- DUNE médialejátszók topicja
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- E-book olvasók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
krichd1
addikt
válasz fehér_ember #92688 üzenetére
Az erősítőid közül egyiket sem ismerem sajnos, HM erősítőkkel szinte egyáltalán nincs tapasztalatom. A Dynaudioknak ugye azaz egyik problémájuk, hogy alacsony érzékenységűek és alacsony a minimális impedanciájuk, ami 4ohm, vagy kevesebb (konkrét típust nem tudom fejből). Tehát olyan erősítő kell, ami ilyen körülmények között is jól szerepel, sajnos sok erősítő nem felel meg ennek. Az MMG-vel elég sok erősítőt kipróbáltam, ugye körülmények hasonlóak a hajthatósági szempontból (bár hangminőségileg eléggé másak), a két említett márka közül a nagyobb Denon sztereók elhasaltak, nagyobb Yamahák viszont nagyon jól szerepeltek nálam, konkrétan A-S1100, A-S2000, CA-2010 (ez megvan még, nem is adom el, lassan már hifitörténelmi klasszikus ). Lehet, hogy az olcsóbb Yamahák is jóval stabilabbak alacsony impedanciával az átlagnál, ezt nem tudom. Szerintem azok az erősítők, amelyek beváltak Magnepanokhoz, megfelelnek a Dynaudiodhoz is úgy általában. Amiket én néznék a helyedben, például az említett Yamaha sztereók, nagyobb Parasound (például HCA-22000 II, A23, A21) erősítők, Odyssey Karthago/Stratos, Hypex Ncore alapú erősítők, olcsóbban nagyobb NAD-ok (például C372) stb.
Primare, Arcamok között is a combosabb erősítőket keresd, ne a kiherélt kis integráltakat.
Aztán persze eljutunk oda, hogy az Audience dobozaidat is illene lecserélni egy kevésbé csalós Contour párra, az igazi Dynaudio hang ennél a szériánál kezdődik.[ Szerkesztve ]
Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hardcore café
- Formula-1
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SilverStone SG13 mITX (mini-ITX) ház fekete
- LG 34GL750-B ultrawide monitor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T400 - I 4GB I 320GB I 14,1" WXGA+ I CAM I W10 I Garancia!
- ASUS N73SM-TY028V PRO7BS mentett- újított nagyméretű notebook kimondott multimédiára
- Sapphire Pulse Radeon Rx Vega 56 8GB
- Eladó Budget Gamer PC - ROG STRIX GTX 1080 8GB + Ryzen 5 1600X / ROG B350 / Vízhűtés
- 1TB Külső merevlemez /hibás/
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest