Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMDFan
addikt
válasz
#98497792 #94560 üzenetére
Én egy modern megoldásra bíztatnálak. A Genelecnek van egy nagyon jó fejlesztése, amit SAM-nak (Smart Active Monitor) nevezett el. Ez azt jelenti, hogy a legújabb aktív monitorjaiban már beépített DAC és DSP is található, amivel automatikusan vagy manuális beavatkozással is ki tudod küszöbölni a szobaakusztikai és fázis problémáidat. Mivel akusztikai gond mindenhol van, ez szerintem ma nélkülözhetetlen feature, ha jó minőségben akarsz zenét hallgatni. Mivel új rendszerben gondolkozol, abba a 8340-es Genelec fér bele (darabár), és külön kell hozzá megvenni a management kitet .
Ezzel szerintem egy olyan stereo rendszert tudsz összerakni 20nm-re ami elég komoly minőséget képvisel, és akár ízlés szerint testreszabható, a korrekciós lehetőségeknek köszönhetően.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Baldur's Gate 3
- Túra és kirándulás topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- Házimozi belépő szinten
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest