- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Egy erős és egy olcsó Xiaomi Pad 7 is érkezett
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Rexton
tag
Szerintetek ez mi lehet az akksin? Még a bottom platen is hagyott egy ilyen foltot.
-
basel00
tag
Sziasztok
gamer laptop vásárlás előtt állok és kinéztem 3 márkát, hogy ezekről mi a véleményetek
Asus ROGStrixG16 Intel® Core™ i7-13650HX - RTX 4060 8GB - 16Gb Vram
MSI Katana 15 B13VFK ebben Intel Core i7-13620H - RTX 4060 8GB - 16gb vram
MSI Katana 17 B12VFK ebben meg Intel Core i7-12650H - RTX 4060 8GB - 16gb vram
igazából a két márka közötti külömbségre vagyok kíváncsi, mert kb ugyan azok vannak benne kivéve a GPU-t
köszönöm -
Juhaszatti
addikt
válasz basel00 #98493 üzenetére
Tényleg kell még pár adat, hogy érdemben lehessen segíteni. De az már most látszik, hogy 3 különböző kijelzőméretű gépet tettél egy kalapba, úgyhogy először érdemes lenne azt eldönteni, hogy mekkora gépre van szükséged. (A Katana 17-es lóg ki a sorból igazán, a másik kettő azért hasonló.)
-
basel00
tag
Sziasztok
gamer laptop vásárlás előtt állok és kinéztem 3 márkát, hogy ezekről mi a véleményetek
Asus ROGStrixG16
MSI Katana 15 B13VFK ebben Intel Core i7-13620H proci van
MSI Katana 17 B12VFK ebben meg Intel Core i7-12650H proci van
köszönöm -
-
ssj81
aktív tag
válasz FőDudu #98488 üzenetére
Ami volt azt vitték, mindegy mi csak lehessen bányászni, ország másik feléből eljöttek értük.
Egy laptoppal sokkal kevesebbet lehet, de fele annyi volt mint egy videokártya, és annak ment fel hétről hétre az ára, aki nem csapott rá annak nem jutott. Az, hogy 16 gb vagy 64 gb ram volt benne, nem érdekelte őket, mi az a +20-50e Ft, 4-500-al olcsóbb mint egy videokari és nem kell hozzá más.
Meg az is gyanús, hogy pont 3080, azt imádták a legjobban.
Még egy 2-3év és nem kell ilyesmire figyelni.https://www.youtube.com/watch?v=gAlRqRRK68Q
-
Zyrius
aktív tag
válasz Zyrius #98433 üzenetére
Meg is lett a cucc, köszi mindenkinek a kommenteket a kijelzővel kapcsolatban, meg úgy általában a hozzászólásokat is, nagyon hasznos volt az elmúlt 1-2 hétben végig menni a sok kommenten.
Tehát Dell G15 5530 lett a kicsike, i7-13650HX és 4060 8GB - 16giga ram és csak 0,5TB SSD- ezt jövő héten bővíteni fogom.
A 165hz kijelző nagyon nagyon baba nagyon szépek a színek, céges laptopnak egy Lenovo T15 gen4-et használok, összehasonlításként és első ránézésre ég és föld. Most 3. órája használom a laptopot és folyamatosan rácsodálkozok, hogy milyen szép képe van. Egy kicsit keményebb a billentyűzet a Lenovóhoz képest.
Furcsa, hogy fehér háttérvilágítása van a billnek, azt olvastam mindenhol, hogy piros, de ennek jobban örülök.Nagyon tetszik a gép robosztus megjelenése, kifejezetten tetszenek az élek, de ez ízlés dolga van aki valszeg rá sem tud nézni
Hogy ne csak jót mondjak a hangjától nem vagyok elájulva, talán a telefonom is jobban kiadja a mély hangokat. Fadoboz hangja van kicsit, de ezzel fogok tudni élni a beszédet szépen szól a zene viszont teljesen felejtős, (az ipadnek sokkal sokkal jobb hangja van)
https://StellarGear.eu - amatőr csillagászat és asztrofotós bugdácsolások
-
Casseius
tag
Tavaly év közepi gép, alig 1 éves akkoriban már nem volt vga hiány ami indokolná hogy valaki 17 colos gamer laptopot vegyen, nem tartom valószínűnek h őszinte legyek, de majd rákérdezek, illetve powershellben le tudom checkolni mennyit volt használatban az aksi. a powercfg /batteryreport /output C:\batteryreport.html paranccsal
[ Szerkesztve ]
Don't Worry, Be Happy
-
Speedy007
őstag
-
válasz Bluesummers #98457 üzenetére
Ennyiért vihetik a Razer-emet. Kb. mindenben jobb.
-
Juhaszatti
addikt
válasz cs.zs. #98470 üzenetére
Ebben az ársávban talán az Asusnál kapni a legjobbat, ha a kijelzőt vesszük alapul. Ennyiért már OLED-et adnak.
[ASUS VivoBook M3502QA] -
Zyrius
aktív tag
válasz MaxxDamage #98446 üzenetére
Ma már az oled nem nagy szám, 65c1 LG van a nappaliban, nem flex, 12. Generacional jár az lg
https://StellarGear.eu - amatőr csillagászat és asztrofotós bugdácsolások
-
RM007
addikt
válasz peet05 #98452 üzenetére
Értem és teljesen egyet értek veled, sem akartam feltétlen kukacoskodni, csak úgy éreztem már nagyon a kijelzőn rugózik lassacskán mindenki ott ahol talán nagyon meghúzott pénztálcánál nem azt kellene annyira erőltetni. Lehet 2 millás MSI Titán GT77 és akkor nincs mit kiszórni annyira.
Én úgy közelítem meg a kérdést, mi az ami fix és szakember mellett is pótolhatatlan vagyis akárhogy leghamarabb a gyenge láncszemet eredményezheti ami alatt élettartam is értendő. Vga, proci ram, vram. Vagy a burkolat és alaplap kérdése mikor KillHates mester megosztja a tapasztalatait egy adott szériával, típussal mi a gyermekbetegsége. Személyes tapasztalatok a munkaasztalról, mit visznek hozzá legtöbbet, mivel hogy boldogul azt mindig szeretem olvasni. Nekem ezek a szempontok sokkal fontosabbak mint az milyen kijelző van benne, mert ha egy laptop hamar megadja magát cseszhetem a hiper szuper kijelzőt, sem boldogítana annyira a garancia tudata mivel mehet szervizbe sok idő kieséssel, és ki tudja milyen pancser munkával jön vissza, amivel már sokszor találkoztunk itt. A saját dolgaimat sosem szeretem kiadni a kezemből akárkinek.
4K-nál már állítólag nem annyira combos az asztali kártyám sem egyes alkotásoknál, egyes vélemények szerint. Inkább felhúzom a grafikát és tolom kisebb kijelzőn, nem kell a hardver köhögés, sem feltétlen a túlerőltetés. Most egy darabig nálam nem lesz fejlesztés anyagi okok miatt, de erre mondom sebaj, mert talán gyenge a kijelzőm a mai felhozatal mellett, viszont a hardverem ma még visz mindent kb kompromisszum nélkül. Na mindenkinek húzni kell valahol, csak hol az a kérdés.
Babrálni már én sem akarok. Semmi ilyesmire nem gondoltam. Bár számomra a babrálás kategóriáját képezné az is ha új vasat kellene felállítani, megismerni, kitanulni minden ami vele jár, nem akarok erre időt szánni ha feltétlen nem muszáj.
Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W) Éljen Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin !!!
-
veterán
válasz Bluesummers #98469 üzenetére
Te is tudod, hogy kb 250-280.000 Ft alatt a laptopok 95%-ában 250nit 45%NTSC kijelző van. Tökmindegy hogy HP, vagy Acer, vagy bármi.
Az úgy egy jó nagy laptophalmaz!
Talán egy kicsit most kezdenek ébredezni a gyártók, hogy
van már ettől jobb is (de még mindig van 38 millió db a régiből a raktárakban) -
őstag
válasz cs.zs. #98462 üzenetére
Azért üzleti gépet másra is használjuk mint Word meg Excel, de ok, értem.
A lényeg, hogy ne akarjon valaki pontosan úgy kinyomtatni valamit színben, azt más jelenik meg.
De ez a panel úgy sz&r, ahogy van. A probléma, hogy egyáltalán gyártanak sz&rt, és el is tudják adni a sz&rt. De hát ... én nem sz&rozok
Ha válaszolunk / írunk az üzenetére, elvárjuk a választ. Egy minimális kommunikációs etikettet tartsunk be, még akkor is, ha nem érdekel az ajánlat.
-
Tiger.
nagyúr
válasz echterion #98466 üzenetére
Hát nálam nem. Silent módban is használja a turbót.
De sokszor abba sem megy vissza.[ Szerkesztve ]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Tiger.
nagyúr
Nincs véletlenül olyan program ami automatikusan működik amikor játszom akkor megy a turbó, amikor nem akkor kikapcsoljs?
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
veterán
válasz Bluesummers #98457 üzenetére
.. 45% NTSC, ...
Üzletibe ez amúgy elmehet (még).
Igen, wordhöz, excelhez hibátlan. -
Dhampir
félisten
KillHates augusztusban már említette a Lenovo Legion 9i hűtését, ami teljesen integrált folyadékhűtő szivattyúval jelenik meg. A mesterséges intelligenciának szerepe lesz az energiabeállítások és a színek összehangolása folyamán. Az akkumulátort a repülőgépeken megengedetthez igazították.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Én is erre gondoltam amúgy LOw Quality
Ha válaszolunk / írunk az üzenetére, elvárjuk a választ. Egy minimális kommunikációs etikettet tartsunk be, még akkor is, ha nem érdekel az ajánlat.
-
őstag
válasz cs.zs. #98435 üzenetére
Hát igen, gamer notiba ez szánalmas közel fél millióért, sajnos volt régebben ilyet látnom, Legion 5-ben (nem Pro), RTX 2060-osak voltak azt hiszem. Azonnal lemondtam róluk, csak nagyon kivételes esetben, külön kérésre kerestem kliensnek ilyet.
15.6" FHD (1920x1080) IPS 350nits Anti-glare, 45% NTSC, 144Hz, G-SYNC®, FreeSync™
Üzletibe ez amúgy elmehet (még).Ha válaszolunk / írunk az üzenetére, elvárjuk a választ. Egy minimális kommunikációs etikettet tartsunk be, még akkor is, ha nem érdekel az ajánlat.
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
A Dell gyártó az Alienware M17 R5 notebookot a S.T.A.L.K.E.R. 2 képernyőfotójával illusztrálta.
Persze a többi notebook esetében más játékokkal is illusztrálták a bemutatott típusokat. -
nggabi
félisten
-
peet05
aktív tag
Nyilván kompromisszumot kell kötni alacsonyabb költségvetésnél, de én úgy gondolom, hogy nem csak ez, vagy az számít, hanem egy laptop esetében minden egyben (gépház, proci/vga, hűtés, kijelző, stb.), függetlenül attól, hogy külső kijelzőt használ vagy sem.
Nem mindenki akar "babrálni" a gépen. Megveszi, használja, ennyi.
Azért nagyon kíváncsi lennék az arcodra/mosolyodra, mondjuk egy 42-48-as C2-es mellett a MS FS-t játszva 4K-n. Mert valljuk be őszintén, az a kártya, ami Neked van, ordít egy ilyen kombóért.
-
grizlisandor
veterán
Lenovo LOQ 15 gamer notebook: árverseny a középkategóriában prohardver teszt.
-
RM007
addikt
válasz KillHates #98448 üzenetére
Meg a szék amire leülsz sem mindegy milyen. Ok, de az amit felhoztál teljesen más. Amennyi pénzed van vásárolsz, de egy laptopban ami szempont és prioritás gamelésre az a vga, proci....nem a kijelzője. Korábban nem is volt ennyire téma. Én ha döntenem kell akkor nem arra helyezném a legfőbb hangsúlyt, főleg ha cserélni is lehet valahogy és X összeg mellett döntenem kell. Aztán persze van monitor topik is. Na kicsit elmászott itt minden az elmúlt időszakban észrevételem szerint..
És az sem mindegy ki használja, ha már zenei eszköz, profi vagy amatőr. Hosszú ne menjünk bele. Laptopnál is így van, azért van több laptoppal foglalkozó topik is.
[ Szerkesztve ]
Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W) Éljen Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin !!!
-
FőDudu
veterán
válasz KillHates #98448 üzenetére
A lenyeg ugyis a leggyengebb lancszem.
Vehet gamer vide kartyat ha CGA monitorra kotne.Vehet audiophile rendeszert ha rakotne egy szamitogphez tervezett hangszorora.
Nekem van HK SoundsticksII es Genelec 8030 is, mondanom sem kell melyik a jobb.
Telefonhoz is akad Dac plusz planar fullhalgato - kozeleben sincs a sima fulhallgato...
Oled addig hanyagolhato, amig nem hasznaltal egyet
FőDudu
-
nagyúr
-
Akkor kérdem én...
Van otthon komoly OLED kijelződ?
Na majd ha lesz és minden nap azt bámulod, akkor fogod látni mi a különbség OLED és sima LCD vagy TFT között...köszi!Volt régen fekete fehér monitorom is, akkor az volt a jó, mert csak az volt....aztán jött a színes, akkor az volt a jó és akkor nem volt millió féle verzió!
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
RM007
addikt
válasz echterion #98440 üzenetére
Végül is a normális vásárló eladásra vesz nem személyes használatra. Inkább ráfizet, nem játszik, mindegy csak a kijelző penge legyen a gamer laptopban, mert a többi nem számít.
-
RM007
addikt
válasz MaxxDamage #98436 üzenetére
Szerintem meg ha egy ilyen kijelzőt használnál észre sem vennéd mivel van dolgod addig amíg utána nem olvasnál.
Túltoljátok ti ezt a kijelző mizériát. Nem most találták fel ezt a technológiát. Ezzel is jól meg vagyunk vezetve, lásd amit itt összeírtok, vakság, szín érzékelés vesztés, diliház, életveszély és hasonlók kilátásba helyezése. Ez olyan mikor a júzer panaszkodik fps alatt, nem nagyon érzékelem a fűszálak mozgását futás közben.Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W) Éljen Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin !!!
-
veterán
válasz Csupati #98437 üzenetére
LOQ = Olcsósított Legion, hogy legyen egyenes konkurense az Asus Tuf-nak, meg az Acer Nitronak, amely modellekben hasonlóan nem túl acélos kijelzők vannak.
Szerintem (ránézésre) a Legionokhoz képest a hőcsövek/hűtőfelület össz-mérete is csökkent, nem tartom kizártnak, hogy aprócska teljesítménylecsípés is van. (de ez csak tipp)
Továbbra is a Legion a tuti, akkor is ha drágább. -
echterion
nagyúr
-
válasz cs.zs. #98435 üzenetére
"kivéve abban az esetben, ha folyamatosan egy minőségi monitorra lesz kötve." ---->> Még abban az esetben sem! Ha már laptop, sose lehet tudni mikor kell pont úgy használni és a jó sz*r képminőség miatt a szeme kifolyik az usernek és az őrületbe kergeti!
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Zyrius
aktív tag
Sziasztok,
Holnap elvileg veszek egy Dell G15 5530-as gépet.
Eredetileg 400 könyékén szerettem volna költeni rá, de most szembe jött egy lehetőség ~610-ért.
i7 13650HX, rtx4060 8gb, 16giga rammal 165hz-es kijelzővel. Van most szerintetek a piacon eddig az árig hasonló felszereltségű, ami jobban megérné? Olvastam a topikot (elmúlt 400hsz) és látom, hogy a G15 és a Lenovo Legion az ajánlott kategória 400-500 környékén.köszi
Lacihttps://StellarGear.eu - amatőr csillagászat és asztrofotós bugdácsolások
-
válasz echterion #98431 üzenetére
Tényleg kitették!?
Miért is??◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
echterion
nagyúr
válasz vakablak93 #98429 üzenetére
Na ja, nyilván nem véletlen volt ez részükről.
ssj81: ja, cyberről van szó. Köszi, így már megvan.
-
Csupati
őstag
válasz #68998912 #98422 üzenetére
Igen a Clevo 2080 mxm az 150W hivatalosan ,de 160-165W- ig el tud szaladni.
Viszont HA felmegy a Clevo Contorol Center 3.0 rá, akkor 2 lépcsőf venti szabályzást tudsz állítani, igy idle ben akár majdnem silent is lehet és könyebb terhelés melett is halk tud maradni.[ Szerkesztve ]
Az élet Clevo nélkül unalmas.
-
válasz Rathrol #98425 üzenetére
Tekintve, hogy kb. abból vezérled a géped egész hűtését, meg egyéb sok fontosabb dolgot szerintem elég hasznos. Ez a fogja a gépet nem tudom honnan jön egyáltalán, miért van még benn a köztudatban a többmagos CPU-k, SSD és minimum 16GB DDR4-es vagy DDR5-ös RAM-ok korában.
[ Szerkesztve ]
-
Rathrol
senior tag
Érdemes felrakni az asus armoury crate programot? Olvastam hogy fogja a gépet, és sok alkalmazása fut háttérben.
Estetleg más programmal is tudnám helyettesíteni? -
törölt tag
válasz vakablak93 #98423 üzenetére
Kérek tőle egy egy NV vezérlőpult képet.
Berakom majd ide.[ Szerkesztve ]
-
vakablak93
őstag
válasz #68998912 #98417 üzenetére
Nem 155W, hanem csak 130W, mégpontosabban 115W+15W dynamic boost, az igenis MaxQ, de ha nekem nem hiszel itt az MSI saját oldala: [link]
A GP66 Leopard egy viszonylag korrekt hűtésű, kijelzőjű lapos volt amúgy, de a benne lévő 3080 a 3070-ektől csak egy árnyalattal jobb, messze van a legjobb 3080-as laposoktól.
Ha tetszik hajrá, nem a legjobb gép, nem is a leggyorsabb, sok jobb van, de rosszabb is.
Amikor megjelent akkoriban az ára miatt volt csak jó vétel.Viszont arra készülj hogy ez a típus lenyomja a hajszárítódat is
[ Szerkesztve ]
-
Csupati
őstag
válasz #68998912 #98420 üzenetére
Igazábol csak onnan tudod hogy max-q ha megnézed az órajeleket
There is no more Max-Q variant (formerly used for the low power variants) but every OEM can choose to implement Max-Q technologies (Dynamic Boost, Whispermode).
[link][ Szerkesztve ]
-
Csupati
őstag
válasz #68998912 #98417 üzenetére
Igazábol csak onnan tudod hogy max-q ha megnézed az órajeleket, ha nincs odaírva a TDP nem tudod megmondani, a 30XX szériánál mar nincs max-q jelzés(rafinált).
Szerk: Igazábol azért hoztam ezt fel hogy lássok mennyire van visszafogva, minek a szintjén áll a GPU.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Csupati #98416 üzenetére
Ilyen van facebook-on:
MSI GP66 Leopard 10UH-248IT
CPU: intel i7 10750H
6 mag, 12 szál, 5.00GHz
GPU: nvidia RTX 3080 8GB 256bit 155W!!!
RAM: 2x8GB DDR4 2933MHz
SSD: 1TB NVMe + 1db szabad hely
Kijelző: 15.6 colos IPS 144HzHa már 3080, akkor legyen 3080 a másik alany is.
Mondjuk ez 155W-os és hát látszik, hogy bika a GPU benne.
És "csak" 40.000-el drágább mint a max-q.
Na ez a megfontolandó már. -
Csupati
őstag
válasz Casseius #98415 üzenetére
nem is a tdp, hanem hogy órajelben ez a 3080 meddig boostol , ha 1ghz környékén megáll és mondjuk a 3070 meg elmegy 2ghz ig akkor érdemes megfontolni.
De pofon egyszerű, kérj egy Superposition benchmarkot 4k vagy 1080p extreme presettel, és megmutatjuk mi is (legalábbis én nálam a 2080 150W mit hoz)Az élet Clevo nélkül unalmas.
-
Digidroid
aktív tag
válasz Speedy007 #98397 üzenetére
Talán valamelyik működhet: Windows 11 Setup Without Internet
Ja közben látom megoldódott..[ Szerkesztve ]
-
-
gyépés
aktív tag
válasz echterion #98396 üzenetére
Én volt, hogy csak kíváncsiságból visszavettem a fullhd-s kijelzőn 720p-re a felbontást, és felkészültem, hogy majd valami vicces nagy gány lesz. Aztán meglepett, hogy kb. alig látszott, meg torz sem volt. Ebből következtetek arra, hogy a QHD kijelzön a fullhd felbontás is egész vállalható lehet. Lehet a játék hevében fel sem tűnik.
"Ha kell, ha nem, ha muszáj... Hívjatok úgy: SZOMORÚ SZAMURÁJ!" by Kocsor Zsolt
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- PlayStation 1 / 2
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Trollok komolyan
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Napelem
- Milyen program, ami...?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ Gaming Notebook
- Dell XPS 13 9320 - 4k OLED - i7-1360P, 32GB LPDDR5, 2TB SSD, Win11 Pro - 3 ÉV GARI
- Dell G7 7790 Gamer notebook, i7 9750, 2060, 16gb ram, 1.25tb háttértár
- ACER NITRO 5 AN515-55-56F5 8+512GB
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás