- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A Sony még nem döntötte el, hogy miképpen reagálnak az USA vámpolitikájára
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ebit
addikt
-
Tristis
őstag
válasz
szakalistvan #9898 üzenetére
-
szakalistvan
senior tag
Üdv!
Nemrég vettem egy Denon PMA-425R erősítőt,ehhez kéne nekem egy hangfalpár,tudtok ajánlani valamit? Úgy 15K lenne egy használtra,24nm szobába,zenehallgatásra.
2utast v 3utast nézegessek inkább? -
Osynho
addikt
Jah, semmi
-
Tristis
őstag
Olcsó hangfalvásárlásnál mindig ez a gond, hogy nem éri meg elmászni hallgatózni, mert retek drága. Szombathelyen sincs gondolom széles hifi tárház... Ez örök probléma 100 Ft alatti hangfalaknál... Passzolnám a kérdéskört. B&W nem rossz, de szerintem is túlárazott, még használtan is.
-
Osynho
addikt
Hát igen a Studio 180 után gondolom könnyű jobbat találni
Jamo S 506-ról vélemény?
-
Flexy90
senior tag
Sziasztok.
2.1es aktív hifit tudtok ajánlani zenehallgatásra kb 30e-ig?
esetleg más megoldás is jöhet ekkora összegig. -
Osynho
addikt
Köszi a segítséget! Igazából csak új jönne számításba, nem is én venném, csak az igényemet kell kifejezésre juttatnom (megérte tanulni
). A Tannoy F4-es kb 15-el lenne drágább, a Klipscheket is nézegettem, de elég durva áron mennek. Szóval még mindig a Mission a nyerő nálam. KMT, mi a baj szerinted az M34i-vel? Alternatívákat továbbra is várok!
-
Tristis
őstag
A Mission M34i szerintem nem rossz hangfal, bár nem tudom hogy mennyiért tudnál hozzájutni, mert az enyém azért jobb cucc (Tannoy F4)
(Biztos elfogult vagyok egyébként). Használtan mind a kettő szerintem 50-60 között lehet. Klipsch-eket csak láttam egyelőre, hallani még nem hallottam, de ha kevesebb a píz, akkor inkább azt, mert jókat mondanak róla.
-
Osynho
addikt
Üdv!
Diplomázásom alkalmából a jóságos dzsin teljesíti egy kívánságomat. Megfordult a fejemben, hogy a Jamo Studio 180-as hangfalaimat vmi komolyabbra cserélem. Az adataimnál található rendszerbe kerülne. Ne bántsatok, ha nagyon gagyiGyakorlatilag csak számítógépről hallgatok zenét (FLAC), digit kábellel. 2.1-ben használom zenére (most többen felszisszentek, gondolom
), 5.1 csak film ill játéknál megy. Elég vegyes a zenei ízlésem, rock, metal, elektronikus zene is rajta van az étlapon, szóval egy elég univerzális hangfal kellene.
Nagyon tetszik a B&W DM602 S3 (bár csak kinézetre és leírások alapján), de egyrészt ez már elég drága és sokkal jobb, mint a hifim többi komponense, másrészt már nem is nagyon kapható. Aztán ma például ráfutottam a Mission M34i-re. Ez is elég csiniMennyire felelne meg az igényeimnek szerintetek? Érdemes-e ilyen komponensek közé beállítani, vagy keressek valami egyszerűbbet? Egyéb alternatívákat is szívesen veszek. Köszi!
-
Oibacsi
őstag
Urak!
Ismeri valaki személyesen a Furutech μ-P2.1 kábelt?off: Volt valaki vasárnap a Mark Knopfler koncerten?
-
-
KMT
addikt
válasz
vtechun #9866 üzenetére
Egyrészt pici, másrészt nem látom rögzítés nyomait (bár ez lehet, hogy a kép hibája), harmadrészt aki a mélyközepet süllyeszti, és a magasat nem, az megérdemli.
A kis mélyközép miatt szerintem is szélessávúnak szánták. Mondjuk előlapi reflexlyukkal valóban "érdekes" lehet.
-
vtechun
veterán
Itt vannak a képek a hangszóróról, ha jól látom és emlékeim szerint, a magas hiányában direktbe rákötöttem a mélyközépre a zsinórt
Ezekből a képekből le tudtok szűrni valamit? Asszem a doboz is itthon lett hozzá csinálva, csak előlap és benne a mélyközép volt "kidobva" nno Németországban az utcára.
-
rii
nagyúr
igenissss
értettemfél méter és 2 méter közti intevallum ... valahol
-
dudika10
veterán
Meglepődnél, hogy miket kidobnak az emberek.
Régebben volt itthon egy Dániában kukázott B&O hangfalpár tökéletes állapotban, aztán nem tudom mi lett vele, csak kipróbálva volt, valakinek oda lett adva.
Az előző horgászfelszerelésem fele pedig Svédországból származik, ott lett kukázva, remek kis botok tökéletes állapotban, csak valaki(k)nek már nem kellett (aztán ellopták).
-
Ebit
addikt
válasz
dudika10 #9856 üzenetére
Azok,akik egyutas hangfalat használnak,nem szokták kidobni.
vtechun
tegyél fel valami képet róla,esetleg keressél rajta valami felratot,a mélysugárzó hátoldalán,nem kizárt,hogy található valami gyári adat,és érdemes a doboz magassugárzó furatátmérője,ésa doboz anyaga-vastagsága. -
dudika10
veterán
Szerintem az egy egyutas hangfal egy szélessávú hangszóróval.
Valószínűtlennek tartom, hogy egy több utas lenne és ott lennének rajta a lyukak a hangszóróknak. Ha mégis ott vannak rajta a lyukak akkor olyan nagy baj nincs az elképzeléseivel, csak most nem lehet valami túl jó hangja.(#9855) vtechun : ott van rajta a lyuk a magashangszórónak?!
-
Ebit
addikt
-
vtechun
veterán
-
vtechun
veterán
hello, csak úgy érdekességképpen az Akai AM u-110 mit tudhat? Mert van egy ilyenem és kíváncsi lennék, hogy mégis milyen szintet képvisel.
-
-
rii
nagyúr
sziasztok
hangfalt (Pioneer hpm 60) milyen magasságban ajánlott elhelyezni?
a 210-220-230c, már sok lenne? -
Auratech
őstag
Bármelyik daw-stereo editor jó. Audacity-pld. Felveszel egy, a rendszereden csúcskivezérlés közelében lejátszott impulzust (dirac jel-egy, darab 0db-s bit-mondjuk.) Rövid szélessávú jel -1/1000s-nél ne legyen hosszabb (digitális pattanás) click-center. Rögzíted. A felvett hangból levágod a direkt jelet. A maradéknál, amikorra 60db-t halkul az utózengés; az az utózengési idő.
-
orbano
félisten
válasz
Auratech #9838 üzenetére
a fejtágításod után valóban nem tűnik vészesnek, inkább a kreatív oldala érdekes, hogy az "egyéb ottélő személyek"-nél se csapja ki a biztosítékot a megoldás.a bútorozást is átgondoltam kissé a szobában, azt hiszem könyvespolcból kettővel több lesz és átcsórom szóleim régi könyveit. Legalább többet fogok olvasni fórumozás helyett.
-
Auratech
őstag
Egyetértek. Bár nehéznek nem tartom, csak összetettebb, mint készülékekben gondolkodni a változtatásokról.
- Először is mérni kell! Külső forrással és hangszórós módon egyaránt.
(Egy átlag szoba frekvenciaválasza jobban hasonlít EKG-görbére. mint egyenes vonalra.)
- aztán meghatározni a kívánt hangzást, és az érdekében elkövethető tennivalókat.
- a legdurvább 4-5 kiemelés (búgás...) pontján érdemes beavatkozni
- a diffúz utózengési időt csökenteni, ha több, mint 0.6-7s
- A hangszórók közvetlen visszaverődéseit (oldalfalakról) csökkenteni.
- szőnyegezés
- a lehallgatás mögött lehetőleg erősen csillapított legyen a fal közép-magas tartományban.
- nézzen is ki valahogy sőt fontos, hogy jól nézzen ki...A hangerő növekedésével a hibák is egyre nagyobb mértékben rontanak a hangképen.
Pianoban mindig tisztább az összkép. Nagy hangerőn, vagy nagy dinamikával megszólaló zenéknél a fortissimók sokkal kesze-kuszábbak lesznek, mint halkabban.
Túlcsillapítani sem jó, mert kényelmetlen zene nélkül benn tartózkodni.
(Egy puhán bebútorozott könyvtárszoba ideális az otthoni zenehallgatásra.)
Vagy hazaviszed a művház folyosójáról a raklapnyi szaknévsort... -
Ebit
addikt
válasz
#56474624 #9836 üzenetére
Az elhelyezés,egy nagyon komoly tunnggal ér fel,ha sikerül a jó helyet megtalálni.
Én viszont nem kategorzálnám épitési,kialakitási tipusokra,hanem,az adott doboz,hangképe alapján döntenék elsősorban,és nagyon lényeges,hogy a lánc összes eleme összhangban legyen,ebböll,legnehezebb,a szoba akusztika megvalósitása. -
törölt tag
válasz
Tristis #9835 üzenetére
Nehéz ezeket a mélyeket is megítélni, a proton cd-lejátszómnak vékony a basszusa, nem lehet komolyan venni. Ha LP szól, akkor már nincs hiány mélyből gyakorlatilag sosem, a megpiszkált philips-nél szintúgy nagyon testes mélyek szólalnak meg. Bár nem tudom, az elhelyezés maga mennyit is jelent pluszban a mélyekre, de relatíve a változás mindenképp szembeszökő. Ha csak x-fi-vel, a dvd-lejátszónkkal, vagy az előző cd-mmel hallgattam volna a hangfalaimat, azt mondanám, kissé mélyszegény, miközben megfelelő forrással meg "durva' mélyek jönnek elő. Egy álló természetesen mindig több mélyet fog szolgáltatni, és mélyebbre le fog menni, nem is kérdés, dehát azért nekem sem mindegy, hogy mély címén mit kapok, prüntyögést, vagy húsosabb basszust.
Mondjuk nem mintha a mélyekkel lenne bajom a magam rendszerénél, inkább a magasakkal, hála a hangfalnak jórészt.
Na azért a mélyekkel sem vagyok kibékülve, de sajnos már az elhelyezésnél bukik a dolog. -
Tristis
őstag
Rock zenéhez olcsóbb kategóriában szerintem is álló kell. Magam is rocker-féle volnék.
Cav azért nem az a kategória, mint egy Epos és soha nem is lesz az. Te tudod mennyi pénzed van. Rock zenére viszont T+A nem lesz jó, és attól tartok hogy az általam ajánlott Tannoy sem. Jó álló dobozt nehéz találni. Most nem is jut eszembe semmi hirtelen. Nekem Tannoy F4-em van, az mondjuk jó, de egy használt Epos, amit néztél 130, a Tannoyhoz meg 60 körül hozzá lehet jutni (és már az sem Cav kategória). Valami Quadral-ra gondolok így most elsőre de nincs konkrét tippem tényleg sajna. Kérd ki a megfelelő fórumba ott is a tanácsot, és próbáld kiszűrni a nyalós fórumozókat meg a reklámhadjáratot. Esetleg kérdezd meg a rock topicban
A puding próbája az evés. Laci nagyon jófej (ATC_BP) srác, bátran ajánlom egyébként. -
L4D1K
őstag
válasz
Tristis #9827 üzenetére
25e ben elvileg jelentős módosítást mondtak nekem, ha majd megérkezik, majd el tudom mondani. A gari szvsz majd akkor lesz kérdéses amikor elromlik, de sztem nem fog.
Hangfal érdekes lesz. Meghallgattam az Epos 12.2-t. Másfél óra hallgatás után abban egyeztünk meg a gazdájával, hogy ez nem nekem való. Pontosabban a zenei ízlésemhez(rock*metál) jobban illene egy álló hangfal. Tegnap voltam az ATC bp-i termében, két modellt hallgattam meg: CAV DP 200 ill 288. A 288 as hivox verzióját is sikerült meghallgatnom, a 3 közül egyértelműen a legjobb. Sajnos már nem tudtak nekem mutatni, de figyelmembe ajánlották a CAV DP880A -t is, hogy ha vki árul ilyet, feltétlen hallgassam meg.
-
L4D1K
őstag
A Hifi Barlangos 1 év garit elbuktam, ezzel tisztában is vagyok. A Hivox átvállalja a gyári garanciát ill. azzal egyenértékű garanciát ad.
A szépséghiba meg érdekes ennél a terméknél. Állításuk szerint a megérkezett 340 esek egy része gyárilag hibás lakk réteggel rendelkezett. Kb úgy tudom elmagyarázni, mint ahogy ők nekem, vagyis adott egy fekete szín és rajta olyan alig látható, ujjlenyomathoz hasonlítható pacák, mint amikor zsíros kézzel megfogsz vmit. Szabad szemmel erős fényben látható, de ahová én akarom tenni, ott senki nem fogja megmondani hogy hibás.
-
Ebit
addikt
b. azon az árszinten tudok maradni amit fejben már eldöntöttem, és ugye erre lesz 1 év gari. Magára a Hivox tuningra
Szerintem,ha most tuningoltatod,a garit nyugodtan elfelejtheted.
Tristis
Szépséghibás készüléknél,fontos lehet a gari,mert valamilyen külső hatás érte.
megjegyzem,azért,az új dolgoknál,is előfordulhat hiba,lásd a korábban topicban irtakat. -
Tristis
őstag
Most nézd. Olcsó erősítőket biztos sokkal több értelme van tuningolni, mint a drágábbakat, ez igen valószínű. Ugyanakkor a kondikat is kicserélhetnék simán 25e-ért (nem tudom, hogy benne van-e az árban)! Gari ezeknél a cuccoknál szvsz mindegy. Talán az olcsóbb motyóknál fontosabb valamivel. A 300e+-t azért nem erőltetném. Tudok én neked olyan erősítőt mutatni 250-ért hogy oda meg vissza.... ebbe nem menjünk bele. Van drága szar erősítő is jó sok, azok mellé oda lehet rakni biztos. Mindent összevetve szerintem jó irány, amin jársz és jó konstrukció ezért az összegért.
Hangfal: ha találsz T+A-t olcsóbb 100-110 kategóriásat, azt vegyél, vagy az említett fórumon az a Tannoy 633-as is nagyon jó vételnek tűnik. Persze tudni kell, hogy milyen a hangszíne, de az már a te dolgod. Így elsőre ezek jutottak eszembe, de a konkrét tipp a második.
-
L4D1K
őstag
Ebből nem lett semmi
Sziasztok.
Na ma végre odáig eljutottam, hogy megvettem az első erősítőmet. CA 340A , amit ha minden igaz a Hivox jövőhét közepére kicsit rendbe rak. Igaz szépséghibásan, de sztem elég kellemes áron jutottam hozzá a Hifi Barlangban. Utolsó darabként 40e ft -ért. Bár alapállásban nem szerettem volna új erősítőt venni, de a tuning árával együtt is kb. azon az árszinten tudok maradni amit fejben már eldöntöttem, és ugye erre lesz 1 év gari. Magára a Hivox tuningra a figyelmemet ez a bejegyzés keltette fel:
"Utóbbi hónapokban jónéhány Cambridge Audio Azur 340A vagy ennek SE változatát tuningoltuk meglehetősen nagy sikerrel. Az erősítő hangminősége több kategóriát ugrik, gyakorlatilag abszolút megfelel az úgynevezett audiofil kategória hangzási követelményeinek, amit jelenleg gyári készülékek csak a 300e+ kategóriában tudnak (vagy nem tudnak).
Elég sok apróságot kell megváltoztatni a készüléken, vezetékek, AC, DC táp, bizonyos alkatrészek, de az eredmény önmagáért beszél.
A nagyobb kategóriájú CA erősítőket is lehet tuningolni, de ennyire meggyőző változást csak a 340A típussal lehet elérni. A valóságos teljesítmény 46W/8Ohm, 64W/4Ohm, persze ehhez kell a fali névleges AC 230V megléte is.
A kényelmes távirányítás, sok bemenet, extra áramköri védelem megmarad.
A forgalmazói garanciát átvállaljuk.
A teljeskörű tuning 25e-pénzbe kerül, opcionálisan egy Forever Mains IEC hálózati kábellel együtt is csak 37e. A készülék újonnan jelenleg akciósan 60e a Hifibarlangban.
Ily módon 100e alatt marad egy távirányítható igazán audiofil hangminőségű integrált erősítő.
Ezt hazai gyártásból nem tudnánk megoldani."Illetve az erre válaszolt nem kevés pozitív visszajelzés.
Most már csak hangfal kell, de mivel megvan az erőlködő, egy fokkal könnyebb dolgom van.
-
Tristis
őstag
válasz
eclipse006 #9819 üzenetére
Sandisk Sansa Clip+ és egy Creative EP 630 (meggyőződésem, hogy ugyanaz, mint a Sennheiser cx300 és erről már többen szóltak a megfelelő fórumban. Jah, nekem van mind a kettő.) Ez körülbelül 15-18e Ft mérettől függően. Szerintem Bestbuy. Fülest találsz apróban, tesztelt, megbízható.
KMT:
egy a véleményünk
-
orbano
félisten
válasz
#56474624 #9820 üzenetére
azért itt kérdeztem, mert elfelejtettem beleírni, hogy fülessel párosítva lenne érdekes a dolog. de majd szétnézek a többi topikban is, csak gondoltam itt már valamennyire ismerem a társaságot, van viszonyítási alapotok zeneileg. a "zensztóntvegyélmerénaztatkaptamkarácsonyraéshúdejó" véleményektől kicsit félek más helyeken
-
eclipse006
őstag
Szerintem a Creative jó cuccokat gyárt ilyen téren,nekem is volt egy Muvo tx-em ami igaz mp3-at vitt csak,de nagyon szépen szólt. Itt van egy alternatíva:Creative Zen Style,szerintem egész jó árban van 8gigára sok zene fér.Egy dologban nem vagyok biztos hogy FLAC-ot játszik-e...
Ami tuti hogy játszik az a Zen X-Fi player,de ezek 20000-től felfelé vannak,kérdés hogy megéri-e az árát..minőségre szerintem biztos ott van. -
orbano
félisten
Ha az eber fia (lánya) szeretne hordozható lejátszón minsőgéi zenét hallgatni (amin mondjuk már kijön az mp3-flac különbség), de nincsenek súlyos soktízezrei, szerintetek miben érdemes gondolkodnia?
zoltanz: hááát azért a jó hangszeres zenét szerencsére mérföldekről felismerni
-
Ebit
addikt
válasz
Oibacsi #9814 üzenetére
Nem ez a lényeg,hanem fiatal koromban,nagyon ,sok komoly berendezést hallottam,és elfogadtam,hogy átlagos berendezéseket,használok,amik megfelelő szinten szólnak,és
amikor lehetőségem,van vásárolok készülékeket,mert a hosszabb együttélés során,a megszokott helyen,és körülmények között jönnek elő,a hibái-erényei. -
eclipse006
őstag
válasz
Tristis #9807 üzenetére
Nem gondoltam volna addig én sem hogy befolyásolja a minőséget az IC kábel minősége,amíg a gagyi noname kábel helyett csináltattam egy "kicsit" minőségibbet. Sokkal több minden átjön mióta lecseréltem,pedig nincs egy hűde nagy rendszerem,de azért tényleg számít és érezhető a különbség.
-
Tristis
őstag
Olcsóbb rendszerekben (mint amilyen az átlagos emberek 80%-nak van) szerintem is igaz az, hogy azonos kategórián belül más-más kábel lehet a jobb. Kategórián kívül (persze ha értelmesen van árazva) viszont az a két kábel mindent agyonvert. Az jó kérdés, hogy mennyiért vegyen az ember kábelt... 800 dollárt nem költenék én se Nirvanára, de Attila kábelének az ára elérhető viszonylag, szerintem azért sok embernek van olyan rendszere, ami használtan 300.000 Ft körül mozog, abba a rendszebe viszont kötelező belerakni egy ilyesmi kábelt.
Forrást tessék modifikáltatniSzerencsére az én hangkártyám így se rossz, de majd előbb-utóbb jön egy DAC, majd sok munkaóra kell hozzá
Munkásököl, vasököl...
-
Ebit
addikt
válasz
Tristis #9807 üzenetére
Szerintem,a pioneernak,ez a tipusa,egy elég átlagos,inkább a futóműve jó,a forditott ,lemeztányéros megoldás miatt.
A kábelek,meg erősen rendszerfüggőek,ezért ,mint korábban irtam,elöször az otthon,található,vezetékekkel érdemes,még laikusoknak,is kisérletezni,ert könnyen szerelhető ,csavarozható dugókat,aránylag,olcsón lehet jóminőségben beszerezni.
A leggyengébb bejáratott kábel,az a bekötési rányt nem változtatva,sokszor jobb,a drágábbaktól,és,jellemzően,mindenki mást hallgat. -
törölt tag
válasz
Tristis #9807 üzenetére
a forrásra gyanakodtak, ami szerintük ugyanolyan rossz, mint a modifikálatlan gyári források úgy általában
Érdekes ez a megállapítás, megegyezik Bese Attiláékéval, mikor rákérdeztem, melyik cd-lejátszó jó alaphelyzetből, azt mondták, modifikáció nélkül mind rossz.
Biztos van ebben némi túlzás is, valószínű egy Accuphase DP-70V modifikáció nélkül is szépen megállja a helyét. -
orbano
félisten
válasz
D®. GeNy@ #9806 üzenetére
nem af orrasztásra mondtam, azt én sem nagyon tudok (bár legalább megpróbáltam
), hanem a csokira. úgy regáltál rá, mint ha legalábbis egy svájci órát kéne összeszerelni
aszpartámot igyekszem nem enni (legyen akármilyen rossz hasonlat is), bár franc se tudja, lehet a kefírben és a paradicsomban is van már -
Tristis
őstag
No újabb fejlemények. Meghallgattuk a kábeleket egy azért (szerintem) jóval komolyabb Sonido szélessávú rendszeren és jobb volt az én fajta IC-m. Bár mind a kettő sokkal-sokkal jobb volt mint az ilyen átlag kábelek, de a Nirvana kábel míg a szaxofont hallatta, addig a Z.A IC hallatta, ahogy rezeg a síp és ahogy fújja a levegőt a zenész. Nem volt köztük nagy különbség, de ha a két kábel árára kukkantok... hát azért no. Marad az IC-m örökre most úgy néz ki
Átbeszéltük a többiekkel, hogy mi lehetet az ok ami miatt a másik rendszeren jobb volt (szerintem sokkal a Nirvana): a forrásra gyanakodtak, ami szerintük ugyanolyan rossz, mint a modifikálatlan gyári források úgy általában (én nem értek hozzá). A forrás Pioneer PD-S701 volt egyébként. -
Oibacsi
őstag
Tudnátok ajánlani valami nem túl drága típusú kábelt hangfal belső átkábelezéséhez?
Szélessávúhoz lenne, tehát valami magasat nem visszafogó lenne jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest