- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Mini-ITX
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
denesdr
addikt
Miért, analóg módon jobb belenyúlni a hangba?
Mert a szoba pont ezt csinálja, csak általában "kissé" kontrollálatlanul. Ennek az ellensúlyozására használható pl a DSP. Aki megszokta már a jelenlétét, annak kb olyan nélküle, mint visszaülni egy kormányszervó nélküli autóba.[ Szerkesztve ]
-
Dißnäëß
nagyúr
Maradi. (No offense). Én is így voltam sokáig .. aztán .. megtértem ..
Amit hallgatsz, átesett alsóhangon 2 komolyabb EQ és egyéb belenyúláson, miközben eltelt vagy 4-6 AD/DA konverzió is. Jó konverterekkel, ami azért stúdió ligában helyből adott.
No, de akkor el is dőlt a dolog, MX szériás Topping, random hangfal amit mások ajánlanak és lehet veretni.
[ Szerkesztve ]
Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
-
Dißnäëß
nagyúr
A legkeményebb dió mindig a (szoba után) hangfalak. Ide tenném súlyok tekintetében a legtöbb pénzt és utána tudsz agyalni, mivel hajtod. Aktív esetén nem kérdés, DSP-s aktív esetén meg helyből nagyon jó vagy.
Szóval lehet Adam-eznék (A7V pár), akció hátha van és kicsit később termeled ki 1-2 hónappal később a fejes erősítős DAC-ot eléjük. Olcsóbb nemigen lesz az Adam úgysem, ahogy inflálódunk + kitalálják, hogy megint chip hiány, akármi, megy minden ára fentebb majd újra. Bizonytalan világ.
De a ház alapja legyen erős, én szoktam az életben sokszor "kikuporgatni" valamire, cheapo üzemmódban, azaz összehúzni valami "nagy durr" érdekében, mintsem átlag langyos négyalán elevickéljek. De nyilván ez emberről emberre változó, van, aki nem szeret várni, neki most kell, kész, akkor nincs mese... az MX-es setup jó, de a DSP kiesik és az szvsz ma már legalább az aljára, de elkerülhetetlen, még jó elhelyezéssel is. Nagyon jó természetes hangzást lehet kapni, ha az első 150-200 Hz-et kiegyengeti az ember és utána többit akár békénhagyja, akár csak kicsit nyúl bele, vonalzóra törekvés helyett akár. De itt már ízlések és pofonok, felülre ki hogy hangol, de alulra nagyon kellhet.
[ Szerkesztve ]
Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
-
Dißnäëß
nagyúr
MX3S nem rossz, kérdés, mindent tud-e, amire szükséged van.
Azt mondod, 80 a keret hangfalon kívül.
Ha tudsz még rá tenni és úgyis stúdió karakteren gondolkozol (a két Adam T7V-vel), lehet érdemes lenne még nyújtózni két A7V-ig. Azokban már van DSP, nagyon jól tudod szobába illeszteni, a T7V-ket pedig csak laptoppal tudod így korrigálni (valamennyire), tv-ről nem is.
A DAC ekkor is kell elé, ha két inputod is lesz + távszabályzó igény, ergo E30 II Lite.
Szóval, DAC után úgy 40-ed maradna és ehhez kellene tenni még vagy 210-et egy pár A7V-hez, de ez komoly szintugrás lenne.. őket nagyon finoman hozzá tudod lőni mindenhez ("felprogramozod").
-
Dißnäëß
nagyúr
Amit a kolléga írt.
A Toppingból van E30 (szerintem már nem nagyon kapható, de ha igen, oké), E30 II és E30 II Lite. A két II-es között annyi van, hogy a Lite-ban 1 DAC chip van, míg a sima II-esben 2 DAC chip, számháború igazából, bőven a "piros vonal" felett a minősége
mindkettőnekmindháromnak, azaz nem hallod meg az életbe sem a különbséget. ElvilegSzóval, ha kicsi a keret, E30 II Lite-ot nézz (40e), a normál E30 II most 60k körül van.
A sima alap E30-ban is van tápzaj szűrés, de még nem annyira hatékony, mint a II-esekben. Mondjuk simán elszaladgál az 1-es is egy USB töltőről, de a II-esnek tényleg mindegy már, mit teszel elé, magának desztillálja a vizet úgyis.
A II-es szériás E30-okban a SPDIF receiver elektronika is egy frissebb modell, a régivel azt olvastam, néhány tv szeret hülyülni az E30 optikai bemenetén, de hangos nem lett ettől a "sajtó" amúgy, szóval teljesen random. Hugomnál próbáltuk az LG tv-jével az I-est, hibamentes, nálam a Philips-el is az volt. (Nekem az első gen-es E30 van, szeretem).
Mérsékelt keret mellett E30 II Lite.
Az E50 most 96k árukeresőn..
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem akarom a kedélyeket borzolni, de fussunk neki még egyszer, hogy az én gépész agyam is felfogja rendesen: Itt van mégegyszer, ábrákkal.
"A 3-7. ábra az 1kHz-es mérőjellel kapott teszteredményt mutatja. Négy erősítő kimenőteljesítménye alacsony impedancián többé-kevésbé visszaesik; többségük a terhelés fázisszögére is érzékeny."
Most akkor hogyan kell ezeket az ábrákat értelmezni? -
DDL
őstag
Azért a komplex terhelésen mérhető frekimenetnek elég sok köze van a kimenő teljesítményhez. Ezen a téren egy jól megtervezett (és kivitelezett!!) kimenő trafós csöves nagy előnyökkel rendelkezik.
Üdv: DDL
Messziről jött ember azt mond amit akar. http://logout.hu/blog/ddl/index.html
-
Ear001
addikt
Na igen, de csöves erősítők jó része kimenőtrafóra dolgozik, ami sokkal barátságosabb illesztést jelent az elektronika számára, mint az össze-vissza kanyargó impedanciagörbe, amit egy igazi hagdoboz jelent, ráadásul annak a visszapofázásától is jórészt megvédi.
Ami a gond szokott lenni, hogy egy jó kimenőtrafó nagy, nehéz és ezért drága is és ahogy lenni szokott ez sem kompromisszummentes dolog, például nem túl gyakori a mérve igazán szélessávú átvitelre képes példány. A csöves erősítők frekvenciaátvitele leginkább a kimenőtrafójuk frekvenciaátvitelét tükrözi. Az más kérdés, hogy fülre mit tudnak ezek egy igazi hifi láncban.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
ITT már volt róla szó!
Április elsejéről annyit, hogy legjobb tudomásom szerint, ha egy doboznak esik az impedanciája, akkor a tranzisztoros végfok teljesítménye is esik, míg a csövesé inkább emelkedik, kissé leegyszerűsítve a dolgokat. Az is elfogadott tény, hogy a makrancosabb dobozokat (a legtöbb audiofil doboz pedig ilyen) jobban megfogják a csövesek. De talán DDL majd megmondja a tutit, mivel ő "nem ért hozzá".
Egyébként köszi a gúnyolódást! -
blattida
nagyúr
Sok olyan erősítő van, mely komplex terhelés esetén nem teljesíti a lineáris átvitelt a tejes frekvencia tartományra vonatkozólag, hiába szép egyenes a frekiátvitelük 8 ohmos műterhelés mellett.
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
törölt tag
ezert is nem voltam benne biztos h valaszolni akarok a kerdesre.
szerintem az idezett mondatom sem arrol szol h hogyan keletkezik az eredeti, hanem h a masolat minosege mulik az iron is es az iras minosegen is. direkt nem tertem ki pl azokra a nyers cd-kre, amiket eleve audiocd-nek szantak es meg sok masra sem.nagyon off:
dolgoztam a hungarotonban nyarimunkaskent a vinyl lemez kesziteserol pl vannak elkepzeleseim mar a keveres, vagas fazisatol kezdve. lattam ott is master-t irni, ezert sejtem h a cd-k hogyan keszulnek. -
kjani18
őstag
"Az eredeti CD-ket nem írják"
Azokat tényleg nem, de a mastert igen, és arról készítenek másolatot.
Gyakorlatilag az eredeti cd-k is Írottak...( illetve azonosak az eredeti írottal)SunSoul Ezek gyorsmásolók, a tömeggyártásban nem használják őket. Tömeggyártásban préselik.
[ Szerkesztve ]
Olvasd el, benne van a megbízhatóságom is! https://logout.hu/bejegyzes/kjani18/uzletszabalyzatom.html
-
SunSoul
tag
-
törölt tag
Mesélj egy kicsit a tapasztalataidról. Milyen "drótokat", biztiket, csöves erősítőket,, hangfalakat teszteltél, használtál, mi a Te személyes tapasztalatod, milyen zenével miket próbáltál ki.
Én szinte semmit, de én nem is kételkedek, olvasom érdeklődve, amiket írnak a felhasználók -
törölt tag
Az biztos, hogy a hifi-audiofil hobbi berkein belül az egzaltált emberek aránya jóval nagyobb, mint az "átlagos populációban", de azért én reménykedem, hogy nagyon kevesen vannak azok, akiken olyan szinten hatalmasodik el a hifi-audiofil vallás és annak dogmái, hogy szektás "jezsuita" (ön)inkvizítorokká válnak a vallásukban. Persze én se vagyok hifi-ökumenikus...
(#30826) andorra: Tonyo azt furcsállja, hogy a populációnak csak egy tízezreléke hallja, - mármint ha "helyesek az adataid". A 9999 emberben persze nyilván benne van, hogy közülük 9998-nak soha semmi köze nem volt a hifi-audiofíliához, legfeljebb "Sokol rádión" hallgatja a kereskedelmi rádiókat.
[ Szerkesztve ]
-
nebulo5
senior tag
Igen, van alapja az általad felhozott tényezők figyelembevételének.
A hangsugárzók felől sosem használok csatlakozót (banán dugót).
Az erősítő felől csavar szorítású a banándugó, ugyanolyan volt mindkét kábelen.
A rövidebb kábel, az egyértelmű, hogy nem mehetett a hosszabb helyén.
A hosszabb kábeleket is már használtan vettem. (nem voltak bejáródás mentesek)Az általad felsoroltak ellenére, véleményem szerint, mégis jobb esélyel a kábel hossza okolható a hang változásáért.
Persze, részemről nagy jelentősége nincs az egésznek. Csak a téma apropóján említettem meg. És előfordulhat az is, hogy valóban az általad felsoroltak egyike is okolható a változás tényezőjeként.[ Szerkesztve ]
Üdv: nebulo
-
bajnokpityu
félisten
Persze.
De Ezt magyarázd meg egy csöves fannak. Sávhatárolt, lassú, kicsi a felbontása, ha köcsögül nézem, és egy kevéssé jó darabot. És legalább annyian szeretik,mint ahányan útálják, mert a digitális teknika nyűgjeit elfedi.Tehát beraksz egy mérnökileg rosszabb elemet, és mégis sokaknak jobban tetszik az egész.
-
bajnokpityu
félisten
Az a baj,hogy vannak dolgok,amik műszakilag jót tesznek, még tán mérhető is, közben neten csomóan irták,hogy a rosszabb műszaki megoldás jobban tetszett fülre. Nyilván erre játszik a minimum hangfalkábel-hossz is.
Vagy nincsen eléggé jól mérve az egész, elég sok szempontból, elég érzékeny műszerekkel, vagy még mindig sehol nem jár a mérésteknika.
Vagy sz*rik rá a világ.Digi ICnél is szktak mondani minimum, maximum hosszakat. Nyilván más,mint hangfalkábel, de kábel, és hossz
[ Szerkesztve ]
-
Ear001
addikt
Legalább két céget ismerek, ami NEM ajánlja a nagyon rövid hangszórókábelt. Az egyik a Naim, aminek az olcsó NACA kábeléből bizony elég hosszút ajánlanak.
A másik a Kondo/Audio Note Japan. Az érdekes felépítésű hagfalkábeleikből nem is gyártanak két méternél rövidebbet, saját tapasztalatom szerint ennél a három méteres sokkal, az öt méteres meg gólokkal jobb. Amúgy ez a vita már lement itt ezen a fórumon is, nem is olyan régen.... -
törölt tag
Persze, a "kellemes torzítás" is csak csalás, és legfeljebb csak látszólag jobb hangú.
Ezzel együtt (csak a továbbgondolás kedvéért), ha a csövesek általában zeneibben szólnak, az valószínűleg elsősorban nem a torzítás fajtája miatt van, hanem inkább a jellemzően egyszerűbb-kiforrottabb kapcsolások valamint a zenei erősítési célra a tranzisztorokhoz (MOS-FET-ekhez...) képest talán alkalmasabb csövek miatt. De ez régi és nehéz téma. -
törölt tag
De te most tényleg azt akarod BEMESÉLNI, hogy én nem értettem-tudtam, hogy a heed-kapcsolás és a hídkapcsolás ugyanúgy hangzik kiejtve? Minekutána háromszor tettem utalást rá, hogy ezt a szójátékot-poént-analógiát használták fel a Heed Audio névadásakor, sütötték el azóta százszor, és amúgy is adja magát a poén? Mit gondolsz én mi a fenéről beszéltem egész eddig????????????????? Végig erről a "kiejtési poénról" beszéltem teljesen és bárki számára nyilvánvalóan, te meg most elő akarod adni, hogy én nem értettem ezt a poént? Ezzel most nem csak engem nézel teljesen hülyének, hanem a hallgatóságot is, merthogy senki egy cseppet is értelmes ember nem fogja neked elhinni, hogy itt most arról volt szó, hogy én nem értettem ezt a poént. Már ne is haragudj, de azok után, hogy végig nyilvánvalóan erre a poénra utalva írtam, amit ezzel kapcsolatban írtam (kezdve ugyebár azzal, hogy már a Heed Audio névadásakor is ezt a poént használták fel Husztiék, és lásd még kicsit korábban a hídkapcsolással kapcsolatos ideológiájukról általam írottakat is), én biztos, hogy nem hiszem el, hogy te ezt most jóhiszeműen, komolyan úgy gondolod, hogy én nem értettem ezt a "poént".
Még hogy neked van véged?
Még hogy fogják a fejüket ennek fényében a többiek?
Nem hiszem el, hogy most ezt jóhiszeműen csináltad, mert ez egyszerűen lehetetlen. -
törölt tag
A "minden számít" csoportba tartozom, hogyne. "Nem kicsit, nagyon!" Miért tagadnám? Sőt!
Ezt írod: "A heed-kapcsolás, hídkapcsolás analógia ezek szerint még magyarázatra szorult volna." Ezt nem értem, miért írod. Én arról értekeztem épp az imént, és egy órával ezelőtt is, hogy Husztiék már a márkanevet is ezen "analógia" mentén választották, és azóta is százszor el lett már használva-sütve. Én a magam részéről már bő húsz éve, gyakorlatilag a márka megalakítása óta ismerem ezt az "analógiát" elölről-hátulról, kívül-belül, így nem értem, hogy miért szorult volna magyarázatra és mi szorult volna benne magyarázatra? Kíváncsivá tettél.
-
törölt tag
OK, akkor nevetek a viccen, habár az ezelőtti, 20Hz-es telefoncsengőhang kiszólás nem igazán tűnt humoros szándékúnak (emlékszel, hogy más szerint sem), és úgy látszik most is abból indultam ki. Meg abból, hogy mostanában többen is érezték úgy, hogy szinte csak kötözködés kedvéért nyilvánulsz meg. A Heed-kapcsolásos szójátékot pedig már elhasználta a Heed cég akkor, amikor nevet választottak, és azóta persze még sokan elhasználták, ezért sem gondoltam, hogy puszta humorizálási szándékról van szó, de ha mégis arról, akkor hurrá, kapsz egy pozitív emotikont is.
-
ozzy711
őstag
Csak a tapasztalataimat mondom, nem érdekelnek a miértek.
A wasapi a legháklisabb kimenet! Sacd iso-val is csak nyögdécsel. Ráadásul a két csatornás zenét is megpróbálja 6 csatornásra konvertálni, ha a kártya driverében nem állítom át 2.0-ra!
A KS kimenet még mindig "rugalmasabb" ( hangsúlyozom: nálam ) !
Az asio simán tudja a 32 bitet és minden klappol vele! Nincs olyan formátum amit meg ne kajálna! Kártya típus az adatlapomon.[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
-
Tauren45
aktív tag
Meg is értettem, de ő rákérdezett még 1x, hogy mennyit szánnék rá, én csak válaszoltam és kíváncsi vagyok mit mondana nyilván nem viccből kérdezte meg még 1x. Hátha tud jobb ár/érték arányú eszközt az árkategórián belül akkor azt választom. Aztán utána még mindig ráérek keresni valami helyet ahol meglehetne hallgatni.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S2 - 4.0.4 - SGP Ultra Crystal | Lenovo W510 | The Settlers 2 |
-
_ak_
addikt
Mondjuk éppenséggel dubsteppet elég sokat hallgatok, igaz eddig is inkább az agybadugós AKG fülesen keresztül. Azt a mélyet nem is igazán várom el, mert sajnos még egy "nagyobb" mélynyomó mellett sem adják azt az érzést. Lehet, h csak annyi a bajom, h nem hallottam, hallgattam még sehol 2.0-ás hifi-t, csak 2.1 vagy 5.1-es rendszereket és így nem tudom, h mit tud produkálni egy 2 utas mélyközepes front pár.
Na, van itt még egy Wharfedale Crystal2-30. Igaz ezt nem biztos, h össze tudom szedni, meg ez is 6 ohm-os, de ezzel kapcsolatban van valakinek tapasztalat infója?
[ Szerkesztve ]
Let's begin, de gozaimasu!
-
Tauren45
aktív tag
Üdv.
Összesen 110k-m van az egészre.
Kívánság csak annyi, hogy ami magas hang az legyen magas, és ami mély az legyen mély.
Filmnézésre lenne többségében, de megeshet, hogy játékra is.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S2 - 4.0.4 - SGP Ultra Crystal | Lenovo W510 | The Settlers 2 |
-
Speeedfire
félisten
Ahogy dudika10 is írja, kisebb impedancián nagyobb a kimenő teljesítmény.
De lehet, hogy amiatt nem megy ki a max teljesítmény 4ohm alatt, mert a trafó lehal.
A HK-nál írják, hogy csatornánként 30W, de a felvett össz. meg 75VA.
[ Szerkesztve ]
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Patice
nagyúr
-
törölt tag
Rajtad kívül mindenki értette. Azt azért érdekes lenne tudni, hogy vajon zenére, sztereó erősítővel ki használ sub-ot? Szerintem azok sem, akik ajánlották... Vajon miért? Vagy miért is nem kapott a srác konkrét választ? Tán mert sokan elmélkednek rajta, csak nem használják. Bocsi, de részemről lezártnak tekinteném a témát. Hív a kötelesség...
-
rbalint88
addikt
relatív, mi számít olcsónak... 50e volt a pár.
az én inerciarendszeremben nagyon szépen szól.
hallottam jobbat nyilván, csak ugye nem mindegy, hogy mennyiért. perpillanat tök elégedett vagyok azzal, ahogy szól,
csak az önjutalmazási mechanizmus és a tanult rossz példák (nagypapám is abszolút kütyübuzi volt, unokákba átöröklődött) alapján lenne reális értelme a rendszerfejlesztésnek
amúgy most épp yonderboi szól és kellemesen bizserget a kanapé
kihasználja a zenéjében az egész 20-20kHz tartományt, azt tuti. -
rbalint88
addikt
lancerboy szerintem arra gondolt, hogy egy rendes hangfalba is kell a 20cm-es hangszóró, hogy legyen normális mélye. egyetértek vele.
canton fonum 200 a jelenlegi, polkaudio psw125, meg egy lezárt autóhifis ládából és 30cm-es szubból álló láda volt.
-
AMDFan
addikt
"Már jó párszor kifejtettem, hogy az egyik legnagyobb hifis sznobériának tartom ezt a mindenáron szub-ellenességet."
Egyetértek, ha adott egy zene amiben vannak hangok 20Hz-20Khz között, akkor éppúgy jogos elvárás a rendszerünktől, hogy az alsó sávszéleket is megmutassa a zenéből mint ahogy a felsőket megmutatja. Persze egy fajta logikával megmagyarázható, hogy miért áldozzák be sokan a mélytartományt zenehallgatáskor, de én úgy gondolom, hogy ez hatalmas kompromisszum. Komolyzenénél éppúgy sokkal élvezetesebb teljes(ebb) mélytartományal hallgatni a zenét, mint könnyűzenénél. Az üstdob erejét például sosem fogja tudni egy kis monitor úgy megmutatni mint egy nagyobb álló vagy egy mélynyomó. Ha hiányzik a mély, hiányzik a zenéből egy rész. Hatásvadász példával élve, sokan hallgatnak úgy zenét hogy nem is hallják az alsó 1 oktávot (20-40Hz). Kíváncsi lennék, hogy hogy tetszene nekik a zene ha felülről sem hallanának 1 oktávot (10-20Khz)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
Nem szeretnék vitatkozni, hiszen már többször leírtam, hogy komoly hiányosságokkal küzdök az elmúlt éveket illetően, de mindig is az volt a véleményem, hogy egy mélysugárzó 20 cm felett kezdődik! Ott már nem kell akkora membránkitérés. Egy komolyabb erősítőben amúgyis kell lennie "tartaléknak", de azokban már a táp trafója is nehezebb, mint a mai százezres készülékek kompletten. Szomorú viszont, hogy a mi átlagfizunkból szinte csak a Hi-fi legaljára futja...
(#27355) kammerer Ott a pont!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem tudom, mire akarsz kilyukadni, de évtizedek óta fel-felbukkan valami sub-os rendszer sokkal nevesebb gyártóktól, mint amikről itt szó esik, aztán mind megy a süllyesztőbe (zenén)... Én eretnek vagyok, még mozihoz sem tennék sub-ot, de ezért már megköveztek egypáran... (Meg jobban szeretem a zárt dobozokat.) Te melyik moziban hallottál már igazán jó hangot? Mert, ha az iszonyatos dübörgés reprodukálása a cél, akkor tegyünk akár kettőt is...
(#27346) Tamoo
Biztosan lehet vele zenét hallgatni, nekem a Lektor5-höz volt "szerencsém", közösítsetek csak ki, de még a Vidiket sem adtam volna oda értük...[ Szerkesztve ]
-
Dorian
félisten
1. Mert ott adott felületről verődik vissza a hang . Persze ha nem jön be lehet alá tenni hidegburkolat esetén kisszőnyeget, szőnyeg esetén gránitot.
2. Ez igaz.
Ez a padlótól való elcsatolás problémás szokott lenni, mert a tompa gumis láb nem olyan jó elcsatoló, mint a tüske, de a tüske meg "elmászkálhat" komolyabb hangoknál kemény sík felületeken.Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Diablo18
senior tag
-
adam1213
tag
Kettő sztereó hifi erősítő aminek szerintem sok jelentősége nincs de leírom a típusát.orister 1015 ezen technics sb-cs5 hangfal és egy jaytec1600 ezem mnc the rock dupla láda..Ez egy ideiglenes használat amikor a kocsiból ki van véve a mélyláda amikor kell a hely..Orister rendesen a frontban van a zöldben a másik feketében a sub kimenetben.
Asus Maximus Extreme, Intel Core 2 Duo E8500, cooler master geminII (coolink swif2 120p) OCZ Platinum 1600 Mhz 2x1Gb, Radeon HD 4870X2,chieftec cft-750-cs
-
geza12
aktív tag
Igen sejtettem , hogy szemet fog szúrni valakinek a Jamo, sokaknak negatív előítélete van ezzel a márkával szemben, pedig ez a típus ár/érték arányában verhetetlen szerintem.
Vásárlása előtt meghallgattam egy JBL ES100-at is, ami 40ezer forintal került többe, és nagyon minimálisan ha szebben szólt.
Klipsch RF52-vel össze tudtuk még hasonlítani ami 30ezer forintal kerül többe, tisztábban szól az is nyilván meg érzékenyebb is, de annyival nem, és teljesítménybe jócskán elmarad.
A jamo cseréje egyébként tervbe van, de borzasztó nehéz nem horror áron hasonló paraméterekkel rendelkező, de mégis jóval szebb hangú hangfalat találni.
Ilyen táppal használtam az A500-ast.
[ Szerkesztve ]
-
-
bkercso
nagyúr
Rossz hír, hogy a külső DAC nem oldja meg a földhurok problémáját, mivel nincs galvanikusan leválasztva a laptopról. Ha leragasztod, az meg megsérülhet és érintkezhet újra, ráadásul e szigszalagok ragasztói undormányok, lemoshatatlan ragacsok, egy életre összekeni vele a töltő dugóját.
[ Szerkesztve ]
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
Boborján9
csendes tag
A Dali C6 is használtan lett véve. Még tuninggal is bőven 100 eFt alatt lennének. Úgy gondolom, hogy ennél lényegesen jobb hangért akár még egyszer ennyit bele kellene tenni csak a hangfalba és ráadásul akkor minden kezdődhetne előröl: a még jobb hangfal még jobb kábelért könyörög stb.
Minden mással egyet értek amiket írtál. -
JSHammer
tag
értem.!
mi a véleményed az onkyo tx-nr709-ről?
előzőleg valamelyik hozzászólásban olvastam pure audio üzemmódról, az mennyire válna be nekem? vagy ez is csak egyfajta "parasztvakítás"?
és milyen hangfalat raknál hozzá 2.0 ban és 5.1 ben?
bocsi ha sok a kérdésMINDEN PROBLÉMÁNAK VAN EGY EGYSZERŰ ÉS EGY ROSSZ MEGOLDÁSA!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Kedvenc zene a mai napra
- Mini-ITX
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Galaxy Ring lett az S25 Ultra hátuljából
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Delta Force (2024)
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest