulikra (benti és kerti) általában a számítógéphez kötött hangfalakat szoktam használni, de ha lenne egy rendes hi-fi-m, az jobb lenne, mert szét kell szednem hozzá a fél szobámat :S
Tudtok ajánlani valamit?
maradjak a laptop+hangszóró párosnál? - De akkor milyet vegyek?
vagy inkább vegyek egy jól, erősen szóló mp3-as hifit?
erre mit tudnátok ajánlani?
mennyiért lehet már olyat kapni, ami nem megy tönkre, ha a szabadban feltekerem a hangerőt?köszi a válaszokat!
-
Oibacsi
őstag
Tudna valaki ajánlani egy olcsó webshopot, ahonnan rendelhetnék tűzálló kábelt?
Egyáltalán pontosan milyet érdemes venni? -
L4D1K
őstag
Hali.
Nos, most már zenét hallgatok
[link] [link]
Forrás: A.C. Ryan Playon!HD, Creative X-Fi Extreme Music
Erősítő: Cambridge Audio 340A - hiVOX mod
Hangfal: CAV DP880A
Kábel: kommersz sz*rEgyenlőre marad ez a felállás, addig amíg meg nem szokom a hangját a rendszernek. Ha meglesz a következő keret, akkor jöhet egy külső DAC, illetve majd kábel és csatlakozó csere. De az még messze van. Sok-sok órányi hallgatásra
# ANTAL Tuning #
-
Telefunen
őstag
Igazából én is csak az olvasottak után írom, de én esetleg egy Tannoy F1-et, M2-őt, vagy egy Sound Art W2-őt hallgatnék meg (ezek egészen olcsóak, de feltételezem hogy hallhatóan jobbak egy Studio 180-nál, illetve hogy a mélyátvitelüket leszámítva egészen jó kis hangfalak -sub mellett ez mondjuk nem lesz gond). Esetleg ha több pénzem lenne, és keménységre vágynék, akkor vmi. Dynaudio-t, pl. egy Audience 40-et. ( Persze nem hallottam egyiket sem, amit hallottam/hallgatok /mission 760/, az szintén komoly előrelépés lenne a Jamo-hoz képest, de nem akarok hazabeszélni).
[ Szerkesztve ]
-
Osynho
addikt
Köszi srácok!
Használtak közül:KEF IQ 5 80e
Infinity B 50 75e?Van itthon egy Sony CDP-790 típusú cd lejátszónk. Ezt ismeri vki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Gyúrósok ide!
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Több OnePlus kapott új OxygenOS 15-ös frissítést
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Dell Poweredge T110 II Alaplap Szerver
- RGB-s Vizes Intel 6.- gen i5-ös Gamer PC - Eladó , Számla - Ready !!
- Intel 7.-gen i5-ös DDR4-es Esport-Pc Eladó - Számla-Ready !!
- Lemezmeghajtós patika ps5 / playstation 5 játékkal 2025.11.15ig mediamarkt gari -konzol beszámítás
- Sapphire Radeon HD5670 Ultimate eladó!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest