Hirdetés
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
-
PROHARDVER!
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
gordonfreemN
addikt
válasz
Lompos48 #68603 üzenetére
Köszönöm.
Nem mindenben értünk egyet, de ez nem is baj.
Megnézel egy 1775/872 adatlapon a DC Current Transfer Ratio vs. Collector Current ábrát, végig mértem és azt hiszem ezzel eleget is tettem a kritériumoknak. egyeztek, nagyon is.
Hogyan számolnád az erősitését a hiragának, ha szerinted nincs benne visszacsatolás?
Kiváncsi vagyok egyezik e a számitásunk mert szerintem van. Aztán lehet én tudom rosszul.A dupla graetz az én világomban korrektebb megoldásnak tűnik mint az egy. Szimpatikusabb, ennyi. Én már előtted is úgy véltem, feltételesen de mindkét elgondolásnak (a tied és a kolléga) valahol igaza van. Illetve mondom inkább azt, számomra szükséges is volt, hogy feszültséget veszitsek ugymond a dupla graetzen.
Jó amúgy olvasni, hogy szakik itt is akadnak, főleg hogy segitő szándékkal
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ BONTATLAN 2024 APPLE IMAC 24 Legújabb iMac 24 M4 Blue magyar billentyűzet gari Azonnal Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- 12 részletre elérhető Acer Predator Helios 18
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 48TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v3,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest