Új hozzászólás Aktív témák

• lajthabalazs

senior tag

válasz Nemir Ombe #70551 üzenetére

Te mondtad, hogy másolni kell a gyári állványokat, mert ők jó állványokat csinálnak. Ez biztosan így van. Csak jelezni akartam, hogy számukra és a felhasználó számára a "jó" mást jelent. A Sonus Faber számára a jó: legnagyobb profitot termelő. A felhasználó számára jó: legjobb zenei élményt nyújtó. Persze hogy jobban eladható egy állvány, ami kevésbbé zavarja a zenét. De a legjobb "hangú" állvány messze nem biztos, hogy a legjobban eladható.

Egyébként ha megnézed azokat az állványokat, ahol már nincs igazán kompromisszum a minőség és az ár közt - mert olyan drágák, hogy abba már szinte bármi belefér - például a Sonus Faber kínálatában az Olympica I pontosan azokat az elveket követi, amiket előző hozzászólásomban megemlítettem: bordázott felület, hogy rezgések ne alkossanak egységes hullámfrontot, és egy masszív nagy test, hogy minél merevebb legyen. 15kg tömeggel.
    Vajon jobban "szólna" ha fel lenne töltve homokkal - ami közismerten jól nyeli a rezgést - és 120kg nehéz lenne? Szerintem igen. Vajon jobban eladható lenne? Biztosan nem.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák