- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- E-book olvasók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Apple notebookok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
denesdr
addikt
válasz Peczek #124146 üzenetére
Digital Sound Processing, azaz a hang módosítása a digitális tartományban. Ez sokmindenre használható, többek között a szoba okozta hangi elváltozások, színezések csökkentésére, egy hangsugárzó szobába való illesztésének megkönnyítésére, egyéni hangbalansz beállítására stb.
-
Bitpalace
senior tag
válasz Peczek #123019 üzenetére
Ott tartok hogy papamtol elhoztam a szettet, viszont a hangfalak nem az igaziak. (Mission 732) Sajnálom őket mert úgy tudom azért tényleg nem egy gagyi gyártó hangfalai de foglalkozós nagyon. Esetleg tudnátok mondani hasonló kaliberű párost ami viszonylag jó áron beszerezhető használtan és dinamikus hanggal rendelkezik? Én úgy néztem hogy 40-50 között mozog, de lehet tévedek. 701et szerettem volna de azt csak külföldről tudnék rendelni és úgy tudom melyben egy kicsit gyengék. Erősítő szerencsére hibátlan Pioneer A-339.
Azon is gondolkodtam hogy kötni hozzá melysugarzot, de ezen nincs csatlakozási lehetőség na meg persze ha van olyan hangfal ami alapból szép melyeket produkál, akkor felesleges is. Tudom kompromisszum kell ebben az árkategóriában.Előre is köszönöm!
-
Bitpalace
senior tag
-
törölt tag
válasz Peczek #24340 üzenetére
Alkalmas kettős kábelezésre a Type 2, de nem elsősorban arra szolgál a szerkezete, hanem inkább arra, hogy kétféle ér vigye a jelet. A Type 4 inkább használatos kettős kábelezésre, bár a két kábel szerkezete logikailag hasonló.
(#24349) Dorian: Ha a banánba csak csavarral rögzítesz, tényleg nem sokat ér, ezért fontos jóféle forrasztással rögzíteni, és akkor a csatlakozó aljzatban már kijönnek a banándugó jobb érintkezésének előnyei a csupasz vezetékhez képest.
[ Szerkesztve ]
-
L4D1K
őstag
válasz Peczek #24276 üzenetére
Esetleg ajánlom figyelmedbe a JetAudio nevű programot. Teljesen ingyenes, gyárilag beépített szűrőkkel. Én eddig ezzel irkáltam a CD-ket, nagyon egyszerű használni. De ott van a CD-DA extractor és még sok más program. Én szvsz ha lehet, kerülöm a Nérót, dvd-t kiírni nagyon jó, de minden másra nekem macerás.
# ANTAL Tuning #
-
bajnokpityu
félisten
válasz Peczek #23561 üzenetére
legolcsóbb IC,ami ér pénzt a gotham.kissé zeneietlen,de 3 e a pár. .utána a Pisti féle DIY IC volna,majd a többi sokkal drágább.
hangfalkábelből a legolcsóbb a sodort villanykábel,jó még a cable talk 12e egy pár,a bártfay spk2000,majd szintén drágábbak jönnek.
nekem ezekkel van jó tapasztalatom,de majd irják a többiek is a tippeket.és sok rossz tapasztalatom van ezeken kivül,ebben az olcsó kategóriában
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Palit 3070 Gaming Pro / 3 hónap garancia
- ÚJ 4K CORE I5 14600KF SSD Gamer Erőmű PC 32Gb DDR5 6000 1.0TB SSD RTX 3080 10GB DDR6 VGA 2ÉV GAR!
- Eladó Oneplus watch 2R
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
- AMD RX Széria VIDEÓKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! /Házhoz megyek!/Azonnal/NAGY MENNYISÉGBEN AKÁR!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest