Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• lezso6

HÁZIGAZDA

válasz VoidXs #134201 üzenetére

Hát itt erősítés ugye gyakorlatilag nincs, hisz pirossal jelölt részeknél clipping lenne. Mivel aktív stúdió monitor, beépített limiterrel, így nem hiszem, hogy problémát tudnék okozni. Elméletben ugye akár 13 dB headroom vesztség persze, bár a gyakorlatban nem biztos, már csak azért sem, mert nem hallgatom max közelébe. Pici hangfal, de nagyot szól. Eve SC205 ugye.

Majd lehet mérek nagyobb hangerőn is, hogy mettől kompresszál, de egyelőre nekem már a 80 dB SPL is elég brutálnak tűnik. :D Ma újramértem, piros a korrekció nélkül, zöld a korrekcióval. Gain maradt -13 dB mindkét esetben, hogy egymáson legyen a két grafikon:

Habár a mikrofon most végre 100%-ban azonos a két mérésnél, de jól látható a fésűszűrés, mert nem volt jó a magasság, nem is volt on-axis. A mély a lényeg.

Torzítás / THD bőven a 40 dB-s noise floor alatt van, így nem tudom megbízható adat-e így, többet kéne mérni, mert hangosabban már nem nagyon látom értelmét. Habár utóbbi arra jó lenne, hogy lemérjem honnantól emelkedik meg jelentősen a THD.

Új hozzászólás Aktív témák