Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oibacsi
őstag
válasz
nebulo5 #9917 üzenetére
Na akkor most válaszolnék:
4*1-es vasalókábel lett a vége, igényesen elkészítve, íme:
[link]
Jungson ki, ez be...hasraesés...igaz még nincs bejáródva, de a következőket tapasztaltam:
sokkal-sokkal finomabb cinek és eltűnt az a pici fedettség ami leginkább zúzósabb zenéknél volt észrvehető (nálam pl. Iron Maiden és BFMV). Egyedül a mélye talán kevésbé megfogott, de nem lényeges annyira és úgyis járódik még.
Bekerült még egy Wharfedale WH-208 is a rendszerbe (természetesen meghallgatás után), igaz kb 2 óra volt beállítani, mire olyan lett, hogy nem mondod meg, hogy külön sub van a rendszerben...
Továbbá a Sony kapott a gyári műveleti erősítő helyett egy OPA2604-est és indukciómentes kondikat. IC kábelt is lecseréltem saját készítésűre, de arról nincs képem.
Jelenleg nem találok szavakat, mennyivel jobban tetszik az előzőhöz képest...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest